به راحتی وقت مشاوره بگیرید همه ما در مراحل و زمان هایی از زندگی نیاز به صحبت کردن و مشاوره گرفتن از فردی داریم که بتواند ما را درک کند.
درمان فیلوفوبیا

درمان فیلوفوبیا

درمان فیلوفوبیا

بسیاری از ما به طور ناخودآگاه و بدون اینکه متوجه بشویم می توانیم به فوبیا های بسیار مختلفی دچار شویم که بسیاری از آن ها ریشه در گذشته ما و تجربیات ناخوشایندی می باشند که از تاثیر آن ها در آینده و ترس های خود غافل می مانیم تا زمانی که در معرض علت ایجاد این ترس ها قرار میگیریم ! فیلوفوبیا نیز یکی از همین ترس ها می باشد که می تواند زندگی ما را تا حد زیادی تحت الشعاع قرار دهد. به همین علت است که ما در این مطلب درمان فیلوفوبیا و ریشه های آن را مورد برسی قرار می دهیم و شما را برای مواجهه درست با آن آماده می کنیم.

با ما همراه باشید و درمان فیلوفوبیا را از همین حالا در پیش بگیرید.

منظور از فوبیا چیست ؟

شاید بسیاری از ما فوبیا را با ترس اشتباه بگیریم اما باید بدانیم فوبیا خیلی ریشه ای تر از ترس می باشد و تاثیرات بسیار عمیق تری روی ما می گذارد. متخصصین فوبیا را به این صورت تعریف می کنند :

ترسی شدید و قالبا بدون دلیل که در مواجه با یک شئ ، مکان ، موضوع و یا موقعیت در یک فرد ایجاد می شود.

البته وقتی از ترس بی دلیل حرف میزنیم به این معناست که شما در زمان مواجه شدن با این حس دلیل خاصی ندارد اما قطعا دلایل بسیار ریشه ای برای ایجاد این ترس و فوبیا هست. بدون شک فیلوفوبیا نیز از این قاعده مستثنی نیست از این رو در ادامه به طور کامل آن را برسی می کنیم.

اما پیش از آن خوب است بدانید که با کلیک بر روی این لینک می توانید در خصوص درمان فوبیا به طور کلی و راه های آن نیز کسب اطلاعات کنید.

فیلوفوبیا چیست ؟

قطعا جواب این سوال در درمان فیلوفوبیا تاثیر زیادی دارد چرا که ابتدا باید بدانیم که با چه ترسی رو به رو هستیم تا بتوانیم به بهترین شکل ممکن به درمان آن بپردازیم. فیلو  (philo) یک واژه یونانی است که به معنی معشوق یا عشق ورزیدن می باشد که که قرار گرفتن آن در کنار فوبیا به این معنی می باشد :

فیلوفوبیا philophobia یا عشق هراسی به معنی ترس شدید و بدون دلیل از عشق می باشد که شکل گرفتن یک رابطه مبتنی بر عشق و علاقه را برای فرد بسیار سخت و در برخی از موارد بسیار دشوار می کند.

درمان فیلوفوبیا

این ترس نشانه های خاصی دارد که تشخیص آن را آسان می کند. در ادامه به نشانه های آن می پردازیم.

نشانه های فیلوفوبیا چیست ؟

یکی از راه های داشتن درمان فیلوفوبیا به صورت موفق این است که از ابتدا نشانه های آن را به طور دقیق تشخیص دهیم. خوب است بدانید که این نشانه ها معمولا زمانی رخ می دهد که فردی به شما نزدیک می شود و یا به شما ابراز علاقه می نماید که به این صورت این نشانه ها ظاهر می شود :

  1. سرگیجه
  2. خشکی دهان
  3. استرس
  4. احساس شدید وحشت
  5. حالت تهوع
  6. عرق سرد
  7. تنفس سریع و تپش قلب
  8. لرزش بدن
  9. تنگی نفس

خوب است بدانید که بر اساس نظر متخصصین آمریکایی نشانه های رفتاری که باید در درمان فیلوفوبیا مورد توجه قرار بگیرد به این شرح می باشد :

  • ترس دائمی در عشق که بیشتر از 6 ماه و بیشتر طول می کشد.
  • احساس اضطراب شدید وقتی خود را در موقعیت عاطفی می بینید.
  • استرس و اضطراب شدید وقتی عشقی دریافت می کنید یا می خواهید آن را ابراز کنید.
  • وقتی در روابط جدی و معنی دارد قرار میگیرد بیشتر نشانه های بالا را مشاهده می کنید.

علت ایجاد فیلوفوبیا چیست ؟

چرا به علت ایجاد این فوبیا می پردازیم ؟ چرا که بدون شک درمان فیلوفوبیا در پیدا کردن ریشه های آن می باشد که باعث می شود یک مسیر ساده تر برای حذف این ریشه ها و رسیدن به یک روش درمانی خوب یافت شود پس این دلایل را جدی بگیرید :

یک رابطه نا موفق داشته اید یا تجربه ای نزدیک با آن داشته باشید :

معمولا افرادی که در خانه خود بین پدر و مادر خویش دعوا و جدل زیادی مشاهده کرده اند در معرض ریسک بیشتری قرار میگیرند. همچنین اگر خود یک رابطه سخت و تلخ را در گذشته تجربه کرده اید ممکن است این حالت را تجربه کنید.

ترس از ترک شدن یا رها شدن دارید :

اگر در کودکی تجربه تنها ماندن داشته اید و معمولا طرد می شده اید ممکن است به فیلوفوبیا دچار شوید. معمولا افرادی که در کودکی توسط دیگران طرد شده و و مورد سرزنش و سرکوب قرار میگیرند در آینده از ابراز و دریافت عشق هراس خواهند داشت.

در فرهنگ خود به این فوبیا مبتلا شوید :

برخی از فرهنگ ها خاص مانند فرهنگی که ما در گذشته خود داشته ایم بین دو جنس شکاف های زیادی ایجاد کرده اند که این شکاف در بسیاری از مواقع با ایجاد ترس در کودکی و بزرگنمایی از خطرات نزدیک شدن به جنس های دیگر ایجاد می شد که باعث شد ما با هر حسی از جانب افراد علی الخصوص جنس مخالف احساس ترس کنیم.

با اختلال آمیختگی اجتماعی بازداری نشده یا DSED رو به شده اید.

disinhibited social engagement disorder یکی از مهم ترین دلایلی می باشد که در درمان فیلوفوبیا باید مورد توجه قرار بگیرد. اما این اختلال چگونه به وجود می آید ؟ افرادی که در کودکی خود از اطرافیان و والدین خویش عشق ، محبت ، توجه و ارزش گذاری دریافت نکرده اند باعث می شود که این کودکان از افرادی که واقعا به آن ها محبت می کنند بترسند و به سراغ غربیه هایی که احساساتی نشان نمی دهند بروند.

درمان فیلوفوبیا

بهترین روش درمان فیلوفوبیا

معمولا راهی به جز مراجعه به متخصص برای درمان فوبیا های ریشه ای مانند فیلوفوبیا نیست. از این به شما پیشنهاد می کنیم که به یک متخصص خوب در این زمینه مراجعه کنید. البته لینکی که در بالا برای درمان انواع فوبیا ها همچنین فیلوفوبیا قرار داده ایم می تواند به شما کمک کند. اما به طور کلی متخصص بسیار ریشه ای تر می تواند ان را حل کند و این تکنیک ها را برای درمان شما به کار میگیرد :

  • CBT یا روش درمانی شناخت رفتاری که به شما در تشخیص افکار و رفتار هایی که موجب ترس شما می باشد کمک می کند.
  • به شما ورزش ها و تمارین مخصوص درمان فلوفوبیا و آرام کردن خویش داده می شود.
  • به مرور افکار مثبت با افکار منفی که موجب ترس از عشق می شود جایگزین می گردد.
  • در آخر پس از آمادگی شما تمارین واقعی در دنیا اجتماعی داده می شود.

عواقب عدم درمان فیلوفوبیا چیست ؟

در آخر مهم است بدانیم که چرا باید به درمان عشق هراسی بپردازیم ؟ شاید هیچوقت به این نکته دقت نکرده باشید اما عشق هراسی می تواند امکان شکل گیری یک رابطه سالم را در شما از بین ببرد و البته موجب یک رابطه نادرست شود. چرا که هر گونه دریافت عشق در شما ترس های شدید ایجاد می کند که موجب می شود در نهایت برای شکل گیری رابطه به سراغ رابطه های نا سالم و فارغ از هر گونه عشق و علاقه بروید که بدون شک تاثیر منفی زیادی دارد.

سوالات متداول در درمان فیلوفوبیا

در آخر می توانید بسیاری از سوالات خوب در خصوص درمان این فوبیا را در این قسمت پیدا کنید. اگر همچنان ابهاماتی برای شما وجود داشت در قسمت کامنت ها سوالات خود را مطرح کنید.

فیلوفوبیا چقدر شایع می باشد ؟

تحقیقاتی که در آمریکا انجام شده است نشان می دهد که در بین بزرگسالان 10 درصد و در بین افراد جوان تر 20 درصد به این مشکل دچار می باشند.

چه کسانی بیشتر در معرض فیلوفوبیا قرار می گیرند ؟

افرادی که تاریخچه خانوادگی منفی دارند می توانند بیشتر در معرض این مشکل قرار بگیرند و البته ژنتیک و داشتن سایر فوبیا ها نیز تاثیر زیادی دارد.

آیا برای درمان فیلوفوبیا به متخصص نیاز داریم ؟

حقیقتا بله چرا که این فوبیا در عمیق ترین قسمت های وجود شما ریشه زده است که باعث می شود درمان فیلوفوبیا به دست هر کسی ممکن نباشد و وجود یک متخصص را بطلبد.

چرا باید فیلوفوبیا را درمان کنیم ؟

تا بتوانیم در آینده یک رابطه درست ، سالم و عاشقانه بدون ترس از این حس مثبت داشته باشید.

درمان فیلوفوبیا

درمان فیلوفوبیا چقدر طول می کشد ؟

اینکه درمان فیلوفوبیا چقدر طول می کشد بستگی به میزان عمیق بودن این ترس در شما و جدی بودن در پایان دادن به این ترس ها می باشد که تاثیر زیادی در روند درمانی و مدت زمان آن دارد. به همین علت پیشنهاد ما این است که در درمان این فوبیا عجول نباشید و به صورت جدی آن را پیگیری کنید.

چگونه فیلوفوبیا را تشخیص دهیم ؟

نشانه هایی که فوقا برای شما قرار داده ایم می تواند به شما کمک کند تا به بهترین شکل این فوبیا را تشخیص دهید و برای درمان آن اقدام کنید.

آیا می توانیم خود فیلوفوبیا را درمان کنیم ؟

درمان عشق هراسی به صورت تنهایی و بدون کمک گرفتن از یک متخصص می تواند سخت و دشوار باشد یا بسیار طول بکشد چرا که تخصص کامل برای حذف ریشه ای آن وجود ندارد. با این وجود انجام برخی از تمارین می تواند به بهتر شدن آن کمک کند.

فیلوفوبیا در چه سنی بروز پیدا می کند ؟

بروز این ترس سن ندارد بلکه موقعیت دارد و دریافت عاطفه می تواند در هر سنی شما را بترساند و با مشکل رو به رو کند.

در این مطلب سعی کردیم تا درمان فیلوفوبیا و علت به وجود آمدن آن را برای شما شرح دهیم. امیدواریم از آن لذت برده باشید.

 

آیا برای درمان فیلوفوبیا به متخصص نیاز داریم ؟

بله در بسیاری از مواقع به یک متخصص در این زمینه نیاز می باشد.

چگونه یک متخصص خوب برای فیلوفوبیا پیدا کنیم ؟

از طریق این صفحه می توانید به بهترین متخصصین فیلوفوبیا دست پیدا کنید.

درمان فیلوفوبیا به چند جلسه نیاز دارد ؟

تمرین و تکرار و جدی گرفتن درمان در این مدت زمان تاثیر گذار است.

4.6/5 - (65 امتیاز)
بپیوندید
اطلاع از

0 نظرات
Inline Feedbacks
مشاهده همه کامنت ها

پاسخگوی شما 9 الی 21

88216100 نوبت‌دهی مشاوره