به راحتی وقت مشاوره بگیرید همه ما در مراحل و زمان هایی از زندگی نیاز به صحبت کردن و مشاوره گرفتن از فردی داریم که بتواند ما را درک کند.
مشاوران حرفه‌ای و با تجربه
بازگشت وجه در صورت نارضایتی
مشاوره حضوری،آنلاین و تلفنی
انتخاب بهترین مشاور برای شما

روانپزشک

مشاور آیا نیاز به دکتر روانپزشک داریم؟ مشاور ازدواج دکتر روانپزشک خوب چه کسی است؟ مرکز مشاوره آشنایی با مرکز مشاوره ما سرویس ها سوالات متداول دکتر روانپزشک

آیا به دکتر روانپزشک نیاز دارم؟

اشخاص تحت تاثیر عوامل متعددی همچون طلاق، مشکلات خانوادگی و مشکلات مالی قرار میگیرند که ذهن آنها را به گونه ای پریشان می کند. علاوه بر اینکه آنها با مشکلاتی در زندگی مواجه می شوند بلکه بخاطر مشکل و ناراحتی ای که دارند در جامعه نیز رفتار درستی ندارند ، پس به همین خاطر اگر این افراد هر چه زودتر در صدد حل مشکلاتشان بر نیایند و ذهنشان را از این پریشانی ها و ناراحتی ها آزاد نکنند ، باید منتظر پیش آمدن مشکلات جدی تری در آینده باشند. به همین خاطر افراد بایستی به دکتر روانپزشک در تهران به صورت آنلاین یا حضوری مراجعه کنند.

چرا مراجعه به روانپزشک نیاز است ؟

همانطور که میدانیم انسان از جسم و روان تشکیل شده است که بر یکدیگر تاثیر میگذارند . هنگامی که جسم بیمار است ، روح و روان نیز تحت تاثیر و تحت الشعاع آن بیماری قرار میگیرند ، همچنین اگر فردی اختلالات روحی پیدا کند بر جسمش تاثیر گذاشته و حتی گاهی بیماری های خطرناکی را در پی دارد.

مطالعات گسترده انجام شده در علم روان پزشکی به این مسئله دست یافته است که بیشتر بیماری های جسمی انسان از روح و‌ روان او سرچشمه می گیرد. پس روان انسان هم مانند جسمش به مراقبت و نگهداری احتیاج دارد. زمانی که شخصی بیمار می شود برای درمانش به پزشک مراجعه می کند و چون روان انسان هم در صورت بروز مشکلات آسیب می بیند برای درمان آن باید به بهترین روانپزشک در تهران و متخصص اعصاب و روان مراجعه نمود.

وظیفه دکتر روانپزشک خوب چیست؟

علاوه بر تشخیص ، درمان ، ارزیابی ، بهترین روانپزشک در صدد حل اختلالات عاطفی ، ذهنی و اختلالات موجود در رفتار مثل مشکلات خواب ، مشکلات جنسی ، مشکلات شناختی و مشکلات شخصیتی بر می آید .

به بیانی دیگر دکتر روان پزشک همان پزشک متخصصی است که حیطه تخصص آن تشخیص و بهبود بیماری های مربوط به روان فرد مثل اسکیزوفرنی یا روان درمانی است. فقط روان پزشکان و متخصصان بهداشت می توانند برای درمان بیماری های روانی دارو تجویز نمایند . عده ای از روان پزشکان ، برای گروه سنی خاصی درمان را پیش میگیرند ، برای مثال روانپزشک کودکان ، فقط گروه سنی کودکان و نوجوانان را تحت درمان قرار می دهد.

 

روانپزشک خوب در تهران

زمان مراجعه به دکتر روانپزشک

بعضی از موقعیت هایی که لازم است به روانپزشک مراجعه شود عبارت اند از :

ابتلا به اختلالات حادی چون افسردگی ، وسواس ، اضطراب و خلق بالا ، که در اینصورت روان پزشک با بهره گیری از آموزش های علمی اش تلاش می کند به بیمار کمک کند و با صلاح خود از مشاوره و روان درمانی برای مراجعه کننده اش بهره خواهد برد. اگر موقعی اختلال آنقدر شدت داشته باشد که به بستری و جدیت در درمان بیشتری احتیاج داشته باشد ، در این مورد وارد حوزه درمان بیمارستانی روانپزشکی می شود و دیگر بصورت سرپایی حل نخواهد شد.

از دیگر خدمات ارائه دهنده بهترین روان پزشک در تهران می توان به درمان اختلال در خواب ، درمان استرس ، درمان اضطراب و … اشاره کرد.

کار روانپزشک چیست ؟

روانپزشکان تمام علائم روحی و جسمی شما را ارزیابی می کنند . دکتر روانپزشک خوب در تهران ، در مورد سلامت روان شما ، یک تشخیص می دهد و با شما همکاری می کند تا یک برنامه مدیریتی برای درمان و بهبود اقدام کنید .روانپزشکان ، درمان روانشناختی ارائه می دهند و دارو تجویز می کنند .

روان درمانی شامل چه دوره هایی میشود؟

دوره های گوناگونی که بیشتر روانپزشکان می گذرانند عبارت اند از :رفتار درمانی ، شناخت درمانی ، زوج درمانی ، سکس تراپی و…

چه زمانی باید به روانپزشک مراجعه کرد ؟

- انرژی بیش از حد ، عدم توانایی در خواب یا استراحت
- اضطراب ، نگرانی یا ترس
- افسردگی
- تفکر خودکشی
- افکار آسیب رساندن به افراد دیگر
- خود آزاری
- افکار منفی مداوم
- وسواس
- توهم
- هذیان
- عجله ، افکار ناپیوست
- مصرف خارج از کنترل الکل یا مواد مخدر
- مشکل قمار ، بازی یا سایر رفتارهای اعتیاد آور
- مشکلات مربوط به تصویر بدن ، غذا خوردن یا رژیم های غذایی
- مشکلات حافظه
- بیش فعالی
- خشونت ، آشفتگی یا طغیان عاطفی
- بی خوابی و سایر مشکلات خواب
- شرایطی که از کودکی شروع می شود مانند اوتیسم ، ناتوانی ذهنی و اضطراب کودکان.

4.7/5 - (156 امتیاز)

روانپزشک چه کسی است ؟

برای پیدا کردن دکتر روانپزشک خوب در تهران ، ابتدا باید بدانیم که روان پزشک چه کسی است و تفاوت آن با روانشناس یا تراپیست چیست . روان پزشکان ، پزشکانی هستند که متخصص بهداشت روان هستند . آن ها در تشخیص و معالجه افراد مبتلا به بیماری روانی تخصص دارند . روان پزشکان درک عمیقی از سلامت جسمی و روانی – و چگونگی تأثیر آن ها بر یکدیگر دارند .  آن ها به افرادی که دارای شرایط روانی هستند مانند اسکیزوفرنی ، افسردگی ، اختلال دو قطبی ، اختلالات خوردن و اعتیاد کمک می کنند .

کار روانپزشک چیست ؟

روان پزشکان تمام علائم روحی و جسمی شما را ارزیابی می کنند . دکتر روانپزشک خوب ، در مورد سلامت روان شما ، یک تشخیص می دهد و با شما همکاری می کند تا یک برنامه مدیریتی برای درمان و بهبود اقدام کنید .

روان پزشکان ، درمان روانشناختی ارائه می دهند و دارو تجویز می کنند .

دکتر روانپزشک خوب در تهران ، خدمات زیادی به شما ارائه می دهد ، از جمله :

مرکز مشاوره و روانشناسی روان آرام، دارای مجوز رسمی سازمان نظام روانشناسی و مشاوره بوده و توسط سرکار خانم دکتر آزیتا امین الرعایا تاسیس گردیده است. کادر کلینیک روان آرام را مشاورانی خبره، اساتید دانشگاهی و روان درمانگران به نام تشکیل داده اند. حوزه فعالیت این کلینیک روانشناسی را می‌توان حوزه فعالیتی وسیعی دانست چرا که خدمات ارائه شده در این مرکز مشاوره مشکلات روان شناختی، روان پزشکی، کودک و نوجوان، بزرگسالان، فردی، زوج درمانی، خانواده و حتی مشاوره های گروهی را نیز پوشش می‌دهد

روانپزشک

دلایل مراجعه به بهترین روانپزشک در تهران

بیشتر مردم فکر میکنند که زمانی که پیش بهترین روانپزشک می روند ، پزشک از همه رازها و اتفاقاتی که در درون آنها پیش آمده است خبر دارد و کارش را با افرادی که تخصصی در این زمینه ندارند اشتباه می گیرند. در قدیم مردم بطور قبیله ای زندگی می کردند و خانواده ها از هم جدا نمی شدند. اما با گذشت زمان و مدرنیته شدن جامعه ، نقش خانواده ها در جامعه کمتر شده و فرزندان بیشتر به دنبال راه های جدیدی برای زندگی بودند که جدا شدن از خانواده ها از پیامد های آن بود.

با این وجود فردی که از خانواده جدا شده و وارد جامعه می شود با مدل های مختلفی از فرهنگ و افکار و الگوهای متعدد مواجه می شود که بوجود آمدن مشکلاتی برای فرد در ارتباط با دیگران به بار می آورد . حال طرز فکر جوانان با این دیدگاه ها عوض شده و دچار مشکلاتی با خانوادشان می شوند. یک روانپزشک خوب رفتارها را طبق صحبت ها و رفتارهای خود شخص بررسی می کند و حتی اگر اختلالات روانشناسی وجود داشته باشد برای بهبود آن به تجویز دارو اقدام می کند.

افرادی را که به بهترین روانپزشک در تهران مراجعه می کنند می توان در سه دسته جا داد :

۱. گروهی با وسواس های فکری و عملی، که مدام نگران می شوند و این نگرانی را نیز به دیگران منتقل می کنند.

۲. گروهی که دارای مشکل درونی در خود هستند اما این را قبول ندارند و مشکلشان را به دیگران نسبت می دهند. این اشخاص در ارتباط با دیگران اگر رفتاری مخالف میل خود ببیند ، مشکل را بر گردن فرد مقابل می اندازند.

۳. گروهی که دارای مشکلات حاد روانی اند و آنها نیز نمی خواهند این مشکل را قبول کنند و هم چنین اعتقادی به روانپزشک ندارند. از راه اجبار اطرافیان و یا حتی راه های قانونی این افراد را به روان پزشک ارجاع می دهند.

۴. دارای بیماری‌های روانی حاد همچون همه ی پرخاشگری‌ها یا جنون‌های رفتاری که ناگهانی دچار این اختلال ها نشده اند.

تخصص روانپزشک در چیست ؟

رشته روان پزشکی یا تخصص اعصاب و روان از تخصص های پزشکی است که بعد از طی کردن دوره هفت ساله پزشکی عمومی و فارغ التحصیلی در آن ، برای ۴ سال دوره تخصص، به رشته روان پزشکی وارد می شوند. روانپزشک ها حین گذراندن این دوره آموزش های متفاوتی می بینند که یک آموزش آن این است که دکتر توانایی این را پیدا کند که فرد مراجعه کننده به خود را با دقت از لحاظ ذهنی مورد ارزیابی قرار دهد و با این کار اهمیت و شدت اختلال رفتاری، عاطفی و هیجانی اش را متوجه شود.

برای این کار پزشک باید تاریخچه و سوابق پزشکی- روانپزشکی بیمار را مورد توجه قرار دهد. چرا که هم برای تشخیص نوع بیماری و هم درمان آن نقش بسزایی دارد.

دوره های روان درمانی

دوره های گوناگونی که بیشتر روانپزشکان می گذرانند عبارت اند از :

که پشت سر گذاشتن این دوره ها باعث می شود که مهارت بهترین روانپزشک در تهران برای ارائه خدمت به بیمارانش بالا برود.

مشخصات بهترین روانپزشک

رشته روان پزشکی بدلیل اینکه با روان فرد در ارتباط است خیلی گسترده و وسیع و البته نوپاست که به طی کردن دوره های آموزشی طولانی مدت احتیاج دارد.

علاوه بر اینکه روانپزشکی به دانش و مهارت های مورد نیاز این رشته احتیاج دارد ، پزشک بجز توسعه آموزش های علمی اش در این باره باید از لحاظ شخصیت هم خصوصیات زیر را دارا باشد :

روانپزشک در چه مواردی به بیماران خود کمک می کند؟

روانپزشک خوب در تهران

چه زمانی باید به روانپزشک مراجعه کرد ؟

دلایلی وجود دارند که در صورت مواجهه با آن ها ، بهتر است به یک دکتر روانپزشک خوب در تهران ، مراجعه کنید :

اگر هر یک از موارد زیر را تجربه می کنید باید در اسرع وقت به یک روانپزشک مراجعه کنید و از حاد تر شدن مشکل جلوگیری کنید.


روش های درمانی روانپزشک به چه صورت است ؟

دکتر روانپزشک خوب در تهران ، طیف وسیعی از درمان ها را ارائه و توصیه می کند ، از جمله :

دکتر روانپزشک خوب در تهران ، همچنین توصیه های عملی در مورد رژیم غذایی ، خواب و روش های دیگری که می توانید به خودتان کمک کنید ، ارائه می دهد. وی اطلاعاتی در مورد وضعیت شما به شما ارائه می دهد ، که می تواند به شما در درک علائم و روش های درمانی کمک کند .


همچنین روانپزشک شما توضیح می دهد :

متخصص روانپزشکی در چه زمینه هایی فعالیت می کند؟

یک دکتر روانپزشک خوب در تهران ، ممکن است در زمینه ای خاص متمرکز شده باشد که بهتر است هنگام پیدا کردن روان پزشک خود ، با توجه به زمینه ای که در آن مشکل دارید ، انتخاب کنید .

برخلاف تصور عامه ، روان پزشکان فقط با افرادی که “دیوانه” یا “مجنون” خوانده می شوند ، برخورد نمی کنند . این یک تصور غلط و تحریف حقیقت است زیرا افرادی که از توهم  رنج می برند ، فقط بخشی از بیماران روانی را تشکیل می دهند . در حقیقت ، بسیاری از افراد دارای شرایط روانی مرزی یا موقت هستند که ممکن است به یک دکتر روانپزشک خوب در تهران ، نیاز داشته باشند تا به سلامت کامل روان برسند .

اهمیت مراجعه به روانپزشک

اگرچه محل مشکل مغز است ، بر خلاف متخصصان مغز و اعصاب ، روان پزشکان درمان اختلالات ارگانیک یا ساختاری مانند صرع ، عواقب سکته مغزی یا سرطان های مغزی را درمان نمی کنند . با این حال ، این اختلالات ممکن است باعث ایجاد علائم روانپزشکی و تغییر ذهنی در بیماران خاص شود که این امر به توانایی تشخیص دیفرانسیل و اعمال صحیح نیاز دارد .

دکتر روانپزشک خوب در تهران  باید درک خوبی از روانشناسی اساسی داشته باشد و باید مهارت روان درمانی داشته باشد تا سعی کنند با داروهای کمتری بر اختلال بیمار تأثیر بگذارد . در حقیقت ، بسیاری از اختلالات روان پزشکی مانند افسردگی ، اضطراب و فوبیای خاص ممکن است از طریق روان درمانی به طور مؤثر درمان شوند . داروها در روان پزشکی فقط در مواردی مورد استفاده قرار می گیرد كه مشاوره و درمان نتوانند نتایج قابل توجهی داشته باشند .

روانپزشکان پزشکانی هستند که با شفقت و صبر ، بهترین خدمات درمانی و مراقبت از اختلالات روانی را ارائه می دهند . آن ها باید مهارت های ارتباطی عالی و درجه بالایی از هوش هیجانی داشته باشند تا مشکلات عاطفی و روحی بیمار را درک کنند و بهترین روش عملی را برای درمان آن ها تدوین کنند .

برخلاف سایر زمینه های پزشکی ، بسته به پاسخ بیمار به دارو یا روان درمانی ، رژیم درمانی در روان پزشکی ممکن است به میزان قابل توجهی تغییر کند . با پشتوانه مناسب روانشناختی ، عاطفی و اجتماعی ، بسیاری از بیمارانی که علائم روانی شدید دارند ، می توانند بهبود پیدا کرده و با جامعه ارتباط برقرار کنند ، این امر به یک دکتر روانپزشک خوب در تهران اجازه می دهد دوزهای دارویی را کاهش دهد . در موارد خاص ، عود علائم ممکن است رخ دهد ، که نیاز به یک استراتژی جدید درمانی و تدوین روش های درمانی جایگزین برای یک بیمار خاص دارد .

 چه بیماری هایی مورد درمان روانپزشک قرار میگیرد؟

روانپزشکان انواع زیادی از اختلالات روانی اعم از خفیف و موقتی تا شدید و مزمن را درمان می کنند .

افسردگی :

افسردگی ، که نوعی اختلال روانی است و شامل احساسات شدید غم و بی انگیزگی می شود ، ممکن است از طریق روان درمانی به طور مؤثر درمان شود ، و در همه موارد نیازی به دارو ندارد .

افسردگی خفیف ممکن است یک بیماری زودگذر باشد و ممکن است نتیجه آسیب های عاطفی و وقایع غم انگیز در زندگی بیمار باشد . دکتر روانپزشک خوب در تهران ، باید بتواند علائم اولیه افسردگی را شناسایی کرده و ریشه های آن را پیدا کند ، و سپس تکنیک های روان درمانی و داروهای ضد افسردگی بالقوه را برای معالجه بیمار بکار گیرد .

اضطراب :

اختلالات اضطرابی یکی دیگر از دسته های متداول اختلالات روانی است که توسط دکتر روانپزشک خوب در تهران برطرف می شود . این اختلال ها شامل ترس ، هراس و هراس غیر قابل توضیح است که در موقعیت های خاصی آشکار می شود و بر شغل ، زندگی و روحیه بیمار تأثیر می گذارد . در کنار افسردگی ، اختلالات اضطرابی به عنوان اختلالات روان پزشکی خفیف در نظر گرفته می شود ، زیرا آن ها معمولاً موقتی هستند و به خوبی به درمان پاسخ می دهند ، که اغلب به بهبودی کامل منجر می شود .

توهم :

بیمارانی که از توهم و هذیان رنج می برند ، ممکن است اختلالات روانی شدیدتری مانند اسکیزوفرنی داشته باشند . این اختلال روانی نیاز به ارزیابی دقیق هر مورد دارد و معمولاً از طریق دارو درمان می شود . اگرچه اسکیزوفرنی یک اختلال روانی مزمن محسوب می شود ، اما موارد بسیاری از بهبودی موثر و قطع داروها در برخی از بیماران وجود دارد . علاوه بر این ، برخی از بیمارانی که از توهم رنج می برند ممکن است به تدریج از طریق روان درمانی ، کار و دوستی دوباره وارد جامعه شوند و قادر به فعالیت باشند . این بیماری می تواند به خوبی توسط دکتر روانپزشک شناسایی و درمان شود

روان پزشکان در چه مکان هایی فعالیت می کنند ؟

یک دکتر روانپزشک خوب ،معمولاً در بیمارستان ها ، کلینیک های روان پزشکی یا سایر موسسات بهداشت روان فعالیت می کنند . آن ها همچنین ممکن است در مطب های پزشکی خصوصی کار کنند .

بخش های مراقبت های اولیه و بخش های اورژانس معمولاً روانپزشک ندارند ، زیرا علائم اختلال روانی در موارد اضطراری محسوب نمی شوند ، اگرچه در صورت شدید بودن ممکن است تا زمانی که بیمار به کلینیک روان پزشکی منتقل شود ، به آرام بخش نیاز باشد . روان پزشکان همچنین ممکن است به طور پاره وقت در زندان یا سایر مراکز درمانی کار کنند .

ویژگی جلسات روانپزشکی چیست ؟

خوب است که روان پزشک از یک روشی جامع به یک بیمار فکر کند و از بیمار در مورد رژیم ، ورزش ، خواب ، روابط ، سیستم های پشتیبانی و استرس زای مختلف در زندگی خود سؤال کند تا یک ارزیابی آگاهانه و درست انجام دهد .

همچنین برای دکتر روانپزشک خوب در تهران  ، مهم است که در هنگام صحبت با بیمار ، تا حدی از فروتنی برخوردار باشد . این نشان از مشارکت و همکاری با بیمار دارد که در پایان موفقیت بیشتری به همراه خواهد داشت .

همچنین ناگفته پیداست که روان پزشک باید بتواند واقعاً به بیمار خود گوش دهد و دلسوزی خود را منتقل کند ، او باید همیشه به احساسات بیمار احترام بگذارد .

متخصصین روانپزشکی چگونه به بیماران خود کمک می کنند؟

روانپزشکان با سختی زیاد، صبوری و درک بهترین خدمات ، مراقبت و روش های درمان را برای بیماری ها و اختلالات روحی و روانی بوجود می آورند. آن ها باید با مهارت های ارتباطی بسیار خوب و سطح هوش بالایشان مشکلات عاطفی و ذهنی بیمار را درک کنند و بهترین راه را برای درمانش انتخاب کرده و انجام دهد.

در روان پزشکی برخلاف شاخه های دیگر پزشکی ، روش برای درمان بیمار بعد از هر گونه پاسخ و نحوه ی عملکردش در برخورد و مشکلات و تاثیرات دارو ها تغییر می کند. لازم به ذکر است که بیماران دارای اختلالات روحی شدید با حمایت روانی ، عاطفی و اجتماعی می توانند بهبود یافته و به جامعه برگردند. در صورت بروز این اتفاق تصمیم و تشخیص روانپزشک بر این خواهد بود که داروها را تغییر و کاهش داد و یا حتی آن ها را بطور کامل قطع کند.

وظایف و مسئولیت های بهترین روانپزشک در تهران

اگر احساس می کنید که از مشکل یا اختلال روانی یا ذهنی رنج میبرید این احساسات را نادیده نگیرید. اگر مشکلات روان و ذهنی در زمان مناسب خود حل نشوند تمامی جنبه های زندگی انسان را تحت الشعاع قرار می دهند و در نهایت تاثیرات بسیار مخربی بر زندگی فرد می گیذارند. پس همین حالا به روانپزشک مراجعه کنید و به بهبود کیفیت زندگی خود کمک کنید. شما می توانید برای گرفتن وقت مشاوره و مراجعه به جلسات روانپزشکی به صورت حضوری و آنلاین به سایت روان آرام مراجعه کنید.

آیا روانپزشکی درمانی طولانی مدت است؟

واضح است که در پاسخ به این سوال نمی‌توان رقمی مشخص را نام برد اما به طور کلی طول درمان روانپزشکی نسبت به روانکاوی کمتر است. بازه زمانی درمان توسط روانپزشک در مورد هر بیمار متفاوت خواهد بود و این بستگی به نوع بیماری، شدت بیماری و میزان همکاری بیمار با روانپزشک دارد.

اما به طور کلی برای تعیین مدت درمان حدودی برای تحت نظر روانپزشک بودن باید موارد زیر را در نظر داشته باشید:

آیا روانپزشک خود را به درستی انتخاب کرده‌اید؟

گاهی بعد از یک دوره درمانی شما به نتیجه دلخواهتان نرسیده اید و در واقع تغییر آنچنانی در روحیه و وضعیت روان خود احساس نمی‌کنید در اینجا لازم است بعد از بررسی میزان پیشرفت درمان در مورد عوض کردن روانپزشک خود و یا افزایش طول درمانتان تصمیم بگیرید.

پایان دوره درمان یعنی چه؟

پایان دوره درمان شما زمانی است که هم شما و هم درمانگرتان به اهدافش رسیده باشد. اینکه شما  در اواسط دوره درمان دچار احساس سرخوشی شده باشید و حس کنید مشکل روحیتان به طور کلی برطرف شده به این معنی نیست که روانپزشک هم تشخیصش پایان دوره درمان شما باشد. شاید از نظر روانپزشک این احساس هیجانی و زود گذر باشد و مشکلات شما هنوز به صورت ریشه ای حل نشده باشند.

نوع و شدت بیمار در تعیین دوره درمان موثر است

در این مورد نباید خودتان را با اطرافیان و همسالان و .. مقایسه نمایید و مثلا برای اینکه هم دوست شما مبتلا به بیش فعالی بوده و دوره درمانش 12 هفته بوده ، شما که برای درمان افسردگی تان به روانپزشک مراجعه مینمایید هم در طی 12 هفته درمان شوید یا حتی اگر هم شما و  هم دوستتان هردو به افسردگی مبتلا باشید باز هم ممکن است به خاطر تفاوت شدن بیماری تان مدت درمانتان متفاوت باشد.

پیگیری جلسات درمانی موثر در طول درمان

پیگیری نکردن جلسات درمانی و اولویت قرار ندان آن از مهم ترین دلایل طولانی شدن دوره های درمانی است. اگر با هر احساس خوشی و حال خوب جلسات درمان را به تعویق بیندازید برای اینکه حس میکنید به آن نیاز ندارید یا امور دیگر زندگی تان را به جلسات درمانی اولویت دهید و تمرین های توصیه شده را انجام ندهید و یا دارو هایتان را مصرف نکنید به شدت در افزایش طول درمانتان توسط روانپزشک موثر است.

بپیوندید
اطلاع از

2 نظرات
جدیدترین ها
قدیمی ها بیشتر رای
Inline Feedbacks
مشاهده همه کامنت ها
پریا دلیر
1 سال قبل

سلام
من یه دختر ۱۷ ساله هستم
مشکلم اینه که خیلی وسواسی شدم هم نسبت به خودم هم کمترین و کوچکترین زباله ای که تو خونه می‌ریزه
ناخن میخورم از ۴. ۵ سالگیم
خیلی زود ناراحت میشم . اعصابم خورد میشه . قهر میکنم و حرص میخورم سر هر چیزی
اغلب وقت ها حوصله هیچ کاری رو ندارم
یا بی خود و بی جهت استرس میگیرم و تپش قلب دارم
شکم درد میگیرم و الکی دفعات زیاد میرم دستشویی

منصوره فرهادی (کارشناس تیم محتوای روان آرام)
1 سال قبل
پاسخ به  پریا دلیر

سلام دوست عزیز؛ با توجه به تعدد کامنت هایی که در این سایت درج نمودین، ظاهرا تمایل دارید مسایل زیادی رو در زندگیتون حل کنید.که پوشش دادن و حل کردن همه اونها در این محیط امکان پذیر نیست. لطفا برای حل مسائلتون به مرکز مشاوره روانشناسی مراجعه کنید.

پاسخگوی شما 9 الی 21

88216100 نوبت‌دهی مشاوره