به راحتی وقت مشاوره بگیرید همه ما در مراحل و زمان هایی از زندگی نیاز به صحبت کردن و مشاوره گرفتن از فردی داریم که بتواند ما را درک کند.
مشاوران حرفه‌ای و با تجربه
بازگشت وجه در صورت نارضایتی
مشاوره حضوری،آنلاین و تلفنی
انتخاب بهترین مشاور برای شما

مشاوره افسردگی

مشاور آیا نیاز به مشاوره افسردگی دارم؟ مشاور ازدواج مشاوره روانشناسی افسردگی چگونه برگزار می شود ؟ مرکز مشاوره آشنایی با مرکز مشاوره ما سرویس ها سوالات رایج در مورد مشاوره افسردگی

مشاوره افسردگی و روحی روانی

افسردگی یکی از بزرگترین و مهم ترین اختلالات روانی است که سر منشا بسیاری از مشکلات محسوب می شود و هر کسی ممکن است روزی به آن دچار شود. این بیماری در کمین هر کسی هست و می تواند زندگی هر کسی را مختل نماید. تنها دارویی که این بیماری دارد صحبت با یک روانشناس افسردگی و شرکت در جلسات مشاوره افسردگی است که ما قصد داریم در این مطلب  به آن بپردازیم. با ما همراه باشید.

افسردگی در گروه اختلالات خلقی طبقه بندی می‌شود و ممکن است به عنوان احساس غم، از دست دادن یا خشم توصیف شود که در فعالیت‌های روزمره افراد اختلال ایجاد می‌کند. افسردگی معمولاً شامل بیزاری از خود یا از دست دادن عزت نفس است، در حالی که غم و اندوه معمولاً چنین نیست.

مشاوره افسردگی یکی از راه‌های موثر برای درمان افسردگی است که با استفاده از تکنیک‌ها و روش‌های علمی به افرادی که دچار افسردگی هستند، کمک می‌کند.

چرا مشاوره درمان افسردگی اهمیت دارد ؟

در مجموع باید گفت افسردگی می‌تواند تاثیرات مخربی را چه از نظر جسمی و چه روحی بر افراد گذاشته و باعث ایجاد تغییراتی بر جنبه‌های هیجانی، شناختی، رفتاری و فیزیکی آنها شود. به همین علت برای اینکه به زندگی عادی و با کیفیت خود برگردید نیاز دارید که در اولین فرصت به درمان افسردگی اقدام نمایید. بدین منظور مشاوره افسردگی را به هر کسی پیشنهاد می کنیم چرا که اثرات این بیماری بسیار مخرب است :

تداوم هر کدام از علائم به مدت دو هفته می‌تواند نشانه افسردگی باشد و می تواند وضعیت روحی و جسمی شما را به نقطه ای برساند که به سختی تصور می کنید. باید توجه کنید که هرچقدر مدت زمان بیشتری سپری کند این بیماری حاد تر و درمان آن دشوار تر می باشد. پس به جای تعلل همین حالا با ما تماس بگیرید و اقدام به ثبت درخواست مشاوره افسردگی کنید.

مشاوره آنلاین افسردگی و مشاوره تلفنی در کنار مشاوره حضوری در مرکز رواشناسی روان ارام ارائه می گردد و شما می توانید بسته به شرایط خود هر یک از این جلسات را انتخاب کنید.

مشاوره افسردگی

روانشناس افسردگی چگونه به درمان این بیماری می پردازد ؟

روش‌های درمانی متفاوتی برای افسردگی با توجه به میزان شدت آن پیشنهاد می‌شود. شما ممکن است علائم افسردگی را با یک نوع درمان مدیریت کنید، یا ممکن است در مشاوره روانشناسی افسردگی متوجه شوید که ترکیبی از درمان‌ها برای شما مفید است.

ترکیب درمان‌های پزشکی و درمان‌های سبک زندگی از جمله موارد زیر معمول است:

داروها

روانپزشک شما با توجه به علائم شما ممکن است داروهایی را برای کنترل افسردگی تجویز کند. هر نوع دارویی که برای درمان افسردگی استفاده می‌شوند، دارای مزایا و عوارض گوناگونی هستند. به همین دلیل به هیچ وجه بدون مشاوره افسردگی و زیر نظر پزشک، خود تجویزی نکنید.

روان درمانی

روان درمانی که به عنوان «گفتگودرمانی» نیز شناخته می شود، زمانی است که فرد با یک درمانگر آموزش دیده صحبت می کند تا عواملی را که به وضعیت سلامت روانی او کمک می‌کنند، شناسایی کند و یاد بگیرد که چگونه با افسردگی کنار بیاید. مشاوره افسردگی معمولا زمانی به کار گرفته می شود که بیماری چندان پیشرفت نداشته است و مدت زمان زیادی از آن سپری نگشته است.

درمان شناختی رفتاری (CBT)

در درمان شناختی رفتاری (CBT) ، درمانگر به شما کمک می‌کند تا الگوهای فکری ناسالم را کشف کرده و تشخیص دهید که چگونه ممکن است باعث ایجاد رفتارها، واکنش‌ها و باورهای مضر شوند. باید توجه داشته باشید که این روش درمان افسردگی می تواند دشوار باشد و باید لزوما توسط یک روانشناس حرفه ای و در جلسات مشاوره افسردگی معتبر مورد پیگیری قرار بگیرد.

رفتار درمانی دیالکتیکی  (DBT)

رفتار درمانی دیالکتیکی (DBT) مشابه CBT است، اما تأکید خاصی بر اعتبارسنجی یا پذیرش افکار، احساسات و رفتارهای ناراحت کننده دارد. این ریشه یابی احساسی به شما کمک می کند که ریشه این بیماری را پیدا کرده و سپس آسان تر به از بین بردن آن ها بپردازیم. اگر این ریشه یابی به طور درست انجام نگردد شاید هیچگاه افسردگی به طور کامل درمان نشود پس اهمیت دارد که حتما یک مشاوره افسردگی خوب در تهران پیدا نمایید.

نور درمانی

قرار گرفتن در معرض دوزهای نور سفید می تواند به تنظیم خلق و خو و بهبود علائم افسردگی کمک کند. نور درمانی معمولاً در اختلال عاطفی فصلی استفاده می شود که امروزه به آن اختلال افسردگی اساسی با الگوی فصلی می گویند. البته که نور درمانی باید در کنار سایر روش های درمانی افسردگی به کار بگیرد چرا که این روش منشا افسردگی را از بین نمی برد.

درمان تشنج الکتریکی  (ECT)

در درمان تشنج الکتریکی (ECT) از جریان های الکتریکی برای ایجاد تشنج استفاده می‌کند و نشان داده شده است که به افراد مبتلا به افسردگی بالینی کمک می کند. البته در نظر داشته باشید برای هیچ کدام از مبتلایان این بیماری در درجه اول این روش ها تجویز نمی گردد و پس از چند جلسه مشاوره افسردگی با یک رواشناس متخصص در این زمینه در صورت نیاز این روش ها تجویز می گردد.

برخی درمان‌های جایگزین مانند مراقبه، مدیتیشن، طب سوزنی و … نیز وجود دارند که می‌توان با تأیید درمانگر و پس از مشاوره روانشناسی افسردگی از آن‌ها نیز کمک گرفت.

فراموش نکنید که تنها یک روانشناس افسردگی است که می تواند این بیماری را به طور کامل از وجود شما پاک کند پس افسردگی را جدی بگیرید و برای درمان آن اقدام کنید.

مشاوره افسردگی

مشاوره افسردگی به درمان چه احساساتی می پردازد ؟

همه افراد مبتلا به افسردگی علائم مشابهی را تجربه نمی کنند. علائم ممکن است از نظر شدت، تعداد دفعات بروز و مدت زمان آنها متفاوت باشند. اگر برخی از علائم زیر را به مدت حداقل دو هفته تجربه کردید، از مشاوره افسردگی کمک بگیرید. یک مشاور روحی روانی سعی می کند به درمان این احساسات در بیمار خود بپردازد.

می توانید به راحتی با نگاهی ساده به این لیست به اهمیت درمان این بیماری پی ببرید. زندگی هر کسی حتی با چند مشکل این چنینی در معرض نابودی قرار میگیرد و به همین علت پیشنهاد می کنیم تعلل نکنید ! با ما تماس بگیرید و از طریق مشاوره روانشناسی افسردگی این مشکل را حل نمایید.

 

جلسات مشاوره افسردگی به چه صورت برگزار می شود؟

امکان برگزاری جلسات مشاوره افسردگی به صورت آنلاین ، تلفنی ، حضوری ، گروهی و فردی امکان پذیر است.

هزینه جلسات مشاوره افسردگی به چه صورت می باشد ؟

هزینه جلسات مشاوره افسردگی بر اساس نوع جلسه ای که انتخاب می کنید ممکن است متفاوت باشد. جهت کسب اطلاعات با ما تماس بگیرید.

طول درمان افسردگی به چه صورت است ؟

برای درمان افسردگی بر اساس هر شخص جلسات درمانی متفاوت می باشد و این بر اساس تشخیص دکتر است.

4.6/5 - (336 امتیاز)

برای مشاوره افسردگی به چه کسی مراجعه کنم؟

افسردگی اختلالی شایع است که ممکن است هر فردی در طول زندگی با آن روبرو شود. از آنجایی که افسردگی بسته به نوع و علائم آن می‌تواند تمام جوانب زندگی افراد را تحت تاثیر قرار دهد، کمک گرفتن از مشاوره روانشناسی افسردگی امری ضروری است.

روان‌درمانگران و مشاوران افسردگی متخصصان با تجربه‌ای هستند که با دقت به صحبت‌های شما گوش کرده، علائم را بررسی می‌کنند و سپس به شما کمک می‌کنند تا افسردگی را مدیریت کنید.

مشاوران کلینیک روان آرام با همدلی تمام تلاش می‌کنند تا به شما کمک کنند هرگونه افکار و احساسات منفی را شناسایی کرده و آنها را مدیریت کنید. هدف مشاوره افسردگی، تهیه منابع، ابزارها و تکنیک‌هایی برای کاهش چالش ها و ارائه راهنمایی عینی برای رشد شخصی شما است.

با استفاده از کمک حرفه‌ای یک مشاور با تجربه شما راحت‌تر از پیش می‌توانید بر مشکلات خود غلبه کرده و در راستای بهبود زندگیتان گام بردارید.

مشاوره افسردگی

مشاوره روانشناسی افسردگی چگونه برگزار می شود ؟

ما در مرکز مشاوره روان آرام سعی کرده ایم تا امکان برگزاری این جلسات را به روش های مختلف ممکن کنیم تا روند درمانی به نحو مطلوبی طی گردد. جلسات مشاوره افسردگی به تمامی روش های زیر میتواند مورد پیگیری قرار گیرد :

برخی از این جلسات به تجویز دکتر انجام می شود و برخی دیگر نیز بسته به شرایط شما انتخاب می گردد. کافیست جهت کسب اطلاعات بیشتر با ما تماس بگیرید یا از طریق این صفحه درخواست خود را به طور آنلاین ثبت نمایید.

مرکز مشاوره و روانشناسی روان آرام، دارای مجوز رسمی سازمان نظام روانشناسی و مشاوره بوده و توسط سرکار خانم دکتر آزیتا امین الرعایا تاسیس گردیده است. کادر کلینیک روان آرام را مشاورانی خبره، اساتید دانشگاهی و روان درمانگران به نام تشکیل داده اند. حوزه فعالیت این کلینیک روانشناسی را می‌توان حوزه فعالیتی وسیعی دانست چرا که خدمات ارائه شده در این مرکز مشاوره مشکلات روان شناختی، روان پزشکی، کودک و نوجوان، بزرگسالان، فردی، زوج درمانی، خانواده و حتی مشاوره های گروهی را نیز پوشش می‌دهد

مشاوره افسردگی

چه کسانی به مشاوره افسردگی نیاز پیدا می کنند ؟

دلایل و ریشه های افسردگی در هر کسی متفاوت می باشد و در هر کسی متفاوت می باشد. اما به طور کلی بر اساس علم روز روانشناسی علت های به طور کلی دسته بندی مشخصی دارند و بسته به شرایط هر کسی تنوع پیدا می کنند. مشاور و روانشناس افسردگی برای یافتن علت این بیماری به دنبال این ریشه ها می گردد.

حادث شدن یک اتفاق ناگوار :

همیشه اولین عامل ایجاد افسردگی حادث شدن یک اتفاق ناگوار می باشد. اگر ذهن و مغز شما قادر به پذیرش تغییر وضعیت زندگی به طور ناگهانی نباشد افسردگی یکی از بیماری های است که در کمین می نشیند. ما در طول جلسات مشاوره افسردگی سعی خواهیم کرد تا ذهن و جسم شما را برای این تغییر آماده کنیم و به مروری به درمان افسردگی بپردازیم.

همیشه یک اتفاق ناگوار بزرگ عامل افسردگی نیست بلکه سلسله ای از اتفاق های کوچک می تواند عامل این بیماری باشد.

شیمی مغز: 

ممکن است یک عدم تعادل شیمیایی در قسمت‌هایی از مغز که خلق و خو، افکار، خواب، اشتها و رفتار افراد مبتلا به افسردگی را مدیریت می‌کند، وجود داشته باشد. وقتی از ویژگی های شیمیایی مغز حرف میزنیم تصور نکنید که این مشکل ذاتی و لاینحل است بلکه می تواند زیر نظر روانپزشک افسردگی و به وسیله دارو درمانی بهبود پیدا کند.

سطوح هورمون:

 تغییرات در هورمون‌های زنانه استروژن و پروژسترون ممکن است خطر ابتلا به افسردگی را در فرد افزایش دهد. همچنین عواملی همچون تغییر مکان ، بروز مشکلات و مسائل مختلف و … چه در  مرد و چه در زن می تواند سیستم ترشح هورمونی را تغییر دهد و به افسردگی منجر شود. درمان این مشکل باید هم زیر نظر روانپزشک و هم زیر نظر مشاور و روانشناس افسردگی مورد پیگیری قرار بگیرد.

سابقه خانوادگی:

 اگر در سابقه خانوادگی خود تجربه ابتلا به افسردگی یا اختلال خلقی دیگری دارید، در معرض خطر بیشتری برای ابتلا به افسردگی هستید. سابقه خانوادگی هم در محیط شخص و هم در ژنتیک فرد تاثیر گذار خواهد بود و موجب می شود تا شرایط مستعدی برای بیماری افسردگی ایجاد گردد. ما در کنار شما خواهیم بود تا از طریق مشاوره افسردگی این شرایط را به مرور از بین ببرید.

ترومای اوایل دوران کودکی: 

برخی از رویدادها در دوران کودکی بر نحوه واکنش بدن شما به ترس و موقعیت‌های استرس زا تأثیر می گذارد. در این حالت ضمیر ناخوداگاه شما تحت تاثیر قرار میگیرد و ممکن است در آینده منجر به افسردگی گردد. ما ریشه های این تروما را در طول جلسات مشاوره افسردگی مورد برسی قرار می دهیم و به شما در از بین بردن آن ها کمک می کنیم.

ساختار مغز : 

اگر لوب پیشانی مغز شما فعالیت کمتری داشته باشد، احتمال ابتلا به افسردگی بیشتر است. این مشکل با تمرین زیاد و فراهم کردن شرایط مناسب در زندگی قابل حل است همانطور که بسیاری از افرادی که بیماری های ژنتیکی دارند با رعایت کردن برخی از نکات سال ها سالم زندگی می کنند.

شرایط پزشکی: 

شرایط خاص پزشکی مانند بیماری‌های مزمن، بی‌خوابی، درد مزمن، بیماری پارکینسون، سکته مغزی، حمله قلبی، سرطان و … ممکن است خطر ابتلا به افسردگی را افزایش دهند. همچنین برخی از رفتار ها مانند رابطه جنسی یا بارداری یا زایمان نیز می تواند احتمال ابتلا به افسردگی را افزایش دهد که البته این شرایط نیز با شرکت در جلسات مشاوره افسردگی قابل کنترل می باشد.

استفاده از مواد مخدر:

سابقه سوء مصرف مواد مخدر یا الکل می توانند احتمال ابتدا به افسردگی را افزایش دهند. افسردگی بعد از ترک اعتیاد یا حتی در زمان مصرف از موضوعات شایع در سطح دنیا می باشد. بدون شک این حال از روح و روان بیشتر نشئت می گیرد و همین عامل شما را به یک مشاوره روانشناسی افسردگی نیازمند می کند.

درد روحی و جسمی : 

افرادی که برای مدت طولانی درد عاطفی یا مزمن فیزیکی را احساس می کنند به طور قابل توجهی بیشتر در معرض افسردگی هستند. البته که منظور از درد در اینجا تنها درد جسمی نیست چرا که نمی توانیم از درد روحی و تاثیر آن در ابتلا به افسردگی غافل بمانیم.

مشاوره روانشناسی افسردگی

متخصصان و روانشناسان باتجربه همواره توصیه می‌کنند که با پدیدار شدن اولین نشانه‌ها از اختلال افسردگی، افراد از مشاوره روانشناسی افسردگی کمک بگیرند.

انواع افسردگی

بسته به شدت علائم، افسردگی را می‌توان به انواع مختلفی تقسیم کرد. برخی از افراد دوره‌های خفیف و موقتی را تجربه می‌کنند، در حالی که برخی دیگر دوره‌های افسردگی شدید و مداوم را پشت سر می‌گذارند. انواع افسردگی در روش های درمانی و جلسات مشاوره افسردگی نیز تاثیر گذارند .انواع افسردگی عبارتند از:

ما در این مطلب سعی کردیم تا تمامی اطلاعات مورد نظر شما را در مورد درمان این بیماری در جلسات مشاوره افسردگی را در اختیارتان قرار دهیم. تعلل نداشته باشید و همین حالا با ما تماس بگیرید.

بپیوندید
اطلاع از

1.4K نظرات
جدیدترین ها
قدیمی ها بیشتر رای
Inline Feedbacks
مشاهده همه کامنت ها
پارمیس
1 روز قبل

سلام من یه دختر ۱۸ ساله ام تو کل زندگیم یه رابطه داشتم فقط اونم ازدواج بود ۱سال و ۶ ماه با طرف بودم بعدش جدا شدم . تو سنین پایین تر مثه بقیه بچه از چند نفری خوشم میومد روشون کراش خالت بودم یه تایم کوتاهی میدیدی ۳ماه /۶ماه/۱ماه /۲روز ذهنم درگیرش میشد بچه بودم دیگه بعد فراموش میکردم الان بعده این همه مدت با یه مرد ۳۳ ساله اشنا شدم قصدمون ازدواجه خیلی هم همدیگه رو دوست داریم اونم کلی رابطه های اینجوری داشته و …کلی شماره داده بچه بوده/مزاحم شده بعد خواستگاری چند نفری رفته با ۳تا زن رفیق بوده قصدشم ازدواج بوده ولی بنا به دلایلی یا طرف متاهل از اب در میومد یا پولدار تر بودن از این یا این دوسش نداشته طرف همسن این بوده و …بعد ولی من یادم میفته با اون یه شخص بودم یا از چند نفری خوشم اومده بچه بودم حالم از خودم به هم میخوره ذهنم به هم میریزه خود خوری میکنم احساس میکنم بلانسبت زبونم لال فاحشه بودن ادم بی بند و باری بودم و … همینا باعث میشه رو این شخص و عشق بینمون نتونم تمرکز کنم اعصابم خورد میشه .لطفا بگید من چیکار کنم داغونم اشفتگی فکری دارم تورو خدا راهنمایی کنید حالم بده رابطه ام در خطره

منصوره فرهادی (کارشناس تیم محتوای روان آرام)
2 ساعت قبل
پاسخ به  پارمیس

سلام دوست عزیز؛ توصیه میکنم حتما به مشاور پیش از ازدواج مراجعه کنید.

vafa
6 ماه قبل

سلام من 16سالمه اکثر اوقات ناراحتم نمی تونم دلیلش رو بیان کنم خیلی وقتا افکار منفی میاد سراغم نمی تونم تحمل کنم و آرامش داشته باشم دلم آشوب میشه نمی خوام به بعضی چیزا فکر کنم اما نمی تونم کنترل کنم بعضی وقتا تو گذشته میرم و خیلی چیزا وفکرا ناراحتم می کنه ولی نمی تونم افکار منفی رو از ذهنم بیرون کنم خواهشا من چکار کنم لطفا راهنماییم کنین?

منصوره فرهادی (کارشناس تیم محتوای روان آرام)
5 ماه قبل
پاسخ به  vafa

سلام دوست عزیز؛ مشاوره با روانشناسانی که با رویکرد cbt کار می کنند، میتونن به شما کمک کنند تا با آگاهی بیشتر از افکار و هیجاناتتون و شناسایی محیط و موقعیتهایی که سبب هجوم افکار میشه، مدیریت بیشتری روی افکار و رفتارتون داشته باشید.

vafa
6 ماه قبل

سلام من 16سالمه اکثر اوقات ناراحتم نمی تونم دلیلش رو بیان کنم خیلی وقتا افکار منفی میاد سراغم نمی تونم تحمل کنم و آرامش داشته باشم دلم آشوب میشه نمی خوام به بعضی چیزا فکر کنم اما نمی تونم کنترل کنم بعضی وقتا تو گذشته میرم و خیلی چیزا وفکرا ناراحتم می کنه ولی نمی تونم افکار منفی رو از ذهنم بیرون کنم خواهشا من چکار کنم لطفا راهنماییم کنین?

بدبخت بی نام
1 سال قبل

سلام من یه چند روزه افسردگی شدید گرفتم فکر میکنم بخاطر اینه که چند روز پیش با یکی از دوستام دعوام شد و اونو بخاطر من به بیمارستان بردن میخواستم بدونم چطور خودمو درمان کنم

نازی
1 سال قبل

سلام من الان هفت روزه زایمان کردم حس میکنم افسرده شدم من یه ادمی بودم که زیاد داخل خونه نمیموندم بیرون نمیرفتم بیشتر خونه فامیلام از وقتی بچم اومده وقتی زردی گرفت گفتن باید بیمارستان بستری بشه گریه اومد با خودم میگفتم من بلد نیستم ازش نگه داری کنم خونه مامانم هستم ولی بازم خیالم راحت نیست همش استرس دارم دوست دارم زود هوا تاریک بشه شوهرم بیاد احسال امن بودن میکنم دلم تنگ شده برای اون روزا حس میکنم دیگه اون دورانی که با همسرم بودم تموم شده دلم اغوش همسرمو میخواد ولی تا حالا بهش نگفتم از استرس زیاد بی اشتها شدم بوی غذا حالمو بهم میزنه خونمون شلوغه همه هستن خانواده گرمی داریم از طرف همسر و از طرف خودم خانواده گرمی داریم ولی بازم تو خودم میرم همش گریم میگریه همش یه یاد گذشته می اوفتم دلم برای اون روزام تنگ میشه هی ??

منصوره فرهادی (کارشناس تیم محتوای روان آرام)
1 سال قبل
پاسخ به  نازی

سلام دوست عزیز؛ به دنیا اومدن فرزند، خصوصا اگه فرزند اول باشه، زندگی رو دچار تغییرات بزرگی می کنه. حتی افرادی که فکر میکنند آمادگی لازم رو دارند هم روابطشون از این تغییر بزرگ تاثیر می گیره به طوری که ممکنه چند ماه اولیه سردرگم و آشفته باشند. قطعا حمایت و همدلی اطرافیان، به خصوص همسرتون، کمک بزرگیه که بتونید این مرحله رو راحت تر بگذرونید. در چنین مواقعی چندین اقدام توصیه میشه که با توجه به شرایط خودتون متونید انجام بدید؛ 1. بپذیرید که شما علاوه بر نقش همسری، نقش والد رو هم انتخاب کردید و قراره هر روز همگام با رشد فرزندتون، چیزهای جدیدی کشف کنید. 2. از حمایت و کمک اطرافیانتون تا جایی که به روابط جدید خانوادگی تون، آسیب نمی زنه، استقبال کنید. 3. همدلانه با همسرتون گفتگو کنید؛ از احساسات و نیازهاتون صحبت کنید و ایشون رو هم بشنوید و باهم بهترین و یا موثرترین اقدام برای پذیرش بهتر این شرایط را انتخاب کنید. 4. حتی در فرصت های کوتاهی که پیش میاد به سلامت جسم و روان خودتون توجه کنید که کمک اطرافیان می تونه این فرصت ها رو برای شما بیشتر فراهم کنه. توجه به تغذیه، خواب، ورزش مناسب، موسیقی، دوش گرفتن و … و در نهایت میتونید به کمک روانشناس این روزها رو آسون تر سپری کنید.

نسرین
1 سال قبل

سلام.من‌‌یکسالونیم‌با‌آقایی‌۴۳‌ساله‌در‌ارتباط‌بودم‌برا‌ازدواج‌
اولش‌خیلی‌دوستم‌داشت‌ولی‌۳ماه‌منو‌دید‌گفت‌زیر‌چشات‌چروک‌داره‌از چشمم‌‌افتادی‌منو‌ترک‌کرد‌منم‌بهش‌وابستم‌نمیتونم‌از‌
فکرش‌دربیام‌باهاش‌خاطره‌دارم‌چند بار‌اومد‌خونمون.به
سادگی‌ترکم‌کرد

negin
1 سال قبل

سلام
من ۱۴
سالمه
ازتون میخوام کمکم کنید و اینو یه ماجرای بچگونه نبینید
ماجرا اینه یه روز من یهو به خودم اومدم و دیدم چقدر تو مدرسه تنهام و هیچ دوستی ندارم، و حتی دوستی هم که داشتم با کس دیگه ای دوست شده بود و بعد به طرز عجیبی من به همون دوستم جذب شدم، ولی من نداشتمش من شب ها یا حتی وسط درسام گریه میکردم برای تنهاییم من افسردگی گرفتم فکر نکنین به همین راحتی این فقط یه صدم از چیزی ای که من کشیدم
خب اون دوستی که از دست دادم، بهترین دوستم بود و من دوست داشتم که دوباره پیشم باشه، و چه ترحم ها که بهم نکرد ولی من از تنهایی حتی نیازمند اون ترحم ها بودم و حتی تو این را حقیر هم شدم، من همیشه سعی کردم حق رو به خودم ندم و خودمو جای دوستم گذاشتم،و فهمیدم شاید برای اونم سخته، برای همین دیگه حتی خجالت میکشدم به بهترین دوستم سلام کنم.
حتی فکرم به ابنجا رسید اگه بمیرم کسی حتی برام گریه میکنه؟ از یه جای حس کردم دیگه خودمو دوست ندارم، پس تمام سعی ام رو کردم این مسئله رو فراموش کنم، اما لعنتی از ذهنم نمیرفت،این فکر هزاران بار به ذهنم اومد اما نیاز به یه مشاوره داشتم، دلم میخواد یکبار برای همیشه برم به دوستم ماجرا رو بگم و بگم که انقدر منو گیج نکنه و اگه نمیخواد باهام دوست باشه بهم بگه، که من انقدر فکرم مشغول نباشه، نظر شما چیه؟
میدونم تو این سن شاید زوده افسردگی بگیرم، لطفا کمک کنین

منصوره فرهادی (کارشناس تیم محتوای روان آرام)
1 سال قبل
پاسخ به  negin

سلام دوست عزیز؛ این رنجی که شما از مشکلتون متحمل میشین واقعی هست و فقط مختص شما نیست. روزانه تعداد قابل توجهی، مراجع در سنین شما به مراکز مشاوره مراجعه می کنند که مشکلاتی از این قبیل دارند. پس احساس شما در هر سنی هم که باشید معتبر و قابل توجه هست. ولی شرایط شما نیاز به ارزیابی بیشتری داره. احتمالا علاوه بر تقویت یا افزایش اعتماد به نفس و عزت نفس تون، لازم هست یک سری مهارتهای فردی رو آموزش ببینید. و این موارد با پیگیری بسیار و مطالعه کردن و دوره دیدن، امکانپذیر هست اما نه به آسونی. شما میتونید با مراجعه به روانشناس و تحت نظر قرار گرفتن، همه این موارد رو منظم تر و موثرتر فرابگیرید.

الهه
1 سال قبل

سلام وقتتون بخیر من 16سالمه جدیدا اصن حوصله ی هیچ کسو ندارم یدونه مشکل توی خونواده ب وجود اومد خونوادمم طرف اون آدمو گرفتن خورد شدم اصن حال ندارم فکرم فقط ب خودکشیه

پاسخگوی شما 9 الی 21

88216100 نوبت‌دهی مشاوره