به راحتی وقت مشاوره بگیرید همه ما در مراحل و زمان هایی از زندگی نیاز به صحبت کردن و مشاوره گرفتن از فردی داریم که بتواند ما را درک کند.
مشاوران حرفه‌ای و با تجربه
بازگشت وجه در صورت نارضایتی
مشاوره حضوری،آنلاین و تلفنی
انتخاب بهترین مشاور برای شما

مشاوره روانشناس فردی

مشاور آیا به مشاوره فردی نیاز دارم؟ مشاور ازدواج مشاور چه کسی است؟ مرکز مشاوره آشنایی با مرکز مشاوره ما سرویس ها سوالات متداول مشاوره فردی

بهترین مرکز مشاوره فردی تهران

انسان ها ممکن است در طول زندگی خود به مشکلات بسیار زیادی برخورد بکنند. این مشکلات ممکن است جسمی یا روحی باشد و می تواند تمامی جنبه های زندگی انسان را تحت الشعاع قرار بدهد. مشکلات چه جسمی باشند و چه روحی باید کنترل و درمان بشنود و همانطور که پزشک به درمان مشکلات جسمی می پردازد ، مشاوره فردی نیز به درمان مشکلات روحی و روانی می پردازد. در مشاوره فردی روح و روان انسان مورد ارزیابی قرار می گیرد و از بهترین طریق توسط مشاور حل می شود.

از آنجا که مهم است دغدغه و مشکلات افراد در مدت زمان مناسب به خوبی حل گردد نیاز است که ایشان از خدمات مرکز مشاوره فردی خوبی بهره مند شده و با روانشناسی متخصص و مجرب مشورت نمایند بدین سبب می توان از خدمات مشاوره روانشناسی کلینیک روان آرام بهره مند گردید.

آیا به مشاوره فردی نیاز دارم؟

انسان ها در طول زندگی خود همواره مسیر پر پیچ و خمی را می بایست طی کنند و این مشخصه بارز زندگی است که هر فرد از بدو تولد تا لحظه مرگ همواره با چالش های مختلفی روبرو می شود .

عبور موفق از این چالش ها نیاز به ابزارهای کمکی به خصوصی دارد که می توان به قابلیت ها و توانایی های خود فرد اشاره کرد . شناخت و تقویت توانایی های فردی در شخص می تواند به موفقیت پشت سر گذاشتن این چالش ها کمک شایانی بکند . بهترین دکتر مشاوره روانشناسی فردی می تواند به افراد این امکان را بدهد تا با تقویت قابلیت ها و استعدادهای فردی خود با قدرت به مصاف چالش های زندگی بروند .

دلایل متداولی برای مراجعه مشاوره فردی وجود دارد، که برخی از آن ها عبارتند از:

مشاوره فردی

 مراحل یا نحوه برگزاری جلسه مشاوره فردی چگونه است ؟

در روانشناسی به راهنمایی گرفتن و استفاده از توصیه ها و تجربه های یک فرد متخصص در زمینه یا زمینه های تخصص وی مشاوره می گویند . از این رو مشاوره فردی یا مشاوره شخصی را می توان به صورت زیر تعریف کرد :

به مجموعه توصیه ها و راهنمایی های یک متخصص در زمینه علم روان شناسی که منجر به افزایش اعتماد به نفس و بهبودی قابلیت های فردی اشخاص می شود ، مشاوره فردی می گویند .

در مشاوره فردی و شخصی ، دکتر مشاوره فردی خوب پس از آگاهی و مطلع شدن از خصوصیات و مشکلاتی که فرد با آن دسته و پنجه نرم می کند ، راهکارهایی پیشنهاد می دهد تا به وسیله آن فرد بتواند با اعتماد به نفس به خود و توانایی های خود به مصاف مشکلات پیش رویش برود و در نتیجه بتواند راندمان حل مشکلات و چالش های پیش رویش را افزایش دهد .

تعداد جلسات مشاوره فردی یا مشاوره شخصی

تعداد جلسات مشاوره فردی بستگی به شدت مشکل دارد. این مشکلات می توانند هرگونه مشکلات عاطفی مانند افسردگی، اضطراب، آزار و اذیت، غم، ضربه، عزت نفس پایین، احساس گناه، مشکلات بین فردی، واکنش های استرس و مشکلات زندگی باشد. هدف از مشاوره این است که چنین مشکلات عاطفی را برطرف سازد و افراد دید واضحی از خودشان داشته باشند. روند و زمان درمان وابسته به پیشرفت مراجع و نظر مشاور است.

همچنین زمانی که شخص مراجع نیازمند بهره مندی بیشتر از تخصص و راهنمایی مشاور باشد می تواند با تایید و صلاحدید روانشناس از جلسات مشاوره فردی یا مشاوره شخصی بیشتری بهره مند گردد و یا در بازه های زمانی مختلف پس از درمان و حل مشکل، جهت مشورت نمودن در خصوص امور با روانشناس فردی و..در این جلسات حضور یابند.

زمان مشاوره فردی چقدر است؟

طول دوره درمان شما بستگی به شرایط و نیازهای منحصر به فرد شما دارد. همچنین به نوع درمانی که انتخاب می کنید نیز بستگی دارد.
بخاطر داشته باشید که به محض شروع جلسات، مسائل و زوایای جدیدی بوجود می آیند که شما از وجود آن مطلع نبوده اید و ممکن است روند و زمان درمان را تحت تاثیر قرار دهند.

زمان هر جلسه مشاوره چقدر است؟

زمان جلسات در مرکز مشاوره ما، ۴۵ و ۶۰ دقیقه به انتخاب خود شماست.

آیا جلسات مشاوره محرمانه است؟

روند مشاوره شما کاملا محرمانه است، به این معنی که ما نمی توانیم هیچ اطلاعاتی در مورد شما منتشر کنیم. مگر در شرایط خاص قانونی. اگر در مورد محرمانه بودن جلسات، نگرانی یا سوالی دارید، لطفاً آنها را با مشاور خود نیز در میان بگذارید.

مشاوره کوتاه مدت چیست؟

ممکن است شما برای مشکلی خاص یا چالشی که به صورت مقطعی رخ داده است، به صحبت کردن و مشورت با یک مشاور نیاز داشته باشید. مشاوره کوتاه مدت به صورت میانگین ۴ تا ۶ جلسه می باشد.

چرا به جای صحبت با دوستانم باید مشاوره بگیرم؟

گفتگو با دوستان یک راه عالی برای دریافت حمایت است، اما مساوی صحبت با یک مشاور نیست. مشاوران متخصصانی هستند که با آموزش های تخصصی در زمینه کمک به افرادی که در زندگی خود با مشکل روبرو هستند، کمک می کنند.
همچنین، بعضی اوقات مردم نگران این هستند که اگر با دوستانشان در مورد مشکلاتشان صحبت کنند، قضاوت شوند یا اسرارشان فاش شود. در حالی که مشاور صحبت های شما را بدون هیچ قضاوتی گوش می کند.

فاصله جلسات مشاوره چقدر است؟

بسیاری از مشاوران و روان درمانگران جلسات هفتگی را ارائه می دهند. با این حال، این بسته به نوع درمان و نیازهای شخصی شما متفاوت است.

تفاوت روانشناس و روانپزشک چیست؟

از نظر اصولی، روانپزشک یک پزشک ثبت شده است که می تواند بیماری روانی را تشخیص دهد و دارو تجویز کند. روانشناسان و روان درمانگران، گفتار درمانی را ارائه می دهند و دارو تجویز نمی کنند.

چگونه یکی از نزدیکانم را برای مراجعه به مشاوره فردی قانع کنم؟

اگر واقعاً احساس می کنید باید به کسی توصیه کنید که به مشاوره فردی مراجعه کند، این کار را در لحظه ای آرام و خصوصی انجام دهید. مهم این است که شما نگرانی های خود را بدون قضاوت بیان کنید. سپس آنها را رها کنید تا خودشان تصمیم بگیرند.

4.6/5 - (132 امتیاز)

متخصص مشاوره فردی چه کسی است؟

روان درمانگر کسی است که به افراد کمک می کند مشکلات عاطفی، ذهنی، رفتاری یا رابطه ای خود را که باعث ناراحتی یا عدم آزادی در زندگی می شود، بهبود بخشند و آنها را حل کنند. یک مشاور خدمات پشتیبانی، خدمات مشاوره ای و  یا خدمات توان بخشی را در محیط های مختلف جامعه ارائه می دهد. وظایف آنها بسته به محل کار و تخصص خاصی که برای کار انتخاب می کنند، متفاوت است.

یک مشاور ممکن است با انواع موقعیت ها شامل اعتیاد، آسیب ها، معلولیت، مشاوره شغلی، مشاوره تحصیلی، مسائل بهداشت روان، مشکلات خانوادگی و نیازهای شغلی روبرو شود و بر اساس نیاز های فرد مشاوره فردی ارائه می دهد.

جلسه مشاوره فردی می تواند سبب گردد افراد آگاه شوند که بهتر است در موقعیت های گوناگون چگونه عمل کرده و از چه واکنش های رفتاری در برابر سایرین و..ابراز دارد.

می توان از مشاوره فردی تلفنی در صورت عدم شرایط حضور در کلینیک بهره مند گشته و با روانشناس متخصص درباره دغدغه های خود به خوبی صحبت نمود.تنها نیاز است مراجع همکاری های لازم را با مشاور داشته و به نکاتی که از سمت ایشان ارائه می گردد توجه نماید.

مشاوره روانشناس فردی

هدف از جلسه مشاوره فردی چیست؟

در پاسخ به این سوال باید بیان داریم..

در این جلسات مراجع می تواند به راحتی در خصوص نگرانی هایی که دارد صحبت کرده و روانشناس با ارائه راهکارهایی مناسب به ایشان کمک کند تا بتوانند با حل و بررسی این مشکلات، به احساس بهتری دست یافته و به مرور خود را در زندگی بیش از قبل رشد دهند.

به طور کل هدف از این جلسات در مرکز مشاوره فردی این است که سبک زندگی و حال روحی و روانی وی بهتر شده و فرد بتواند در موقعیت های گوناگون به خوبی واکنش دهد. البته تمامی اینها وابسته به همکاری های لازم از سوی مراجع با روانشناس می باشد.

مرکز مشاوره و روانشناسی روان آرام، دارای مجوز رسمی سازمان نظام روانشناسی و مشاوره بوده و توسط سرکار خانم دکتر آزیتا امین الرعایا تاسیس گردیده است. کادر کلینیک روان آرام را مشاورانی خبره، اساتید دانشگاهی و روان درمانگران به نام تشکیل داده اند. حوزه فعالیت این کلینیک روانشناسی را می‌توان حوزه فعالیتی وسیعی دانست چرا که خدمات ارائه شده در این مرکز مشاوره مشکلات روان شناختی، روان پزشکی، کودک و نوجوان، بزرگسالان، فردی، زوج درمانی، خانواده و حتی مشاوره های گروهی را نیز پوشش می‌دهد

مشاوره فردی

مزایای جلسه مشاوره فردی چیست؟

مشاوره فردی به دلایل مختلفی از جمله افزایش خودآگاهی فرد، تشویق به کاوش در خود، شناسایی مرزها، افزایش مهارت های ارتباطی و بهبود استفاده از مهارت های مقابله ای سالم، مفید است. این مزایا منجر به تغییر رفتار در فرد می شود که اغلب علائم مشکلات سلامت روان را کاهش می دهد.

1.خودآگاهی

در طول فرایند مشاوره فردی، فرد و مشاور در مورد موضوعاتی که باید به آنها پرداخته شود، بحث می کنند. مشاوران غالباً افراد را به تأمل و تعمق در تجارب خود ترغیب می کنند.

2.خودکاوی

مشاوره بفردی ه افراد این امکان را می دهد تا خودآگاهی بیشتری پیدا کنند. من کیستم؟ اعتقادات و ارزشهای من چیست؟ چه چیزی زندگی را برای من معنی دار می کند؟  اینها همه سوالاتی است که مشاوره در ذهن یک فرد قرار می دهد.

3.شناسایی مرزها

بسیاری از افراد برای مسائل مربوط به روابط و مهارت های اجتماعی خود به مشاوره می پردازند. بیشتر اوقات، مسائل از عدم وجود مرزها ناشی می شوند. مرزها محدودیت های جسمی و عاطفی است که به تمایز خواسته ها، نیازها و ترجیحات یک فرد از دیگری کمک می کند. مهمترین جنبه تعیین مرزها تشخیص مکان مورد نیاز شماست.

4.مهارت های ارتباطی

مشاوره فردی علاوه بر شناسایی مرزها، مهارت های ارتباطی مانند مهارت های ابراز وجود، هوش هیجانی، همدلی، گوش دادن فعال، اعتماد به نفس و احترام را نیز بهبود می بخشد .

5.مهارت های مقابله سالم

از همه مهمتر، افراد مهارت های مقابله ای ارزشمندی را در طول مراحل مشاوره با روانشناس فردی کسب می کنند. به عنوان مثال، مشاوران در طول جلسه بر روی تکنیک های ذهن آگاهی تمرکز می کنند که در کاهش علائم اضطراب موثر است.

مشاوره توانایی فردی را در شناسایی عوامل محرک و افکار ناسالم مربوط به اضطراب و افسردگی افزایش می دهد.

بسیاری از ما در مرحله ای از زندگی تجربه های دشواری داشته ایم که ممکن است بر عزت نفس ما یا توانایی ایجاد روابط معنادار تأثیر بگذارد. برای برخی، این وقایع مانع توانایی آنها در ادامه زندگی معمولی خود می شود. و این زمانی است که مشاوره می تواند کمک کند.

برای درک بهتر این موضوع به مثال زیر توجه کنید :

فرض کنید فردی که شخصیت منزوی و گوشه گیری دارد و نمی تواند حق و حقوق خود را از جامعه بگیرد . به طور مثال در صف نانوایی نمی تواند حق خود را بگیرد و به راحتی نوبتش پایه مال می شود . در اداره ها نمی تواند به درستی مشکلات خودش را با مسئول مربوطه در میان بگذارد و چه بسا به ناچار مجبور است غرامت پرداخت کند و یا در محله خود با زورگویی همسایه های خود نمی تواند مقابله ای کند و مجبور است از حق خود بگذرد..

چنین فردی می تواند با مراجعه به دکتر مشاوره فردی و استفاده از مشاوره فردی به دنبال راهکار مناسبی برای حل این مشکل خود باشد . در زیر به چگونگی این راهکارها و نحوه تاثیر آن ها اشاره خواهیم کرد . توجه شما را به ادامه مطلب جلب می کنم .

مشاوره فردی

مشاور روانشناس چگونه به حل چالش های مراجعین کمک می کند؟

همان طور که می دانید متخصص در هر زمینه ای می تواند به کمک دانش و تجربه خود راهکار مناسب و خوبی برای حل اختلالات در آن زمینه ارائه دهد .بنابراین دکتر مشاوره فردی به دنبال ارائه راهکارهایی است که استعدادهای بالقوه افراد را شکوفا کند تا فرد بتواند با اتکا به توانایی ها و قابلیت های خودش به حل و فصل چالش های خویش بپردازد.

بدیهی است با عمل کردن به این راهکارها فرد می تواند توانایی های خویش را بهتر بشناسد و به اعتماد به نفس قابل قبولی دست یابد و در نهایت با قدرت به حل کردن چالش های زندگی خود برود . برای درک بهتر موضوع مثال بالا را شرح می دهیم .

در مثالی که در بالا ذکر شد شخص مورد نظر به دکتر مشاوره فردی مراجعه نموده است . روان شناس پس از شنیدن مسائل و مشکلاتی که شخص با آن روبرو است از دانش و تجربه خود استفاده می کند و راهکار خوب و منطقی که برای حل این مشکل می باشد انتخاب می کند . سپس با راهنمایی شخص و اشاره کردن روش هایی که می تواند به افزایش اعتماد به نفس فرد کمک کند به او این امکان را بدهد تا بتواند نسبت به گرفتن حق و حقوق خود پیش قدم باشد .

اکنون فرد با تکرار و تمرین روش های بهبود اعتماد به نفس و توانایی ها و قابلیت های فردی خویش به خود این جرات را می دهد تا:

1_ در صف نانوایی بتواند حق خود را بگیرد

2- وقتی برای انجام کار اداری به یک اداره مراجعه کرده است با اعتماد به نفس مشکل و مسئله ای که برایش پیش آمده است برای مسئول مربوطه شرح می دهد و تا رسیدن به راهکار مناسب پافشاری می کند و به آسانی از حق و حقوق خود نمی گذرد

3_ وقتی همسایه ای در محله شان زورگویی کرد با قدرت از حق خود دفاع می کند و به راحتی از حق و حقوق خود نمی گذرد و همه این ها ناشی از مراجعه به مشاوره فردی است.

و..

همان طور که در مثال بالا دیدید دکتر مشاوره فردی به کمک مهارت ها و تجربه خودش فرد را نسبت به قابلیت های خودش آگاه می سازد و چنان اعتماد به نفسی به او می دهد که پتانسیلش را دارد و افرادی که از کمبود اعتماد به نفس توانایی ها و قابلیت هایشان زایل شده است را کمک می کند تا بتوانند خودشان را پیدا کنند و از توانایی هایشان بهره ببرند . به مثال جالب زیر توجه کنید که می تواند چاشنی مطالبی باشد که گفته شد .

شاید افراد عادی فردی را که از استعداد قابل قبولی برخوردار است اما به دلیل کمبود اعتماد به نفس نمی تواند آن را شکوفا کند را نتوانند به درستی تشخیص دهند .   دکتر مشاوره فردی در مشاوره فردی به افراد کمک می کند تا به اعتماد به نفس مناسبی دست یابند و در نهایت بتوانند استعدادها و توانایی های خود را شکوفا کنند .

اکنون وقت آن رسیده است که شما را با یک مرکز مشاوره آشنا کنم که بتوانید از مشاوران و متخصصان این مرکز برای حل مسائل و مشکلات خود استفاده کنید .

کلینیک روان شناسی روان آرام با بهره گیری از بهترین مشاوران آماده ارائه انواع خدمات مشاوره به شما عزیزان می باشد . شما می توانید مسائل و مشکلات خود را با متخصصان مرکز در میان بگذارید و از راهنمایی ها و توصیه های آن ها بهره لازم را ببرید .

مشاوره روانشناس فردی

بپیوندید
اطلاع از

782 نظرات
جدیدترین ها
قدیمی ها بیشتر رای
Inline Feedbacks
مشاهده همه کامنت ها
فارما
2 روز قبل

سلام و خدا قوت،بیماری جوان دوران بیماری سنین ۱۵ تا ۳۲ سال با سابقه وسواس،اضطراب،اختلال شخصیت،توهم دیداری،شنیداری،لامسه و جنسی،فراموشی مکاتبات و رخداد های قبلی،تنها کورتیزول بالا در آزمایشات و در حال حاضر عدم تشخیص واقعیت و توهم چه روندی را بایست برای درمان آغاز کند؟

منصوره فرهادی (کارشناس تیم محتوای روان آرام)
5 ساعت قبل
پاسخ به  فارما

سلام دوست عزیز؛ با مراجعه به روانپزشک و تشخیص و ارائه پلن درمانی توسط روانپزشک، بایستی درمان رو در اسرع وقت آغاز کنید.

علی
8 روز قبل

سلام روزتون بخیر
بنده اقا بیستو یک ساله هستم
دانشجوی روانشناسی
توی یه مرکز توانبخشی اعصاب و روان به صورت 24 ساعته کار میکنم
مدام اساتید دانشگاه و همکارام میگن که توی این محیط احتمال اینکه آدم اسکیزوفرنی بگیره یا بایپولار بشه زیاد هست بعد همین خواب و خوراک رو از من گرفته اونقدر فکرم درگیر شده که نمیتونم بخوابم حتی نمیتونم تمرکز کنم که درس بخونم بعد میگن که فکر کردن بهش باعث میشه که احتمالابتلا بیشتر بشه بعد من همش فکرم درگیرشه هرکاری میکنم نمیتونم تمرکزمو از روش رد کنم چیکار باید بکنم

فارما
9 ساعت قبل
پاسخ به  علی

سلام دوست عزیز از فشار کاری خود کم کنید،شما می‌دانید که دارید راجع به احتمالات صحبت می‌کنید و ترس از گرفتار شدن،سه چیز شما را می‌تواند از ترس و گرفتار شدن رهایی بخشد.
۱)افرادی هستند که با سلامت از این حرفه خداحافظی می‌کنند.
۲)انگیزه کمک کردن و نجات دیگری می‌تواند شما در هدف و تحصیل مصمم کند.
۳)یاد خداوند شافی و کافی می‌تواند شما را در کمک کردن یاری و سلامت دارد.
برای شما و دیگر دوستان آرزوی موفقیت و سلامت دارم.

Last edited 9 ساعت قبل by فارما
طیبه زمانی
14 روز قبل

سلام خسته نباشید من دیشب یه خوابی دیدم که روحم از بدنم جدا شده و از موقعی که بلند ‌‌شدم قلبم درد گرفته توی اینترنت زدم نوشته بود به یه مشاور مراجعه کنید

پ. س
20 روز قبل

من یه شخصیتی دارم ک واقعا خیلی اذیتم میکنه کلی با خودم ور میرم نمیتونم به کسی هم بگم تا راه حلی بشه…. اینه ک تو هرجمعی قرار میگیرم یا کلاسی میرم دوست دارم همش همه توجه‌ش به من باشه… همه به من علاقه داشته باشن… واقعا خیلی اذیتم میکنه، مثلا کلاسی ک میرم همش دلم میخواد مورد علاقه ی استاده باشم و وقتی ازش بی توجهی میبینم یا رفتار عادی میبینم… واقعا عذاب میکشم… چیکار باید بکنم…؟ خیلی محبت میکنین اگه کمکم کنین

منصوره فرهادی (کارشناس تیم محتوای روان آرام)
4 ساعت قبل
پاسخ به  پ. س

با سلام دوست عزیز؛ به روانشناس فردی و یا روان تحلیل گر مراجعه کنید تا به خوبی مسئله تون مورد بررسی قرار بگیره و ریشه یابی بشه و با تکنیک های مناسب بتونید مشکلتون رو حل کنید.

زهرا
1 ماه قبل

سلام من دچار نشخوار ذهن هستم میخاستم ببینم دارویی هس که بتونم گذشته رو از یاد ببرم ممنون

منصوره فرهادی (کارشناس تیم محتوای روان آرام)
1 ماه قبل
پاسخ به  زهرا

سلام دوست عزیز؛ شما به کمک روانشناس میتونین مهارتهایی رو کسب کنید که افکار و احساسات و باورهایی که علل افکار خودآیند و نشخوارهای ذهنیتون هست رو شناسایی و مدیریت کنید و در مورد مصرف دارو هم ، روانشناس و روانپزشک میتونن راهنمایی تون کنند که آیا نیاز به مصرف هست یا خیر.

ایسان
2 ماه قبل

سلام وقت بخیر دختر ۲۱ ساله دانشجو هستم بعضی وقتا بی دلیل اعصابم خورد میشه طوری که کل روزمو از دست میدم و حس خشم کل وجودمو پرمیکنه و از همه چیز و همه کس حالم بهم میخوره درماه چندباری اینجوری میشم چیکارکنم؟؟

منصوره فرهادی (کارشناس تیم محتوای روان آرام)
2 ماه قبل
پاسخ به  ایسان

سلام دوست عزیز؛ هر هیجان و حسی به دنبال فکری در جسم و روان ما بروز می کنه. عصبانیت و خشم بدون دلیل نمیشه. احتمالا شما به دلیلش آگاه نیستین. وقتی یه هیجانی مثل خشم رو دارید تجربه می کنید ببینید به دنبال چه فکری دارین اون احساس یا هیجان رو تجربه می کنید. با شناسایی اون فکر درصدد راه حل باشید. برای ارزیابی و راهنمایی دقیق تر از یک روانشناس کمک بگیرید.

حانیه
4 ماه قبل

من واقعا خیلی خستم ظاهرا خوبم ولی از درون دارم خودمو دار میزنم حس میکنم تو این دنیا بازیگرم حالم خوب نیست ولی رفتارم عادیه ب خودم معلومه ک چقدر خستم

فاطمه
4 ماه قبل

من رشتم تربیت بدنی هست و همش تو کلاس های عملی تنها هستم دلیلش چیه؟

پاسخگوی شما 9 الی 21

88216100 نوبت‌دهی مشاوره