به راحتی وقت مشاوره بگیرید همه ما در مراحل و زمان هایی از زندگی نیاز به صحبت کردن و مشاوره گرفتن از فردی داریم که بتواند ما را درک کند.
مشاوران حرفه‌ای و با تجربه
بازگشت وجه در صورت نارضایتی
مشاوره حضوری،آنلاین و تلفنی
انتخاب بهترین مشاور برای شما

مشاوره تحصیلی

مشاور آیا به مشاوره تحصیلی نیاز دارم؟ مشاور ازدواج مشاور تحصیلی چه کسی است؟ مرکز مشاوره آشنایی با مرکز مشاوره ما سرویس ها سوالات متداول مشاوره تحصیلی

مشاوره تحصیلی

راه های زیادی برای موفقیت وجود دارد که بسیاری از افراد ترجیح می دهند آن را از طریق تحصیل و درس خواندن دنبال کنند. موفقیت تحصیلی امری اکتسابی است که یا اموختن برخی مهارت های و توانایی کنترل مهارت ها به خوبی میسر می شود. این موارد را می توان از مشاوره تحصیلی و صحبت با روانشناس تحصیلی طلب نمود. شما با این مشاوره به خوبی می توانید استعداد های و نقاط مثبت خود را تقویت کنید و نقاط منفی خود را کنترل و کاهش دهید.

آیا به مشاوره تحصیلی نیاز دارم؟

روانشناس تحصیلی بر روی روش های یادگیری بهتر افراد و چگونگی تنظیم یادگیری به گونه ای تمرکز دارند که مطالب موردنظر قابل درک باشند. مشاوره تحصیلی فقط به شیوه های تفکر افراد نگاه نمی کند، بلکه به شیوه های تأثیر عواطف، رفتارها و محیط ها بر یادگیری نیز توجه دارند. اگر به دنبال یافتن یک مسیر درست در تحصیل خود هستید به مشاور تحصیلی نیاز دارید.

اکثر افراد روانشناس تحصیلی در سیستم آموزش و پرورش و با کودکان کار می کنند. آن ها از مدارس بازدید می کنند یا در مدرسه کار می کنند و اغلب فقط به عنوان “مشاور مدرسه” از آنها نام برده می شود. اما بسیاری از آنها به طور مستقل کار می کنند، به این معنی که در صورت انتخاب می توانید به صورت خصوصی با آنها کار کنید.

مشاور تحصیلی فقط با دانش آموزان کار نمی کند. بلکه با کارمندان، معلمان، مدیران، تیم های منابع انسانی، سازمان ها، سیستم حقوقی و دولت نیز کار می کنند. اگر بزرگسالی هستید که ناتوانی در یادگیری دارید یا آزمون مهمی مانند کنکور دارید و نیاز به مشاوره و برنامه ریزی دارید، مشاوره تحصیلی برای شما بسیار سودمند خواهد بود.

آیا فرزندم به مشاوره تحصیلی نیاز دارد؟

دلایل زیادی وجود دارد که کودک یا نوجوان شما می تواند از مراجعه به یک مشاوره تحصیلی بهره مند شود.برخی از این دلایل عبارتند از:

روانشناس تحصیلی

 

همچنین اگر فرزند شما یک کودک استثنایی است یا دچار مسائلی همچون اوتیسم یا بیش فعالی است که ممکن است در یادگیری یا تمرکز اختلال ایجاد کند، مشاوره تحصیلی با روانشناس تحصیلی می تواند بسیار سودمند باشد و به چگونگی رفتار با نوجوان اوتیسم و درمان بیش فعالی در نوجوانان کمک کند.

چرا ممکن است فرزند من به مشاوره تحصیلی نیاز داشته باشد؟

در شرایطی که والدین یا مدرسه احساس می کنند یادگیری کودک به روشی که می خواهند پیش نمی رود و کودک در یادگیری گیر کرده است، از یک روانشناس تربیتی (مشاوره تحصیلی) کمک گرفته می شود.

مشاور تحصیلی چگونه به فرزندم کمک می کند؟

وظیفه یک مشاور تحصیلی، جمع آوری هرچه بیشتر اطلاعات در مورد فرد است. بنابراین آنها با گرفتن یک تاریخچه کاملاً دقیق از والدین شروع می کنند. آنها می خواهند بدانند كه كودك چگونه در تمام مراحل، رشد كرده است. سپس آنها تعاملات کودک با سایر کودکان، سطح زبان و ... را به طور کلی بررسی می کنند. در آخر با شناخت مشکلات کودک، مشاور تحصیلی درمان یا برنامه های پیشنهادی را به والدین ارائه می دهد.

مشاور تحصیلی چگونه استعداد یابی می کند؟

مشاور تحصیلی با انجام تست های روانشناسی متفاوت، ابعاد مختلف شخصیتی افراد را بررسی می کند. برای مثال علایق، شخصیت فرد، درون گرایی و برون گرایی و موارد مختلف دیگر. سپس مناسب ترین رشته یا شغل را با توجه به استعدادهای شخص پیشنهاد می کند.

مشاوره تحصیلی چقدر طول می کشد؟

زمان مشاوره و روند آن به مسائل و مشکلات مراجع بستگی دارد. برای مثال ممکن است یک مدرسه یا سازمان، به صورت دائمی نیاز به مشاور تحصیلی داشته باشند. یا ممکن است یک نوجوان برای آزمون کنکور خود، برای یک سال از مشاوره تحصیلی بهره گیرد.

آیا مشاور تحصیلی با کودکان استثنایی نیز کار می کنند؟

بله. از تخصص مشاوران تحصیلی، کار کردن با کودکان استثنایی است که ممکن است اختلال در یادگیری داشته باشند.

احساس می کنم کودک من علائم افسردگی دارد. آیا مشاوره تحصیلی مفید است؟

بله! مشاوران تحصیلی، روانشناسانی هستند که در زمینه تحصیلات و یادگیری تخصص دارند. این مشاوران می توانند به کودک شما در درمان مشکلات سلامت روان و بهبود عملکرد تحصیلی کمک کنند. همچنین اگر کودک شما نیاز به روانشناس داشته باشد، مشاور تحصیلی می تواند شما را به آن شخص ارجاع دهد.

آیا همه مشاوران تحصیلی، روانشناس هستند؟

خیر! متاسفانه در بسیاری از مدارس یا مراکز، مشاوران تحصیلی اشخاصی هستند که رشته ای جز روانشناسی خوانده اند و در برنامه ریزی تحصیلی تجربه کسب کرده اند. بهتر است برای بهره مندی بیشتر از مشاوره تحصیلی، به مراکزی مراجعه کنید که روانشناسان آموزشی در آن مشغول به کار هستند.

4.6/5 - (144 امتیاز)

روانشناس تحصیلی چه کسی است؟

مشاوره تحصیلی، صحبت با روانشناس تحصیلی و آموزشی است که با مشارکت خانواده ها و سایر متخصصان برای کمک به کودکان و جوانان در دستیابی به توانایی های کامل خود کار می کنند. آنها از آموزش خود در روانشناسی و دانش رشد کودک برای ارزیابی مشکلاتی که کودکان ممکن است در یادگیری خود داشته باشند، استفاده می کنند. آنها در مورد چگونگی کمک مدارس به کودکان در یادگیری و رشد، مشاوره و آموزش می دهند.

روانشناس تحصیلی همچنین بهترین روش ها، سیاست ها و تحقیقات مربوط به چگونگی یادگیری را می دانند. و در حوزه های زیر تخصص دارند:

تخصص روانشناس تحصیلی:

 

مرکز مشاوره و روانشناسی روان آرام، دارای مجوز رسمی سازمان نظام روانشناسی و مشاوره بوده و توسط سرکار خانم دکتر آزیتا امین الرعایا تاسیس گردیده است. کادر کلینیک روان آرام را مشاورانی خبره، اساتید دانشگاهی و روان درمانگران به نام تشکیل داده اند. حوزه فعالیت این کلینیک روانشناسی را می‌توان حوزه فعالیتی وسیعی دانست چرا که خدمات ارائه شده در این مرکز مشاوره مشکلات روان شناختی، روان پزشکی، کودک و نوجوان، بزرگسالان، فردی، زوج درمانی، خانواده و حتی مشاوره های گروهی را نیز پوشش می‌دهد

مشاوره تحصیلی

مشاوره تحصیلی ؛ تلفنی ، حضوری و آنلاین

همانطور که می دانید مشاوره در هر زمینه ای به افزایش بازده در آن زمینه کمک شایانی می کند ، زیرا در مشاوره ، مشاور به کمک دانش و تجربه خود فرد را به شیوه های درست راهنمایی می کند در نتیجه عملکرد فرد در انجام آن کار بهبود می یابد . مشاوره تحصیلی نیز از این امر مستثنا نیست . بنابراین برای داشتن برنامه ای بهتر در زمینه تحصیل فرزندان خود و افزایش بازده آن ها در زمینه مطالعه می توانید از روانشناس تحصیلی استفاده کنید .

اگر قصد اتخاذ روانشناس تحصیلی خوب را دارید از طریق روان آرام می توانید به صورت تلفنی آنلاین و حضوری به آن بپردازید.

در این مطلب قصد داریم تا شما را با فواید این مشاوره آشنا کنیم و در انتها با معرفی یک کلینیک مشاوره شما را به بهره گیری از یک مشاوره خوب راهنمایی کنیم .

مشاوره تحصیلی

فواید مشاوره تحصیلی چیست ؟

مدیریت زمان :

یکی از فواید مشاوره تحصیلی و روانشناس تحصیلی مدیریت زمان می باشد . حال ممکن است این سوال پیش بیاید که مدیریت زمان چیست ؟ در پاسخ به این سوال باید گفت مدیریت زمان همان نحوه صحیح استفاده از زمان می باشد . به بیان ساده تر می توان مدیریت زمان را اینگونه تعریف کرد : چه کاری را در چه زمانی انجام بدهیم و برای هرکار چقدر زمان نیاز است .

مدیریت زمان یک مسئله مهم در تحصیل دانش آموزان به خصوص دانش آموزان کنکوری می باشد . اگر مدیریت زمان به درستی صورت پذیرد پیشرفت تحصیلی به وضوح قابل مشاهده است . برای درک بهتر این موضوع به مثال زیر توجه کنید :

دو دانش آموز کنکوری را در نظر بگیرید . فرض کنید هر دوی آن ها به طور میانگین روزانه چهار ساعت درس می خوانند . نفر اول روزی دو ساعت در تایم صبح و دو ساعت در تایم عصر در ساعاتی خاص به مطالعه می پردازد و نفر دوم یک روز شش ساعت ، یک روز پنج ساعت ، یک روز دو ساعت و یک روز اصلا مطالعه نمی کند . نفر اول به کمک روانشناس تحصیلی بیست ساعت تایم روزانه خود را می تواند به درستی برنامه ریزی کند و تفریحات خود در هر روز بسته به میل خودش برسد و در کنار درس خواندن از زندگی خود نیز لذت ببرد . اما نفر دوم بدون مشاوره تحصیلی دچار بی نظمی در مطالعه است و نمی تواند زمان خود را به درستی مدیریت کند و همواره ممکن است در نحوه مطالعه خویش دچار مشکل شود . مثلا یک روز به بهانه گردش اصلا درس نمی خواند و با خود می گوید روز بعد دوبرابر درس می خوانم اما این وقفه زمانی بازده کارش را به پایین می کشد . همچنین ممکن است برنامه اون روزی که برای مطالعه بیشتر انتخاب کرده کشش اون مدت مطالعه را نداشته باشد و او معمولا با معضل زمان روبرو است و اگر با این گونه افراد صحبت کنید همواره از کمبود وقت نالان هستند .

به کمک این مشاوره می توانید با نحوه مدیریت زمان آشنا شوید و علاوه بر اینکه به کارهای خود می رسید می توانید عملکرد خویش را نیز بهبود ببخشید .

کمک مشاور برای درس خواندن

مطالعه درس ها به شیوه های مختلف صورت می گیرد به طور مثال بعضی از افراد ترجیح می دهند تا هر روز یک کتاب را بخوانند . بعضی افراد دوست دارند چند کتاب را در یک روز مطالعه کنند . بعضی ترجیح می دهند بعضی از کتاب ها را بیشتر مطالعه کنند . برخی ترجیح می دهند مطالب را تستی کار کنند و کمتر به مفاهیم بپردازند . برخی دوست دارند بیشتر به مفاهیم بپردازند و کمتر تست تمرین کنند . شما به کمک روانشناس تحصیلی در جلسات مشاوره تحصیلی بر اساس ویژگی های خود برنامه ریزی می کنید.

همان گونه که می بینید سلیقه های مطالعاتی متفاومت است و می تواند بسته به شخصیت افراد متنوع باشد . مشاوره تحصیلی می تواند به شما کمک کند تا به یک روش بهینه برای مطالعه دروس خود دست یابید . دستیابی به یک روش بهینه در مطالعه می تواند به بهبود عملکرد شما در درس ها کمک شایانی بکند .

بنابراین برای داشتن یک برنامه درست تحصیلی برای مطالعه دروس خود می توانید از روانشناس تحصیلی استفاده کنید .

برطرف کردن یا کاهش نقاط ضعف درسی به کمک مشاوره :

فرض کنید در درسی یا دروسی مشکل دارید . یک روانشناس تحصیلی خوب به کمک یک برنامه خوب و ایجاد انگیزه در مطالعه آن درس یا دروس می تواند به بهبود عملکرد شما در آن کمک کند . بنابراین مشاوره تحصیلی ممکن است به تقویت شما در دروسی که در آن مشکل دارید مفید واقع شود .

بهبود تراز کل شما در کل دروس :

یک روانشناس خوب در مشاوره تحصیلی می تواند یک برنامه کلی برای نحوه درست مطالعه به شما ارائه دهد . شما با رعایت نکات این برنامه می توانید به مرور زمان در درس هایتان پیشرفت کنید و اگر یک تراز کلی از میزان پیشرفت خود در دروستان بگیرید به احتمال زیاد با عددی مثبت روبرو خواهید شد . زیرا در مشاوره ها معمولا راه های خوبی برای رسیدن به مقصود پیشنهاد می شود و عمل کردن آن معمولا با موفقیت همراه است .

اکنون که با فواید مشاور تحصیلی آشنا شدید پس بهتر است تا بدون فوت وقت به کمک این نوع مشاوره امکان پیشرفت را برای خود به وجود آورید .

مرکز مشاوره روان آرام با بهره گیری از بهترین مشاوران آماده ارائه انواع مشاوره به شما عزیزان می باشد . شما می توانید به وسیله روانشناس تحصیلی ما در این کلینیک از یک مشاوره خوب بهره ببرید . به منظور این کار می توانید از طریق زیر با ما ارتباط برقرار کنید

بپیوندید
اطلاع از

300 نظرات
جدیدترین ها
قدیمی ها بیشتر رای
Inline Feedbacks
مشاهده همه کامنت ها
فرشید سیلانی
6 ماه قبل

با سلام من 32 ساله هستم شاغل و متاهل اکنون در دانشگاه صنعتی شریف قبول شده ام بخاطر تداخل شغلم با ایام کلاسهای دانشگاه بر سر دوراهیم که شغلم رو داشته باشم یا به دانشگاه برم بنظر شما چکارکنم؟

Negin
7 ماه قبل

سلام وقت بخیر
من ۲۰سالمه و دیپلم تجربی دارم و می‌خوام که امسال کنکور بدم ولی هنوز مسیر شغلی که مناسب باشه برام رو پیدا نکردم ممنون میشم کمک کنید

ناشناس
8 ماه قبل

سلام من دهمم و رشتم انسانیه من هرچی درس میخونم خیلی کم نتیجه میگیرم امسالم ۳ تا مردودی داشتم راستش انسانیم به انتخاب مادرم انتخاب کردم و پدرم چون رشته مورد علاقم تو شهری که درس میخونم نیست اجازه نمیده برم مدرسه دیگه و سر اون ۳ تا مردودی خیلی تحت فشارم قرار میدن هنوز دوروز نشده روحیمو از دست دادم واقعیتش نمیدونم چیکار کنم و چندتا سوالمم اینه که میتونم برم و به مدیر مدرسه بگم که اون سه تارو تک ماده بزنه یا میتونم شهریور نرم برا امتحان دی ماه یا خرداد یازدهم برم؟

نیما
9 ماه قبل

سلام من فردا امتحان ریاضی دارم ولی هرچی که کار میکنم یاد نمیگیرم چیکار کنم

رها
9 ماه قبل

سلام مشاور گرامی ببخشید من مدتیه که روی نمراتم خیلی حساس شدم به صورتیه که وقتی ۱۹/۵ میشم به صورت خیلی وحشتناک اعصابم خورد میشه مثلا امتحان علومم رو یادم نمیاد سوالش رو چی نوشتم و واقعا براش استرس دارم از معلم هم میپرسم میگه نگران نباش با مستمر جمع میشه خدا بخواد بیست میشی منم میگم حتما اون سوال رو اشتباه نوشتم که میگه دیگه?

سینا علوی
8 ماه قبل
پاسخ به  رها

سلام مشاور محترم پسرم برای انتخاب رشته بین رشته های هنرستان و دبیرستان ( رشته انسانی )مردد هست. لطفا راهنمایی کنید.

مریم
10 ماه قبل

سلام من دختری ۱۵ ساله هستم و خیلی دوست دارم در حوزه علمیه درس بخونم ولی پدرم راضی نیست شما میگید چیکارکنم

ata
10 ماه قبل

سلام دکتر من ۱۸ سالمه و دو ماه دیگه کنکور دارم. میخواستم با شما کمی درد و دل کنم. من واقعیتش خیلی به علایق و استعداد های خودم ارزش قایلم و دوس دارم رشته تحصیلی و شغل ایندم مرتبط با اینا باشه. من سخنور خوبیم خوب توضیح میدم عاشق بیزینسم و حتی میتونم یه فوتبالیست ماهر باشم بس که علاقه دارم و دوسش دارم. ولی از بچگی تو گوشم خوندن اقا دکتر اقا دکتر. از بچگی این اسمو به دوش میکشیدم.به دبیرستان اومدم و تحقیقاتمو راجع به رشته پزشکی و حتی مشتقاتش رو شروع کردم. دیدم واقعا من اگه برم سمت این رشته ها افسردگی میگیرم بس که برام کسل کننده ان. واقعا برام مهم نیست خونواد در مورد مزایای پزشکی چی میگن. مهم اینه من دوسش ندارم اصلا با من کنار نمیاین و میگن نه تو بخون میری اونجا علاقه هه خود به خود میاد. تلاش من برای فهموندن اینا عین اب تو هاون کوبوندنه . پدر مادر من یکمی سنشون زیاده حس میکنم درکم نمیکنن. بعد میای باهاشون درد و دل کنی میگن ما بهت چیکا کردیم مگه. من اسم کارای اینارو دوستی خاله خرسه میذارم. نیتشون به ظاهر خوبه ولی اسیب میزنن. حس میکنم اینا میخوان چیزیو که خودشون نرسیدن بچشون برسه تا ماموریت نا تمومشون تموم بشه. من میخوام مرد خودم باشم خودم در مورد ایندم تصمیم بگیرم ولی وقتی منو صدا میزنن که حرف بزنیم حرف کم میارم چون مسخرم میکنن . بابام مسخره میکنه و مامانم ادا سکته ای هارو در میاره. مامانم قلبش اوکی نیست مجبورم قورت بدم حرفای دلمو

محمدرضا حیدری
10 ماه قبل

سلام بر شمایی که الان در حال خواندن این متن هستید…حقیقتش من دانشجوی ترم دوم مهندسی کامپیوتر دانشگاه سیستان و بلوچستان هستم…من از رشته ای که دارم راضی هستم ولی از مکان رشته ام اصلا و در این مدتی که در سیستان و بلوچستان بودم اصلا نتونستم خودم رو با محیط اینجا وفق بدهم…شانس اینکه بتونم از طریق مهمان یا انتقالی به شهر خودم اصفهان برگردم خیلی پایینه…و من از لحاظ روحی و روانی بشدت آسیب پذیر شدم..‌.تحمل اینکه سه سال دیگه اینجا تحصیل کنم رو اصلا ندارم…فشار غربت ، دوری از خانواده و ایستادگی بمدت سه سال و در نهایت گرفتن مدرک این دانشگاه اصلا بهم حس خوبی انتقال نمیکنه…متوجه شدم که میتونم کنکور بدم و خودم رو از این شرایط نجات بدم…بنظر شما من این کار رو انجام بدم و محکم به کنکور 1403فکر کنم و شروع کنم یا همین جا بسوزم و بسازم..‌.از طرفی چون از قبل دو سال کنکور دادم پدر و مادر من با این موضوع مخالف هستند و به من گوش زد می‌کنند که با دادن کنکور چیزی عوض نمیشه و تو نمیتونی خودتو از این منجلاب نجات بدی

منصوره فرهادی (کارشناس تیم محتوای روان آرام)
10 ماه قبل

سلام دوست عزیز؛ به روانپزشک مراجعه کنید و شرایط رو به کمک ایشون بررسی کنید، شاید به کمک تشخیص و توضیحات ایشون بتونید درخواست انتقالی به دانشگاهتون بدید که موافقت کنند.

پاسخگوی شما 9 الی 21

88216100 نوبت‌دهی مشاوره