دکتر اختلال خواب : وقتی که شخصی خواب راحت و با کیفیت بالا نداشته باشد و وقتی که خوب نمی خوابد و یا این که زمان بیداری سرحال نیست ، به احتمال زیاد مبتلا به اختلال خواب شده است.
وقتی که شخصی دارای اضطراب است و در زمان خوابیدن بر عکس قصد خوابیدن ، به خاطر درگیری ذهنی به شکل مرتب دارای فکر و ذهن درگیری بوده و به واقعه های مختلف فکر می کند، و در وقت خواب، برای خوابیدن دارای مشکل بوده و به شکل مرتب ذهن خود را درگیر عامل های اضطراب آور می کند. درگیر اختلال خواب شده است.
در زمانی که اختلال خواب در شخصی نشانه ها و علامت هایی مثل توهم ، بدبینی و یا پرخاشگری به همراه داشته باشد، و تا وقتی که شخص اسیر افسردگی خیلی زیاد و یأس باشد ، پیشنهاد می شود که به دکتر اختلال خواب مراجعه کند.
اختلال های خواب عموما به دو گروه تقسیم بندی می شوند یعنی گروه کمی و کیفی:
اختلالات كمی
شامل كمخوابی، پرخوابی و انقطاع در خواب است و نیازمند دکتر اختلال خواب است
اختلال های كیفی
هم یعنی در عین حال که فرد احساس خواب زیادی دارد به خواب نرفته و یا این که در خواب است دچار کابوس می شود.
این اختلال ها از نظر طبقهبندی هم به دو دسته تقسیم بندی می شود که شامل :اختلال های اولیه و ثانویه است. اختلال های اولیه وقتی است كه فرد هیچ شکلی بیماری روانی نداشته و تنها درباره خواب دچار مشکل است
و اختلال های ثانویه هم که به نوعی متداول تر و شایع تر است دارای مواردی می باشند كه به دلیل های گوناگونی اتفاق می افتد مواردی مثل: بیماریهای جسمی که با درد همراه می باشد ، بیماریهای مزمن و یا به خاطر استفاده مرتب از داروها و روانگردانها . بیشتر بیماریهای روانپزشكی و نیاز به دکتر اختلال خواب اصولا با اختلال خواب همراه می باشد ، این اختلال میتواند علامت هایی مثل افسردگی ، بیماری دو قطبی یا اسكیزوفرنی داشته باشد.
وقتی که فردی به اختلال خواب ابتلا دارد بهتر این است که به دکتر اختلال خواب مراجعه کرده تا در مرحله های اولیه تشخیص و پس از آن درمان شود . ولی متاسفانه بیشتر اشخاص با نا آگاهی کامل و به طور خودسرانه از داروهای خواب آور استفاده کرده و حتی گاهی آن ها را به دیگران نیز توصیه می کنند .
وقتی که شخصی دچار بیماری افسردگی همراه با اختلال خواب باشد ، می تواند با مراجعه کردن به دکتر اختلال خواب هم در درمان افسردگی خود موفق شود و هم عوارض دیگر داروها را از خود دور کرده و وابستگی به آن ها را در خود از بین ببرد.
وقتی که شخصی دارای خواب کافی است ، می تواند به آسانی به خواب عمیقی فرو رود . شخصی که از خواب کافی برخوردار است اصولا در زمان شب و وقت خواب بدون دلیل از خواب بیدار نمی شود. شخصی که خواب راحت و کافی دارد ، در وقت صبح سرحال و شاداب از خواب بیدار می شود و مهم ترین نکته هم این است که از خواب شبانه خود راضی می باشد. دکتر اختلال خواب به داد افراد در این حالت خواهد رسید
البته باید به این موضوع اشاره کرد که هیچ مدل استانداردی در دست نمی باشد تا بگوییم فردی پرخواب است یا کم خواب است . به خاطر این که میزان خواب هر شخصی ، خاص خودش است . ولی با این حال می توان گفت که 6 تا 8 ساعت خواب در شب میزانی تقریبا استاندارد است . اما همین میزان بر طبق شخصیت افراد و فیزیولوژی بدن آن ها ممکن است تا 11 ساعت نیز متغیر باشد.
وقتی که می گوییم فردی دارای خواب کم است ، بدین معنا می باشد که نسبت به مقدار و میزان طبیعی خواب خودش ، دچار کم خوابی شده است . البته كمخوابی نیز دارای شکل های مختلفی می باشد . برای مثال بعضی از اشخاص در شروع خواب خود دارای مشكل می باشند.
و بعضی از افراد دیگر نیز بدون دلیل و بدون نیاز به دستشویی و یا خوردن آب ، از خواب بیدار شده و دیگر این توانایی را ندارند که بخوابند. در این حالت بهتر است با دکتر اختلال خواب مشورت کنید.
این بخش از حوزه بالینی ست، روان ارام مشاوران خود را در اختیارتان قرار داده است تا پاسخ برای اختلال خواب به چه دکتری مراجعه کنیم را بیابید
باید این موضوع را یاد آوری کرد که از نظر حوزه بالینی ، اختلال بیشتر شامل اختلال در سیكل خواب است که به خاطر موقعیت و شروط زندگی و همچنین تغییرات فرهنگی به وجود آمده است . برای مثال خیلی از اشخاص به خاطر دیر آمدن به خانه یا تماشای تلویزیون و استفاده از اینترنت ، شبها بسیار دیر می خوابند و طبیعتا در پی آن صبح نمیتوانند به راحتی از خواب برخیزند و حتی اگر مجبور باشند از خواب بیدار شوند، این توانایی را ندارند که صبح خوبی را شروع کنند .
لازم به ذکر است که بهداشت خواب نیز موضوعی است که بهتر است خیلی به آن اهمیت داده شود، اشخاصی كه دچار اختلال خواب هستند ، بهتر این است که با شكم پر یا خیلی خالی به رختخواب نروند . و بهتر است که اشخاص در وقت مناسب به رختخواب بروند چون زمانی كه تایم خواب آلودگی تمام شود ، شخص دچار بیخوابی شده.
البته اختلال خواب ، بیماری به حساب نمی آید و بیشتر می توان گفت که اختلال خواب نوعی از علامت های یک بیماری است. اختلال در خواب شامل شرایطی است که بر مقدار و کیفیت خواب افراد تاثیر زیادی می گذارد . گستره این مشکلات این توانایی را دارد شامل عادات بدی شود که موجب بیدار ماندن و مشکل های پزشکی شود و همین موضوع موجب اختلال در چرخه ی خواب می شود . بهداشت خواب را نیز می توان با کمک دکتر اختلال خواب ارتقا بخشید
کم خوابی باعث به وجود آمدن مشکلات زیادی در همه کارها و فعالیت های روزانه می شود. تحقیق های متنوع این موضوع را نشان می دهد که کم خوابی اثر خیلی زیادی در تصادفات با ماشین ، کم شدن قابلیت موقع کار، جراحات حین کار کردن، مشکلات حافظه و همچنین بدخلقی افراد دارد . و می توان این موضوع را خاطر نشان کرد که کم خوابی با مشکلات قلبی، چاقی و دیابت نیز ارتباط مستقیم دارد. به همین دلیل است بهتر است در همان مراحل ابتدایی به دکتر اختلال خواب مراجعه کرد.
علامت های مربوط به بی خوابی و بدخوابی با توجه کردن به نوع اختلال خواب می تواند تفاوت داشته باشد که مشمول موارد زیر می شود :
ما دو نوع خواب داریم: خوابی که بسیار کوتاه بوده و سبک است و ابتدای خواب رفتن به حساب آمده و با حرکت سریع چشم همراه می باشد و خواب عمیق که شامل خواب دیدن هم می شود. ده درصد از خواب طبیعی شامل حرکت سریع چشم است. ما بقی هم شامل مدتی است که در خواب عمیق فرو می رویم . اگر چرخه ی خواب فردی به این صورت باشد ، این فرد خوابی راحت در طول شب دارا می باشد.
طبق نظرات دکتر اختلال خواب احتیاج به خواب در هر فرد می تواند تفاوت داشته باشد، ولی دسته بندی اصلی به صورت زیر می باشد :
لازم به ذکر است که تعدادی از افراد بزرگسال با 5 ساعت خواب هم احساس آرامش می کنند و بعضی افراد نیز نیاز به 10 ساعت خواب دارند.
بیشتر افراد ، امکان دارد که هر چند وقت یک بار با خوابیدن مشکل پیدا کنند اما اگر این اختلال هر شب ایجاد شود ، امکان دارد که شخص دچار اختلال خواب شده باشد. افرادی که مشکل کم خوابی دارند امکان دارد ساعت ها در جای خود دراز کشیده تا خوابشان نبرد. امکان دارد خیلی سریع و مجددا از خواب بیدار شوند و به سختی بخوابند و یا امکان دارد مرتب در طول شب از خواب بیدار بشوند . بی خوابی یکی از اختلال های شایع خواب به حساب می آید.
در بیشتر موارد بی خوابی به علت رعایت نکردن بهداشت خواب اتفاق می افتد. بهداشت خواب شامل عادت های بدی است که خواب را تحت تاثیر خودش قرار می دهند . عادت های بدی مثل : خوردن قهوه یا چای قبل از خواب، سیگار کشیدن و خوردن غذاهای سنگین قبل از خوابیدن، هر شب در ساعات گوناگونی به رختخواب رفتن و یا در حال تماشای تلویزیون و روشن بودن چراغ ها به خواب رفتن .
مشکلات بهداشت روان نیز می تواند عاملی برای بی خوابی باشد . این مشکل ها شامل افسردگی ، اضطراب و اختلال و استرس پس از یک حادثه می باشد . متاسفانه بعضی از داروهایی که به منظور درمان مشکلات بهداشت روانی تجویز میشوند نیز اثرات زیادی در روند خواب افراد دارند . در صورت استفاده از دارویی که سبب تاثیر گذاری بر روند خواب می شود ، حتما با دکتر خود مشورت کنید .
بی خوابی بعضی وقت ها هم به مشکلات پزشکی ارتباط دارد. مثل:
بی خوابی امکان دارد در دوران بارداری هم رخ دهد که اتفاقی طبیعی به حساب می آید. مخصوصا در سه ماه اول و سه ماه سوم . مشکلات کم خوابی در دوران یائسگی هم پیش می آید. یعنی وقتی که گر گرفتگی ، خواب شبانه را منجر به اختلال می کند . دکتر اختلال خواب این موارد را اصلاح می نماید
زن ها و مرد ها هم هر دو از سن 65 سالگی به بعد دچار مشکلات خواب بیشتری می شوند. اشخاصی هم که کار شیفتی دارند و بعضی اوقات مجبور می شوند در هنگام شب بیدار بمانند نیز در خطر مشکل بی خوابی و اختلال های ناشی از آن هستند، در این باره ، ساعت درون بدن که تولید هورمون های خواب را کنترل می کند با دیگر اجرای بدن ناهماهنگ می شود .
مشکلات خواب یکی از مسائلی است که دکتر اختلال خواب به آن اهمیت ویژه ای در طول درمان می دهد. به همین دلیل بهتر است با نشانه های آن آشنا باشید.
اشخاصی که دارای این مشکلات می باشند اصولا در طول خواب چند بار دچار قطع تنفس می شوند. این وقفه چند ثانیه ای در تنفس باعث این می شود که فرد از مرحله ی خواب عمیق به مرحله ی خواب سبک باز گردد. این مشکل هم باعث خواب آلودگی در طول شبانه روز می شود . بیشتر افرادی که آپنه خواب دارند از داشتن این مشکل بی خبر می باشند. خروپف و خرخر کردن در خواب یکی از نشانه های اصلی این مشکل می باشد.
قطع تنفس در خواب معمولا در مردان و افرادی که دارای اضافه وزن بوده و سن بالای 65 سال دارند ، صورت می گیرد. در واقع این مشکل بیشتر اوقات شامل اشخاص بالغ بوده و گاهی وقت ها کودکانی که لوزه های بزرگی نیز دارند نیز دچار این اختلال می شوند . دکتر اختلال خواب نیاز واجب این خطر است
افرادی که مشکل سندرم پاهای بی قرار را دارا می باشند حتی وقتی که در حال استراحت می باشند هم پای خودشان را تکان تکان می دهند و در این باره ، احساس ناراحتی شدیدی می کنند . این مشکلات اصولا وقت عصرها و درهنگام شب به بدترین شکل خود میرسد . این حالت باعث این می شود که خواب رفتن بسیار دشوار شود . البته اشخاصی هم وجود دارند که در طول خواب بدن خود را می کشند و این کار باعث می شود که از خواب بیدار شوند . دکتر اختلال خواب بهبود دهنده است
حمله خواب موجب ایجاد احساس خواب آلودگی شدید در طول روز می شود. این شخص ها ، با این وجود که در زمان شب دارای خواب کافی می باشند ، امکان دارد حس کنند که در طول روز نیز نیاز به چرت زدن دارند و این توانایی را ندارند کار های روزانه خود را انجام بدهند . از نشانه های دیگر خطر می توان موارد زیر را نام ببریم . دکتر اختلال خواب است که نجات دهنده است
پیشنهاد ما به شما این است که اگر این مشکلات را در خود دیدید هرچه سریع تر به دکتر اختلال خواب مراجعه کنید و از مشاوران کلینیک روان آرام کمک بگیرید.
در این مقاله به پاسخ برای اختلال خواب به چه دکتری مراجعه کنیم رسیدیم و مشخص نمودیم که مشاوره اختلال خواب و دکتر خوب برای اختلال خواب به چه صورت اند. امید است که مفید واقع شده باشد
سلام . من مشکلی در بخواب رفتن ندارم فقط صبح ها سر تایمی مشخص و ناخواسته از خواب بیدار میشم و دیگر خوابم نمیبرد. باید چیکار کنم برای رفع آن ؟
سلام خسته نباشید 34 سالمه موقع خواب به شدت خرو پف میکنم که اطرافیانم نمیتونن بخوابن باید چکار کنم
سلام،من خانمی ۳۵ ساله هستم،بیشتر از ۲۰ساله اختلال خواب دارم،من به خاطر پاهام نمیتونم بخوابم،نمیدونم چه طوری توصیفش کنم فکر کنید داره خوابتون میبره یهو یه نفر یه چیزی رو پاهاتون میکشه و یا قلقلک میده و بعد پاهام میپره یا انگار زیر پوستم یه چیزایی هست،یا انگار سوزن تو پاهام فرو میکنن،گاهی اوقاتم یه نقطه پام خارش میگیره،تو این حالت آنقدر مشت میزنم به پاهام تا درد بگیره و اون حس رو نداشته باشم
البته الان مدتیه بدتر شده و خوابم نمیبره و حتی در طول روز هم خوابم نمیاد
گاهی اوقاتم اگه کمبود خواب داشته باشم تو بیداری هم پاهام میپره،چند بار تو دستام این حس رو داشتم
سلام دوست عزیز؛ قید نکرده بودید که در این مدت آیا به روانپزشک یا روانشناس هم مراجعه کردین یا خیر. روال بر این صورته که مراجعین با این مشکلات به روانپزشک مراجعه می کنند و درمان دارویی می گیرند اما لازمه که کنار درمان دارویی به کمک روانشناس فردی هم، جوانب مربوط به علت یابی و تاثیر گذاری مشکل با دقت بیشتری بررسی بشه.
سلام من صبحها بعد از ۷ چشام به قدری سنگین میشن که انگار شب نخوابیدم و یک انرژی منو وادار ب خواب میکنه و تو خوابمم احساس میکنم بیدارم و تو خونم دارم ب کارا میرسم اما یک آن چشام باز میشه و میبینم هنوز خوابم و هر کاری میکنم واقعی بیدار شم نمیتونم این اتفاق چندبار می افته و در نهایت به زور خودمو بیدار میکنم انگار که روحم نمیخواد به جسمم برگرده و من به زور اینکارو میکنم و خیلی میترسم
سلام دوست عزیز؛ اگه این موضوع یک عادت نیست و کار و زندگی تون رو مختل میکنه به روانپزشک مراجعه کنید.
سلام من ۳۳ سالم هست و حدود ۱۰ سال هست که دچار اختلال خواب هستم و تمامومقاله رو خوندم و از ۶ موردی که به عنوان اختلال خواب گفته شد من ۵ موردش رو دارم یعنی فقط پر خوابی رو ندارم و داروهای مختلف زیادی خوردم و الان هم الپرازولام می خورم و همه نوع قرص خوابی رو امتحان کردم و این قرص رو هم مجبورم به میزان دوز سمی بخورم تا بخوابم و کلا زندگی داره نابود شده چون عوارض وحشتناکی داشته و به هر روانپزشکی مراجعه کردم خوب نشدم واقعا دیگه از قرص خوردن برای خواب و البته پانیک شدید هم دارم و چند مشکل دیگه که همه به دلیل اختلال خواب هست و تا امروز هیچ روانپزشک نتونسته کاری برام بکنه یعنی روانپزشکی که تخصصا رو اختلال خواب کار کنه و بتونه منو درمان کنه . اگر پیشنهادی دارید با توجه شرایط بنده ممنون میشم چون از کل زندگی کردن افتادم و واقعا دارم دیوانه میشم
سلام دوست عزیز؛شما در کنار درمان دارویی نیاز به جلسات درمانی با روانشناس هم داشتین. جلسات روان درمانی همراه با درمان دارویی بیشتر موثر خواهد بود. شما در این جلسات علاوه بر ریشه یابی مشکل و بررسی دقیق تر تکنیک های زیادی یاد میگیرید و موانع رو شناسایی و رفع میکنید.
سلام من نارکولوپسی دارم زیاد میخوابم ورفتم دکتر تا حالا دوتا داروی قوی تجویز کرد ولی هیچ اثری نداشته وتوهم هام زیاد شده وبعضی وقتا تو درسام تمرمز ندارم وهمه چی زود یادم میره نمیدونم چیکار کنم🥺🥺🥺
سلام دوست عزیز؛ لطفا به روانپزشک مراجعه کنید تا شرایط فعلی و در صورت لزوم تغییر داروهاتون مجدد بررسی بشه.
سلام من دختر ۱۵ساله ای هستم ک موقع خواب وقتی بین خواب و بیداری هستم اگع یکی صدام بزنه یا ی صدایی بیاد دیگه خوابم نمیبره حتی اگه خیلی خوابم بیادوقتی اینطوری میشم احساس میکنم یکم تپش قلبم میگیرم و دستام یکم میلرزه نمیدونم چرا اینطوری شدم ی چن ماهی هست اینطوری شدم قبلا هفته ای ی بار بود ولی الان ۴ شب پشت سر هم اینطوری شدم واقعا اذیت میشم نمیدونم چرا
میشه کمکم کنین
سلام من ۱۵ سالمه و چن وقتی هست ک وقتی میخوام بخوابم موقع خواب و بیداری اگه ی سر وصدایی بیاد یا یکی صدام کنه سریع از خواب میپرم و حتی اگه هیلی خوابم بیاد خوابم نمیبره و احساس میکنم دستام میلرزه و یجورایی ی کم تپش قلب میگیرم تا چن وقت پیش شاید هفته ای ی بار اینطوری میشدم ولی الان ۳،۴ شب هست ک اینطوری میشم و خواب کافی ندارم واقعا برام نگران کننده هست. دلیلش چیه من باید چیکار کنم لطفا کمکم کنین🤦🏻♀️
سلام دوست عزیز پیشنهاد میکنیم حتما به روانپزشک مراجعه کنید تا دقیق تر این مسئله بررسی بشه.
سلام من شنیدم خواب کم به مغز آسیب میزنه و جبران ناپذیره میخواستم بدونم تا چ حد کم خوابی این اتفاق میفته .برای درس به خودم فشار بیارم و روزی ۵ یا ۶ ساعت بخوام مشکل داره؟ یا شب زود بخوام هر موقع بدن از خواب سیر شد بلند شم ممنون
بهتره ۸ تا ۹ ساعت خواب شبانه رو داشته باشید
سلام من ۱۴ سالمه
الان یه چند وقتی هست خوب نمیخوابم شب دیر میخوابم وزود بلند میشم تو روز خوابم میاد ولی استرس میگیرم یک روز ۴ ساعت میخوابم یه روز ۶ ساعت یه روز خواب کامل دارم یه روز نه اصلاًنمیدونم چیکار کنم قبلا خیلی خوب میخوابیدم اما الان نه باید چیکار کنم؟
سلام دوست عزیز امیدوارم حالتون خوب باشه این مسئله باید دقیق بررسی بشه به خاطر همین پیشنهاد می کنیم حتما به روانشناس فردی مراجعه کنید اگر امکان رفتن به مشاوره فردی را ندارید پیشنهاد میشه حتما با مشاور مدرسه تون صحبت کنید و از مشاور مدرسه بخواهید شما را به مشاور یا روانشناس فردی ارجاع بده تا دقیقتر این موارد بررسی بشه و بهترین راهکارها در این زمینه به شما داده بشه
سلام من چهارسال هست که دچارمشکلات خواب شدم تاچشمامومیبندم چندثانیه بعدش چیزایی میبینم ومیشنوم درحالیکه میدونم کامل خواب نیستم یعنی توحالت بین خواب وبیداری میرم واین توهمات تاجایی ادامه پیدامیکنه که یکدفعه دچارفلج خواب شده وازیک صدای ترسناک شبیه انفجارمنومیترسونه تپش قلبم شدیدمیشه ویکدفعه ازجام میپرم همیشه هم تجربه خروج ازجسم برام ایجادمیشه که یه صدای مثل انفجارادامه پیدامیکنه ومن ازجسمم بالاترمیرم وخونمون روبه همون شکل وشمایلی که هست میبینم وباتلاش خودم به جسمم برمیگردم این حالتهاومشکلات تمام این چهارسال هروقت چشمامومیبستم که به خواب برم برام ایجادمیشنددرکل درطول شبانه روزچهار ساعت بیشترنمیتونم بخوابم البته من باردارنیستم ولی میخواستم بدونم این مشکلات که دردوران بارداری برام پیش بیان اینکه هرروزوشب وقتی میخوام بخوابم باصدای ترسناک ازجام بپرم ودچارتوهم وایناهستم برای بچه چه مشکلی پیش میاد؟واین بیماریم ممکنه ژنتیکی باشه وبه بچه هم منتقل بشه؟
سلام دوست عزیز امیدوارم که حالتون خوب باشه در این زمینه حتماً باید به روانپزشک مراجعه کنید روانپزشک و بررسی تمامی موارد از نظر پزشکی می تونه به شما بهترین راه کار ها رو بدون اینکه به فرزندتان صدمه بخوره ارائه بده اگر مایل باشید می تونید با روان پزشکان کلینیک روان آرام به صورت حضوری و غیرحضوری وقت بگیرید
سلام من وقتی که می خوابم احساس میکنم به قسمت پشتی سرم فشار وارد میشه وکابوس میبینم احساس میکنم چون فشار رو سرمه یعنی انگار وقتی میخوابم سرمو یکی فشار میده خب مغز خودش این کابوس رو طراحی میکنه تا زودتر از خواب بیدار شم چون در وقت های که راحت میخوابم کابوس نمیبینم یعنی باید یجوری بخوابم قسمت پشت سرم کلا نباید رو بالش باشه و این کارو اصلا نمیتونم انجام بدم البته یکی دوبار اینطوری خوابیدم و خوب خوابیدم و وقتی هم بیدار میشم با استرس و ضربان قلب بیشتر بیدار میشم یک بارهم بختک دیدم چیکار کنم من
سلام دوست عزیز امیدوارم که حالتون خوب باشه و این زمینه بهتره به روانپزشک مراجعه کنید اگر مایل باشید می تونید به روانپزشکان کلینیک روان آرام به صورت حضوری تلفنی و آنلاین وقت بگیرید
سلام. من دختری 21 ساله هستم که شبا خوابم میبره ولی یهو با دلشوره و تپش قلب و ضعف بدن از خواب میپرم و حس میکنم اتفاق بدی قراره بیوفته و دیگه تا صبح نمیتونم از دلشوره بخوابم
حدودا 9 ماهی هست که اینطوری هستم و در ماه 2.تا 4 یا 5 بار این شکلی میشم
سلام دوست عزیز امیدوارم که حالتون خوب باشه این مسئله به صورت دقیق تر باید بررسی بشه به خاطر همین پیشنهاد می کنیم که حتما به روانپزشک مراجعه کنید
سلام پسری 21 ساله ام ذهن درگیری دارم که شبها نمیتوانم بخوابم. برای اولین بار که اینطور شدم 40 ساعت نخوابیدم برای دومین بار یه شب نخوابیدم و این ادامه داره چیکار کنم؟
سلام دوست عزیز حتما باید در این زمینه به روانپزشک مراجعه کنید
سلام وقت بخیر من یک زن 40 ساله هستم
اوایل همه گیری کرونا یهویی به یه گلو درد و گرگرفتی دچار شدم و متخصص داخلی و غدد رفتم ولی تشخیص و درمان خاصی انجام نشد.
بعد یه مدت یه شب با فشار خون بالا از خواب پریدم که قبلا سابقه فشار خون بالا نداشتم بعد از اون دیگه نمیتونم بخابم هر وقت میخام بخابم انگار یه چیزی به سمت سرم حمله ور میشه و کلا نمیزاره که بخابم بعد یه مدت فشار خونم رو هم به هم ریخته و بالا پایین میشه من متخصص اعصاب و قلب و عروق هم رفتم ولی درمان نمیشم نمیدونم چیکار کنم
سلام دوست عزیز شاید بهتر باشه به متخصص زنان مراجعه کنید ، و همینطور روانپزشک .
سلام من 22سالمه تقریبا یه هفته میشه که خواب های بد میبینم تو خواب جیغ میکشم ولی صدام در نمیاد از خواب ساعت 4 اینا به خاطر فشاری که به خودم میارم بیدار میشم ولی همینکه میخوابم دوباره یا ادامشو میبینم یا ی چیز بدتر دیگه و امروز هم ساعت 6از خواب پریدم دوباره که خواستم بخوابم تو حالت خواب و بیداری صدای خواهرمو میشنیدم که با تلفن حرف میزنه برگشتم نگاش کردم دیدم خوابه یا مثلا ی اهنگی با صدای بلند تو گوشم پخش میشد منم باهاش تو حالت خواب میخوندم در حالی که اصلا تا حالا همچین اهنگی نشنیدم و به خودم میگفتم من کی هندزفری گذاشتم دست زدم به گوشام دیدم هندزفری ندارم در حالی که کاملا تو گوشم حسش میکردم و صدای اهنگ قطع شد انگار که نمیتونم بفهمم کدوم خوابه دیگه واقعا خیلی اذیت میشم از این وضعیت
سلام دوست عزیز امیدوارم که حالتون خوب باشه برای موضوع بهتر به روانپزشک مراجعه کنید تا خواب و بیداری شما بررسی بشه.
سلام من 13 سالمه و شب ها نمیتونم بخوابم تا 4 بیدارم با گریه و صبح 8 بیدارم
سلام دوست عزیز باید این مسئله ریشه ای بررسی بشه برای بررسی بیشتر میتونید از روانشناس کمک بگیرید .
سلام مرد ۴۹ ساله
علی رغم خواب آلودگی شدید خصوصا شب خوابم نمیبره قبلا از زولپیدم استفاده میکردم از وقتی اثرش رو از دست داد حدود ۸ ماهه دیگه استفاده نمیکنم دلنگرانی عمده ای در زندگی ندارم ولی شبها از بیخوابی زجر میکشم
دوز ۱ کلونازپام تنهای داروی موثر روی من هست ولی یه مدت بگذره باید بیشترش کنم که نمیکنم و بیخوابی رو ترجیح میدم و قطعش میکنم دیگر داروها مثل لورازپام تست شدن اثری ندارن
خلاصه دور باطل گیر کردم لطفا راهنمایی کنید
سلام دوست عزیز امیدوارم که حالتون خوب باشه به هیچ عنوان از داروهای روانپزشکی به صورت خودسرانه استفاده نکنید و حتماً برای بررسی علت بی خوابی تون بهتره که به روانپزشک مراجعه کنید و همینطور از تکنیک های مدیتیشن استفاده کنید تکنیک های مدیتیشن میتونن حالت های امواج مغزی را در مغز مخصوصاً موج آلفا را در مغز افزایش بدهند و این باعث میشه که شما راحت تر و با آرامش بیشتری به خواب برید
سلام خسته نباشید شوهر من ۲۴ سالشه خیلی میخابه انقدم عمیق میخابه ک با صدا هیچی بیدار نمیشه صدتا صدام بزاری بیدار نمیشه چیکارش کنم؟
دوست عزیز این مورد باید دقیق تر بررسی بشه ، پیشنهاد میشه به متخصص مغز و اعصاب مراجعه کنید .
سلام، من وقتی میخام بخابم،خابم نمیبره، در طول روز خابم میاد چه بخابم چه نخابم شب مشکل دارم،توی هر جمعی که تا حالا بودم از همه دیرتر خابیدم، بعضی موقعها حتی خسته خسته ام فک میکنم برم توی رختخاب خابم میگیره ولی اینطور نیست، اگه بشه به صورت آنلاین درمانشو بگین حاضرم هزینه ویزیت و بپردازم
دوست عزیز با شماره02188216100 تماس بفرمایید.
با سلام و خسته نباشید شوهر من 41 سالشه و مشکل خوابش اینه که وقتی شب می خواد بخوابه مقاومت می کنه و نمی خوابه، حتی دکتر قرص خواب هم بهش داده بودن تاثیری نداشت یعنی خوابش می گرفت ولی اینقدر پافشاری می کرد نخوابه تا اینکه خوابش میپرید، این هم بگم مشکل نارکولوپسی هم دارن که با داروی ریتالین این مشکل حل شده و مصرف می کنند و بوپروپیون هم مصرف می کنند، مشکلات زیادی از جمله کم انرژی بودن و خستگی و افسردگی و نداشتن میل جنسی هم دارند لطفا راهنمایی بفرمایید مشکل مقاومت در برابر خوابشون رو چه جوری میشه حل کرد و مشکلات دیگر ایشون وابسته به همین بیماری هست یا خیر؟
دوست عزیز ایشون حتما باید تحت نظر پزشک این دارو هارو مصرف کنن . حتما مواردی که اتفاق افتاده رو با پزشکشون در میان بگذارید . بدون بررسی دقیق نمیشه نظر داد پیشنهاد میشه علاوه بر روانپزشک به روانشناس هم مراجعه کنید.