به راحتی وقت مشاوره بگیرید همه ما در مراحل و زمان هایی از زندگی نیاز به صحبت کردن و مشاوره گرفتن از فردی داریم که بتواند ما را درک کند.
اتمام رابطه عاشقانه

اتمام رابطه عاشقانه [پاسخ سوالات شما]

از سری سوالاتی که به طور معمول از مشاوران و روانشناسان پرسیده می شود، میتوان اشاره ای کرد به این که آیا می توان با وجود عشق به اتمام رابطه عاشقانه فکر کرد؟ آیا می توان پس از اتمام رابطه عاشقانه به زندگی عادی ادامه داد؟ آیا یک رابطه عاشقانه می تواند نوعی رابطه سمی باشد؟ و…

در اینجا قرار بر آن است که به این دست سوالات پاسخ مناسب داده شود.

 

چرا باید به رابطه عاشقانه پایان داد؟

همان طور که مشخص است هیچ فرد عاقلی سعی بر این ندارد که رابطه ای عاشقانه و بی مشکل را از بین ببرد. اما با توجه به شواهد در بسیاری از موارد رابطه عاشقانه نیز به رابطه سمی مبدل می شود.

به هنگامی که افراد در حال آغاز رابطه ای هستند، قصد به دست آوردن آرامش را در سر می پرورانند. اما ممکن است بر خلاف آنچه برایش آغاز رابطه کرده اند نتوانند به آرامش و موفقیت بیشتر دست یابند. بلکه آرامششان از بین رفته، ذهنشان آشوب و با درگیری فراوان است، دچار اضطراب اند و … در نتیجه این رابطه از ایده آل خود خارج شده و به سوی پیشرفت افراد قدم بر نمی دارد. در برخورد با چنین روابطی عاقلانه است که فرد رابطه خو را (چه عاشقانه و چه غیر عاشقانه) پایان بخشد. بدیهی است که اتمام رابطه عاشقانه بسیار سخت تر از رابطه ای معمولی است. اما با واقع بینی فرد باید تشخیص دهد که رابطه سمی حتی اگر عاشقانه، باید به اتمام رسد.

 

رابطه سمی چیست؟

رابطه سمی به رابطه ای گفته می شود که نیاز های افراد در آن رفع نشود. این نیاز ها اعم از نیاز های عاطفی، روانی، جسمانی و… هستند. باید توجه داشت که رابطه به منظور پیشرفت فردی در کنار فردی دیگر شکل می گیرد. به هنگامی که فرد در جا زده و یا در بدترین شرایط ممکن پسرفت کند، آن رابطه نوعی رابطه سمی می باشد.

برخی نشانه های اینکه شما در رابطه ای سمی حضور دارید :

  1. دائما نگران از دست دادن شخص مقابل هستید.
  2. دائما در حال فکر کردن به خیانت هستید. (یا خیانت دیدن از شخص مقابل و یا خیانت کردن به شخص مقابل)
  3. نمی توانید به روزمره خود رسیدگی کنید و دائما از زندگی عادی عقب می مانید.
  4. به چک کردن افراطی فرد مشغولید و در خاطرات و گذشته غرق می شوید.
  5. بی حال، افسرده حال و خسته هستید و دائما نیاز به خواب را در خود احساس می کنید.
  6. با پارتنر خود در جدل هستید و دعوا های متعددی میان هر دویتان رخ می دهد.
  7. و …

 

چرا رابطه های با عشق گاهی نیازمند اتمام به عاشقانه می شوند؟

عشق در یک رابطه بسیار پر اهمیت است اما کافی نیست. در بسیاری از موارد و مواقع افرادی در دادگاه ها و مراکز مشاوره جهت طلاق حضور دارند، که رابطه خود را عاشقانه بنا کرده اند. اما همه چیز طبق انتظارات آنان پیش نرفته و حالا عشق را برای ادامه زندگی کافی نمی دانند. البته که این مسئله (کافی بودن و یا کافی نبود عشق) حکمی کلی نداشته و افراد به دلیل تفاوت های فردی ممکن است عقیده ای متفاوت داشته باشند.

اتمام رابطه عاشقانه

 

برای اتمام رابطه عاشقانه چه باید کرد؟

اتمام رابطه عاشقانه گرچه سخت اما گاهی از نان شب نیز واجب تر است. برای آنکه افراد در صورت حضور در چنین روابطی شرایط آن را ندارند که به اهداف شخصی خود برسند. همچنین چنین روابطی روی ذهن و روان افراد نیز اثر گذار است. حال اهمیت و علت مهم بودن سلامت روان آن است که این بعد مهم ترین بخش وجودی است. دیگر ابعاد وجودی انسان تحت تاثیر این بعد بوده و با سلامت و عدم سلامت این بعد تغییر خواهند کرد.

اصلی ترین راهکار موجود دریافت مشاوره است. آنچه در ادامه بدان پرداخته خواهد شد مواردی است که باید در کنار مشاوره رعایت گردند.

راهکار های موجود برای اتمام رابطه عاشقانه آن هم به ترتیب به شرح ذیل است:

  1. صحبت با پارتنر، همسر و یا شریک زندگی
  2. ریشه یابی های دونفره و به نتیجه رسیدن با کمک یک دیگر
  3. اتمام دادن به رابطه
  4. بخشش فرد مقابل
  5. حفظ حرمت های موجود در رابطه حتی پس از اتمام آن
  6. مرور نکردن خاطرات و گذشته همراه واقع بینی
  7. آغاز زندگی ای جدید

حال فرصت آن است که به بررسی دقیق هر کدام از موارد اشاره شده بپردازیم و آن را به صورت کامل توضیح دهیم.

 

صحبت با پارتنر، همسر و یا شریک زندگی

در بسیاری از موارد به عبارتی یک طرفه به قاضی رفتن بسیار ایجاد مشکل می کند. در نتیجه در ابتدا افراد باید با شریک زندگی خود وارد گفت و گو شده و تمامی مسائل را دو طرفه مورد بررسی قرار دهند. این مورد باعث می شود افراد بدون به وجود آمدن سوتفاهم تصمیم صحیح را بگیرند.

 

ریشه یابی های دونفره و به نتیجه رسیدن با کمک یک دیگر

به هنگامی که زوج با یک دیگر سعی بر ریشه یابی مشکل دارند در بسیاری از موارد می توانند مشکل را حل کنند. اما در صورت عدم رفع مشکل نیز دو طرفه تصمیم گرفتن نوعی فعل انسانی است و حتما باید در روابط چنین مسئله ای (گفت و گو های دو طرفه) اعمال گردد.

 

اتمام دادن به رابطه

حال فرصت اتمام دادن به رابطه است، در حین اینکه افراد در حال دریافت مشاوره هستند، پایان رابطه می تواند سخت ترین مرحله باشد. مشاور در این مرحله به سراغ و کمک و یاری فرد می آید و وی را همراهی می نماید. اتمام دادن به رابطه باید به صورت کاملا محترمانه باشد تا پشیمانی به بار نیاورد.

 

بخشش فرد مقابل

به هنگامی که افراد از فرد مقابل خود نوعی بخشش دارند، با وجدان آسوده تری می توانند رابطه را رها کنند. همچنین بخشش باعث می شود فراموشی (نه به معنای آلزایمر و فراموشی مطلق که ممکن نیست، بلکه به منای کمتر شدن ارزش فرد) با سرعت بالاتری صورت پذیرد و بهبود نیز روند سریع تری را در پی داشته باشد.

 

حفظ حرمت های موجود در رابطه حتی پس از اتمام آن

انسانی است که حرمت های رابطه پس از اتمام رابطه نیز نگه داشته شوند. این به آن معناست که افراد بدی های شخص گذشته را نگویند، راز داری وی را کرده و افشا ننمایند. بدون انصاف پشت وی صحبت نکرده و تمام تقصیر هارا به گردن وی ننهانند. هرآنچه در محیط خصوصیشان بوده را علنی ننمایند و به عبارتی راز دارِ تمام لحظات زندگی مشترک باشند.

 

مرور نکردن خاطرات و گذشته همراه واقع بینی

به هنگامی که رابطه به اتمام رسیده و دلتنگی به سراغ افراد می آید، آنان دست بر مرور خاطرات خود می زنند. اما در رابطه ای تمام شده این نوع تجدید خاطرات جز ضرر چیزی در پی ندارند. واقع بینی بدان معناست که تشخیص دهند رابطه ای تمام شده هرگز مثل گذشته نشده و مرور خاطرات دردی از کسی دوا نمی کند.

 

آغاز زندگی ای جدید

زندگی جدید بدان معنا نیست که افراد شخصی جدید را به زندگی خود وارد نمایند بلکه بدان معناست که سعی کنند از تنهایی خود لذت برده، نقص های گذشته را جبران کرده، به کار های مورد علاقه خود بپردازند. در چنین مواقعی افراد باید درک ارزشمندی خود را داشته و بدانند وجود آنان وابسته به وجود پارتنرشان نیست. این پروسه ممکن است در برخی افراد بسیار زمان بر تر از دیگری باشد. بر اساس ویژگی های شخصیتی هر فرد مدت زمان به طول انجامیدن این پروسه متغیر است.

بار دیگر ذکر می شود که تمامی این موارد ذکر شده باید توسط مشاور و در راستای مشورت های وی صورت پذیرد و فرد دست به هیچ گونه اقدام خودسرانه ای نزده و به تنهایی تصمیم نگیرد. چرا که در صورت عدم مشورت فرد با مسائلی روبه رو می شود که وی را مورد آسیب بیشتری قرار می دهد.

 

*تذکر بسیار مهم*

افراد به هیچ عنوان نباید بلافاصله و یا با فاصله ای کم از گذشت اتمام رابطه عاشقانه خود دست بر اقدام به رابطه ای جدید زنند، چرا که این نوع انتخاب کورکورانه، بر اساس احساس و… می باشد. در بسیاری از موارد این نوع رابطه ها نه تنها باعث بهتر شدن اوضاع نشده بلکه اوضاع را به نابودی بیشتر می کشانند.

 

دریافت مشاوره

همانطور که کمی پیش تر به آن اشاره شد، افراد باید در راستای دریافت مشاوره از متخصص راهکار های ارائه شده را به کار گیرند. چرا که اگر افراد از نظر متخصص استفاده ننمایند ممکن است دچار اشتباهاتی جبران ناپذیر شده و نتوانند انتظار خود را برآورده سازند. مشاور برای دادن اینگونه مشاوره ها تحصیل کرده است پس با انتخاب بهترین مشاور می توان انتظارات رسید.

 

چرا کلینیک روان آرام؟

روان آرام با کادر مجرب و متخصص خود می تواند در حوزه جدایی، مشکلات عاطفی و دیگر مسائل روح و روانی در کنار افراد باشد. این کلینیک یکی از برجسته ترین کلینیک های موجود در این حوزه می باشد و با رزومه قوی خود خیالی آسوده برای افراد به ارمغان می آورد.روان آرام منصفانه با کمترین زمان ممکن بیشترین بازدهی را برای افراد داراست و افراد می توانند با مراجعه به آن خود را تحت نظر مشاوران برجسته ای قرار دهند.

امید است که این مقاله آنچه مورد نیاز شما در ارتباط با اتمام رابطه عاشقانه بود در اختیارتان قرار داده باشد. موفق، برقرار و روان آرام باشید.

آیا رابطه عاشقانه را می توان اتمام داد؟

بله.
سمی بودن رابطه ربطی به وجود و یا عدم وجود عشق ندارد بلکه هر نوع رابطه سمی ای باید به اتمام رسد.

آیا عشق در رابطه کافی است؟

خیر.
البته که امر بسیار مهمی است اما برای اکثر افراد کافی نبوده و باعث ایجاد مشکلات متعددی می گردد. عده زیادی از افرادی که به دنبال طلاق اند عاشق بوده اند.

چرا برخی رابطه های عاشقانه به اتمام می رسند؟

دو فرد رابطه را به منظور هدفی آغاز می کنند و در صورت عدم رسیدن به آ« هدف دست بر اتمام آن می زنند. حال گاهی ممکن است این رابطه به پایان رسیده رابطه ای بس عاشقانه باشد.

4.7/5 - (447 امتیاز)
بپیوندید
اطلاع از

0 نظرات
Inline Feedbacks
مشاهده همه کامنت ها

پاسخگوی شما 9 الی 21

88216100 نوبت‌دهی مشاوره