به راحتی وقت مشاوره بگیرید همه ما در مراحل و زمان هایی از زندگی نیاز به صحبت کردن و مشاوره گرفتن از فردی داریم که بتواند ما را درک کند.
مشاوران حرفه‌ای و با تجربه
بازگشت وجه در صورت نارضایتی
مشاوره حضوری،آنلاین و تلفنی
انتخاب بهترین مشاور برای شما

مشاوره و روانشناس نوجوان

مشاور آیا فرزندم به مشاوره نوجوان نیاز دارد؟  مشاور ازدواج مشاور نوجوان چه کسی است؟ مرکز مشاوره آشنایی با مرکز مشاوره ما سرویس ها سوالات متداول مشاوره نوجوان

مشاوره نوجوان

یکی از مهم ترین سنین انسان سن نوجوانی محسوب می باشد. گسترده ترین تغییراتی که یک انسان تجربه می کند در دوان نوجوانی صورت می گیرد که همین نکته باعث بحران های هویت نوجوانی ، ناسازگازی و مشکلات فراوان دیگری می شود که نیاز به برسی و رسیدگی دارد از طریق مشاوره نوجوان دارد. موارد بسیار زیادی گزارش شده است که در این سنین نوجوان ، رفتار های غیرعادی از خود نشان می دهد یا رفتار های منفی را به خود جلب کرده است. این موارد در سنین نوجوانی باید مورد هدایت و کنترل قرار بگیرد در غیر این صورت به بحران غیر قابل حل تبدیل می شود. برای داشتن یک نوجوان سالم ، مشاوره نوجوان حضوری بهترین گزینه است.

آیا فرزندم به مشاوره نوجوان نیاز دارد؟

مشاوره نوجوان به نوجوانان کمک می کند تا نگرانی هایی را که ممکن است در رشد اجتماعی، عاطفی یا شناختی آن ها تاثیر بگذارد، کشف کنند. روند درمان به آن ها این فرصت را می دهد تا احساسات دشوار یا گیجی خود را در یک محیط امن با مرزهای مشخص ابراز کنند.

مشاوره نوجوانان معمولا روی مسائلی تمرکز دارد که در دوره‌های رشد بیشتر خودشان را نشان می‌دهند. خیلی از روانشناسان مشکلاتی مانند مسائل عاطفی یا اجتماعی، آسیب‌های بیولوژیکی، نقص‌های شناختی و استرس ناشی از تغییرات دوره نوجوانی را تشخیص داده و درمان می‌کنند. اهمیت مراجعه به این مشاوره حضوری و دکتر روانشناس از این جهت است که در دوره نوجوانی تغییرات زیادی چه از نظر جسمی و چه از نظر روحی در او رخ می‌دهد. همین تغییرات و فشاری که به او وارد می‌کنند هم باعث می‌شوند که نوجوان رفتارها و واکنش‌های غیرعادی داشته باشد.

مشاوره نوجوان

مشاوره نوجوان چه تاثیری در سلامت فرزندتان دارد ؟

وقتی نوجوانی از پریشانی ذهنی، اجتماعی، عاطفی، روانی و یا ضربه ای رنج می برد، کنار آمدن با آن دشوار است. در این شرایط یک مشاوره نوجوان می تواند برای فرزندمان بسیار سودمند باشد.این متخصص بهداشت روان می تواند موارد اساسی را که بر سلامتی فرزند شما تأثیر می گذارد، شناسایی کند. بنابراین او می تواند به سرعت درمانی را که برای بهتر شدن نیاز دارد، دریافت کند. واقعیت این است که بسیاری از نوجوانان قادر به پردازش کامل پیچیدگی های همراه با مسائل عاطفی و یا روانشناختی نیستند، بنابراین مشاور خوب نوجوان در تهران ممکن است همان چیزی باشد که فرزند شما برای آرامش ذهنی نیاز دارد.

علاوه بر این، مراجعه به دکتر روانشناس نوجوانان در مورد فرزندانی که از اختلال وسواس فکری عملی، استرس پس از سانحه یا اختلال اضطراب عمومی رنج می برند، می تواند بسیار ارزشمند باشد.

آیا ما باید در جلسات مشاوره با فرزند خود حضور داشته باشیم؟

برای جلسه اول: بله! حضور والدین برای نوجوان بهتر است.

آیا مشاور به ما همه گزارش ها را می دهد؟

مشاوره نوجوان نیز مانند مشاوره بزرگسالان، با حفظ امانتداری و رازداری مراجع رخ می دهد. مشاور گزارش عینی از جلسات را به والدین ارائه نخواهد داد. اما در صورت ضرورت از مشکلات کودک و نوجوان با آن ها صحبت خواهد کرد.

چند جلسه مشاوره نیاز است؟

تعداد جلسات به مشکل فرزندان بستگی دارد. بچه ها اغلب برای یک سال تحصیلی مشاوره دارند. برای نوجوانان، بعضی اوقات چند جلسه کافی است تا آن ها دوباره به حالت اول برگردند.

روند درمان و تعداد جلسات با توجه به شرایط کودک و نوجوان و نظر والدین مشخص می شود.

آیا مشاوره نوجوانان، فقط بازی درمانی است؟

برای کودکان خردسال بله! روش ارتباط برقرار کردن با آن ها، به روش بازی کردن است. اما برای نوجوانان ، بسیاری از آن ها فقط می خواهند صحبت کنند.

چگونه با فرزند خود در مورد دیدن مشاوره صحبت کنیم؟

هنگامی که احساس می کنید فرزند شما به مشاوره کودک و نوجوان نیاز دارد، بهتر است به روشی مثبت او را برای گرفتن مشاوره آماده کنید. از مشکلاتی که احساس می کنید آن ها دارند، صحبت نکنید. تنها بیان کنید، همانطور که مراجعه به پزشک برای سلامت جسم ما نیاز است، برای داشتن حال بهتر نیز نیاز به دیدن یک مشاور است.

چگونه مشاوره را برای فرزند خود توضیح دهیم؟

بهترین روش تعریف مشاوره برای کودکان و نوجوانان این است که به آن ها توضیح دهید مشاوره یک رویکرد مثبت برای رسیدگی به مشکلات است.

فرزند من از آمدن به مشاوره امتناع می کند. باید چه کاری انجام دهم؟

گاهی اوقات نوجوانان در مورد اینکه مشکلی وجود دارد یا نه، با والدین خود اختلاف نظر دارند و این امر می تواند منجر به عدم تمایل آنها به حضور در مشاوره شود. به آن ها بگویید که احساس می کنید مهم است که هر دو مورد حمایت قرار بگیرید. بد نیست به کودک یا نوجوان خود بگویید که به عنوان والدین، ​​تصمیم گرفته اید که قرار ملاقات بگذارید. شما ممکن است پیشنهاد دهید که در مرحله اول، آنها در یک جلسه مشاوره شرکت کنند تا ببینند که چگونه پیش می رود. این مکالمات را چند روز قبل از قرار ملاقات انجام دهید.

4.6/5 - (158 امتیاز)

متخصص مشاوره نوجوان چه کسی است؟

متخصص مشاوره  نوجوان نوجوان یا دکتر روانشناس نوجوان یا مشاوری است که به طور تخصصی در زمینه رفتار های نوجوان ، مشکلات و بحران های آن ها به طور تخصصی تحصیل و فعالیت کرده است.مشاور خوب نوجوان در تهران، نوجوانان را ارزیابی و درمان می کنند. آن ها به نوجوانان کمک می کنند تا با استرس هایی مانند طلاق، مرگ و تغییراتی بزرگ در خانواده یا مدرسه مقابله کنند.

مراجعان این مشاوره ممکن است شامل فرزندانی با مسائل مختلف رشد، از اختلالات یادگیری تا بیماری های شدید روانی باشد.حتی مشکلاتی از قبیل  اختلال کمبود توجه ، اوتیسم، وسواس، فوبیا، ترس و اختلال سازگاری در نوجوان نیز توسط متخصص مشاوره نوجوان مورد برسی قرار میگیرد. روانشناس نوجوان علائم پیچیده که در نوجوان بروز می کند را شناسایی کرده و به تشخیص دقیق می پردازد. در نهایت با توجه به پیچیدگی مشکل بهترین راه درمانی را انتخاب می کند.

روانشناس نوجوان سال های زیادی تخصص رسیدگی به مشکلات نوجوانان را کسب کرده است با به روز ترین روش ها و متد های جهانی به کشف علائم و دلایل اختلالات رفتاری و درمان آن های می پردازد. اگر احساس می کنید نوجوان شما نیز از مسیر درست خود خارج شده است کافی است به مشاوره حضوری با مشاور خوب نوجوان در تهران بپردازید و به بهترین شکل ممکن در ساخت یک شخصیت سالم از فرزندتان تاثیرگذار باشید.

مرکز مشاوره و روانشناسی روان آرام، دارای مجوز رسمی سازمان نظام روانشناسی و مشاوره بوده و توسط سرکار خانم دکتر آزیتا امین الرعایا تاسیس گردیده است. کادر کلینیک روان آرام را مشاورانی خبره، اساتید دانشگاهی و روان درمانگران به نام تشکیل داده اند. حوزه فعالیت این کلینیک روانشناسی را می‌توان حوزه فعالیتی وسیعی دانست چرا که خدمات ارائه شده در این مرکز مشاوره مشکلات روان شناختی، روان پزشکی، کودک و نوجوان، بزرگسالان، فردی، زوج درمانی، خانواده و حتی مشاوره های گروهی را نیز پوشش می‌دهد

مشاوره نوجوان

هدف از روانشناسی و مشاوره نوجوان چیست ؟

روانشناسی نوجوان یکی از چندین تخصص روانشناختی است که بر سال های شکل گیری شخصیت کودکان و نوجوانان تمرکز می کند و هدف آن ساخت شخصیت کامل با روح و روان سالم برای تمام نوجوانان است.

هدف اصلی دکتر روانشناس و مشاوره نوجوان استفاده از دانش و تخصص یک مشاور آموزش دیده است تا نگرانی های شما را آرام کند و به فرزند شما کمک کند تا به عملکرد مناسب خود دست یابد. روانشناسی و مشاوره نوجوان می تواند ابزارهای لازم برای مقابله با مسائل و هرگونه شرایط بهداشت روانی را به روشی سالم و مثمر ثمر در اختیار شما و فرزندتان قرار دهد. این متخصص می تواند به شما و فرزندتان کمک کند تا در اوقات ناخوشایند، ترسناک، تحریک کننده اضطراب و چالش هایی با استرس و آشفتگی کمتر حرکت کنید.

مشاوره حضوری نوجوانان

بحث در مورد مشاوره حضوری نوجوانان همیشه برای والدین آسان نیست . هیچ کس نمی خواهد که فرزندش “به درمان نیاز داشته باشد” ، زیرا که آن ها فکر میکنند این موضوع مایه تاسف است و خبر از وجود مشکل یا بیماری می دهد. توجه داشته باشید که این افکار تنها مانع جدی برای داشتن یک فرزند کاملا سالم است. اگر شما از وجود مشکلات جدی در نوجوان اطلاع دارید ولی به خاطر واکنش های اجتماعی و افکار غلط از پیگیری آن خودداری می کنید، سخت در اشتباه هستید.

توجه داشته باشید که مراجعه به مشاوره نوجوان خبر از بیماری یا مشکل در نوجوان نمی دهد. بلکه نشان دهنده اهمیت و توجه والدین به سلامت روحی و روانی فرزند است که این نه تنها جای تاسف ندارد بلکه بسیار مهم و شایان تقدیر است.

حتی اگر نوجوان شما با مشکل جدی روبه رو نیست ، شرکت در جلسات مشاوره ، مشاور خوب نوجوان در تهران می تواند به او کمک کند تا نقاط منفی یا رفتار های مخرب را کاهش و کنترل کند و بر رفتار های مثبت درست را در خود افزایش دهد. یک نوجوان سالم است که آینده روشن و بسیار موفق را تجربه خواهد کرد.

مشاوره نوجوان به چه صورت انجام می شود؟

مشاوره نوجوان شبیه به درمان و مشاوره برای بزرگسالان است : ضمن فراهم آوردن ابزاری برای ایجاد تغییر در افکار ، احساسات و رفتارها ، فضای امن و شنونده ای برای صحبت کردن را ارائه می دهد . نوجوان در جلسات خود از پشتیبانی عاطفی و هدف برخوردار می شود . آن ها می توانند بر حل و فصل تعارض ، درک افکار و احساسات خود و فکر کردن به راه حل های جدید برای مشکلات روزمره خود ، تمرکز کنند.

تنها تفاوت بزرگ بین درمان بزرگسالان و نوجوانان ، تأکید بر اطمینان یافتن نوجوانان از درک اتفاقات و نحوه تنها بودن آنها نیست .
مشاوره حضوری نوجوانان ، برای نوجوان و والدین یک مسیر قابل تمرین است . که می تواند به ارتباط چالش برانگیز والدین و نوجوان در سنین حساس نوجوانی کمک کند . مشاور خوب نوجوان در تهران غالبا توسط درمانگر متخصص در کار با نوجوانان انجام می شود ، و به والدین مسائلی آموزش داده می شود که پیش از این ،‌ از اهمیت آن ها بی خبر بوده اند .

در این جلسات علاوه بر آموزش مسائل مهم تمرین های مهم و کاربردی به والدین و نوجوان داده می شود تا با آموزش دیدن و تمرین رفتار های درست و مثبت ، محیطی امن تر و سالم تر و روح و روانی بدون مشکل و خلا را بسازند.

مشاوره نوجوان در چه شرایطی اجباری است ؟

گاهی هدف از مشاوره نوجوان تقویت نقاط مثبت فرد است. اما گاهی نوجوان در نتیجه یک واقعه و رخداد منفی ، مورد اسیب قرار می گیرد که در این صورت انجام مشاوره نوجوان اجباری است. اگر هر کدام از شرایط زیر برای فرزند شما اتفاق افتاده است هر چه سریع تر آن را مورد پیگیری قرار دهید :

– طلاق یا جدایی
– مرگ یک دوست عزیز
– آسیب روحی روانی
– سوء استفاده جنسی
– سوء استفاده عاطفی
– سوء استفاده جسمی
– جابجایی خانواده یا نوجوان
– سوء مصرف مواد یا اعتیاد در خانواده
– بیماری روانی مانند افسردگی ، اضطراب و اختلال وسواس فکری

مشاوره نوجوان

 

مشاوره نوجوان بر چه مواردی تمرکز دارد ؟

– ایجاد عزت نفس در نوجوان
– کمک به بهبود مهارت های ارتباطی نوجوان
– تحریک رشد سالم و عادی
– ساخت یک رابطه عاطفی مناسب
– کمک به برنامه ریزی و کاهش استرس در نوجوان
– کمک به مدیریت کردن احساسات و نگرانی ها در سن بلوغ
به طور خلاصه ، مشاوره نوجوانان از نظر اهداف و مشکلاتی که می تواند برطرف کند ، کاملاً شبیه درمان برای بزرگسالان است ، اما با تمرکز با سن آن ها و درک متفاوتشان از مسائل و زندگی رویکرد متفاوتی را اتخاذ می کند.

علائم افسردگی نوجوان و اهمیت مراجعه به مشاوره

یکی از مهم ترین علت هایی که مراجعه شما را به مشاوره نوجوان می طلبد افسردگی است. افسردگی در نوجوانان به صورت آشکار بروز نمی کند و علائم آن با علائم افسردگی بزرگسالان فرق می کند. در حقیقت بروز رفتار های مختلف در این سن باعث می شود که افسردگی و علائم آن به صورت نا محسوس در بیاید و در اکثر اوقات شناسایی نشود. همچنین از آن جا که در این دوران ترس از درک نشدن توسط اطرافیان وجود دارد ، نوجوان بحران و مشکلات خود را در میان نمی گذارد که این مورد می تواند خطرناک باشد.

برخی از رفتار ها و علائم هستند که نوعا خطرناک و نگران کننده هستند.مشاهده این رفتار ها می تواند خبر از یک مشکل جدی بدهد. اگر نوجوان یک یا چند مورد از این علائم را همراه با نگرانی والدین تجربه کرده است ، مراجعه به مشاوره نوجوان و ارزیابی سلامت روحی او را در برنامه کاری خود قرار دهید.

اگر این رفتار هارا در نوجوان خود مشاهده کردید ، آن ها را نادیده نگیرید و هرچه سریع تر با متخصص مشاوره نوجوان در تهران صحبت کنید.

 

مشاوره نوجوان به چه شیوه هایی صورت می گیرد؟

شکل های متفاوت و مؤثر بسیاری از مشاوره حضوری نوجوانان وجود دارد : از جمله آنالیز رفتار های کاربردی ، رفتار درمانی ، شناختی رفتاری ، شناخت درمانی ، خانواده درمانی ، روان درمانی بین فردی و آموزش سازمانی و ….

نوجوانان کم سن تر نیز ممکن است از بازی درمانی بهره مند شوند و نوجوانان بزرگتر ممکن است از رفتار درمانی دیالکتیکی ، گروه درمانی یا روان درمانی استفاده کنند .
این روشهای درمانی ممکن است به تنهایی و یا در ترکیب با سایر روش های درمانی استفاده شود . بعلاوه ، بسته به شرایط ممکن است با دارو همراه باشد .
ممکن است یکی از این روشهای مشاوره حضوری نوجوانان برای نوجوانی به مراتب بهتر از سایرین باشد و انتخاب روش درمان به نوجوان و خانواده نیز بستگی دارد.

 

ممکن است تصور کنید که مشکلات نوجوانان به خودی خود حل می شود و نیاز به پیگیری جدی و مشاوره نوجوان نیست. اما شایان ذکر است ، بسیاری از رفتار های نادرست اجتماعی که امروزه در سطح جامعه و میان بزرگسالان مشاهده می کنید ، ناشی از نادیده گرفتن زمان نوجوانی است.

اگر فردی این دوره مهم را به خوبی و با سلامت سپری نکند قطعا در آینده با انواع اختلالات رفتاری و خلا های روحی مواجه می شود که می تواند آینده او را تحت تاثیر قرار دهد. پس امروز و زمانی که فرصت در اختیار دارید غفلت نکنید و با انجام مشاوره نوجوان ، کیفیت زندگی فرزند خود را بهبود بخشید.

شما می توانید برای انجام مشاوره یا بهترین کادر روانشناسی کشور به سایت روان آرام مراجعه کنید. مرکز مشاوره و رواشناسی روان آرام با ارائه بهترین روانشناسان و مشاوران در تهران به شما در حل مشکلاتتان کمک خواهد کرد.

1.1K نظرات
جدیدترین ها
قدیمی ها بیشتر رای
Inline Feedbacks
مشاهده همه کامنت ها
ستایش
5 روز قبل

سلام خسته نباشید من 14سالمه یه دوست همسن خودم دارم اسمش هستیه
من اونو دوست دارم وبهش علاقه دارم و درکش مکنم آخه اون تو زندگیش خیلی ضربه خورده دیگه به هیچ کس اعتماد نداره من نمیدونم اینو چه جوری بهش ثابت کنم که همیش حمایتش و درکش می کنم اون فکر میکنه هیچکس درکس نمیکنه میشه به من بگین چه جوری چند روزه ذهنمو خیلی درگیر کرده

....
10 روز قبل

ام خب من دخترم ۱۵ سالمه و خیلی تو فضای مجازی فعالیت دارم.چند وقت پیش یه‌عکسی از من منتشر شد توی اپیکیشن روبیکا . و الان دوستام و رفیقام میگن این عکسه توی تلگرام و ..هم رفته . عکسه هم عکس خوبی نبود و خصوصی بود . صورتم مشخص نیس ولی موهام و لباسام کامل مشخصه . خیلی میترسم اقوام و خانوادم ببینن. این چند روز فقط گریه میکردم و ..چیکار کنم همش فکر خودکشی و..میاد تو سرم.چند وقت پیشم مثل این دیوونه ها خودمو پرت کردم جلو ماشین:)میشه بگین چیکار کنم واقعا حال روحیم خوب نیست

ممم
16 روز قبل

سلام من مشکلم خیلی جدیه من یه دوس پسر داشتم که ازش جدا شدم دو سال پیش ولی با این حال هر چند وقت یه بار میاد و پیام میده و تهدیدم میکنه به این فیلم و عکساتو برا مامان و بابات (شمارشونو داره)میفرستم ببینن چقد خرابیی.من نمیدونم باید چیکار کنم نه ارامش دارم نه تمرکز روی درسا به خانوادمم نمیتونم بگم بابام سابقه بیماری داره میترسم بگم بدتر بشع لطفا راهنماییم کنین

باران
1 ماه قبل

سلام،باران هستم ۱۵ سالمه،مشکلم اینه که هیچ دوستی ندارم که رفت و آمد داشته باشیم،اکثرا تمایلی با برقراری ارتباط با من رو ندارن و دوست ندارند با من حرف بزنن،اونا فکر میکنن که من فردی بی عرضه و نچسب هستم،راستش یکمی خجالتی ام در واقع موقع صحبت کردن لپام گل میندازه و عرق میکنم.خود جوش هستم و زود هم ناراحت میشم یه جورایی بد دلم.خلاصه تو مدرسه خیلی تنهام تو سرویس رفت و آمدم هم همینطور،نمیتونم از حق خودم دفاع کنم و میشه گفت اشکم دم مشکمه
از بعضی راه ها هم استفاده کردم اما فایده نداشت

منصوره فرهادی (کارشناس تیم محتوای روان آرام)
30 روز قبل
پاسخ به  باران

سلام دوست عزیز؛ توصیه میکنم به روانشناس فردی مراجعه کنید. ولی اگه امکانش رو ندارید رو مهارتهای فردی تون کار کنید. از طریق مطالعه و یا شرکت در کارگاههای آموزشی مهارتهای زندگی مثل ارتباط موثر، همدلی و جرات ورزی و مدیریت هیجانات و… رو بیاموزید و تمرین کنید.

رها
1 ماه قبل

سلام وقتتون بخیر من ۱۷ سالمه و دوست پسر دارم و موضوع ابنه که یک پسرعمو ددارم ک از من خوشش میاد و دوست پسرم این موضوعو میدونه و خیلی از این ادم بدش میاد دیشب مهمونی بود و من تمام سعیمو کردم که نرم ولی نشد و نزاستن و موضوع اینجاست ک برگشتنی پسرعموم منو بهویی کشید تو بغلش و من نتونستم واکنشی نشون بدم و خودمو کشیدم کنار امروز یهویی این موضوعو ب پارتنرم گفتم و انقدر حالش بد شد ک من ترسیده بود اتفاقی براش بیوفته و مجبور شدم بهش دروغ بگم…..تا مرز سکته دور از جونش داشت پیش میرفت و انقدر عصبانی بود که حد نداشت تا حالا اینطوری ندیده بودمش واقعیت برای حفظ رابطم دروغ نگفتم فقط اینکارو‌کردم ک اسیبی ب خودش نزنه….چون بهم گف ممکن بود خودکشی کنه و قبلش دخل پسرعمومو بیاره پسرعموم اصلا برام مهم نیس خداشاهده ولی خودش…انقدر نگران بودم ک حد نداشت و الان ب خاطر دروغم عذاب وجدان دارم و حالم اصلا خوب نیست در حدی ک هیچی نتونستم از صبح بخورم و حالم بهم خورده و سردرد دارم و بدنم بی حسه ی جورایی حس مرگ دارم و قلبم درد میکنه بهش حقیقتو نمیتونم بگم….چون خیلی اسیب میبینیه و داغون میشه چیکار کنم من دارم میمیرم انقدر ک حالم بده

ساری
1 ماه قبل

۱۴سالمه دقیقن ۱۲ روزی میشه ک گوشیمو گرفتن ازم
بی دلیل سر اینکه ی پسر بهم زنگ زد واقعن نمیدونم چی میخواست
ولی خب قبلش دوستم گفت بهش بگو بیاد تو گروه
شماره ی منم نداشت آنلاین زنگ زد
لطفاً بگید چیکار کنم ؟

مریم
1 ماه قبل

سلام وقتتون بخیر من مریم هستم 21ساله دچار اشفتگی جنسی شدم ینی دخترمم اندامم مشکل نداره ولی از نظر. روحی ذهنی فکری علایق و… پسرونس متاسفانه از بچگی از جنسیت خدم متنفر بودم دوس داشتم پسر باشم هیچوقت رابطه خوبی بادوستای دخترم نداشتم معذب بودم بازیام پسرونه بود با دوستای پسرم خیلی راحت بودم مث ی. رفیق واقعی تستم زدم گف اشتفگی جنسی داری ممکنه ترنس باشی با ی ترنس حرف زدم گف احتمالا باشی بهتره باسکس تراپ بحرفی گیج شدم واقعا نمیدونم بگم پسرم یادختر میخاستم اگ بشه کمکم کنین

منصوره فرهادی (کارشناس تیم محتوای روان آرام)
1 ماه قبل
پاسخ به  مریم

سلام دوست عزیز؛ در این زمینه با دکتر امیرجلال حاتمی در مرکز روان آرام میتونید وقت بگیرید. تخصص ایشون میتونه در این موارد کمکتون کنه.

پویا
1 ماه قبل

سلام من ۱۹سالمه وعاشق یه دختری شدم ولی نمیتونم بهش ابراز کنم که عاشقش شدم و اینکه احساساتمو بیان کنم لطفا کمکم کنید!

♥️Mahgol
13 روز قبل
پاسخ به  پویا

سلام خب آقا پویا شما میتونید خیلی ریلکس بهش بگید منظورم اینه ک توی بحث اول نه یه چند روز باهاش حرف بزنید بعدش بهش بگید

الورم
1 ماه قبل

17 سالمه و با پدرم خیلی توی خونه مشکل داریم. همش دنبال احترام افراطیه و چون تعصبی و سنتیه نمیتونیم اصلا یه بحث کوتاه خوب هم باهم داشته باشیم. میخوام توی روش وایسم و یه بار برای همیشه مشکلو باهاش حل کنم ولی چون احساساتیم نمیتونم تا اخر بحث هم دووم بیارم گریم میگیره. بهتره کلا به فکر رابطه صمیمی باهاش نباشم یا اعصاب خوردی اون دعواعه رو به جون بخرم؟

منصوره فرهادی (کارشناس تیم محتوای روان آرام)
1 ماه قبل
پاسخ به  الورم

سلام دوست عزیز؛ بطور کلی توصیه میشه، تلاش کنید بینتون گفتگو صورت بگیره. در شرایط مناسب بدون سرزنش و سوگیری و تنش، ابتدا احساستون رو بیان کنید و بعد نیاز و خواسته تون رو شفاف بیان کنید. مودبانه و با رعایت احترام، احساس و خواسته تون رو بگین حتی اگه به گریه افتادین اشکالی نداره، حرف بزنید. اگه بتونید گفتگوی سازنده داشته باشین قطعا روابط ترمیم شده و رو به بهبود میره. میتونید از یک روانشناس هم کمک بگیرید.

پسر
1 ماه قبل

سلام من یه پسر 14 ساله ام که دچار بیماری بلوغ دیررس شدم و از کسانی که هر دقیقه اینو تو گوشم کنم خسته شدم و قصد ادامه ندارم وقتی تو جمع دوستان یا بزرگ تر ها هر جا اینو تو گوشم فرو می کنن که تو چرا اینجوری و حتی برادرام و خانواده خودم هم من رو آزار میدن فقط با حرف هاشون که حتی نمی فهمن چی میگن 1 ساله که افسرده شدم و نمی تونم با هیچ کسی حرف دلمو بزنم حتی مادرم که نزدیک ترین آدم به منه، من برعکس همه هم سن و سالام عاشق مدرسه هستم تا از این درد رو فراموش کنم من عاشق درس نیستم مدرسه رو دوست دارم این مشکل باعث شد که خیلی از آدم های دورم رو و اونا رو حذف کنم (من هنوز بیمارم)

فاطمه
1 ماه قبل

خب من میخواستم مشکل دورنگرایی ام را درمان کنم

پارمین
1 ماه قبل

سلام من یکیو دوست دارم ک زن داره واقعا خیلی زیاد دوسش دارم و اینکه. باهم بودیم و وقتی فهمیدم زن دارع جدا شدیم همه دوستام میگن دوست نداره مسخرت کرده ولی من واقعا دوسش دارم خیلی پیگیرشم دارم دیونه میشم نمیدونم چکار کنم(: حالم خیلی بده💔و حس میکنم اونم دوسم نداشته بازیم داده خیلیا دورم هستن ولی من فقط اینو میخوام(:

افرا
1 ماه قبل

سلام ببخشید من افرا هستم یه دخترم که در مدرسه دختری که یک سال از من بزرگتره و ترنسه و روحیات پسرونه داره از من خیلی خیلی خوشش اومده، به دوستان من و همچنین دوستان خودش گفته که ازش پیش من تعریف کنن، و البته بعضی اوقات میاد تو کلاسمون و دلبری میکنه و بزور از همکلاسی هام آیدیمم گرفته! هر وقت من رو میبینه خجالت میکشه و سرخ میشه ولی همش تعقیبم میکنه و از من پیش دوستاش تعریف میکنه، آخرای سال تحصیلی فروردین ماه، وقتی که مدارس بعد از تعطیلات عید باز شدن، دوستای دختره بهم گفتن که این دختر از اوایل ماه مهر عاشقمه و برام جونشو میده و میخواد خیلی خیلی با هم صمیمی بشیم از شدت خجالت نتونسته بهم این موضوع رو بگه! و اینکه میخواد وقتی بزرگ شد تغییر جنسیت بده و با هم ازدواج کنیم!!!!!! من درست منظورش رو متوجه نشدم ولی بعد از چند روز من هم عاشق اون دختر شدم به طوری که از درس هام افتادم، به جز اون فکر دیگه ای نمیکنم و این برای خودم عجیبه که منی که دخترم عاشق یه دختر ترنس شدم! ولی از این موضوع خیلی می ترسم چون خونوادم بهم میگن سمت اون دختر نرم و ممکنه اصلا ترنس نباشه بلکه همجنس گرا باشه! ولی من خیلی به اون دختر علاقه پیدا کردم و میشه گفت که عاشقشم! لطفا بهم کمک کنید که باید چی کار کنم خیلی از این موضوع می ترسم! لطفا راهنماییم کنید ممنون میشم واقعا سردرگمم و می ترسم این موضوع خطرناک باشه! 🙏🏻🙏🏻🙏🏻🙏🏻🙏🏻

لیلا
1 ماه قبل

سلام من ۱۷ سالمه و دوست پسر دارم یه جورایی نامزدمه ولی اون گذشتش خوب نبوده و هرچند که العان واقعا اونطور نیست ولی من به مرور یه چیزای جدیدی درمورد گذشتش میغهم واقعا خسته شدم خیلیم دوسش دارم و اونم همینطور ولی این گذشته ش داره اذیتم میکنه

محیا
2 ماه قبل

افسردگی

Last edited 2 ماه قبل by محیا
لونا
2 ماه قبل

دخترم ۱۶ سالمه.
امسال انتخاب رشته داشتیم و خب تازه وارد دوره‌ی دبیرستان شدم.
از اول مصمم بودم که گرافیک بخونم و خیلی هم بهش علاقه داشتم، یک ماه و یک هفته هم حتی گرافیک خوندم، ولی توی خونه بابام همه‌ش میگفت تجربی میخوندی بهتر بودا، یا میگفت تو که دوست داشتی جراح بشی چی شد، یا هرروز هفته از وضعیت بد اقتصادی هر دیقه حرف میزد جلوم، یا میگفت من با معدل ۱۵ اون زمان تجربی خوندم تو چرا باید با معدل ۱۹ بزی هنرستان اونجا جای تنبلاس😂 مامانم هم هی میگفت رشته نشری برمیداشتی بهتر بودا به نظرم تو که درس خوندن دوست داری و فلان.
منم دیگه انقدر اینطور گفتن بعد از یک ماه تغییر رشته دادم تجربی… هم بخاطر خانوادم هم فکر کردم که میتونم هپدل کنم و. تجربی بخونم، ولی الان بعد پنج-شش ماه میبینم واقعا نمیتونم، هم علاقه ندارم هم مغزم نمیکشه واقعا، نمیتونم با درسا ارتباط بگیرم و خیلی سختمه خوندنشون مخصوصا درسای تخصصی.
اولش هم دیدن دارن اذیت میشم راضی شدن برگردم هنرستان ولی الان میگن غلط کردی و فلان تجربی رو ادامه میدی نمیذاریم برگردی.
و من الان اینطوری ام که: یا سال دیگه میرم هنرستان یا ترک تحصیل میکنم. چون واقعا نمیتونم جو دبیرستان و به خصوص درسا رو تحمل کنم. هرچی ام میگن هی میگن ما اورو کلاس تقویتی نم ثبت نام کردیم الکی پول ندادیم براش و نگران اینن که من سال بعد که برم هنرستان هزینه اضافیه براشون چون کنکور زبان هم میخوام بدم.

زهرا طالبی
2 ماه قبل

سلام…
من 14 سالمه و محدودم
مادرم اجازه نمیده با رفیقام بیرون برم
و واقعا خسته شدم
نمیدونم چکار کنم…

معصومه
2 ماه قبل
پاسخ به  زهرا طالبی

سلام زهرا
آیا دوستان رو با خانواده آشنا کردی
و اینکه آیا مامان و بابات
درمورد دوستت شناختی دارن
تابحال درموردشون حرف زدی
شاید برای اینکه شناختی از دوستات ندارن
اعتماد ندارن بهت و نگرانن که دوستای خوبی داست نباشن و بهت آسیب بزنن

رها
20 روز قبل
پاسخ به  معصومه

سلام من هم همین مشکل رو دارم مامانم با مادر دوستم هم دوست هستش و اینکه دوستم هم خیلی خوب میشناسه ولی متاسفانه اصلا راضی نمیشه و اینکه منو همه اش مقایسع میکنه من واقعا دیگه نمیکشم

نازگل
2 ماه قبل

۱۶سالمه

طاها
3 ماه قبل

پسر هستم 15 سالمه برای هیچ کاری انگیزه ندارم تنها کاری که میتونم بکنم و روز هامو باهاش سپری کنم بازی هست

Joghd_bidar
3 ماه قبل

۱۷ سالمه
قبلا خیلی زیاد درس میخوندم و الان کلا ول کردم درسارو.اصلا دیگه برام مهم نیستن
همش فکر میکنم راهمو اشتباه انتخاب کردم ولی مطمئن هم نیستم راه درست چیه
خیلی احساس پوچی میکنم و حوصله هیچی رو ندارم :همش فکر میکنم این دنیا خیلی زشته و بیزارم ازش
Help me please

عسل
4 ماه قبل

سلام وقت بخیر.من ی دختر ۱۴ ساله هستم. حدود ۹ ماهیه با پسری اشنا شدم خیلی بهم علاقه داریم ولی خیلی از شهر ما فاصله دارن ولی قراره دو سال دیگه که تحصلیش تموم شد به دیدنم بیاد
این پسر شرایطتش متفاوته پدر مادر نداره و پیش عموش زندگی میکنه. من الان بین دوراهی گیر کردم من خیلی به ورزشِ فوتبال علاقه دارم و واقعا هم استعداد دارم . حالا نمیدونم چند سال دیگه ک قرار ازدواج کنم میتونم ورزش رو ادامه بدم؟من واقعااا ایندمو تو فوتبال میدیدیدم ولی الان خیلی من و اون پسر همو دوس داریم و من نمیدونم توی چه راهی قرار بگیرم؟هدفم یا عشقم

Taha
3 ماه قبل
پاسخ به  عسل

عشق ، تورو از اهدافت دور می‌کنه…

لیلی
2 ماه قبل
پاسخ به  عسل

سلام عزيزم
من نه مشاورم و نه روانشناس فقط معلم هنرستانم و توصیه ای که معمولا برای دانش آموزانم دارم رو برای شما هم مینویسم. . اين روابط جزو تجارب زندگيه و براتون لازمه و ازش عبور ميكنين قطعا ، يك روزي در ٣٥ سالگي به اين احساس ميخندين و ملاك ها و استاندارد هاتون كليييييي تغيير كرده اون زمان . براي طرف مقابل هم همينه ، ممكنه با بالا رفتن سن متوجه بشه كه اين رابطه در اصل اون چيزي كه ميخواد نيست . به طور کلی روابطی که در این سن شکل میگیرن بر اساس نیاز بدن و روح و روانه ، نه شناخت واقعی .
بنابر این به چشم تجربه بهش نگاه کنید و برنامه هاتون رو در کنارش جدی بگیرین

Mahya
4 ماه قبل

سلام روزتون بخیر
من اخرین سال دبیرستانم را میگذرونم و حدود یک سال هست که با یکی از همکلاسی هایم دوست شدیم که خیلی خیلی رابطه ی عاطفیه عمیقی بین ما بوجود اومد
من اوایل به شدت بهش علاقه و وابستگی داشتم ولی اخیرا متوجه شدم که دیگه علاقه ای به ادامه دادن ارتباط باهاش ندارم ولی دیگه اون بهم وابسته شده و میگه که نمیتونه این رابطه رو تموم کنه و میخواد بازم عین قبل باهم دوست باشیم و چون امسال سال کنکوره
میترسم که به خاطر من افسردگی بگیره و نتونه درس بخونه
از طرفی هم خیلی تمرکزم رو توی درس خوندن با حرف زدنا و کاراش و ناراحتی از اینکه چرا زود به زود انلاین نمیشم بهم میزنه
بدجوری بین دوراهی موندم که بین اون و خودم و اینده ام که به کنکور ربط داره چیو انتخاب کنم
ممنون میشم راهنماییم کنید:))

Joghd_bidar
3 ماه قبل
پاسخ به  Mahya

بهش بگو یا کنار بیاد با این موضوع که سال کنکوره و نباید انتظارای بیجا داشته باشه ازت یا مجبوری ازش بگذری
این برای هردو تون بهتره

سارا
4 ماه قبل

سلام. نمی‌دونم سوالم توی دستۀ مشاورۀ نوجوان قرار می‌گیره یانه. ولی به هرحال.
من 18 سالمه و کنکوری‌ام. دو سه ماهی میشه با اختلال ADHD آشنا شدم و راستش تقریبا همۀ علائمش رو دارم و توی خواهر کوچیکترم هم مشاهده میشه. متاسفانه نتونستم با خانواده درمیون بذارم چون حس می‌کنم اگه بگم میگن برای بی‌توجهی‌ها و بی‌نظمی‌هات و کم کاری‌هات توجیه نیار. از طرفی هم انقدر بخاطر کنکور خرج رو دستشون گذاشتم که نمی‌خوام دوباره یه خرجی هم برای روان پزشک بکنن. به اندازه کافی هم نگرانم هستن و دوست ندارم دوباره نگرانی درست کنم. ولی واقعا دارم اذیت میشم. هم برای درس خوندن، هم برای آزمون دادن و هم حتی چیزهای عادی روزمره. شدیدا فراموشکار و حواس پرتم و به قول مامانم تو هپروت سیر می‌کنم. اصلا کنترل افکارم دست خودم نیست و ذهنم مدام داره از این شاخه و به اون شاخه فعالیل می‌کنه. واقعاا نمیدونم چیکار کنم. همه کنکور من امید دارن ولی اینطوری موفق نمی‌شم. تورو خدا اگه راهی برای کنترلش بدون دارو وجود داره بگید که من بدون اینکه کسی بخواد خبردار شه بتونم با موفقیت سال کنکور رو پشت سر بذارم. لطفا کمکم کنید.

فاطمه
4 ماه قبل

سلام ، من دخترم و ۱۸ سالمه
نمیدونم این مشکل از کجا اومد ، البته شاید ب اتفاقاتی ک در گذشته برام رخ داده هم ربطی داشته باشه
هرچی هست درون خودم دونفر دیگه رو حس میکنم و صداشونو میشنوم و قشنگ انگار واقعین مث یه انسان واقعی میتونم باهاشون ارتباط برقرار کنم
نمیدونم چرا ، فقط خواستم بدونم این چیه و چطور ب وجود اومده ….

ناشناس
4 ماه قبل

سلام من پسری ۱۶ ساله هستم و از دختر دایی خودم خوشم اومده و عاشقش شدم،ما از خانواده هایی هستیم که رسم و رسوم رو کاملا رعایت میکنیم و فکر نکنید بخاطر هوس و… هست.به همین دلیل من به صورت مستقیم بهش نگفتم و وارد رابطه نشدم چون ممکنه موقتی باشه این علاقه و وقتی بزرگ شدم این علاقه ازبین بره و دختر داییم عذاب بکشه.من همه ی رویاهام رو با اون تصور میکنم.در خیلی از سایت ها گفته شده که با علاقه مند شدن به یک دختر از درس و… عقب میوفتید،اما من اینطوری نیستم و درسم خیلی خوبه.حالا مسئله اینجاست که من نشانه‌هایی از علاقه دختر داییم نسبت به خودم دیدم مثلاً کادو خریدن برا تولدم(هر چند که فقط برای من نبود و برای پسر خاله و برادرم هم خرید)،به من قوت قلب میداد و ازم حمایت میکرد،تو پیام ها همیشه با حوصله جواب میداد،یه فیلم درست کرده بود برای راضی کردن مادرش برای اومدن به شهرستان به دلیل اینکه من اونجا بودم،اگر میفهمید که من شهرستانم خودش رو به آب و آتیش میزد تا پدرش رو راضی کنه تا بیاد شهرستان،برای تولدم کلی تبریک گفت و استوری گذاشت(هر چند که بقیه هم این کار رو کردن)،تو مدتی که فیلترینگ واتساپ بود برای تولد امسالم حتی فکرش رو هم نمی‌کردم اما به من اس ام اس داد و تبریک گفت و….
میخواستم بدونم آیا این علاقه دو طرفه هست یعنی دختر داییم هم به من علاقه داره؟؟؟ لطفاً جواب بدید.

پاسخگوی شما 9 الی 21

88216100 نوبت‌دهی مشاوره