زوج و ارتباط میان آن ها را می توان یکی از مهم ترین مسائل جامعه مطرح نمود. رابطه ی نادرست میان زوجین می تواند خانواده ها نا موفق تشکیل دهد ، تربیت فرزندان را با مشکل رو به رو کند ، طلاق را زیاد کند و هزاران مورد منفی دیگر را تشدید کند. این موارد از مشکلات گاهی بسیار کوچک در روابط زوجین ایجاد می شود.
متخصصین ، به اهمیت حل مشکلات زوجین و بهبود رابطه زوجین پی بردند و در جلساتی به نام زوج درمانی به حل این مشکلات پرداخته اند.
مشکلات روابط و مسائلی که جسمی نیست ، به راحتی توسط اطرافیان قابلیت شناسایی ندارد. در حقیقت کسی که باید تشخیص دهد که آیا رابطه به مشاوره زوجین نیاز دارد یا نه ، خود زوجین هستند. زوجین باید بر روی برقرار ارتباط میان خود دقیق باشند و اگر با مشکلی غیر قابل حل برخورده اند به مشاور مراجعه کنند. این مشکلات هر قدر که کوچک باشند باید در مراحل ابتدایی مورد حل قرار بگیرند.
این نوع از مشاوره برای زوج هایی است که با هم رابطه دارند. این رابطه می تواند در غالب ازدواج یا شریک عاطفی باشد. هدف از مشاوره زوجین بهبود رابطه زوجین است. این نوع درمان می تواند به زوجین کمک کند تا تصمیم بگیرند که آیا باید رابطه را ادامه دهند یا خیر. اگرچه تمرکز مشاور زوج بر روی زوجین است، اما مواردی وجود دارد که باید به مسائل روانشناختی فردی طرفین نیز پرداخته می شود.
اگر برای مراجعه به روانشناس زوجین، مردد هستید، بهتر است بدانید که بهترین زمان برای دریافت مشاوره، زمانی است که مشکلات رابطه شما هنوز بزرگ نشده اند.
بسیاری از درمانگران معتقدند که بهتر است زوجین در زمان آرامش رابطه به مشاوره زوج مراجعه کنند. شما با کمک یک درمانگر می توانید چرخه های منفی را قطع کنید، آن چه را که باعث ایجاد اختلاف و فاصله می شود، کشف کنید و ارتباطی را که ممکن است احساس ضعف کند، بازیابی کنید..
همچنین ممکن است در رابطه شما نشانه های قرمزی وجود داشته باشند که بهتر است برای حل آن ها از کمک های یک زوج درمانگر استفاده کنید. در ادامه چند مورد از نشانه های نیاز به درمانگر خوب زوج ذکر میشود.
حتی بهترین درمانگران نیز نمی توانند همه روابط را نجات دهند. هنگامی که به زوج درمانگر مراجعه می کنید، حتی اگر نمی دانید که رابطه تان را می خواهید یا نه، باید به روند مشاوره متعهد باشید. امکان دارد در انتهای جلسات شما تصمیم به جدایی از همسرتان بگیرید، اما می توانید انتظار داشته باشید که فرآیند مشاوره برای شما برد-برد بوده و تصمیم منطقی تری را اتخاذ می کید.
بدون شک هنگامی که هر دو طرف برای بهبود رابطه تلاش می کنند، نتیجه بهتری حاصل خواهد شد. اما اگر همسرتان از حضور در جلسات، امتناع می کند، بهتر است به تنهایی در جلسات شرکت کنید و در این مورد با مشاور خود مشورت کنید. مشاور می تواند درمان را به صورت فردی پیش برد یا به شما کمک کند که همسرتان را برای شرکت در جلسات قانع کنید.
ما مشکلات را تابعی از شرایط می بینیم، نه یک شکست شخصی. مراجعه به درمان به این معنی نیست که مشکلی برای شما پیش آمده است یا اینکه شما دیوانه هستید. مشاوره زوجین، به طور خاص، نحوه ایجاد مشکل بین شما و همسرتان را بررسی خواهد کرد. مشکلات "تقصیر" کسی نیست، بلکه یک چالش جدید است که شما و شریک زندگی خود باید با آن کنار بیایید.
ما پیشینه شما، چگونگی شروع مسائل، رفتارهایی که رخ می دهد و اینکه راه حل چیست را بررسی خواهیم کرد. ما در تیم شما هستیم!
البته! اغلب اوقات شرکا عملکرد خوبی دارند، اما ممکن است برای ایجاد یا بهبود جنبه خاصی از روابطشان به مشاوره مراجعه کنند. به عنوان مثال ، ممکن است بخواهید در مورد امور مالی خانواده کمتر بحث کنید. یا شاید شما به تازگی صاحب فرزند شده اید و از اینکه چگونه این اتفاق، رابطه شما را تغییر می دهد نگران هستید. بدون شک همه روابط قابلیت بهبود را دارند، حتی اگر مشکل خاصی وجود نداشته باشد.
ما معتقدیم که درمان می تواند در هر مرحله از یک رابطه مفید باشد. ما بر آنچه شما و همسرتان می خواهید روی آن تمرکز کنید، تمرکز می کنیم.
طلاق یا جدایی می تواند احساس غم، اندوه و سردرگمی شدیدی ایجاد کند. هدف ما این است که به هر شخص کمک کنیم نیازهای خود را بیان کند، احساسات خود را ابراز کند و تعارضات را کاهش دهد.
یافتن یک درمانگر که مناسب شما باشد مهم است و ممکن است در اولین تلاش این اتفاق نیفتد. اما پرسیدن این سوالات می تواند به شما کمک کند:
آیا مشاوری که انتخاب کرده ام، تخصصی را دارند که من می خواهم روی آن کار کنم؟ آیا مشاور واقعاً می خواهد ما را بشناسند؟ آیا احساس راحتی برای صحبت کردن با مشاور می کنیم؟
مواردی مانند کاهش استرس از ایجاد نگرانی ها یاحل شدن مشکلاتی که برای آنها به روانشناس زوج درمانگر مراجعه کرده اید، می تواند نشان دهنده آن باشد که شما دیگر نیاز به ادامه جلسات ندارید. با این حال این موضوع ممکن است در روابط مختلف متفاوت باشد. بهتر است اتمام جلسات با مشورت با مشاور صورت گیرد.
حریم خصوصی شما یکی از بالاترین اولویت های ماست و اطلاعاتی که در جلسه در مورد آن بحث می کنید، محرمانه است. حتی زمانی که شما و همسرتان به صورت فردی جلساتی را با مشاور مشترکتان برگزار می کنید، اطلاعات مربوط به شما به همسرتان منتقل نخواهد شد.
روند کار بسته به نیاز و شرایط شما متفاوت خواهد بود. زوجین معمولاً به مدت 3 تا 6 ماه در جلسات مشاوره منظم شرکت می کنند، اما بعضی از آنها فقط برای چند جلسه می آیند، در حالی که زوج های دیگری نیز احساس می کنند که بیش از 6 ماه به مشاوره نیاز دارند.
اگر ظرف سه ماه علائم امیدوار کننده ای مشاهده نمی کنید، احتمالاً روند درمان برای شما کار نمی کند و شما باید گزینه های دیگری را در نظر بگیرید. تصمیم در مورد ادامه یا عدم ادامه دادن در هر نقطه کاملاً با خود شماست و درمانگر شما را تشویق می کند که هر وقت احساس آمادگی کردید، جلسات را متوقف کنید.
متخصصان ازدواج و خانواده در زمینه های روابط تخصص دارند. زوج درمانگری که شما برای رابطه خود انتخاب می کنید، حداقل باید ویژگی های زیر را داشته باشد:
اکثر درمانگران ازدواج و خانواده به طور منظم با افراد كار مي كنند و براي كاركرد موثر با مراجعان بايد سريعاً روابط معتمدي برقرار كنند. مهم است که مشاور زوجین نه تنها از کار و تعامل با مردم لذت ببرد، بلکه برای تشخیص و درمان افراد، زوج ها و خانواده ها نیز روابط سازنده ای برقرار کند.
مشاور زوج باید متعهد به شناسايي علائم و كمك به مراجعان در حل مشكلات مربوط به رفتار، عواطف، فرآيندهای شناختی و رابطه ای باشند. حل مشکلات به عنوان یک درمانگر زوجین، به دانش کامل نظریه سیستم های خانواده و تحقیقات مرتبط با تفکر انتقادی و مهارت های بالینی بسیار پیشرفته نیاز دارد.
در جامعه متنوع ما، مشاور و روانشناس زوج درمانگر باید توانایی درک مسائل مربوط به تنوع افراد، از جمله فرهنگ، قومیت، جنسیت، ملیت، نژاد، دین، گرایش جنسی و … را داشته باشند. آدامسون می گوید: “احترام به فرهنگ و کنجکاوی برای درک تجارب فرهنگی منحصر به فرد مراجع برای یک زوج درمانگر بسیار مهم است.”
واتتر خاطرنشان می کند: “اخلاق مبانی هر عمل درمانی است.” مشاور زوجین ، باید بتواند روابط موثق و اخلاقی با مراجعان خود برقرار کند، که این ارتباط امر مستلزم آگاهی از محرمانه بودن و مسئولیت های قانونی و تعهدات مربوط به اقدامات بالینی و تحقیقات است.
مجوز یک دستاورد مهم برای یک مشاور زوج است. تمام مشاوران زوج درمانگر ، باید حداقل دارای مدرک کارشناسی ارشد و دو سال تجربه بالینی تحت نظارت پس از فارغ التحصیلی باشند.
اگر به دنبال مشاور و روانشناس زوج درمانگر با این ویژگی ها هستید ، روان ارام ، مرکز تخصصی ارائه مشاوره و روانشناسی به شما در یافتن درمانگر زوج خوب در تهران مناسب کمک خواهد کرد.
مشاوره زوجین که مشاوره ازدواج هم نامیده می شود، یکی از زیر شاخه های روان درمانی است. مشاوره ازدواج به زن و مرد کمک می کند که بتوانند مشکلات و درگیری هایشان را حل کنند. هم چنین مشاوره زوجین باعث می شود تا رابطه زن و مرد بهبود یابد و بتوانند زندگی بهتری را تجربه کنند.
در حقیقت مشاوره زوج شامل جلساتی است که برای بهبود حل مسئله، ایجاد مهارت های ارتباطی و شناسایی اهداف زندگی و مسئولیت های رابطه طراحی شده است. سایر موارد مشترک شامل خیانت، مشکلات مالی، بیماری، سایر تغییرات زندگی و عصبانیت و در کل روانشناسی اختلاف زن و شوهر است.
طول دوره های جلسات مشاوره زوج معمولا کوتاه است. به صورت معمول هر دوی زن و مرد به جلسات دعوت می شوند. در جلسات اولیه به سوالاتی مانند مشاوره زوجین یعنی چه جواب داده می شود و در جلسات بعدی به سوالات و موضوعات اساسی تر پرداخته می شود.
چرا این جلسات انجام می شود و چرا زوج جوان باید به مشاور مراجعه کنند؟ زوج درمانگر چطور به زوجین کمک می کند؟
مشاوره زوجین می تواند به هر نوعی از ازدواج که در هر مرحله ای باشد کمک کند. حتی مشاوره زوج می تواند به زوج هایی که قصد ازدواج دارند نیز کمک کند.
بعضی از زوج ها برای پایدار کردن رابطه هایشان و هم چنین بهبود کیفیت رابطه شان به مشاور مراجعه می کنند. مشاور به آن ها کمک می کند تا شرایط اطراف شان را بهتر بشناسند و بهتر بتوانند درباره زندگی شان تصمیم بگیرند.
در زوج هایی که به دلایل مختلف مشکلات و ناهمواره هایی در زندگی شان تجربه می کنند نیز مشاوره زوج می تواند گزینه مناسبی باشد. درمانگر زوج به آن ها کمک می کند که بهتر و منطقی تر به مسئله نگاه کنند و راه حل های مناسبی پیشنهاد می دهد.
اگر زوجی پیش از ازدواج کردن و تشکیل زندگی به مشاور مراجعه کرده باشند، در صورتی که به مشکلی برخورد بلافاصله از خودشان نخواهند پرسید جلسات مشاوره زوج یعنی چه . بلکه تلاش می کند تا روانشناس مناسبی برای این کار پیدا کنند و برای مشاوره به او مراجعه کنند.
پیشنهاد می کنم در همین مورد محتوای مشاوره قبل از ازدواج را حتما مطالعه کنید.
مرکز مشاوره و روانشناسی
روان آرام، دارای مجوز رسمی سازمان نظام روانشناسی و مشاوره بوده و توسط سرکار خانم دکتر آزیتا امین الرعایا تاسیس گردیده است. کادر کلینیک روان آرام را مشاورانی خبره، اساتید دانشگاهی و روان درمانگران به نام تشکیل داده اند. حوزه فعالیت این کلینیک روانشناسی را میتوان حوزه فعالیتی وسیعی دانست چرا که خدمات ارائه شده در این مرکز مشاوره مشکلات روان شناختی، روان پزشکی، کودک و نوجوان، بزرگسالان، فردی، زوج درمانی، خانواده و حتی مشاوره های گروهی را نیز پوشش میدهد1. شما تمام وقت می جنگید
اگر به نظر می رسد شما و شریک زندگی تان مکالمه بدوم دعوا ندارید ، وقت آن است که یاد بگیرید که چگونه ارتباط موثرتری برقرار کنید و به دنبال مراکز زوج درمانی تهران باشید.
زوج ها همیشه در حال دعوا هستند ، اما روش های سالم و نه چندان سالم برای مخالفت وجود دارد . درمان می تواند به شما کمک کند یاد بگیرید که چگونه استدلال ها را بیان کنید ، با آرامش بیشتری با یکدیگر صحبت کنید و اطمینان حاصل کنید که با یکدیگر با احترام رفتار می کنید .
2. احساس می کنید که با زبان های مختلف صحبت می کنید
جنگ تنها علامت عدم موفقیت در عادات ارتباطی شما نیست . بعضی اوقات به نظر می رسد که هیچ راه ممکن وجود ندارد که شما و شریک زندگی تان هر دو به یک زبان صحبت کنید.
آن چه فکر می کنید می گویید با آن چه شریک زندگی شما فکر می کند شنیده است ، فاصله دارد و برعکس . جلسات مشاوره در مراکز مشاوره زوج می تواند به شما در درک تفاوت های موجود در سبک های ارتباطی طبیعی کمک کند و می تواند به هرکدام از شما یاد دهد سبک خود را برای بهتر کار کردن با یکدیگر تطبیق دهید .
3. شما وانمود می کنید همه چیز خوب است
بعضی از زوج ها از نظر ظاهری اختلاف دارند یا می جنگند ، اما بسیاری از زوج ها سعی می کنند مشکلات را پنهان کنند . اگر احساس می کنید مسائل مهم را نادیده می گیرید یا سعی در تظاهر دارید ، بهتر است از درمانگران روانشناس زوج درمانگر کمک بگیرید.
نگه داشتن همه چیز در داخل رابطه و پنهان ، برای مدتی کار می کند ، اما هرگز یک استراتژی بلند مدت مؤثر نیست . یک درمانگر می تواند به شما در یادگیری نحوه مقابله با مشکلات پیش رو به روشی که احساس امنیت و کنترل برای هر دوی شما دارد ، کمک کند .
4. مسائل ادامه دارد
اگر احساس می کنید که شما و شریک زندگی تان هرگز نمی توانید مسائل را حل کنید و روی موضوعی خاص ، بارها و بارها با یکدیگر بحث می کنید ، درمان مراکز مشاوره زوج می تواند به ریشه یابی مسئله کمک کند و بفهمد آیا شما واقعاً سازگار هستید یا خیر .
5. شما در حال ایجاد یک تغییر بزرگ در زندگی هستید
همیشه هنگام مشکلات و اتفاقات بد ، نیاز به گرفتن مشاوره نیست . راهنمایی گرفتن وقتی که می خواهید به یک نقطه عطف بزرگ مانند ازدواج یا تصمیم به داشتن فرزندی برسید ، می تواند مفید باشد.
یک درمانگر مراکز مشاوره زوج می تواند به شما کمک کند آن چه در آینده اتفاق خواهد افتاد را پیش بینی کنید . آماده شدن برای تغییرات پیش رو و به عنوان یک تیم در جهت اهداف مشترک خود ، کمک درمانگر زوجین به شما خواهد بود .
6. شما در رابطه جنسی با یکدیگر هماهنگ نیستید
رابطه جنسی یکی از اصلی ترین دلایلی است که زوجین می جنگند . ممکن است شما در رابطه جنسی با یکدیگر ناسازگار باشید یا احساس کنید جاذبه جنسی در رابطه شما از بین رفته است . بهتر است ابتدا به جلسات زوج درمانگر خوب در تهران مراجعه کنید . آن ها در صورت نیاز شما را به یک متخصص سکس تراپی یا مشاوره جنسی ارجاع خواهند داد .
7. دیدگاه های مختلفی درباره پول دارید :
این یکی دیگر از بزرگترین موضوعات در روابط است که به کمک درمانگر و روانشناس زوج درمانگر نیاز دارد . تقریباً هر زوج به نوعی در مورد پول مبارزه می کنند.
یک شخص معمولاً دوست دارد پول بیشتری خرج کند ، یا فقط خرج کردن پول را برای چیزهای خاص دوست دارد . شما ممکن است در مورد نحوه تقسیم سهم خود از هزینه ها بجنگید . یا ممکن است نگرانی در مورد نداشتن پول کافی داشته باشید .
مشاوره زوجین می تواند به شما در درک روابط خود با پول و یافتن راه هایی برای سازش در مورد امور مالی کمک کند .
8. شما از رابطه خود چیزهای متفاوتی می خواهید
روابط گاهی اوقات می تواند بسیار سخت باشند . پیدا کردن شخصی که می خواهید در روز دوم نیز با او ارتباط برقرار کنید ، بسیار مشکل است.
شما ممکن است در رابطه تان خواسته های متفاوت داشته باشید . یک نفر دوست دارد ازدواج کند و دیگری برعکس ، یک نفر علاقه به مهاجرت دارد و دیگری ندارد . داشتن اهداف مشترک در رابطه و به خصوص ازدواج می تواند در نهایت منجر به جدایی شود .
یک زوج درمانگر خوب در تهران می تواند به شما در درک این که آیا اهداف شما سازگار هستند یا خیر کمک کند و در صورت علاقه شما ، کمک کند کند به خواسته های مشترک برسید .
9. شما به دنبال شکستن مرزها هستید
افراد به دلایل نامحدودی در رابطه ، ممکن است مایل به دور شدن از شریک زندگی خود باشند . یا بخواهند به آزادی جنسی برسند . اما تمایل به شکستن مرزها و تجربه کردن آزادی هایی که در چارچوب رابطه نمی گنجد ، همیشه نشانه این است که چیزی در روابط شکسته و آسیب دیده است .
اگر احساس وسوسه می کنید که مرزهای روابط خود را بشکنید ، بهتر است از شریک زندگی خود بخواهید که از یک درمانگر کمک بخواهید .
خیانت به همسر یکی از چالش برانگیزترین مواردی است که یک رابطه می تواند از آن عبور کند و شما به این پشتیبانی اضافی که یک درمانگر ارائه می کند ، احتیاج دارید . شکستن مرزها می تواند منجر به خیانت شود ، در حالی که حل کردن آن زمانی که هنوز دیر نشده است ، هیچوقت رابطه را به سمت خیانت کردن نخواهد برد.
10. شریک زندگی شما تمایلی به مشاوره ندارد
افراد در روابط دو نفره ، همیشه در یک صفحه در مورد چیزهایی که از یک رابطه می خواهند ، نیستند . این مسئله در مورد درمان نیز صادق است . اگر شریک زندگی شما از شما درخواست مشاوره زوج نمود ، این نشانه مراقبت و احترام است . فرقی نمی کند که فکر می کنید به درمان نیاز دارید یا این مشاوره را درک می کنید.
اگر شریک زندگی تان می خواهد یکبار امتحان کند ، و از شما بخواهد مشارکت کنید ، باید به درخواست او احترام بگذارید .
اگر هنگامی که شما از شریک زندگی خود تقاضای داشتن مشاوره زوج می کنید و او آن را رد می کند بهتر است به تنهایی به یکی از مراکز خوب در تهران مراجعه کنید و در رابطه با این موضوع با مشاور صحبت کنید . او شما را راهنمایی می کند .
11. می خواهید یک رابطه سالم برقرار کنید
رفتن به مراکز تخصصی جهت بهره مندی از جلسات روانشناس زوج درمانگر و درمان واقعاً چیز بدی نیست ! ما مربیان شخصی را می بینیم تا به ما در شکل گرفتن کمک کنند .
همیشه چیز جدیدی برای یادگیری در هر جنبه از زندگی وجود دارد و همکاری با متخصصان باتجربه می تواند به ما کمک کند تا خیلی سریعتر و مؤثرتر یاد بگیریم . رفتن به مشاوره علامت این است که برای روابط خود ، شریک زندگی و خودتان ارزش قائل هستید .
12. هنگامی که صحبت نمی کنید
از نظر صداقت ، بسیاری از چالش های روابط صرفاً چالش های ارتباطی هستند . یک درمانگر می تواند به تسهیل راه های جدید برای برقراری ارتباط با یکدیگر کمک کند . هنگامی که ارتباطات رو به وخامت رفته است ، بازگرداندن آن در جهت صحیح ، دشوار است .
13. وقتی صحبت می کنید ، اما همیشه منفی است
ارتباطات منفی می تواند شامل مواردی باشد که یک شریک احساس قضاوت ، شرم ، بی اعتنایی ، ناامنی یا تمایل به خروج از مکالمه می کند . ارتباطات منفی همچنین شامل لحن گفتگو است ، زیرا همیشه این چیزی نیست که شما می گویید ، بلکه نحوه بیان آن است.
ارتباطات منفی می تواند به سوء استفاده عاطفی و همچنین ارتباطات غیر کلامی تبدیل شود که این موارد در مشاوره زوج می تواند حل شود.
14. وقتی می ترسید حرف بزنید
وقتی صحبت کردن و طرح کردن مشکلاتتان در رابطه ، برایتان ترسناک است ، باید از کمک یک درمانگر بهره مند گردید . کار یک درمانگر این است که به یک زوج کمک کند تا درمورد مسائل خود شفاف شوند و به آن ها کمک کنند تا در مورد آن چه واقعاً در مورد آن صحبت می کنند ، به درک برسند .
15. هنگامی که در رابطه پنهان کاری می کنید
هر شخص در یک رابطه حق حریم خصوصی دارد ، اما وقتی اسراری را از یکدیگر پنهان می کنید ، چیزی در رابطه شما درست نیست؛ بهتر است به یک مرکز مشاوره زوج درمانی برای بهبود رابطه تان مراجعه کنید .
16. وقتی احساس می کنید شریک شما نیاز به تغییر کردن دارد
تنها شخصی که می توانید تغییر دهید ، خودتان هستید . بنابراین اگر منتظر تغییر او هستید ، مدت طولانی منتظر خواهید بود و احتمال زیاد او هیچگاه تغییر نخواهد کرد.
این زمانی که است بهتر است شما به سراغ مراکز مشاوره بروید تا بهتر بفهمید که چه کسی هستید و چه می خواهید . سپس ، اگر چالش ها همچنان ادامه داشت ، درمانگر به شما کمک می کند تا ابزارهای بهتری برای ارتباط با یکدیگر بیاموزید .
17. وقتی زندگی جداگانه ای دارید
هنگامی که زوج ها بیشتر از همسران متاهل ، شبیه هم اتاقی می شوند ، این ممکن است نشان دهنده نیاز به مشاوره زوج باشد . این بدان معنا نیست که یک زوج فقط به دلیل این که همه کارها را با هم انجام نمی دهند ، دچار مشکل هستند.
اگر کمبود ارتباط ، مکالمه و صمیمیت وجود داشته باشد یا احساس کنند که آن ها فقط “با هم زندگی می کنند” ، این ممکن است نشانگر این باشد که زمان آن فرا رسیده است که یکی از مراکز خوب در تهران را پیدا کنند تا بتواند در مرتب کردن مشکلات از دست رفته و چگونگی دستیابی به راه حل آن کمک کنند .
18. هنگامی که زندگی جنسی شما به میزان قابل توجهی تغییر کرده است :
پس از مدتی کنار هم بودن ، رابطه جنسی کمی کمرنگ تر خواهد شد . با این وجود ، تغییرات چشمگیر در اتاق خواب چیز درستی نیست.
افزایش چشمگیر رابطه جنسی نیز نشانه ای از چالش ها است ، زیرا می تواند نشان دهد که یکی از طرفین اشتباهی کرده است که تلاش می کند جبران کند . اگر در رابطه تان ، افزایش یا کاهش بی دلیل و چشمگیر رابطه جنسی را احساس کردید ، بهتر است از مراکز روانشناسی کمک بگیرید .
هر رابطه دارای نقاط مهمی است که ممکن است رسیدن به تفاهم در ارتباط با آن ها ، ماه ها طول بکشد . اما اگر هیچ نوع پیشرفتی به چشم نیاید ، نیاز است از مشاوره روانشناسی بهره گرفت.
این نقاط مهم می تواند شامل دیدگاه های مختلف در مورد امور مالی خانواده ، رابطه جنسی ناسازگار و روش های پرورش فرزندان باشد . وجود این چالش ها غیرممکن نیستند ، اما می توان آن ها را حل کرد و هر دو شریک می توانند به یک تفاهم مناسب برسند .
اگر هر دو طرف متعهد به درک دیدگاه دیگران باشند ، درمانگران کمک می کنند و مایل به یافتن زمینه مشترک هستند .
بیشتر زوج ها قبل از درخواست کمک خیلی صبر می کنند . و گاهی آنقدر دیر می شود که هیچ راهی به جز جدایی نمی بیند.
در حقیقت ، اگر زودتر از درمانگران و متخصصان مراکز مشاوره زوج درخواست کمک کنید ، به شما بهترین خدمات داده می شود . و می توانید از فروپاشیدن رابطه تان جلوگیری کنید.
یکی از مزایای این جلسات، دسترسی به شخصی است که می توانید صریحاً در مورد رابطه خود با او صحبت کنید. بحث در مورد موضوعاتی مانند رابطه جنسی و پول با شریک زندگی خود به اندازه کافی دشوار است، چه رسد به اینکه بخواهید با دوستان و خانواده خود در مورد آن ها صحبت کنید و مشورت بگیرید.
این کار را می توانید با صحبت با یک مشاور حرفه ای و زوج درمانگر خوب در تهران که بدون قضاوت به شما گوش می دهد، راحت تر کنید. مهم ترین مزایای مشاوره زوجین عبارتند از:
روابط برای همه چالش برانگیز است. یکی از جنبه هایی که باعث گیج شدن آن ها می شود، روشن نبودن احساس ما در مورد شریک زندگی خود است. برخی از زوجین می دانند که می خواهند با هم بمانند و روی موضوعات کار می کنند، اما برخی دیگر در مورد اینکه آیا می خواهند در این رابطه بمانند یا خیر، گیج می شوند.
داشتن یک زمان و مکان مشخص در هر هفته برای بیان افکار و احساسات خود و همسرتان می تواند به ترسیم مسیری که می خواهید بروید،کمک کند.
در مشاوره زوج، درمانگر شما می تواند با روشن کردن جنبه هایی از روابط شما که ممکن است شما آنها را نمی بینید و با ارائه یک چشم انداز بیرونی، به عنوان راهنما در این روند عمل کند.
مشاجره می تواند تجربه ای باشد که رابطه شما را تقویت یا تضعیف کند. غالباً افراد برای مشاوره زوجین مراجعه می کنند؛ زیرا آنها در تلاشند تا موضوعاتی را که با بلوغ رابطه آنها ایجاد شده است، بیان کنند.
داشتن یک زوج درمانگر برای پرداختن به این مباحث در یک محیط محرمانه می تواند با برجسته سازی و درک هر دو نقطه نظر و کشف همخوانی ارزش های شما ، به تسریع در رشد روابط شما کمک کند.
شاید دلیل شما برای مراجعه به مشاور، بحث و دعوا نباشد. بلکه دعوا نکردن باشد. شاید شما به سختی با شریک خود صحبت می کنید. مشاوره زوجین می تواند شور و شوق رابطه را دوباره زنده کند.
اگرچه تمرکز مشاوره زوج روی رابطه شما خواهد بود، اما رابطه شما با همسرتان ممکن است با رابطه شما با سایر افراد مانند دوستان و همکاران ارتباط داشته باشد.
این تنها رابطه اصلی شما نیست که می تواند از مزایای مشاوره زوجین بهره مند شود. زمینه های دیگر زندگی شما نیز قابل تغییر است. شما توسط درمانگر زوج، قادر خواهید بود بینش جدیدی در مورد ارتباطات پیدا کنید که به خودآگاهی و رشد شما و بهبود دیگر روابط زندگی تان نیز کمک خواهد کرد.
یافتن بهترین مشاور و درمانگر زوج یکی از مسائلی است که ممکن است دغدغه زوج های جوان باشد. امروزه با گسترش علم و دانش، زندگی بشر متحول شده و علم روانشناسی نیز از این تحول بی بهره نیست. همه روابط، از روابط نوپا تا رابطه ازدواج، می تواند از مشاوره ازدواج و درمان زوجین کمک بگیرند.
بدون شک تمایل به مشارکت و پذیرش در طول جلسات درمانی لازم است. مشارکت کامل به کمک بهترین مشاور زوج درمانی می تواند مزایای بسیاری را در پی داشته باشد.
هزینه جلسات مشاوره با توجه به جلساتی که شما نیاز دارید، تعیین خواهد شد و می توان با مرکز مشاوره زوجین مورد نظر تماس حاصل نموده و اطلاعات لازم را جویا شد.
احساسات مثبت و منفی کاملاً طبیعی است. حتی اگر بهترین زوج ها نتوانند احساسات خود را هنگام نیاز بیان کنند، بهترین روابط نیز ممکن است شکست بخورد. به همین دلیل باز بودن عاطفی در روابط ضروری است. هر دو طرف باید بتوانند به درستی افکار خود را بیان کرده و نسبت به احساسات شریک زندگی خود پذیرش داشته باشند.
روانشناس زوج درمانگر به ایجاد پذیرش عاطفی کمک می کند.
هرکسی نیازهای عاطفی دارد و این نیازها می تواند در افراد مختلف متفاوت باشد. باز بودن کامل عاطفی می تواند به زوجین کمک کند تا از افکار و واکنش های شریک زندگی خود آگاه شوند. همچنین می تواند به زوجین کمک کند تا نیازهای عاطفی شریک زندگی خود را برطرف کنند.
پایه های روابط نه تنها بر شباهت های بین مردم ساخته شده است، بلکه پذیرفتن اختلافات یکدیگر نیز برای موفقیت یک رابطه بسیار مهم است. اما ، اگر زوج نتوانند آرمان ها و عقاید یکدیگر را شناسایی کنند، پذیرش نمی تواند اتفاق بیفتد.
چگونه می توانید بگویید که شما واقعاً فردی را می شناسید؟ پاسخ دادن به این سؤال بسیار دشوار است. یکی از مزایای مراجعه به مشاور زوج درمانگر، این است که آنها به این جنبه از رابطه کمک می کنند.
دکتر مشاوره زوج درمانگر خوب در تهران می تواند به شرکا کمک کند تا ایده ها، نگرانی ها و واکنش های یکدیگر را تشخیص دهند. شناخت بهتر از یکدیگر می تواند به زوجین کمک کند تا مسائل عمیق و مملو از مشکلات را برطرف کنند. حتی می تواند به آنها کمک کند تا در هنگام بروز موضوعات آینده، آنها را برطرف کنند.
نمی توان به اندازه کافی تأکید کرد که برقراری ارتباط مناسب ، کلید رابطه سالم است. اگر همه مسائل به درستی رسیدگی شود ، مشکلات حل نشدنی بین زوجین وجود نخواهد داشت.
این امر درصورتی ممکن است که زوج بتوانند علناً درباره هر مسئله ای که ممکن است داشته باشند، ارتباط برقرار کنند. حتی روابط سالم هنوز هم می تواند از داشتن خط ارتباطی بازتر سود ببرد که مشاور زوج درمانگر در این زمینه به زوجین کمک های سودمندی می کند.
پیش بینی کردن واکنش های شریک زندگی، مزیت شناختن شریک زندگی است. این شناخت می تواند در جلوگیری از وقوع مسائل بسیاری مفید باشد.
حل اختلافات قبل از شروع ریشه ، کاری است که همه زوجین باید یاد بگیرند که چگونه آن را انجام دهند که مشاور زوج درمانگر و مراکز درمانی در بهبود شرکا در این زمینه تخصص دارند. البته این تلاش هر دو طرف رابطه را می طلبد. این امر نیاز به ارتباط، راحتی و باز بودن بین شرکا دارد. این ها همه مواردی است که روانشناس زوج درمانگر می تواند به آنها کمک کند.
اختلافات اندک می تواند جمع شود و به یک مشکل اصلی زوج ها تبدیل شود. پرداختن به این اختلافات در صورت بروز آنها برای سالم نگه داشتن رابطه بسیار مهم است. یک زن و شوهر باید بتوانند کاملاً به هم اعتماد کنند و در برخورد صحیح با این مسائل رفتار کنند. این جنبه ای از رابطه ای است که مشاور زوج می تواند به آن کمک کند.
برای پاسخ به این سوال نخست ویژگی های بهترین مشاور زوج درمانی را بررسی می کنیم :
بهترین مشاور، مشاوری است که از دانش و سواد کافی در زمینه مسائل زناشویی برخوردار است . فرض کنید مشاور از علم و دانش کافی در زمینه مسائل زناشویی برخوردار نباشد در نتیجه مشاوره ای که به زوجین می دهد ممکن است عواقب ناگواری به دنبال خود داشته باشد .
مشاور خوب زوج درمانگر ، مشاوری است که نسبت به هر یک از زوجین بی طرف است . فرض کنید مشاوری نسبت به زوجین بی طرف نباشد . برای مثال مشاور مرد سالار باشد و در مشاوره خود حقوق زوجه را کمرنگ تر جلوه دهد و بیشتر طرفدار زوج باشد تا زوجه .
در نتیجه به احتمال زیاد سبب ایجاد انتظارات بی جا در زوج و و دلسرد شدن زوجه شود . و این امر ممکن است در طولانی مدت نتایج مخربی به دنبال خود داشته باشد .
بهترین روانشناس زوج، مشاوری است که نسبت به اسرار و اطلاعات زوجین امانت دار است و اسرار آن ها را همچون راز خود محافظت می کند .
فرض کنید مشاوری در حفظ اسرار زوجین اهمیتی قائل نباشد ، در این صورت ممکن است هر یک از زوجین نسبت به بازگویی مسائلی که با آنها روبرو هستند تردید کنند و در نتیجه ، این مشاوره نتایج قابل قبولی رو به دنبال نداشته باشد .
بهترین مشاور زوج کسی است که آگاهی کافی در شخصیت شناسی هر یک از زوجین را دارا می باشد .
یک زوج درمانگر خوب در تهران باید بتواند این ویژگی ها را به سرعت تشخیص بدهد و با استفاده از دانشی که در ویژگی یک مطرح کردیم از نقاط و ضعف هر یک از زوجین برای بهبود رابطه آن ها بهره ببرد .
حال فرض کنید مشاوری از وجود چنین آگاهی ای بی بهره باشد و نتواند به درستی شخصیت هر یک از زوجین را بشناسد ، در نتیجه به احتمال بالا مشاوره آن ها نتیجه قابل قبولی نخواهد داد .
بهترین مشاور زوج درمانگر مشاوری است که علاوه بر داشتن علم و دانش کافی در زمینه روانشناسی زناشویی ، از توانایی متقاعد کردن هز یک از زوجین برای بهبود عملکرد آن ها نیز برخوردار باشد.
حال توجه شما را به مثال زیر جلب می کنم تا اهمیت جلسات مشاوره زوج را برای شما بیان می داریم.
در زندگی سریع و پر تنش امروز، همه افراد با موضوعاتی درگیر می شوند که ممکن است آرامش روحی و روانی شان بهم بریزد. از بین رفتن آرامش باعث ایجاد اختلاف نظر در بین زوجین می شود.
در چنین شرایطی است که زن و مرد به دنبال راه حل می گردند.
باید بدانیم مشاور زوج درمانگر در چه زمینه هایی می تواند به ما کمک کند. به همین خاطر بعد از مواجه شدن با سوال مشاوره زوج یعنی چه، باید مشکلات تان را دسته بندی کنید و در ابتدای کار از اساسی ترین مشکل تان شروع کنید. در ادامه به چند مورد از مهم ترین موضوعاتی که جلسات مشاور به آن کمک می کند می پردازیم:
یکی از مشکلاتی شایعی که در بین زن و شوهر های جوان وجود دارد مشکلاتی است که ممکن است یکی از آن ها یا هر دوی آن ها با رفت و آمد ها و روابط خانوادگی و دوستانه یکدیگر داشته باشند. مراجعه به روانشناس زوج درمانگر به شما کمک می کند تا بتوانید همدیگر را بشناسید و با یکدیگر بر سر مسائلی مثل رفت و آمد ها و مهمانی ها به توافق برسید.
یکی از مشکلات شایع در بین زوج ها نداشتن اعتماد است. پیشنهاد می کنم در این مورد مقاله راه های جلب اعتماد همسر را مطالعه کنید.
مشکلاتی که ممکن است زوج در طی رابطه هایشان تجربه کنند برای ادامه زندگی بسیار حیاتی است. زیرا بر خلاف چیزی که تصور می شود مشکلات جنسی جزو اصلی ترین دلایلی است که باعث می شود ازدواج ها شکست بخورد و به طلاق منجر شود.
به همین خاطر رفع کردن این مشکلات بسیار ضروری به نظر می رسد و لازم است زوج جوان سریعا از کمک های یک مشاوره زوج درمانگر استفاده کنند.
از طرف دیگر به خاطر شرایط تقریبا محرمانه و همراه با شرم و حیایی که این مسئله دارد بسیاری از زن و شوهر ها تمایل ندارند این موضوعات را با دوستان و یا خانواده هایشان در میان بگذارند. به همین دلیل مراجعه به یک مشاور خانواده مجرب و متخصص برای زن و شوهر ها مورد نیاز است.
درگیر شدن یکی از اعضای خانواده با مواد مخدر از مشکل ترین بحرانی هایی است که هر خانواده ای ممکن است با آن درگیر شود. در چنین شرایطی شریک زندگی فردی که به مصرف مواد مخدر روی داده است به ابن فکر می افتد که باید چه کاری انجام بدهد.
مشاور زوج درمانی می تواند به شما کمک کند تا بهترین روش برخورد با فردی که مواد مخدر مصرف می کند را در پیش بگیرید معمولا افرادی که مواد مخدر مصرف می کنند، آستانه تحمل شان پایین می آید و به سرعت درگیر می شوند.
در ابتدا مشاوره یک طرفه پیشنهاد می شود و در ادامه به زن و مرد گفته می شود که همسرشان را برای حضور در جلسات مشاوره راضی کنند.
خشمگین شدن و عصبانیت جزو مواردی است که می تواند زندگی را تحت تاثیر قرار دهد. هر یک از زن و شوهر ممکن است به دلیل شرایط مختلفی که اتفاق می افتد سریع خشمگین شوند. عصبانیت ممکن است برای هر کسی ایجاد شود. نکته مهمی که وجود دارد این است که عصبانیت نباید تبدیل به عادت شود.
عصبانیت و رفتار های همراه با عصبانیت زندگی را بهم می ریزد. زن و مرد نمی توانند به خوبی با یکدیگر صحبت کنند و به تفاهم مناسبی برسند.زوجین با مشاوره مناسبی که می توانند از درمانگر زوج بگیرند این مسائل به راحتی قابل حل است.
آماده شدن برای مشاوره زوجین دو مرحله اساسی دارد. مرحله اول این است که جواب سوال “مشاوره زوج یعنی چه” را بدانید؛ و در مرحله دوم یک روانشناس خوب و قابل اعتماد پیدا کنید!
البته پیش از مراجعه باید بدانید که از شما در مورد موضوعات مختلفی سوال خواهد شد. بنابراین وقتی برای اولین بار این ایده را با همسرتان در میان می گذارید و او از شما می پرسد مشاوره زوجین یعنی چه؟ باید در مورد روانشناس تان و شیوه کاری اش اطلاعات داده باشید.
در طی جلسات، مشاوره در مورد موضوعات مختلفی مثل میزان درآمد، سابقه خانوادگی، سابقه تحصیلی سوال خواهد پرسید. پیش از رفتن به جلسات مشاوره زوج باید خودتان را آماده پذیرش این سوالات کنید. پاسخ ندادن به این سوالات موجب می شود که روانشناس نتواند به شما مشاوره خوبی بدهد.
پس از این که از خودتان پرسیدید مشاوره زوج یعنی چه و با انتخاب روانشناس مناسب تصمیم گرفتید که دوره های روانشناسی را شروع کنید، انتظار دارید که اتفاقات مثبتی بیفتد؛ مثلا بتوانید دلایل اختلافات تان را متوجه شوید و با کمک و راهنمایی مشاور آن ها را حل کنید.
از طرف دیگر انتظار دارید که در طی جلسات آزادانه بحث کنید. بتوانید نظارت خودتان را بدون هیچ ترسی بیان کنید و پاسخ های مناسبی از شریک زندگی تان دریافت کنید. در طول این جلسات ممکن است با چند مورد مواجه شوید:
این مورد ممکن است برای هر کسی اتفاق بیفتد. مطرح کردن مشکلات زندگی برای فردی که غریبه است برای هر کسی مشکل است. احتمال دارد یک لحظه به خودتان بیایید و بپرسید من کجا هستم!
جلسات معمولا با سکوت شروع می شود و پس از این که مشکلات مطرح شد ممکن است هر دو طرف شروع به صحبت همزمان کنند. در چنین شرایطی است که نقش مشاور به خوبی مشخص می شود.
روانشناس به داوری میان شما می پردازد و سعی می کند به گفتگو جهت دهد تا هر کدام از شما طفره نروید.
یکی از مزایای مهم جلسات روانشناسی این است که در حضور روانشناس امنیت بیشتری احساس می کنید. زمانی که امنیت را با تمام وجودتان حس می کنید، می توانید خودتان را آن طور که هستید ابراز کنید. ممکن است در طول جلسات مشاوره همسرتان کنار بکشد و به شما بگوید که دیگر به روانشناس مراجعه نخواهد کرد.
اعتماد به نفسی که شما در خلال صحبت ها و مشاوره ها دریافت کرده اید به شما کمک می کند تا بتوانید حتی به تنهایی به مشاور مراجعه کنید و با شناخت رفتارهای خودتان زندگی تان را بهتر مدیریت کنید.
تعداد و زمان جلسه ها به نیاز زوج بستگی دارد. ممکن است مسائل و مشکلات یک زوج در طی چند جلسه و به آسانی حل و فصل شود و مشکلات زوج دیگری چندین ماه طول بکشد. اتفاق دیگری که ممکن است بیفتد این است که با شناختی که زن و مرد از یکدیگر پیدا می کنند و جهتی که برای زندگی شان مشخص می کنند، به این نتیجه برسند که طلاق گزینه بهتری است.
باید بدانید که اگر قرار بر این باشد که طلاق انجام شود، مشاور زوج درمانگر به شما کمک می کند تا با کمترین آسیب ممکن، از یکدیگر جدا شوید.
امکان دارد در پایان جلسه، روانشناس از شما بخواهد که تمریناتی که براساس پژوهش های روانشناسی است را انجام دهید. این تمرینات برای شما تعریف می شود و به منظور آماده کردن ذهنی شما برای مراحل بعدی درمان برنامه ریزی می شود.
ممکن است مشاور زوج درمانگر از شما بخواهد چیزهایی که در طول جلسه قبل یاد گرفته اید را با خودتان مرور کنید. مثلا بعد از گذشت چند جلسه درمانی از شما می خواهد روزی چندین مرتبه به این فکر کنید که جلسات پیشین چه فوایدی برای شما داشته است.
عاشق شدن و داشتن یک رابطه شاد و طولانی ، ایده آل همه ما برای زندگی است . اما همه ما این جمله معروف را شنیده ایم که « فقط دوست داشتن کافی نیست ». درست است . در همه روابط ، حتی آن هایی که عاشق یکدیگر هستند ، ناسازگاری ها و مشکلاتی پیش خواهد آمد که ما همیشه مهارت های حل کردن و روبرویی با آن ها را نداریم .
بهره مندی از خدمات مراکز زوج درمانی ، برای روابط شکست خورده نیست.. بلکه برای جلوگیری از شکست خوردن یک رابطه است . همه ما نیاز داریم که مهارت های ارتباطی و حل مسائل را در خود ارتقاء دهیم .
برای برخی از زوج ها ، تمرین هایی که در جلسات مشاوره پیشنهاد می شود ، ممکن است یک سرگرمی مشترک با هم باشد ، مانند دوچرخه سواری ، بازی یک بازی محبوب یا گوش دادن به موسیقی با هم . برای برخی دیگر ، ممکن است این گفتگوها طولانی تر باشد که غالباً هنگام نگاه کردن به ستارگان ، قهوه صبحگاهی یا خوابیدن در رختخواب باید با یکدیگر صحبت کنند .
– کاری است که می توانید با هم انجام دهید .
– کاری است که می توانید مرتباً انجام دهید .
– برای هر دو شریک لذت بخش است (یا حداقل ناخوشایند نیست) .
– چیزی است که به شما امکان می دهد تا به روشی سالم و مولد ، ارتباط برقرار کنید .
این نوع مشاوره برای هر نوع رابطه مفید است ، خواه شریک زندگی مستقیم ، همجنسگرا ، نژاد مختلط ، جوان ، پیر ، دوست یا متاهل باشند . درمانگران این مراکز در طول جلسه درمانی می توانند یک مشکل فعلی را برطرف کنند و از تشدید مشکلات جلوگیری کنند.
زمینه های عمده نگرانی که در مراکز زوج درمانی تهران مورد توجه قرار می گیرد ، شامل مواردی در رابطه با پول ، فرزندپروری ، جنسیت ، خیانت ، مسائل مزمن بهداشت ، ناباروری ، قمار ، استفاده از مواد ، فاصله عاطفی و درگیری مکرر است .
همه ازدواج ها تحت تأثیر مشکلات هستند . مشکلات زناشویی ، باعث می شود که زوجین به فکر طلاق بیفتند . این که ازدواج هنگام برخورد با یک مشکل زنده مانده یا خیر ، بستگی به مشکل دارد و اینکه چگونه یک زوج تصمیم می گیرد با آن مشکل کنار بیاید ، بستگی به عمق احساس آن ها به یکدیگر و مهارت های حل مشکلات در آن ها به صورت فردی و همچنین کمک گرفتن از یک زوج درمانگر خوب در تهران دارد.
بهتر از پیش از طلاق، از جلسات مشاوره زوج بهره گرفته شود.
زوج هایی که قادر به همکاری با یکدیگر در حل و فصل اختلافات هستند ، احتمال بیشتری دارد که بتوانند ازدواج خود را نجات دهند. زن و شوهرهایی که فاقد مهارت مناسب برای حل بحران ها هستند ، ممکن است برای حل مشکلاتی که به راحتی و با کمک گرفتن از یک زوج درمانگر خوب در تهران، حل می شوند ، از زندگی مشترک ناامید شده و تصمیم به جدایی بگیرند .
در زیر لیستی از مشکلات زناشویی وجود دارد که ممکن است باعث تشدید مشکلات می گردد و نشان دهنده اهمیت جلسات مشاوره درمانی توسط زوج درمانگر می باشند.
بیش تر زوج ها مورد صورتحساب های زندگی ، بدهی ها ، هزینه ها و سایر مسائل مالی با یکدیگر به مشکل می خورند . نحوه تصمیم گیری برای مقابله با مشکلات مالی در ازدواج ، مشخص می کند که آیا این مشکلات تأثیر منفی یا مثبتی در ازدواج شما دارد یا خیر. این موارد می تواند در جلسات مشاوره روانشناسی حل شود.
نظم و انضباط در زندگی و تربیت کودکان ، رژیم غذایی آن ها و سایر موارد ، می توانند منبع اختلاف نظر بین زوجین و عامل نیاز به مشاوره زوجین باشند . کودک استرس شماره یک در یک ازدواج است و می تواند اختلافات اعتقادی را در مورد مسائل تربیتی در میان پدر و مادر به وجود بیاورد .
عدم شناخت نسبت به رابطه جنسی و نرسیدن به توافق بر سر آن ، می تواند یکی از عوامل اصلی در طلاق باشد . بسیاری از زوجین برای مراجعه به زوج درمانگر خوب در تهران به خاطر اختلاف ها بر سر رابطه جنسی ، احساس شرم می کنند.
اما در ایران ، بزرگترین عامل طلاق به خصوص از جانب خانم ها ، به دلیل مشکل در هم بستری با همسرشان است . خودداری از رابطه جنسی برای مجازات همسر ، پیوند زناشویی را می شکند . رابطه جنسی می تواند یک مسئله بزرگ باشد ، وقتی که شما احساس نیاز می کنید . مشاوره جنسی یکی از مشاوره هایی است که زوجین دارای این مشکل بایستی از آن استفاده کنند.
فاصله زمانی و نبود وقت با کیفیت در کنار هم ، باعث می شود زوجین از هم گام شدن با یکدیگر خارج شوند . داشتن علایق و فعالیت های مشترکی که شما ، به طور منظم در آن شرکت می کنید ، به زوجین کمک می کند تا در ارتباط باشند .
بسیاری از زوجین درباره توزیع عادلانه کار خانه و نحوه انجام آن بحث می کنند . آن ها به جای نشستن و تقسیم کار خانه ، نسبت به این که چه کاری انجام داده اند یا چه نکرده اند ، مشاجره می کنند..
مرتباً تقسیم نشوید و تقسیم کار نکنید ، شما بزرگسال هستید ، اگر کاری را دیدید که باید انجام شود ، آن کار را انجام دهید . یا تصمیم بگیرید که کارهای خانه را بر اساس مواردی که از آن ها لذت می برید ، تقسیم کنید . اگر مشکل در هیچ صورت حل نشد ، به مشاوره زوج بپردازید.
همه دوستان برای روابطی که بعضی از آن ها سمی هستند ، مفید نیستند . مطمئن باشید تفاوت بین دوستی را می دانید که روابط شما را تقویت می کند و کسی که آن را خراب می کند .
بسیاری از افراد با شخصی ازدواج می کنند که یک یا چند عادت دارد که برای آن ها خوشایند نیست و بعضا آزار دهنده است . نترسید به عاداتی که شما را تحریک می کند ، اشاره کنید ، فقط مطمئن باشید که آن را به روشی غیر تدافعی انجام می دهید .
یا از کمک مشاور زوج درمانگر استفاده می کنید . ممکن است حرف زدن همسر شما هنگام غذا خوردن یک عادت پیش و پا افتاده باشد ، که شما را آزار می دهد . اگر آن را حل نکنید ، این موضوع کوچک می تواند به مرور آن قدر شما را تحت تاثیر قرار دهد که عصبانیت خود را به بهانه های متفاوت و دعوا بر سر موضوعات متفرقه بیان کنید و این زندگی مشترک شما را نابود می کند .
فرزندان ، خواهران و برادران ، والدین و دیگر اعضای خانواده ، می توانند استرس را در یک ازدواج ایجاد کنند . هنگام کنار آمدن با مسائل منفی در ازدواج خود ، به سراغ درد و دل و به اشتراک گذاشتن با اعضای خانواده خود و همسرتان نروید.
به جای آن از یک زوج درمانگر کمک بگیرید و اگر خانواده ها تلاش برای دخالت در زندگی شما داشتند ، به آن ها یادآور شوید که زندگی مشترک شما ، فقط به شما دو نفر مربوط است و کسی اجازه دخالت در آن را ندارد .
همه ما با انتظارات خاصی وارد ازدواج می شویم . بیشتر اوقات ، ازدواج بر خلاف آنچه انتظار داشتیم است . هنگامی که این انتظارات عاشقانه برآورده نشود ، ما ناامید می شویم . انتظارات برآورده نشده منبع اصلی درگیری در ازدواج است و نیاز به ارزیابی تخصصی توسط روانشناس زوج درمانگر دارد .
شما باید درباره انتظارات خود و بخش های برآورده نشده ، بدون مشاجره و حالت تدافعی ، با همسرتان صحبت کنید . او شاید از فکر شما بی خبر است . یا نحوه برآورده کردن انتظارات در ذهن او و شما ، متفاوت است . ازدواج پیدا کردن یک زبان مشترک میان دو نفر است ، و این زبان مشترک تنها با صحبت کردن و مرور زمان ، شکل می گیرد.
آیا شخصیت شما ازدواج شما را خراب می کند ؟ خصوصیات شخصیتی وجود دارد که می تواند یک ازدواج را به شکست محکوم کند . آیا شما یک مشاجره گر هستید ؟
آیا شما دوست دارید همسرتان را مجبور به کاری کنید و شخصیت مستبد و زورگویی هستید ؟ آیا برای خشنود کردن همسرتان ، نیازهای خودتان را فراموش می کنید یا آن ها را نادیده می گیرید ؟ اگر به هر یک از این موارد پاسخ مثبت دادید ، نیاز دارید که روی این خصوصیات شخصیت منفی کار کنید .
شاید نیاز باشد که از یک زوج درمانگر خوب در تهران کمک بگیرید . هر یک از موارد فوق یک مسئله بسیار متداول است که در یک ازدواج به آن پرداخته شده است.
اگرچه این ها ، همگی مشکل هستند ، اما می توانند فرصتی برای رشد ، یادگیری و توافق باشند . این که آیا این مسائل همچنان باعث ایجاد استرس در ازدواج شما می شوند یا به فرصتی برای رشد تبدیل می شوند ، به عهده شماست .
مشاوره زوج درمانی به زوجین با مشکلات مختلف کمک می کند تا اختلافات را تشخیص داده و برطرف کنند و روابط خود را بهبود بخشند . از طریق این مشاوره می توانید تصمیماتی متفکرانه در مورد بازسازی و تقویت روابط خود و یا راه های جداگانه خود بگیرید .
زوج درمانگر خوب در تهران ، می تواند در همه انواع روابط ، صرف نظر از گرایش جنسی یا وضعیت ازدواج ، به زوجین کمک کند . برخی از زوج ها برای تقویت مشارکت خود و به دست آوردن درک بهتر از یکدیگر ، به دنبال مشاوره ازدواج هستند .
مشاوره ازدواج همچنین می تواند به زوجینی که قصد ازدواج دارند ، کمک کند . مشاوره قبل از ازدواج می تواند به زوجین کمک کند تا درک عمیق تری از یکدیگر داشته باشند و اختلافات قبل از ازدواج را برطرف کنند .
در موارد دیگر ، زوجین به دنبال مشاوره ازدواج برای بهبود یک رابطه آشفته هستند . برای کمک در بسیاری از موضوعات خاص ، می توانید از زوج درمانی خوب در تهران استفاده کنید :
مشاوره زناشویی ، همچنین ممکن است در موارد سوءاستفاده خانگی مفید باشد . اگر خشونت به حدی افزایش یافته است که می ترسید ، با این حال ، مشاوره به تنهایی کافی نیست . برای پشتیبانی اضطراری با پلیس یا یک پناهگاه محلی یا مرکز بحران تماس بگیرید .
مشاوره ازدواج به طور معمول زوج ها یا شرکای خود را برای جلسات درمانی مشترک جمع می کند . با کار با یک درمانگر ، مهارت هایی را برای تحکیم روابط خود خواهید آموخت ، مانند :
بسته به سطح پریشانی در رابطه، درمان می تواند کوتاه مدت یا در طی یک دوره چند ماهه باشد. در حالی که یک درمانگر مجاز می تواند به زوجین مشاوره دهد ، متخصصان ازدواج و خانواده در زمینه های روابط تخصص دارند.
این جلسات اغلب کوتاه مدت هستند. برخی از افراد فقط به چند جلسه مشاوره ازدواج احتیاج دارند ، در حالی که برخی دیگر به مدت چند ماه به آن احتیاج دارند. برنامه درمانی خاص به وضعیت شما بستگی دارد .
بعضی اوقات ، مشاوره ازدواج به زوجین کمک می کند تا دریابند که اختلافات آن ها واقعاً غیر قابل حل هستند و شاید پایان دادن به رابطه و جدایی ، برای هر دو طرف تصمیم بهتری باشد . سپس جلسات می توانند بر مهارت هایی برای پایان دادن به روابط با اصطلاحات خوب تمرکز کنند .
کلینیک مشاوره روان آرام با بهره گیری از بهترین مشاوران در زمینه مشاوره زوج آماده ارائه خدمت رسانی به شما عزیزان می باشد .
برای به دست آوردن یک رابطه موفق، منتظر نمانید تا ازدواج شما به مشکلات اساسی بخورد ، تا بتوانید از متخصصین کمک بگیرید . اگر در زندگی مشترک تان با مشکلاتی دست و پنجه نرم می کنید و به دنبال راه حل مناسب و منطقی می گردید به یاد بیاورید که آیا قبلا در به جلسه های مشاوره ازدواج رفته اید یا خیر. زوج درمانگر را چقدر می شناسید و آیا مشاور مناسبی برای مراجعه سراغ دارید یا نه.
جلسات مشاوره زوج به شما کمک می کند تا شریک زندگی تان را بهتر بشناسید. هم چنین به شما کمک می کنید تا ویژگی های اخلاقی خودتان را بشناسید. شناخت ویژگی های دو طرف باعث می شود بتوانید نقاط ضعف و قوت تان را بشناسید و برای پوشاندن آن ها اقدام کنید.
سلام
۲سال هست که ازدواج کردم ما زمان کمی رو برای شناخت همدیگر گذاشتیم هم بخاطر عجله ی همسرم و ابراز علاقه هاش و هم فشار خانواده که عقد کوتاه باشد.
توی این دوسال مشکلات ما به مرور زیاد میشد خصوصا بخاطر وابستگی های شدیدی که همسر من به خانوادش مخصوصا مادرش داشتن. در این مشکلات من هم اشتباهاتی داشتم. من ماه اخر بارداریم هستم و ماه پیش دعوا و کتک کاری بین من و همسرم پیش امد که به خانواده ها هم کشیده شد. و برای خانواده ما که سخت درگیر ابرو هستن خیلی سنگین تموم شد. حالا دوباره به اصرار پدر شوهرم من برگشتم خانه ام ولی همسرم دیگه با من حرف نمیزنه و یک ماه که خونه هستم رو در جهنم گذروندم. خانواده ام دیگر حاضر نیستن همسرم رو ببینن. و همسرم هم همینطور. بنظر شما ادامه این زندگی به صلاح ؟؟؟
سلام دوست عزیز؛ تو این شرایطی که هستین، بیش از هر زمان دیگه ای شما نیاز به کمک دارید. با تولد فرزندتون زندگی مشترک و روابط شما و حتی شرایط شخصی هر کدوم از شما دچار تحول بزرگی میشه. ارزیابی این موضوع که روابط شما تا چه حد قابل ترمیم هست کار دقیق و قابل بررسی هست. توجه داشته باشید که شما علاوه بر نقش “همسری” و “عروس” و یا “داماد” خانواده بودن، درحال پذیرش نقش جدید و مهم “پدر و مادر” بودن هم هستید. پس با آگاهی و مسئولیت پذیری به استقبال پذیرفتن این نقش پیش برید. چه ادامه زندگی مشترک شما میسر باشه چه نباشه، شما والدین اون بچه و خانواده هاتون بستگان نزدیک و تاثیرگذار فرزندتون خواهند بود. پس با توجه به اهمیت موضوع، بایستی به کمک متخصص و روانشناس خانواده، بررسی کنید که تلاش برای ترمیم روابط و کانون خانواده تا چه اندازه به سلامت روانی و عاطفی همه کمک کننده است؟ گاهی نیاز هست تموم تلاش به کار گرفته بشه که روابط ترمیم بشه. و ایجاد بستری آرام برای خانواده و فرزند امکانپذیر است. اما گاهی این امکان میسر نیست و روابط قابل ترمیم نیست و وجود تنشهای بالا ادامه زندگی رو برای همه افراد خانواده غیر ممکن میکنه. حتما از یک روانشناس کمک بگیرید.
من به مشکل بر خوردم کمک من مرد هستم ۳۴ ساله سه ماهه ازدواج کردم خانمم ۲۰ سالشه باهم نمیسازیم دنیای من با دنیاش فرق داره من دنباله اینده زندگی خوبم اون دنباله. اینه منو ببر پیتزا بخورم یا تفریح بریم فقط چیزی از اینده و زندگی نمیدونه اصلا نا امیدم
من زن 35ساله هستم ازدواج دوباره داشتم یک پسر12ساله ازاولین ازدواج دارم ویک پسر5ساله ازدومین. شوهرم پسرموبیرون کرده الانم دنبال خیانت وبی اعتنایی به منه نمیدونم چیکارکنم.بعداز 7سال زندگی بهونه اش چیه دارم دیونه میشم بااینکه خودم ارایشگرم خرج پسرمومیدادم.یکی راهنمایی کنه بایدچیکارکنم
سلام دوست عزیز؛ مسائلی که مطرح نمودین پیچیدگی داره که نیاز هست حتما با یک روانشناس خانواده، در اتاق مشاوره، یک به یک بررسی و حل بفرمایید. مسائل فرزندانتون با شما و همسرتون، جدایی فرزند 12 ساله تون از شما، مسئله خیانت یا بی اعتنایی همسرتون، مواردی بسیار مهمی هست که بایستی عمیقا بررسی و حل بشه. توصیه میکنم حتما به یک روانشناس خانواده مراجعه کنید.
سلام منو دوست پسرم یکسال و نیمه با همیم خیلی همو دوست داریم ولی دو سه ماهه بخاطر مشکلات زندگی و کار خیلی کم توجه شده نسبت به من، چون میگه مادرم همش میگه ازدواج کن خواهرش داره طلاق میگیره درگیر کارای اونه از طرفی توی محل کارش خیلی درگیری ذهنی داره، قبلاً اینجوری نبود یه دو سه ماهه خیلی کم توجه شده، نه زنگ میزنم نه پیام میده ، چیکار کنم به نظرتون؟
سلام دوست عزیز؛ در قدم اول با خودشون صحبت کنید. در شرایطی مناسب، با لحنی بدون سرزنش و سوگیری، احساستون و انتظاراتتون رو بیان کنید و به صحبتها و دلایل ایشان خوب گوش بدین. از ایشون هم بخواین که بدون تنش، از مشکلات و احساساتش، صحبت کنه و انتظاراتش رو از شما بیان کنه.
سلام، من و شوهرم 4ساله ازدواج کردیم قبلاً هم دوست بودیم و زندگی عاشقانه ای داشتیم .الان نه ماهه پسرم دنیا اومده ولی زندگی ما خیلی سرد شده علتشم اینه که شوهرم فارکس کار میکرد پسرم 40روزه بود که پولی زیادی از دست داد چند ماه به خاطرش افسرده بود در حالیکه من اون روزا خیلی بهش احتیاج داشتم ولی اون نبود . بعد چند ماه دوباره پول دستش اومد اونم به یه بهانه ای از من و بابام پول گرفته بود و دوباره شروع کرد فارکس کار کردن و سه ماه تمام کارش رو ول کرده بود و به من هیجی نگفته بود و الکی فیلم بازی میکرد که میرم سر کار ولی بابا و مامانش میدونستن و تشویقش میکردن به اینکار ولی بهشون سپرده بود بهم چیزی نگن خانوادش عوض راهنمایی ،براش از من و خانواده م به بهانه هایی پول گرفتن که بدن به شوهرم که فارکس کار کنه ، آخه فکر نکردن ما اگه راضی به اینکار بودیم خودمون بهش پول میدادیم
بعد چند ماه که دوباره تو فارکس باخت اومد و برام اعتراف کرد که هم سرکار نمیرم هم پولای تو و خانواده ام و هم زمین هایی که داشتیم رو فروختم ولی بهت چیزی نگفتم . الان من نمیتونم ببخشمش هم به خاطره دروغاش هم اینکه هرچی داشتیم به باد داد هم اینکه پدر و مادرش خبر داشتن و بهم نگفتن و غرورم شکست . میخوام بدونم رفتار من با شوهرم و خانوادش چطور باید باشه؟
سلام من یه خانم 25ساله شوهرم 35ساله سه ساله ک ازدواج کردیم ازدواج عاشقانه داشتیم تا اینکه بعداز یکسال به یه مشکل بر خوردیم ک شوهرم بد بینه مابا هرکسی رابطه خانوادگی داریم و رفتو امدمون زیاد میشه شوهرم به من تهمت میزنه ک تو با اون مرد رابطه داری مدتها زندگیو برای من جهنم میکنه تا بفهمه ن اینطور نیست و کوتاه بیاد الان یه بچه تو راه داریم و بازم این اتفاق افتاده الان من با یه بچه باید چیکار کنم لطفا بهم کمک کنید
سلام وقت بخیر من یه خانم ۳۴ساله هستم همسرم ۳۴هستن از۲۱سالگی ازدواج کردیم وخیلی همدیگه رو دوستداشتنیم الآنم داریم اما نمیدونم چرا فکرشوهرم ذهنش خوردخوراکش کلا شده اینکه باید باید پولداربشه واین موضوع هم باغچعث شده نه من نه بچه هارو نبینه اصلا اهمیت نمیده محبت صفر ازنظر اقتصاد صفر یعنی پولی هیچی نمیده مگراینکه یه چیزی بخره براخونه ازنظر تفریح صفر صبح ساعت هشت میزنه بیرون تا ده یازده شب بیرون یه کلمه حرف نمیزنه تا میخوام حرف بزنم خودشو میزنه بخواب خسته شدم دیگه نمیتونم میگه چکارکنم تا زمانی به هدفم نرسم همینه منم انگار تو خونش یه تکه سنگم ممنون میشم راهنمایی کنید
سلام دوست عزیز؛ اگر امکان گفتگوی مفید و سازنده در مورد نیازها و خواسته ها و اولویتهای یکدیگر رو باهم ندارید، توصیه میکنم به کمک مشاور یا روانشناس خانواده این کار رو انجام بدید. شما برای مراقبت و حفظ و ترمیم رابطه تون نیاز دارید ابتدا سه مولفه رو کامل بررسی کنید(1. خودتون 2.همسرتون 3.رابطه تون) این سه مولفه به طور مستقل نیازها و مراقبتهایی لازم داره که بایستی بیطرفانه بهشون پرداخته بشه. لازم به ذکر هست که توجه داشته باشید اثر بهبود و رضایت بخشی رابطه شما، علاوه بر سلامت روان هر دوی شما، تاثیر مستقیمی بر تربیت و رشد و سلامت روان فرزندانتون داره.
من یه دختر ۲۰ ساله ام بدون اطلاع وارد یه رابطه شدم که طرف زن و بچه داره من خیلی حالم بده خیلی دوسش دارم جوری که توان جدا شدن ندارم خیلی دوسش دارم خیلی اون ۴۰ سالشه و حتی با این تفاوت سنی من خیلی دوسش دارم
سلام دوست عزیز؛ قطعا خودتونم میدونید که وارد یک رابطه ی اشتباه و آسیب زا شده اید و ادامه دادن این رابطه، فقط آسیب ها رو برای همه افرادی که به این رابطه مربوطند،بزرگتر و بیشتر میکنه. توصیه میشه خیلی منطقی و چند وجهی به این موضوع فکر کنید و به کمک یک روانشناس این رابطه رو با کمترین آسیب مدیریت کنید.
سلام همسر من خیلی زود عصبانی میشه و زود هم عصبانیتش فروکش میکنه ولی بدترین اخلاقش قهر کردن زیاد هست سر هر مسئله ای قهر میکنه و انتظار داره من همیشه منت کشی کنم تا آشتی کنه دیگه خسته شدم از این رفتارش با این رفتار هم منو اذیت میکنه هم خودشو من اصلا طاقت قهرشو ندارم و همیشه خودم پیش قدم میشم برا آشتی اما دیگه خسته شدم چیکار کنم این رفتار از سرش بیوفته؟
سلام وقتتون بخیر چند ماهی میشه با اقایی نامزد کردم که آلمان زندگی میکنند ایشون قبلا با دختری المانی دوست بودن و از اون بچه دارند اینارو خودشون گفته بودن و گفتن که خودشون بچه نمیخواستن
من از همچیز باخبر بودم ولی الان خیلی فکرم درگیر این موضوع قبلا برام مهم نبود ولی الان خیلی اذیتم میکنه چون گاهی با اون خانم بخاطر بچه در تماسن و هر چندماه یکبار بچه رو می بینند
چیکار کنم که ذهنم درگیر این موضوع نباشه چون خیلی اذیت و عصبی میشم دست خودمم نیست
سلام خوبید ببخشید مزاحم میشم من رلم سر کشیدن سیگار و اینکه رفتم بیرون و بهش نگفتم ازم ناراحته و چندین ساله باهمیم و الان چند روز پیش چون سالگردمون یادم رفته بود دعوا کردن و ار اون روز سرد شده و آشتی نمیکنه بیرون هم نمیاد و چت هم سرد چت میکنه واقعا دارم اذیت میشم محبت میکنم معذرت خواهی میکنم اما هیچی به هیچی و اصن حاضر نیست آشتی کنه میشه بگید من چیکار کنم براش
سلام من وهمسرم ۷ساله زندگی مشترک داریم وصاحب دوتابچه هستیم.متاسفانه چندماهیه که وقتی سرهر چیزی بحثمون میشه بهم میگه فقط بروخونه بابات.الانم بیرونم کرده وخونه بابامم.نمیدونم چه کنم تکلیفم چیه
سلام.من ونامزدم چندماهی هست عقد کردیم خیلی بهم دیگه علاقه داریم خیلی منو دوست داره ولی من ازیه چیز اون بدم میاد اینکه دوستش میاد رابطه های ج..که باخانما داره رو توچت به نامزدم تعریف میکنه و اینم گوش میکنه .من خیلی نفرت دارم از این کارش ولی ازنظر اون چیز مهمی نیس و من دارم اشتباه میکنم..خیلی کلافه ام خیلی عصبی میشم به حدی که ازش متنفرمیشم نمیدونم شاید من زیادی حساس هستم بنظرتون من مشکل دارم؟
سلام من ۲۱ سالمه و با همسرم خیلی دعوا میکنم خیلی عصبیه ما نامزدیم ولی همش دعوا میکنیم همیشه ام منو مقصر میدونه من حتی نمیتونم ناراحت شم از دستش استرس دارم و اصلا آرامش ندارم وقتی میبینمش میشه کمکم کنین
سلام خسته نباشید من ۲۷ سال هستم یک سال ازدواج کردم ولی خیلی کم حرفم همسرم از این که زیاد باهش حرف نمیزم هر کاری میخواد انجام بده با خانواده خودش مشورت میکنه.میشه کمکم کنین چه جوری میتونم باهش حرف بزنم وعتمادش بدست بیارم
سلام دوست عزیز؛ تلاش کنید موقعیت هایی ایجاد کنید که فعالیتهای مشترک بیشتری باهم داشته باشید. مثل همراهی در زمان فعالیتهای همدیگه، یا خریدهای منزل، تماشای فیلم و…
هرچقدر اوقات مشترک و فعالیتهای مشترک بیشتری باهم داشته باشید، تعاملات و صحبتهای مشترک بیشتری تولید میشه.
سلام خسته نباشید من 11 ماه هستش که نامزد کردم
و هر روز سر چیز های الکی و مختلف دعوا میکنیم و این خیلی اذیتم میکنه و حتی به طلاق هم فکر کردم از باشگاه رفتن یا با دوستام بیرون رفتن هم منع شدم و نامزدم از اینکه جز خودش با کسی بیرون برم خیلی عصبی و ناراحت میشه و 11 ماهه ک وضعمون همینه
سلام خانوم هستم ۲۰ ساله ۵ ماه عقدیم و پارسال نشون بودیم همسرم سال پیش بهم گفته بود ی دوست مونث مجازی داره منم گفتم مشکلی ندارع ولی بعد دیدم محتوا چتشون اصلن خوب نیس و خیلی ناراحت شدم و بهش گفتم اونم اکانتشو پاک کرد و دیگ هم اون دختر تموم شد بعد همون موقع ها گفته بود ک ی خانومی هست خیلی ازش بزرگ و چندتا بچه داره و تو گروه تلگرام آشنا شده و هر از گاهی خبر میگیره و من زیاد اهمیت ندادم تا اینک چند شب پیش تو گوشیش چتاش با اون خانم رو دیدم ک از پارسال دائم در ارتباط بودن و محتوا چتشون خیلی بدتر از اولی بود بهم عشقم میگفتن قربونت صدقه هم میرفتن و درمورد مسائل جنسی و رابطه خیلی خیلی باز صحبت میکردن خیلی حالم داغون شد وقتی دیدم بعد بیدارش کردم چون خواب بودم و اونم گفت معذرت خواست ولی من هنوز ذهنم درگیر از ذهنم بیرون نمیره اون حرفا دارم دیوونه میشم حتی ب جدایی هم فکر میکنم لطفا راهنماییم کنید
سلام دوست عزیز؛ مساله قابل توجهی هست. توصیه میکنم پیش از ازدواج حتما مسائلتون رو با مشاور مطرح و حل کنید.
سلام وقتتون بخیر
من یه مشکلی در رابطه دارم من دوماهه نامزد کردم ولی نامزدم یهو سرد شده میگه همه چیز تموم شده هیچی نمیخوام حتی منو بلاک هم کرده مشکل اینجاست که ما باهم رابطه جنسی داشتیم و من نمیتونم این رو قبول کنم که بهم بزنش مثل یه کالا با من رفتار کرده الانم هیچ جوره نمیتونم باهاش ارتباط برقرار کنم شما میشه بهم یه راهنمایی کنید که چکار باید بکنم که بااین شرایط برگرده؟ لطفا ممنونم
سلام دوست عزیز؛ در توضیحات شما دلایل قطع رابطه از جانب ایشون مشخص نیست. که بایستی مورد ارزیابی قرار بگیره. اما توجه داشته باشید نمیشه کسی رو وادار کرد در رابطه ای که مطلوبش نیست، بمونه. و تلاش برای برگشتن ایشون هم کارامد نیست.
دوماهه ک نامزد کردی بعد رابطه هم داشتید 🐮
سلام من ۲۶ سالمه یک ساله تو عقدیم نامزدم به خاطر یک رابطه که داشتیم رازی نبود از اون به بعد نسبت به من سرد شده با کوچک ترین بحث ازم عصبانی میشه چه راه حلی بهم پیشنهاد میکنید
سلام من یکسال ک عقدم و دانشجو هستم همسرم تهران ولی من دانشجوی لرستانم همسرم خونه خریده و یکم الان دستش تنگه منم سعی میکنم ک کمکش کنم و بیشتر مخارجم از پدرم بگیرم و شوهرم ب پول نیاز داره منم از دانشگا میخواستم وام بگیرم براش ک کمکش کنم بعد از من هی سوال میکرد ک چیشد منم بهش گفتم من درستش میکنم لازم نیست انقد اینو مدام ازم بپرسی بجای اینک حالم بپرسع از وام میگفت منم بهش گفتم تو چکار داری من حلش میکنم این شروع ب داد زدن سر من کرد ک تو ب من مبگی ب تو ربطی نداره😳🙄 منم بهش میگم سر من داد میزنی من اونم میگفت ازه دوباره بهش گفتم ک با منی گفت اره منم گوشی قطع کردم . و بعد زنگ زدم ک تو اصلا محبت منو نمیبینی الان قهر کرده و مبگ هر وقت از دانشگا رفتی خونه ب من زنگ بزن میگم چرا میگ نمیخوام درس بخونی. با این خودش قول داده بود ک مشکلی با درسم نداره
سلام همسرمن اصلاازمن نمیپرسه دکتررفتی چجوری رفتی دکتربهت چی گفته اصلابه من توجه نمیکنه.بعدخودهمسرم میره دکترمیگه توچراازمن نمیپرسی دکتربه من چی گفته.همش میگه توبایدازمن بپرسی توبایدبه من توجه کنی. من نبایدازتوبپرسم.من یه وقتهایی مثل خودش برخوردمیکنم عصبی میشه.نمیدونم چجوری باهاش برخوردکنم
سلام دوست عزیز؛ راه حل مناسب اینه که با اطرافیانتون طوری رفتار کنید که دوست دارید با شما رفتار کنند.
سلام. وقت بخیر
من ۲۲ سالم هست و ۴ ساله ازدواج کردم. فاصله سنیمون ۶ سال هست و یه پسر یکساله دارم. قبلا شخص دیگه ای رو دوست داشتم و چون از آشنایانمون بودند همه خصوصیاتشون رو میشناختم و واقعا از هر نظر ایشون رو میپسندیدم.از رفتارشون کم و بیش میفهمیدم که ایشون هم نسبت به من یه احساسی دارن ولی هم من مغرور بودم هم ایشون و هیچ وقت به من نگفتن. وضع مالی خونوادم زیاد خوب نبود و همیشه از این بابت خجالت میکشیدم و وقتی واقعا به موضوع ازدواج به ایشون فکر میکردم خودمو خیلی پایین تر میدیدم و این ازدواج رو نشدنی قلمداد میکردم. از طرفی با خودم میگفتم اگه اونم واقعا منو دوست داشت ابراز علاقه میکرد و شاید یه جورایی این ازدواج رو نشدنی میدونستم یا حتی اگر اتفاق می افتاد احساس حقارت میکردم بخاطر وضع مالیمون. تو همین دوران بودم که همسرم به خواستگاریم اومدن و همچی یهویی شد من خودم رو سر سفره ی عقد دیدم. بعد از اون تا چند هفته گریه میکردم که همه ی اینا خواب باشه چون همسرم رو دوست نداشتم. اما کم کم بعد گذشت یکی دو ماه انگار که به خودم اومده باشم سعی کردم شوهرمو دوست داشته باشم. بدیش این بود که اصلا باهم تفاهم نداشتیم اون برونگرا هست من درونگرا، اعتقاداتمون باهم فرق داره حتی خیلی چیز هارو به من نگفته بود از گذشتش و من وقتی فهمیدم واقعا ناراحت شدم، اینکه همش رفیق بازی میکرده و مشروب میخوردن و موقع دعوا چاقوکشی میکردن و…که البته بعد ازدواج فقط دعوا رو گذاشت کنار. با این حال برای اینکه حس خیانت کردن نداشته باشم بکل اون شخص رو فراموش کردم. سعی کردم عاشق شوهرم بشم ولی خودم میفهمیدم دارم تلقین میکنم که عاشقشم چون هیچ تفاهمی باهم نداشتیم فقط چون رفاهی بیشتری نسبت به خونه ی بابام داشتم از زندگیم راضی بودم. اولا به خاطر رفیق بازی و مشروب خوردن دعوا میکردیم که با اومدن بچه کمتر شد، یه سری هم بخاطر فیلم های مستهجن دعوا های شدید میکردیم که حال من خیلی بد میشد و بعضی اوقات به بیمارستان کشیده میشدم ولی بازم ادامه داشت تا اخرین بار که با حال بدم بهش گفتم دیگه دوستش ندارم و با اینکار حس خیانت بهم دست میده گفت دیگه نمیبینه که همزمان شد با فیلتر شدن اینستا و واتساپ و دیگه از اون روز ندیده البته من اینجور فکر میکنم چون چیزی رو گوشیش ندیدم(اینم بگم ماهی یکبار یا کمتر یواشکی گوشیشو چک میکنم). مشکای که این روزا دارم اینکه خونوادش خیلی منو اذیت میکنن، قبلا دخالت هاشون منو اذیت میکرد حالا به بهونه ی بچه همش میخوان من خونشون باشم منم واقعا خسته شدم، دوست دارم هفته ای یکبار برم اونجا مثل خونه ی پدرخودم ولی مادرشوهرم یک روز درمیون زنگ میزنه که واقعا جوری شدم که وقتی صدای گوشیمو میشنوم تپش قلب میگیرم و حالم بد میشه شوهرم هم طرف اونا رو میگیره و میگه برم که دلشون نشکنه و ناراحت نشن. از طرفی هر موقع اونجا میرم از صحبتاشون میفهمم که شوهرم کلی خرید براشون انجام داده یا چیز هایی رو اونجا برده که یک دونش رو خونه ی خودمون نیورده. یا مثلا من اگر بگم هوس شیرینی کردم یه جعبه ی کوچیک برای من و یک یا دو جعبه ی بزرگ برای اونا میخره اینم بگم تو حاملگیم من ویار هرچیزی که داشتم و برام میخرید وقتی خونه ی اونا هم میرفتم میدیدم اونجا هم هست. از این ناراحتم که اصلا براش اولویت نیستم و همه چیز و همه کس براش با اهمیت ترن. الان من بخاطر حال بدم که فشارم همیشه پایین هست و همیشه خسته و بی حال هستم و گاهی سرگیجه دارم خودم رفتم دکتر برام چکاپ کامل نوشتن ولی بعد دوماه هنوز منو نبرده آزمایش بدم اما هفته ی پیش خودش سرماخورد رفت دکتر و ۶۵۰ تومان خرج تقویتی هایی که دکتر داده بود شد. تا الان فکر اون شخص از ذهنم پاک شده بود ولی اینسری بخاطر کار های شوهرم این فکر افتاده توی سرم که اگر با اون ازدواج میکردم حتما خوشبخت تر بودم. الان فقط بخاطر پسرم دارم به این زندگی ادامه میدم ولی خیلی خسته شدم. دلم میخواد طلاق بگیرم اما بخاطر پسرم و اینکه خونوادم پشتم نیستن و یه ترسی هم از زندگی بعد طلاق دارم اینکارو نمیکنم. چند باری به خودکشی فکر کردم چون خیلی احساس حقارت میکنم و اصلا اعتماد بنفس ندارم و در کل از زندگیم راضی نیستم ولی وقتی به پسرم نگاه میکنم منصرف میشم. اینم بگم که سر جریان فیلم های مستهجن یک بار سعی کردم خودمو خفه کنم که چون اون لحظه جایی برای حلق اویز کردن نداشتم شالم رو به دستگیره ی کمد بستم و وقتی به یک دست اونو کشیدم بیهوش شدم و به حالت نشسته افتادم ولی چون بعدش فشار دور حلقم کم شد بهوش اومدم و دوباره سعی داشتم به روش دیگه ای این کار رو بکنم که همسرم وارد اتاق شد و برای اینکه متوجه نشه چه نیتی دارم دیگه ادامه ندادم.
الان خیلی از زندگی خسته هستم و امیدوارم شما بتونید کمکم کنید. اینجا پیام دادم چون چت کردن برام راحت تره تا اینکه بخوام حرف بزنم. ببخشید که خیلی طولانی شد نیاز داشتم با کسی درد و دل کنم. تشکر
سلام دوست عزیز؛ شما در صحبتاتون مسایلی رو مطرح کردین که از چند جهت قابل بررسی هست. اغلب مشکلاتتون با تقویت و افزایش عزت نفس و اعتماد به نفس، قابل بهبود هست. اگه امکانشو دارید به مشاور خانواده و یا روانشناس فردی مراجعه کنید تا بتونید زودتر به نتیجه برسید. اما اگه شرایطش رو ندارید راههای تقویت و افزایش عزت نفس رو سرچ کنید. کتابها و منابع مفیدی در این زمینه هست که مطالعه اونها میتونه خیلی کمکتون کنه. برای سلامتی جسمانی و روانی خودتون تلاش کنید. هرچقدر شما تلاش کنید قوی تر و شادتر باشید، مادر بهتری هم برای فرزندتون خواهید بود. پس اولویت با رشد و تقویت خودتون هست.
سلام من ۲ساله ازدواج کردم بچه ندارم من ازوقتی باهمسرم ازدواج کردم پول های سرعقدم ازم گرفته پول های وام ازدواجموگرفته تاالان داره همش ازمن پول میگیره ازدوران عقدتاالان اخلاقش خیلی تندهست من مریض شدم مریضی زنان گرفتم منوکتک میزنه بامن دعوامیکنه منوتهدیدمیکنه میگه میکشمت جنازتومیزارم زیرتخت توکمدخفت میکنم تیکه تیکت میکنم همش داره فیلم های جنایتی میبینه به من میگه حواست باشه منومیزنه تابهم خرجی بده .یه وقت های بهم خرجی نمیده.حتی سهم یارانه خودم بهم نمیده .بعدبامهربون قربون صدقه همون خرجی هاروازم میگیره دیگه بهم پس نمیده ازمن وخانواده ام پول میگیره ولی پول هامون پس نمیده میگه برین شکایت کنیدقرص ب ۲مصرف میکنه هیچی ازخودش نداره حتی یه پس اندازهم ازخودش نداره تواسنپ کارمیکنه حتی پول نداره واسه خونه خریدکنه یواشکی میره خونه مامانش ازاینجاوسایل خوردنی میاره برنج وغیره.من به همسرم ازنظرجنسی وروحی خیلی بهش محبت میکنم حتی مریض میشه بهش میرسم مثل یه پروانه.اصلامحبت های منونمیبینه جلوی چشمام نگاه میکنه میگه توواسه من هیچ کاری نکردی کلانمک نشناس هست ولی من مریض میشم اصلامنونمیبره دکترمیگه قرص بخورتاخوب بشی .یه وقت های منومیبره دکترانقدرسرم قرمیزنه که داغون میشم.خیلی داغون میشم باحرف هاش ازدوران عقدبهم گفت پول بده برم واسط طلابخرم پول لباس عروس وغیره حتی پول تعمیرات خونه رومن پولشودادم .خانواده همسرم هیچ کاری نکردن .حتی عروسی وغیره واسش نگرفتن.۱۰میلیون فقط باباش داده واسه مبل بقیش خودم دادم.خانوادش هم جلوی من میگن پسرمن این همه کارهاروکرده تومگه کردی که به پسرمن میگی پول هاموبده توپول ازکجااوردی .من قبلاسرکارمیرفت پس اندازمیکردم .ولی دیگه کارنمیکنم.مثل شوهرم نبودم.توشهرغریب اومدم دورازخانوادم.خانواده همسرم به من بی محلی میکنن .هرموقعه ازخانوادش پول میگیره سری پول هاشون پس میده.همسرم میگه بروکارکن پول هاتوبیاربه من بده واقعاخسته شدم ازیه طرف هم توخانواده ماطلاق بده لطفاراهنمایی کنید.
سلام دوست عزیز؛ با توجه به توضیحات شما، زندگی مشترک شما در بسیاری از ابعاد دچار مشکل و آسیب هست. ترمیم و بهبود روابط شما بسیار سخت و نیاز به پیگیری جدی و تاب آوری بالای هر دو طرف هست. و کاملا به جدیت و اراده خودتون بستگی داره.برای بررسی بیشتر و تصمیم گیری بهتر حتما به زوج درمانگر مراجعه کنید.
سلام ببخشیدشماخودتون مشاوره زوج درمانگری میدین که بیایم پیش شما.جای خوبی میشناسیدممنون میشم معرفی کنید
سلام دوست عزیز؛ مرکز مشاوره روان آرام در این زمینه متخصص های خوبی داره. با شماره های 09905758590 و 02188216100 تماس بگیرید راهنماییتون میکنند.
سلام وقتتون بخیر من حدود نه ماهه ازدواج کردم و عقدی هستم
خیلی نامزدم رو دوست دارم وبهش محبت میکنم ولی نامزدم هر از یه مدت که میگذره باهام بدرفتاری میکنی به عنوان مثال
یک هفته باهام خوبه ولی ۱٠_۱۵روز یهویی و بدون دلیل باهام بدرفتاری میکنه و قهر میکنه و دیگه سراغم نمیاد واین چرخه مدام تکرار میشه
بهش زنگ میزنم با بد اخلاقی باهام رفتار میکنه همش میگه من همینم دوست داری با همین شرایط بساز دوست نداری طلاق بگیر
حتی چندین بار کتکم زده ولی من بازهم به خاطر علاقه زیاد نسبت بهش همه ی این بدیهاش رو نادیده گرفتم
الانم دوسه روز مونده به تولدم الکی و بدون هیچ دلیلی باهام قهر کرده سرم داد میزنه بهم بی محلی و بی توجهی میکنه تا دیروقت میره بیرون ولی نمیدونم کجا میره و چه میکنه وقتی هم سوال میکنم میگه تو فوضولی نکن اما وقتی ازش درخواست میکنم یه روز در هفته من رو ببره بیرون همش بهانه میاره و یا الکی باهام دعوا میکنه که نخواد منو ببره بیرون
مشاوره هم رفتم ولی نتیجه ای نداده چون یه طرفه بوده واون به هیچ وجه حاضر نیست بره مشاوره و فقط میگه حرف حرف خودم
همچنین که نامزدم اعتیاد به مشروبات الکلی داره و قبلا سر این موضوع زیاد دعوا میکردیم و من خیلی سعی داشتم ترکش بدم اما خودش مقاومت میکرد و نمیخواست که ترک کنه
وهرروز از بوی دهانش متوجه میشم که مشروب خورده جدیدا وقتی از او سوال میکنم که بوی دهانت بوی چیه انکار میکنه و جوابای الکی میده مثلا میگه بوی آدامسه ولی عرق خوریش خیلی روش تاثیر منفی میگذاره از خود بی خود میشه مثل دیوونه ها میشه
هرروز من شده گریه و زاری
ممنون میشم جواب من رو بدید و من رو راهنمایی کنید
سلام دوست عزیز؛ لطفا معیارهای ازدواج تون و هدفتون از ازدواج و همچنین انتظاراتتون از زندگی مشترک رو بازنگری و بررسی بفرمایید. اگه با بینش و دید منطقی و باز مسایلی که عنوان شد رو چک کنید بهتر تصمیم گیری خواهید کرد.
با سلام و خسته نباشید
19 سالمه با دختری16 اشنا شدم ک دوبار بهم خیانت (چت با پسرا ی صورت یک و سه ماه) انجام داده ولی رابظمون قویه و خونواده دوطرفم خبر دارن و نکته دیگ اینه خودش بهم گفته قضیه چت کردن رو و در کل کارای ریادی واسم انجام داده ولی من نمیتونم با این قضیه کنار بیام (هنورم فرد دومی رو دنبال میکنه ولی ب روم نیوردم وقتی گفتم چرا گفت یه مدت کم بودم اره نبودم ولی دلیل نمیشه بره چت کنه و برای بار دوم قوی تر ظاهر شدم ولی بازم خیانت گفتم چرا گفت خواشتم واسطه دخترخالش و اون باشه ک دوباره اشتی کنن ولی انگار خوداش دلباخته اون شده) و میگه هرکاری میگم اتجام میدم حتی مشاوره ولی لطقا کتارم باش میخوام برگردم من نمیدوتم الان چطور برخورد کنم ؟