به راحتی وقت مشاوره بگیرید همه ما در مراحل و زمان هایی از زندگی نیاز به صحبت کردن و مشاوره گرفتن از فردی داریم که بتواند ما را درک کند.
عادات غلط در زندگی مشترک

عادات غلط در زندگی مشترک

کارگاه بهبود زندگی مشترک به صورت کاملا رایگان در اختیار افراد قرار گرفته است. تا بتوانند با استفاده و به کار بستن آن در زندگی کیفیت زندگی خود را ارتقا بخشند. این مقاله یکی از چند مقاله ای است که در این حوزه بارگذاری شده است. برای استفاده بیشتر و موثر تر افراد می توانند به دیگر مقالات نیز مراجعه کرده و آن ها را نیز مطالعه نمایند.در اینجا قرار بر آن است که به بحث عادات غلط در زندگی مشترک بپردازیم.

 

عادت

به طور کلی عادت واژه ای شناخته شده است. به هنگامی که یک فرد وابستگی جدایی ناپذیر به یک رفتار یا شی و یا عملی دارد، آن عمل و رفتار و شی وارد عادات وی می گردند. به طور مثال برخی عادت دارند گوشه لب هایشان را بجوند. برخی عادت دارند با پا به روی زمین ضرب بگیرند. برخی عادت به تولید صدا دارند و… از گذشته به این دلیل که کنار گذاشتن عادت بسی سخت و دشوار است، ضرب المثلی ساخته اند با این عنوان که… «ترک عادت موجب مرض است.» حقیقتا که چنین نیست. عادت اشتباه باید کنار گذاشته شود ولو آنکه به اصطلاح موجب مرض باشد( گرچه عادات نیک و خوب نیز باید از بین بروند و تنها برای نفس کار هر بار تکرار شوند نه برای از روی عادت بودن. به هر حال این بحث در این مجال نمی گنجد. )

عادت معمولا افراد را به شخصه درگیر می کند. به عبارتی طرف معامله فرد در عادات و عادت خودش است. حال اگر این عادات وارد مرحله ای تازه شده و دیگری را هم در خود دخیل کنند دیگر واقف به خود فرد نیست. به هنگامی که عادت وارد زندگی مشترک می شود در برخی مواقع و موارد ممکن است آزار شریک زندگی را در پی داشته باشد و منجر به عادات غلط در زندگی مشترک شود.

در اینجا به برخی از این موارد خواهیم پرداخت.

لازم به ذکر است که …

این نکته را نیز باید در نظر داشت که اکثریت جامعه در نظر گرفته شده اند. و ممکن است این عادات در فردی باشند اما شریک زندگی وی را آزار ندهند.

در اینجا به صورت تیتر وار به این موارد خواهیم پرداخت و سپس به طور کامل توضیح داده خواهد شد.

 

عادات غلط

  1. عادت به دخالت دادن افراد دیگر در موارد خصوصی
  2. عادت به فرار از مشکلات
  3. عادت های رفتاری مانند (غذا خوردن با صدا، بیش از حد شوخ بودن و…)
  4. عادت به توجیه کردن
  5. عادت به خیانت
  6. عادت به بد قولی
  7. و…

عادات غلط در زندگی مشترک

 

 

حال فرصت آن است که به طور کامل و مفصل به توضیح موارد ذکر شده بپردازیم.

نکته:

هیچ یک از موارد ذکر شده جنسیت خاصی نداشته و تمامی افراد را شامل می شوند

عادت به دخالت دادن افراد دیگر در موارد خصوصی

معمولا این عادت می تواند تمامی افراد را به ستوه بیاورد. دخالت دادن خانواده، دوست، آشنای فامیلی و… در موارد خصوصی می تواند شریک زندگی افراد را آزرده خاطر نماید. تنها در صورتی که دو فرد با یکدیگر به توافق رسیده برای در میان گذاشتن مسئله و مشورت، می توان آن را به دیگران نیز انتقال داد. اما حریم خصوصی افراد چیزی است که خط قرمز آنان محسوب می شود. در میان گذاشتن آن با دیگری نه تنها عادتی اشتباه است بلکه رفتاری غیر اخلاقی است.

 

عادت به فرار از مشکلات

آسان ترین راه در برخورد با مشکلات، فرار از آن هاست. فرار از مشکلات می تواند عادتی بد و غیر قابل تحمل شناخته و نام برده شود. به هنگامی که دو نفر با یک دیگر تشکیل زندگی مشترک می دهند، قصد شریک شدن در تمامی مراحل را در سر می پرورانند. حال اگر فردی در مشکلات شانه خالی کرده و عادت به فرار از مشکلات داشته باشد، شریک زندگی را نا امید می کند. چرا که از نامِ شریک زندگی مشخص است. شریک در زندگی! نه تنها شریک در شادی.

 

عادت های رفتاری مانند (غذا خوردن با صدا، بیش از حد شوخ بودن و…)

تفاوت های رفتاری می تواند باعث از بین رفتن آرامش زندگی شود. اگر شخص غذا را با صدا میل کند و شریک زندگی وی از این رفتار آزار بیند، می تواند این عادت، عادتی اشتباه نام برده شود. و باز هم به دلیل این تفاوت های فردی ممکن است شوخ طبع بودن نیز شریک زندگی فردی را آسیب رساند.

یا می توان افراد را در چنین شرایطی تغییر داد و یا چشم پوشی کرد.

عادت به توجیه کردن

توجیه رفتار و عادات یکی از دیگر عادات غلط افراد است. به هنگامی که فرد از قبول رفتار خود کناره گیری کرده و دست به توجیه می زند، توان آزار دادن پارتنر خود را دارد. این عادت کمی شباهت به مسئولیت ناپذیری افراد دارد. اما کمی بدتر و کمی سخت تر. به آن دلیل که توجیه کار را نمی توان قانع کرد. فردی که دائم دست بر توجیه می زند در حال سانسور کردن خود است.

عادت به خیانت

خیانت چه یک دفعه چه در دفعات متعدد رفتاری بس سخیف و شرم آور است. حال برخی افراد عادت واعتیاد خیانت دارند. در چنین شرایطی نیز عموما راضی به جدایی از پارتنر همیشگی خود نیستند. در نتیجه با وجود پارتنر و خیانت نارضایتی را در زندگی خود جاری می نمایند.

عادت به بد قولی

بد قولی نیز یکی دیگر از این عادات است. لزوما هم به معنای سر وقت بودن نمی باشد. برخی قول ها نظیر قول ازدواج، قول سفر، قول میهمانی و… هم در صورت عدم انجام به نارضایتی منجر می شوند. بد قولی نیز شباهتی بسیار با بی مسئولیتی دارد.

دریافت مشاوره

تمامی مقالات و مطالبِ از پیش نوشته شده، بر اساس اکثریت جامعه و بدون در نظر گرفتن تفاوت های فردی و ویژگی های به خصوص افراد سازمان دهی شده است. تنها به آن دلیل که جامعه شمول بوده و تمامی افراد بتوانند از آن استفاده نمایند. در نتیجه برای دریافت بازدهی بیشتر و موثر تر بهتر است افراد با مراجعه به مشاور و با در نظر گرفتن ویژگی های فردی، دست بر اقدام زنند. روان آرام همراه کادر مجرب خود در کنار افراد است. نه تنها در این حوزه، بلکه در تمامی مواردِ مرتبط با مشاوره و روانشناسی. در نتیجه می توان گفت که کارگاه های بهبود زندگی مشترک می تواند موثر باشد. اما نه به اندازه مشاوره.افراد می توانند برای از بین بردن عادات غلط در زندگی مشترک نیز به مشاوران مراجعه نمایند.

مقاله عادات غلط در زندگی مشترک یکی از مقاله های کارگاه بهبود زندگی مشترک است که به صورت رایگان در سایت روان آرام قرار گرفته است، تا راهنمایی برای ارتقا بهتر زندگی مشترک افراد باشد. برای دریافت اطلاعات بیشتر و بهبود و ارتقا بیشتر زندگی مشترک بهتر است مقالات پیش و پس از این مقاله را نیز مورد بررسی قرار دهید. امید است که بتواند به آرامش زندگی تان افزون نماید. موفق، بر قرار و روان آرام باشید.

چه عادت هایی در زندگی مشترک غلط هستند؟

عادت به دخالت دادن افراد دیگر در موارد خصوصی
عادت به فرار از مشکلات
عادت های رفتاری مانند (غذا خوردن با صدا، بیش از حد شوخ بودن و...)
عادت به توجیه کردن
عادت به خیانت
عادت به بد قولی

منظور از عادت چیست؟

به هنگامی که یک فرد وابستگی جدایی ناپذیر به یک رفتار یا شی و یا عملی دارد، آن عمل و رفتار و شی وارد عادات وی می گردند.

عادت به دخالت دادن افراد دیگر در موارد خصوصی از چه جهاتی مشکل ایجاد می کند؟

حریم خصوصی افراد چیزی است که خط قرمز آنان محسوب می شود. در میان گذاشتن آن با دیگری نه تنها عادتی اشتباه است بلکه رفتاری غیر اخلاقی است.

4.6/5 - (453 امتیاز)
بپیوندید
اطلاع از

0 نظرات
Inline Feedbacks
مشاهده همه کامنت ها

پاسخگوی شما 9 الی 21

88216100 نوبت‌دهی مشاوره