به راحتی وقت مشاوره بگیرید همه ما در مراحل و زمان هایی از زندگی نیاز به صحبت کردن و مشاوره گرفتن از فردی داریم که بتواند ما را درک کند.
مشاوران حرفه‌ای و با تجربه
بازگشت وجه در صورت نارضایتی
مشاوره حضوری،آنلاین و تلفنی
انتخاب بهترین مشاور برای شما

مشاوره انگیزشی

مشاور آیا به مشاوره انگیزشی نیاز دارم؟ مشاور ازدواج مشاور انگیزشی چه کسی است؟ مرکز مشاوره آشنایی با مرکز مشاوره ما سرویس ها سوالات متداول مشاوره انگیزشی

انگیزه

انگیزه، کلمه ای است که از کودکی شنیده ایم. اما سوالات متعددی در رابطه با این اصطلاح مطرح می شود. انگیزه چیست؟ چه چیزی به ما انگیزه می دهد؟ مشاوره انگیزشی چیست؟ بزرگترین معضلی که در دنیای پر سرعت امروز با آن روبرو هستیم این است که بفهمیم چگونه برای انجام وظایفی که به نظر ساده می رسند، اما بسیار دشوار هستند، به خود انگیزه دهیم. متخصصان و خردمندان گفته اند که انگیزه از درون شما ناشی می شود و می توان از آن برای تغییر آن چه غیرممکن به نظر می رسد، استفاده کرد.

فاکتورهای مختلفی برای افراد مختلف وجود دارد که بر انگیزه در آنها تأثیر می گذارد، مانند: محل زندگی، زندگی اجتماعی، افرادی که روزمره می بینید و با آنها صحبت می کنید. برای برخی از افراد می تواند خانواده و دوستان باشد، برای برخی دیگر می تواند درآمد باشد.

انگیزه را می توان به راحتی اراده قوی یا نیروی محرکه ای تعریف کرد که به ما کمک می کند وظایفی را که برای بقای ما مهم هستند، آغاز و اجرا کنیم. همچنین نیرویی است که به ما کمک می کند تا در جهت حرکت مورد نظر خود در زندگی حرکت کرده و کار کنیم. انگیزه فقط یک کلمه نیست بلکه ابزاری قدرتمند یا نیروی محرکه تحول و شروع جدید است.

مشاوره انگیزشی

مشاوره انگیزشی یک روش مشاوره است که به افراد کمک می کند احساسات دوگانه و عدم اطمینان را برطرف کنند تا انگیزه درونی لازم برای تغییر رفتار خود را پیدا کنند. مشاوره انگیزشی اغلب یک فرایند کوتاه مدت است که ایجاد تغییرات در زندگی را راحت تر می کند و انگیزه شما را در زندگی افزایش می دهد.

مشاوره انگیزشی برای مواردی مانند ترک اعتیاد، شرکت در آزمون مهم، مقابله با بیماری هایی مانند سرطان و … انجام می شود. این مشاوره به افراد کمک می کند تا انگیزه تغییر رفتارهایی را کسب کنند که مانع آن ها برای انتخاب سالم تر می شود.

آیا به مشاوره انگیزشی نیاز دارم؟

تغییر سخت است. هر زمانی که در نظر دارید تغییری ایجاد کنید، چه جزئی و چه تغییرات بزرگ، برای انجام آن نیاز به تصمیم و متعهد بودن به آن دارید. با این حال، هنگامی که این تغییر به ویژه باعث تغییر در زندگی شود، یافتن انگیزه کافی برای اقدام دشوار است. آزادی از اعتیاد یا عادات مخرب فراتر از تمایل صرف به تغییر است، اما تشخیص نیاز و تمایل به تغییر اولین مراحل بهبود است. بنابراین اگر انگیزه و قدرت کافی برای تغییر ندارید، اما علاقه دارید که تغییر کنید، شما به یک مشاوره انگیزشی نیاز دارید.

چه عواملی باعث نداشتن انگیزه می شود؟

عدم انگیزه می تواند به دلایل مختلف ایجاد شود اما عمده ترین آن ها، دلایل زیر است:

مراحل مشاوره انگیزشی:

  1. پیش اندیشی: شما انگیزه کمی دارید یا هیچ انگیزه ای برای ایجاد تغییر در رفتار ندارید، زیرا در خود مشکلی نمی بینید.
  2. تعمق: ممکن است شما متوجه شوید که رفتارتان مشکلاتی دارد، اما در ایجاد هرگونه تغییر احساس تردید و دو گانه ای دارید.
  3. آمادگی: شما نسبت به تغییر رفتار خود متعهد شده و مسئولیت آن را می پذیرید.
  4. اقدام: به طور فعال در تغییر رفتار خود نقش دارید.
  5. نگهداری: شما برخی جنبه ها را ایجاد کرده و با پشتیبانی مشاور تغییرات رو شروع می کنید.

آیا مشاوره انگیزشی واقعا موثر است؟

بله، ثابت شده است که مشاوره انگیزشی باعث ایجاد تغییرات رفتاری مثبت در زندگی شما می شود، مهارت های مقابله ای را افزایش می دهد، تصمیم گیری را ارتقا می دهد و توانایی های شما را بررسی می کند.

مشاور انگیزشی چگونه به من کمک می کند؟

اولین و مهمترین گام ایجاد رابطه قابل اعتماد بین مراجع و مشاور، تعیین اهداف قابل دستیابی و ارائه هدفی روشن است که سپس با چشم انداز مثبت دنبال می شود.

آیا مشاوره انگیزشی برای شکست عشقی نیز مناسب است؟

بله! مشاوره انگیزشی برای هر تغییر مثبتی است که می خواهید در زندگی خود ایجاد کنید. اگر تصمیم دارید که پس از شکست عاطفی و اتمام یک رابطه، به حرکت و زندگی خود ادامه دهید، مشاور انگیزشی به شما کمک می کند.

طول مشاوره چقدر است؟

طول مشاوره وابسته به نیازها و اهداف شما است. می تواند کوتاه مدت و در حدود ۴ تا ۶ جلسه باشد. همچنین شما می توانید یک مشاوره انگیزشی را به عنوان لایف کوچ در زندگی خود داشته باشید و به صورت طولانی مدت و همیشگی توسط او حمایت شوید.

4.7/5 - (139 امتیاز)

مشاور انگیزشی چه کسی است؟

یک مشاور انگیزشی مراجع را تشویق می کند تا در مورد نیاز خود به تغییر و دلایل شخصی خود برای ایجاد تغییر صحبت کند. نقش مشاور، عمدتاً هدایت مکالمه ای درباره تغییر و تعهد است. مشاوره انگیزشی به طور کلی یک مشاوره کوتاه مدت است که فقط به یک یا دو جلسه زمان نیاز دارد، اگرچه می تواند به عنوان یک مداخله در کنار سایر درمان های طولانی مدت باشد.

مشاوره انگیزشی از رویکرد شخص محور یا مشتری مداری کارل راجر به عنوان مشاوره ای و درمانی به عنوان روشی برای کمک به افراد در انجام روند دشوار تغییر شکل گرفت. روند کار دو برابر است. هدف اول افزایش انگیزه فرد و هدف دوم این است که شخص تعهد خود را برای تغییر بدهد. در مقابل بیان ساده نیاز یا تمایل به تغییر ، شنیده شدن ابراز تعهد با صدای بلند برای کمک به بهبود توانایی مشتری در انجام این تغییرات نشان داده شده است. نقش درمانگر بیش از مداخله در گوش دادن است. مشاوره انگیزشی غالباً با سایر مداخلات مانند شناخت درمانی ، گروههای حمایتی مانند مشروبات الکلی ناشناس و آموزش مدیریت استرس ترکیب یا پیگیری می شود .

مرکز مشاوره و روانشناسی روان آرام، دارای مجوز رسمی سازمان نظام روانشناسی و مشاوره بوده و توسط سرکار خانم دکتر آزیتا امین الرعایا تاسیس گردیده است. کادر کلینیک روان آرام را مشاورانی خبره، اساتید دانشگاهی و روان درمانگران به نام تشکیل داده اند. حوزه فعالیت این کلینیک روانشناسی را می‌توان حوزه فعالیتی وسیعی دانست چرا که خدمات ارائه شده در این مرکز مشاوره مشکلات روان شناختی، روان پزشکی، کودک و نوجوان، بزرگسالان، فردی، زوج درمانی، خانواده و حتی مشاوره های گروهی را نیز پوشش می‌دهد

مشاوره انگیزشی

چگونه انگیزه مان را بیشتر کنیم؟

اگر به آنچه باعث کمبود انگیزه می شود، توجه داشته باشیم، کافی است برای افزایش انگیزه، خلاف آن کار را انجام دهیم. برخی از بهترین نکات برای افزایش انگیزه در زیر آمده است:

بپیوندید
اطلاع از

94 نظرات
جدیدترین ها
قدیمی ها بیشتر رای
Inline Feedbacks
مشاهده همه کامنت ها
ابوالفضل
7 ماه قبل

سلام من خیلی علاقه دارم به زبان انگلیسی نمی دونم چرا موقع درس خوندن خوابم میگیره

kim jaya
8 ماه قبل

سلام مامانبزرگ من از شروع کرونا حسابی استرسی شد.و دایو به همه چیز غر می زد و هی نگران بود و کم کم وسواسی شد و بعد کم کم با مشکلات شدید معدع درد و حالت تهوه که هر روز برایش پیش می آمد رو به رو و الان هم هی می گوید که کارش به بیمارستان می رسد و نفوذ بد می زند و می گوید من خوب نمی شوم .پیش دکترا ی زیادی با دارو های زیادی هم رفت ولی هیچ جوابی نگرفت و وقتی بهش می گم برو پیش روانشناس گوش نمی کنه .ولی خودشم می گه من خوب نمی شم و می رم بیمارستان .خوب غدا نمی خوره و خوب هم نمی خوابه و هیچ وقت صبحانه نمی خوره

فاطمه زهر ا
1 سال قبل

من دیشب درسم را خونده بودم برای امتحان ولی از استرس زیاد نشستم تقلب نوشتم بعد سسلامر جلسه ی امتحان با اینکه همه ی سوالات را بلد بودم معلم برگه تقلبم را گرفت الان اگر به معاون مون بگه نمره ی اون درسم صفر میشه و از چشم مامانم و معلممون میفتم دارم از دلشوره می میرم گریه هامم بند نمیاید

فاطمه زهر ا
1 سال قبل

من دیشب درسم را خونده بودم برای امتحان ولی از استرس زیاد نشستم تقلب نوشتم بعد سسلامر جلسه ی امتحان با اینکه همه ی سوالات را بلد بودم معلم برگه تقلبم را گرفت الان اگر به معاون مون بگه نمره ی اون درسم صفر میشه و از چشم مامانم و معلممون میفتم دارم از دلشوره می میرم گریه هامم بند نمیاید

ایسو
1 سال قبل

سلام من کلاس ششم هستم ریاضیم خیلی عقبه وانگیزه ای برای درس ریاضی ندارم چیکار کنم

منصوره فرهادی (کارشناس تیم محتوای روان آرام)
1 سال قبل
پاسخ به  ایسو

سلام دوست عزیز؛ مسئله تون رو با والدین و معلمتون مطرح کنید و ازشون کمک بگیرید. اگه بین دوست و اشناهاتون کسی رو سراغ دارید که میتونه حدود یک ماه وقت بزاره و باهاتون کار کنه با مشورت با والدبنتون از ایشون کمک بگیرید. الان از نظر زمانی بهترین وقته که شروع کنید و به آخر سال تحصیلی موکول نکنید.

کاملیا
1 سال قبل

سلام نمیدونم چرا نمی تونم یه جا تمرکز نتیجه های امتحانم اگر هرچیز به جز 20 بیاد ناخداگاه میزنم زیر گریه حتی اگر 19.75 باشه خیلی اراده و کوششم ضعیفه چه کا کنم ؟

فاطمه
1 سال قبل

سال دوم دبیرستانم و رشته م تجربی نمیدونم چرا نمی تونم اراده محکم داشته باشم برای درس خوندن چی کار کنم؟

دانیال
1 سال قبل

چیکار کنم وقتی هیچ کس پشتم نیست
تنهام دلم به کار نمیره کارم که برم حسود دارم
با سن کم طلاق حرف زیاده ولی انگیزه داشتم ولی از بین رفت الان خودم موندم و خودم

پاسخگوی شما 9 الی 21

88216100 نوبت‌دهی مشاوره