به راحتی وقت مشاوره بگیرید همه ما در مراحل و زمان هایی از زندگی نیاز به صحبت کردن و مشاوره گرفتن از فردی داریم که بتواند ما را درک کند.
روش برخورد با کودک شلوغ

11 روش برخورد با کودک شلوغ

روش برخورد با کودک شلوغ

دوست دارند همه چیز های اطراف را کشف کنند و هر روز در حال بازی کردن و شیطنت می باشند. این تصویر دوست‌داشتنی که همه وقت از کودک های اطراف خود می‌بینیم بعضی وقت ها تحمل و مدیریتش برای پدر و مادر خیلی دشوار می‌شود و بعضی وقت ها حتی امکان دارد حس نگرانی پیدا کنند که مبادا همین رفتارهای شیطنت آمیز طبیعی نیست. اگر شما هم این عقیده را دارید درباره رفتار با کودکان پرانرژی و روش برخورد با کودک شلوغ به اطلاعات و آگاهی بیشتری نیاز دارید با مشاوران کودک کلینیک روان آرام تماس بگیرید.

اگر فرزند شما هم پشت سر هم از این طرف به آن طرف رفته و در حال کشف و شیطنت است، شاید خوشحال شوید اگر بدانید که داشتن کودکان پرانرژی کاملا طبیعی است. دکتر کن هالر، دستیار پروفسور طب اطفال در مدرسه‌ی پزشکی دانشگاه سنت لویز می‌گوید: کودک در ۴ سالگی روی بدنش کنترل پیدا می‌کند. این باعث می‌شود که احساس استقلال داشته باشد و به‌طور طبیعی منجر به فعالیت‌های بیشتری می‌شود.

در مدت کوتاهی کودک ۴ یا ۵ ساله‌ی شما شروع به پریدن، رقصیدن، چرخیدن، پشتک زدن، بالا رفتن از مبلمان، پریدن از روی پله‌ها و راه رفتن روی یک خط مستقیم و باریک می‌کند. او به احتمال زیاد این توانایی را دارد روی یک پا بایستد و بارها بدون این که تعادل خودش را از دست بدهد، از روی یک طناب بپرد و به احتمال زیاد بدون این که نیازی به هیچ گونه کمک داشته باشد، این توانایی را دارد که تاب بخورد.به علاوه‌ تمام این ها هر دستارود جدیدی باعث افزایش یافتن اعتماد‌ به‌ نفس کودک شما شده و او را تشویق به این می‌کند تا توانایی‌ها و مهارت‌هایش را بیشتر گسترش دهد. مشاوره کودک خوب

 

مدیریت کردن رفتار کودکان | روش برخورد با کودک شلوغ

بودن با یک کودک پرانرژی می‌تواند بسیار کسل‌کننده باشد، اما محدود کردن همین کودک ها پاسخ درستی به رفتار آن ها نمی باشد. به جای آن باید به‌ دنبال روش برخورد با کودک شلوغ باشید که روحیه‌ی او را به سمت کارهای دیگری هدایت کنید و هر چیزی را که باعث متمایل شدن بیشتر او به این رفتار می‌شود حذف کنید. در اینجا ۶ روش برخورد با کودک شلوغ را بیان می کنیم.

 

1- او را در یک رشته‌ی ورزشی ثبت‌نام کنید

کودکی مهم ترین وقت برای پیوستن به لیگ فوتبال نونهالان یا شروع کردن ژیمناستیک، کاراته یا کلاس شنا است. هر کدام از این فعالیت‌ها این توانایی را دارد دلیلی بر بهتر شدن هماهنگی و بالا رفتن تمرکز فرزند شما شود. به آن ها اجازه دهید خودشان برنامه‌ای را که دوست دارند انتخاب کنند، اما اطمینان داشته باشید که این فعالیت‌ها بیش‌از حد ساختار پیدا کرده و نظام‌مند نیست. انجمن پزشک های اطفال در آمریکا (AAP) پیشنهاد می‌کنند کلاس‌هایی که برای کودکان پیش‌دبستانی برگزار می‌شوند، باید دست کم ۳۰ دقیقه بازی آزاد داشته باشد و برنامه‌ی آموزشی آن نباید بیش از ۲۰ دقیقه طول بکشد.

 

2- برایش لوازم جدید بخرید

با اطمینان زیاد بگوییم کودک ۳ ساله‌ی شما عاشق سه‌چرخه‌ می باشد ، اما این سه‌چرخه این توانایی را دارد مانع رشد او بشود. برای او یک دوچرخه ای با چرخ‌های کمکی خریداری کنید. و برای او حلقه‌ی هولا، فریزبی، راکت تنیس کوچک، اسب پلاستیکی و توپ‌هایی در اندازه‌های مختلف بخرید. به علاوه این ها امکان دارد بخواهید برای کودک‌ خود دستگاه پخش موسیقی مخصوص خودش را بخرید تا هر زمان که دوست داشت با موسیقی موردعلاقه‌اش برقصد.

 

3-  با هم بازی کنید

دفعه‌ی بعد که به سوی پارک رفتید اسکیت یا بادبادکی را که او توانایی داشته باشد به‌پرواز دربیاورد با خود ببرید. در خانه تظاهر کنید که با یک قلمو و سطل آب مشغول رنگ زدن دیوار خارجی خانه‌تان هستید یا با حبابی دنبال کودک‌تان کنید. زمانی که به‌ دلیل شرایط آب‌وهوایی مجبور هستید در خانه بمانید، بازی‌هایی انجام دهید که باعث تحرک داشتن کودک شود.

 

4- تلویزیون را خاموش کنید

اگر این فکر را می کنید که تماشای تلویزیون در روش برخورد با کودک شلوغ شما کمک می کند سخت در اشتبه هستید. کارتون‌ها و سیستم‌های بازی با تحرک زیاد این توانایی را دارد باعث تحریک بیش‌ازحد کودک شود و درنتیجه کودک شما حتی این توانایی را ندارد سر جای خودش بنشیند. انجمن متخصصان بیماری اطفال در آمریکا پیشنهاد می‌کند کودکان در طول روز تنها ۲ ساعت درمعرض تلویزیون، بازی‌های ویدیویی و کامپیوتر قرار بگیرند و ۳ ساعت قبل از خواب تماشای هر سه مورد ممنوع می باشد.

 

روش برخورد با کودک شلوغ

 

5- مراقب غذای کودک باشید

شیرینی به‌ خودی خود این توانایی را ندارد باعث فعالیت خیلی زیاد شود، ولی مطالعات نشان می‌دهند که خوردن آب‌نبات و نوشیدنی‌های شیرین با معده‌ی خالی باعث بیشتر شدن فعالیت‌ کودکان می‌شود. همچنین مهم است که کافئین را که یک محرک در نوشابه‌ها، چای و شکلات می باشد، از تغذیه کودکان خود حذف کنید. کودک شما به‌طور طبیعی انرژی کافی دارد و نیازی به گرفتن انرژی از مواد شیمیایی نیست.

 

6- به رفتارهای خوب پاداش بدهید

ربکا آنگر پزشک متخصص اطفال در بیمارستان مموریال در شیکاگو می‌گوید: «محدودیت گذاشتن برای کودکان در این سن اهمیت بسیار زیادی دارد.» اگر کودک شما مایل باشد که با سرعت در یک سوپر مارکت بدود، معامله‌ای با او انجام بدهید. اگر او به شما در یافتن اقلام موجود در فهرست خرید کمک کرد، پس از خرید کردن او را به زمین بازی ببرید و مراقب این باشید که تمام وقت به قول‌تان عمل کنید.

 

7- بی‌حوصلگی اوضاع را بدتر می‌کند

کودکان زمانی که کاری برای انجام دادن ندارند، به میزان زیادی پرانرژی‌تر می‌شود. تمام وقت آنها را با کارهای ساده مشغول داشته باشید.

 

8-  هنرمند درون کودک را بیرون بیاورید

سارا و دختر 6 ساله‌اش صبا قبل از این که برای گردش به باغ‌وحش بروند، به وسیله یک کاغذ یک باغ‌وحش کاغذی در خانه‌ خود درست کردند. سارا می‌گوید دخترش عاشق نقاشی کردن حیواناتی است که به آنها علاقه دارد.

 

9- بازی‌های نمایشی را ارتقا‌ء بدهید

مادری را می‌شناسم که یک جعبه‌ی لباس نمایش درست کرده است که شامل کلاه آتش‌نشان، چشم‌بند دزد دریایی، اسلحه‌ی پلاستیکی و چیزهای دیگر مناسب بچه‌ی ۴ ساله است. این مادر می‌گوید فرزندش داستان اختراع می‌کند، از بدنش استفاده می‌کند و به این شیوه، خودش را سرگرم می‌کند.

 

10- سعی کنید در این روش برخورد با کودک شلوغ  با کودک خود کنار بیایید

  1. زمانی كودك خردسال شما شروع به بهانه‌ گرفتن و نق‌نق كرد، از او درخواست کنید كه به صورت‌هاي مختلف ابتدا درگوشي، بعد به آهستگي و سپس خيلي بلند و… چيزي را كه مي‌گويد، تكرار بکند. ‌اين روش، درست مثل يك بازي، توجه او را جلب می کنید و بهانه‌گيري را فراموش می کند
  2. در باره كودك دبستاني خودتان این توانایی را دارید از چند روش كلي استفاده كنيد. به محض‌ اين كه شروع به بهانه‌گيري كرد، حرف او را قطع کرده و به آرامي بگوييد:داري نق نق و بهانه‌گيري مي‌كني و من به تو گوش نمي دهم، پس بهتر این است كه با صداي شمرده صحبت كنی
  3. اگر باز هم ادامه داد، دوباره درخواست خود را تكرار كنيد. اگر طريقه گفتار خود را تغيير داد، با بيان جمله‌اي او را تشويق كنيد. مي‌توانيد بگوييد: «وقتي بدون نق نق كردن مي‌گويي كه چه مي‌خواهي، بيشتر دوستت خواهم داشت.»
  4. اگر در چنين مواقعي عصباني مي‌شويد، هيجان صداي خود را فرو ببريد و فراموش كنيد كه چه قدر دلتان مي‌خواهد فرياد بزنيد.
  5. یادتان باشد كه با مهار عكس‌العمل خودتان این توانایی در شما به وجود می آید که ارتباط بیشتر و بهتري با فرزند خودتان برقرار كنيد. بعد به او بگوييد كه مي‌دانيد دليل ناراحتي‌ او چيست و از‌اين طريق با او به توافق برسيد. برای مثال فرض را بر این بگیرید که چون به فرزندتان اجازه نداده‌ايد كه قبل از ناهار شيريني بخورد، ناراحت شده است پس شيريني را در جايي قرار بدهيد كه این توانایی را داشته باشد آن را ببيند و به او قول بدهيد كه بعد از خوردن غذا به او شيريني خواهید داد. زمانی كه فرزندان شما واضح و محكم صحبت مي‌كند، گوش بدهيد و او راتحسين‌ كنيد. با‌ اين کار، به او آموزش مي‌دهيد كه اگر بدون آن که بهانه‌گيري کند چيزي بخواهد، زودتر به آن می رسد.
این مقاله هم بخوانید  علت بی حوصلگی و بی تفاوتی

 

روش برخورد با کودک شلوغ

 

11- وقتي بهانه‌ گرفتن به پرخاشگري مي‌كشد

بهانه‌جويي گاهي اوقات به پرخاشگري می رسد، به اين خاطر كه والدين این احساس را دارند که روي رفتار كودك خود و شرايط موجود، كنترلی ندارند. خوشبختانه بد خلقي‌هاي كودك ها با رسيدن به سن مدرسه کم تر می شود؛ چون به این توانایی می رسند که راه‌حل‌هاي بهتري در مواجهه شدن با شكست و ناكامي پيدا كنند. اما در روش برخورد با کودک شلوغ شما می توانید این راهکارها را در هنگام پرخاشگری وی به کار گیرید.

  1. روش تاثیر گذار براي از بين بردن پرخاشگري به وجود آمده از بهانه‌جويي‌هاي پاسخ داده نشده يا رفع نشده، اين است كه آن را از اول مهار كنيد.
  2. وقتي كه در مقابل پرخاشگري كودك خودتان با خشم و عصبانيت عكس‌العمل نشان دهيد، به‌طوری غيرمستقيم به او یاد می دهید كه عصبانيت وسيله كارسازي براي دست پیدا کردن به هدف ها است. به جای آن این توانایی را دارید که بگوييد: زمانی که گريه كردنت تمام شد ، درباره آن با هم حرف می زنیم و راه‌حلي پيدا مي‌کنيم و به اتاق ديگري برويد.
  3. اگر کودک شما خيلي كوچك است و امکان این نیست که او را تنها بگذاريد، پيش او بمانيد. اگر به طرف شما آمد، او را بغل كنيد ولي تا وقتي كه آرام نشده، چيزي را كه مي‌خواهد به او ندهيد.
  4. خود را به كار ديگري مشغول كنيد. برای نمونه مطالعه كنيد. با ‌اين كار به او می رسانید كه تا آرامنگیرد، نمي‌تواند توجه شما را جلب كند. بیشتر پرخاشگري ‌هاي بچه‌ها، اگر شخص مورد نظر حاضر نباشد، زودتر قطع مي‌شود
  5. در زمانی كه فرزند شما در يك جای عمومي شروع به بدخلقي و پرخاشگري كرد، بدون این که به او و نگاه‌هاي مردم، او را به گوشه‌اي خلوت برده و منتظر بمانید تا آرام بگیرد. به او بگوييد: «‌اينجا پيش تو مي‌مانم تا وقتي كه آرام شوي و با هم صحبت كنيم.» اگر بعد از سه يا چهار دقيقه باز هم به فرياد و گريه خودش ادامه داد، او را برداريد و از آن مكان خارج شويد.
  6. البته همیشه این نکته یادتان باشد که بهانه‌ گرفتن همه وقت به پرخاشگري‌ منجر نمي‌شود و در اصل فرزندان شما به دلایل  مختلفي ‌اين كار را انجام مي‌دهند.
  • زمانی که فرزند شما چيزي مي‌خواهد ولي این توانایی را ندارد که آن را به ‌دست آورد.
  • وقتي يادگيري انجام كاري برايش سخت باشد.
  • وقتي كه خسته شده باشد.

پس در روش برخورد با کودک شلوغ با اجتناب کردن از عواملي كه امکان دارد به بهانه‌گيري و در نهايت پرخاشگري منجر شود، مي‌توانيد از وقوع تنش جلوگيري كنيد.

  1. اگر مي‌بينيد فرزند خردسال شما مي‌خواهد پازلي را كه خواهر بزرگ‌ترش انجام مي‌دهد بازي كند، يا او را در‌ اين بازي با خواهرش همراه كنيد يا ‌اين كه توجه‌اش را به بازي ديگري كه بيشتر مناسب سن‌ او باشد، جلب كنيد.

از آن جا که کودکان این موضوع را می دانند که در خارج خانه از تنبيه رفتار نادرست خبري نيست و معمولا ما ترجيح مي‌دهيم در جمع، کودکمان را تنبيه نکنيم، اين جنجال را به پا مي‌کنند اما در اين مورد هم راه‌حل‌هايي وجود دارد. ما بزرگ‌ترها بايد واقع‌بين باشيم. برای مثال نمي‌توان از کودکي سه ساله انتظار این را داشت يک ساعت تمام، صبورانه در صف يک رستوران يا فروشگاه منتظر بماند، بدون آن که به شیوه ای سرگرم باشد

برای نمونه يكي از راه ‌هاي آرام كردن كودك شلوغ اين است كه يک اسباب‌بازي دلخواهش را همراه ببريد تا سرگرم بشود. قبل از رفتن هم او را از برنامه آگاه كنيد و توقعات خود را واضح برايش بگوييد:اگر با من بيايي، کارم يک ساعت طول مي‌کشه که اگر آروم باشي و هی چيزهاي مختلف نخواهي، بعدش مي‌ريم پارک.

ضمنا وقتي مي‌بينيد چند دقيقه ای است که آرام ايستاده با لبخند زدن يا فشردن دستش و چشمک او را تحسين كنيد. شما بايد به عنوان گام نخست از خود بپرسيد آيا واقعا در منزل کودک خود را تحت کنترل داريد يا نه؟ اگر بررسي کنيد، بیشتر حتي در منزل این توانایی را ندارید قوانين را خوب و پيگير اجرا کنيد که صد البته اگر از اين دسته والدين هستيد در خارج از منزل مشکلتان بيشتر مي‌شود.

ولی بايد قاطع بود و دلیل و رفتاری را متناسب رفتار کودک، چه مثبت و چه منفي در نظر گرفت که اجراي آن واقعا در مکان عمومي امکان داشته باشد. برای نمونه در رستوران هر چه مي‌گوييد چنگالت را پرت نکن، او توجه نمي‌کند، بايد اخطار دهيد، اگر يک دفعه ديگر اين کار را بکني بايد بروي داخل ماشين بنشيني.

چگونه میتوان کودکان شلوغ را مدیریت کرد؟

بودن با یک کودک پرانرژی می‌تواند بسیار کسل‌کننده باشد، اما محدود کردن همین کودک ها پاسخ درستی به رفتار آن ها نمی باشد. به جای آن باید به‌ دنبال روش برخورد با کودک شلوغ باشید که روحیه‌ی او را به سمت کارهای دیگری هدایت کنید و هر چیزی را که باعث متمایل شدن بیشتر او به این رفتار می‌شود حذف کنید.

روش تاثیر گذار براي از بين بردن پرخاشگري چیست؟

روش تاثیر گذار براي از بين بردن پرخاشگري به وجود آمده از بهانه‌جويي‌هاي پاسخ داده نشده يا رفع نشده، اين است كه آن را از اول مهار كنيد.

دلایل بهانه گیری یک کودک چیست؟

زمانی که فرزند شما چيزي مي‌خواهد ولي این توانایی را ندارد که آن را به ‌دست آورد.
وقتي يادگيري انجام كاري برايش سخت باشد.
وقتي كه خسته شده باشد.

4.6/5 - (342 امتیاز)
بپیوندید
اطلاع از

49 نظرات
جدیدترین ها
قدیمی ها بیشتر رای
Inline Feedbacks
مشاهده همه کامنت ها
فاطمه محمدی
30 روز قبل

وقتی اذیت میکنه منم مجبور میشم میزنمش وخیلی هم ناراحت میشم بعدش بخدا دیگه نمیدونم چیکارش بکنم تورو خدا یه راهنمایی بکنید

منصوره فرهادی (کارشناس تیم محتوای روان آرام)
24 روز قبل
پاسخ به  فاطمه محمدی

سلام دوست عزیز؛ قطعا کتک زدن و تنبیه بدنی نه تنها مشکل رو حل نمیکنه، بلکه رابطه شما رو خدشه دار میکنه و باعث مقاومت و لجبازی بیشتر میشه. مشاوره گرفتن از روانشناس کودک به شما کمک میکنه که با تکنیک های رفتاری، رفتار کودکتون رو اصلاح کنید. به کمک ایشون یاد میگیرید خواسته تون رو به کودکتون چطور و چه زمانی بگید که احتمال بیشتری برای پذیرفتن باشه و یا در زمان قشقرق یا ناسازگاری او، چطور رفتار کنید که رفتارهای نامطلوبش کاهش و رفتارهای مطلوب افزایش پیدا کنه.

فاطمه محمدی
30 روز قبل

سلام من یه دختر 3ساله دارم خیلی اذیت میکنه وخیلی لجباز اصلا به حرف من وباباش گوش نمیده هرچی بگم بیشتر لج میکنه تورو خدا کمکم کنیدبخدا دیگه خسته شدم خیلیم ناراحتم میگم شاید مشکلی داشته باشه خواهشن

محمد رضا هاشمی
30 روز قبل

با سلام.مشکل من وط به دختر ۷ ساله‌ام می‌باشد که از زمان به دنیا آمدن تا الان به خاطر اینکه در زندان بودم در تربیت او هیچ نقشی نداشتم و مادرش نیز نتوانسته است او را به خوبی تربیت کند برای مثال �تی به پاک می‌رویم وی با همه کودکان هم سن و سال خود و حتی بزرگتر از خود دعوا و �شکاری می‌کند حتی به اولیای آنها نیز �ادبی می‌کند به طور کلی از کنترل من و مادرش خارج شده است به نظر شما الان باید ما چه کنیم

منصوره فرهادی (کارشناس تیم محتوای روان آرام)
1 روز قبل

سلام دوست عزیز؛ با توجه به شرایطی که فرمودید، احتمالا همسر و فزرندتون هم شرایطی رو سپری کرده اند که در فرآیند تربیت و روابط خانوادگی، مشکلات و تعارضاتی ایجاد شده که خروجی آنها، ناسازگاری و لجبازی فرزندتون شده. واضحه که صبوری شما والدین لازم هست تا بتونید با همراهی آگاهانه و قاطعانه به گونه ای عمل کنید که او نسبت به شما و دلبستگی هاش احساس امنیت داشته باشه. برای اینکه بتونید این روند رو با آگاهی و چارچوب درست سپری کنید از یک روانشناس کودک کمک بگیرید.

مهرانگیز
1 ماه قبل

سلام،کودک ۳/۵ساله ای داریم موقع غذادودستی میفته به جون غذاخوب چنگ میزنه بعدهم همه رومیماله پشت وروبشقاب وپخش میکنه تحمل کارش ندارم بهش بگی گوش نمیده کارخودشومیکنه چکارکنیم

نگین
4 ماه قبل

سلام من پسر۳ساله ای دارم ک خیلی شلوغ میکنه وهمش وقتی بابچه ها بازی میکنه یااونارومیزنه یاگازشون میگیره یاموهاشونومیکشه اصلانمیدونم چیکارکنم هرچی دستش میادپرتاب میکنه لطفابگیدچیکارکنم

مامان امیرعلی
6 ماه قبل

سلام پسرمن 3سالشه وقتیمهمون میادخونمون سرصداش زیادمیشه ولجبازی میکنه وزیاددست توی دماغش میکنه لطفا راهنماییم کنید

منصوره فرهادی (کارشناس تیم محتوای روان آرام)
6 ماه قبل

سلام دوست عزیز؛ معمولا لجبازی و سرو صدا کردن کودکان، زبان درخواست توجه بیشتر هست. اما چیزی که بزرگترها باید توجه کنند اینه که رفتارهای خوب و صحیح کودک رو بایستی، درست پیش از شروع به لجبازی و شلوغ کاری، ببینند و واکنش مثبت و مناسبی نشون بدن. و از این طریق رفتار کودک رو به سمت رفتار های مناسبی که واکنش مثبت میگیره هدایت کنید و زمانی هم که رفتار نامناسب انجام میده (در صورتیکه آسیب زا نباشه) اصلا توجه نکنید. حتی توجه منفی! به این ترتیب که تا حد امکان رفتارهای مناسب کودک رو از طریق واکنش های مناسب و مثبت تقویت کنید و با بی توجهی و یا تقویت منفی رفتارهای نامناسب های کودک رو کاهش بدید.

وصالی
6 ماه قبل

سلام دختر من ۸سالشه و در کلاس ب اندازه یی‌شلوغ و تا آرام هست ک‌معلم و دانش آموزان از او خسته شده اند‌من‌باید چیکار کنم

حمیده
9 ماه قبل

سلام من دوتا پسر بچه دارم یکیش ۷ سالشه یکیش ۵ سالشه پسر ۵ سالم خیلییییی شلوغه تو خونه و بیرون خیلی اذیتمون میکنه شبها ک باباش از سره کار میاد خیلییییی اذیتمون میکنه باباش بعضی وقتا مجبور میشه بزنتش و این منو خیلییییی ناراحت میکنه با داداشم یعضی وقتا دعوا میکنه چیزی ک میخواد باید بهش بدم اگه ندم باز دعوا میکنه و حرف بد میزنه
اصلا نمیدونم چیکار کنم خواهشن کمکم کنید

حمیده
9 ماه قبل

و بعضی وقتا هم ک اصلا ب حرفم گوش نمیده منم عصبانی میشم و میزنم
و بعدن خودم خیلییییی ناراحت میشم و گریه میکنم
خواهشن کمکم کنید خیلییییی ممنون 🙏🙏🙏

حمیده
9 ماه قبل

سلام من دوتا پسر بچه دارم ک یکیش ۷ سالشه یکیش ۵ ساله پسر ۵ سالم خیلییییی شلوغه همش توخونه اذیتمون میکنه شب ها ک باباش میاد از سره کار خیلییییی بیشتر میشه شلوغیش بعضی وقتا باباش میزنتش ب حرفمون گوش نمیده با داداش بزرگترش هم بعضی وقتا دعوا میکنه و بعضی وقتا چیزی ک میخواد رو باید بهش بدم اگ ب خواستش عمل نکنم گریه میکنه و حرف بد میزنه

هانا
9 ماه قبل

سلام دخترم شش سالشه از صبح تا شب میگه باهام بازی کن اصلا خودش تنها بازی نمیکنه مدام هم پرخاشگری و بی ادبی می‌کنه منم برای اینکه عصبی نشه باهاش بازی میکنم ولی از نظر روحی داغون شدم چون حتی پنج دقیقه هم برای خودم وقتی ندارم چه کار کنم

پریسا
9 ماه قبل

باسلام من یه دختر۴ساله دارم همش میگه مامان باهام بازی کن وقتی باهاش بازی میکنم دیگه ول کن‌نیست یابراش شباقصه میگم دوست داره تاصب براش قصه بگم اگرم نگم گریه میکنه وشروع به کتک زدن میکنه لطفابگیدچیکارکنم

منصوره فرهادی (کارشناس تیم محتوای روان آرام)
9 ماه قبل
پاسخ به  پریسا

سلام دوست عزیز؛ قبل از شروع میتونید تعداد یا زمان قابل فهم براش مشخص کنید مثلا؛ تا این عقربه بزرگه برسه روی این عدد من باهات بازی میکنم بعد میرم سراغ کارای دیگه ام و طی بازی به او آموزش بدین که چطور بازیشو بدون شما ادامه بده و یا وقتی کارهای دیگه تون رو انجام میدین در قالب بازی با او انجام بدید. وقتی میخواین شروع کنید براش قصه تعریف کنید قبلش اعلام کنید که دوتا یا سه تا قصه تعریف می کنید و بعدش باید بخوابیم. وقتی هم که تموم شد با مهربونی و مهارت اعلام کنید که دیگه تموم شده و باید به کارای دیگه تون برسید.

فرزانه
9 ماه قبل

سلام پسرم من ۲سالشه خیلی شلوغ میکنه همه چیزو بهم میریزه فقط هم جیغ میکشه یا بلند بلند حرف میزنه دعواش میکنم هم باز حرفمون رو گوش نمیده نمیدونم چیکارکنم فقط حرف خودشه از هیچی هم نمیترسه

هایده
10 ماه قبل

سلام ببخشید من یه پسر 3ساله دارم که وقتی یکم عصبانی میشه هرچی باشه پرت میکنه جیغ ميکشه خودشو ميزنه منم مجبور میشم کتکش میزنم باید چکار کنم لطفآ کمکم کنید

منصوره فرهادی (کارشناس تیم محتوای روان آرام)
9 ماه قبل
پاسخ به  هایده

سلام دوست عزیز؛ کتک زدن کاری بسیار اشتباهه که نه تنها اون رفتار مورد نظر رو خاموش نمی کنه بلکه از شما می آموزه که حتی در شرایطی هم میتونه پرخاشگریش رو با کتک زدن اطرافیان نشون بده. زمانی که درخواستی داره که قابل انجامه پیش از رسیدن به عصبانیت براورده کنید و اگه از نظر شما صلاح نیست یا ممکن نیست به زبان کودکانه و ساده براش توضیح بدید. توجه داشته باشید زمان جیغ و پرخاش بی توجهی کنید و خودتون رو به تغافل بزنید. ولی وقتی درست رفتار میکنه بهش توجه نشون بدید و ابراز و تشویق کلامی و محبت کنید تا رفتار صحیح تقویت بشه.

زهرا
11 ماه قبل

سلام پسرمن کلاس اوله هر روز کلاس رو به نحوی بهم میریزه،،اماتوی خونه آرومتره،،البته پیش ومهد نرفته توی کلاس تکلیف انجام نمیده اماتوخونه به همه کاراش میرسه..

منصوره فرهادی (کارشناس تیم محتوای روان آرام)
11 ماه قبل
پاسخ به  زهرا

سلام دوست عزیز؛ طبق فرمایش شما، اگه فرزندتون در منزل به نقش و وظایف خودش آگاهه و تکالیفش رو انجام میده، و با توجه به این مورد که مهد و پیش دبستانی هم نرفته، احتمالا نسبت به محیط جدید و قوانین و روابط جدید با همسالان و معلم خودش هنوز آگاهی کامل نداره و نسبت به شرایط جدید، سازگاری کمتری داره. توصیه میشه با همراهی و ایجاد تعامل بیشتر با آموزگارش، با صبوری فرزندتون رو در سازگاری با محیط جدید و کاملا اجتماعی، همراهی کنید.

صادق جاجرمی
1 سال قبل

سلام پسری 10ساله دارم خیلی شلوغه تو خونه از صبح تاشب با داداشش دعوا میکنه مدرسه هم که میره هر روز با بچه ها دعوا داره تو خدا یه راهی بگین خسته شدم

منصوره فرهادی (کارشناس تیم محتوای روان آرام)
11 ماه قبل
پاسخ به  صادق جاجرمی

سلام دوست عزیز؛ به روانشناس کودک و نوجوان مراجعه کنید.

مشکانی
1 سال قبل

سلام من پسر ۹ ساله دارم خیلی شلوغه همش تو خونه سربه سر خواهر۷سالش میزاره بیرون هم که میره همش دوستاشو انگولک مکنه و میزننش

محمد رضا احمدی
1 سال قبل

سلام من دوتا پسر ۷ساله و هشت ساله دارم که خیلی شلوغ میکنند و اصلا حرف گوش نمیدهند. با هم دعوا میکنند . برا من و مادرش اعصاب نداشتند. لطفا راهنمایی کنید ممنونم.

فاطمه
1 سال قبل

سلام خسته نباشید من ی پسر دوساله دارم خیلی فضولی میکنه همش به وسایل خونه دست میزنه همش به منو باباش گیر میده گاهی اوقات خواستشو با گاز گرفتن میگه کلا خیلی اذیت میکنه

مائده
1 سال قبل

سلام . من یک پسر بچه ۸ ساله دارم ، خیلی شلوغی میکنه ، توی کوچه با دوستاش فقط دعوا میکنه ،هر چقدر هم من یا پدرش دعوا میکنیم ، اصلا به حرفمون گوش نمیده. کلا عابرو مون رو توی همه جا برده .

من باید با این جور پسر چیکار کنم ؟

منصوره فرهادی (کارشناس تیم محتوای روان آرام)
1 سال قبل
پاسخ به  مائده

سلام دوست عزیز؛ رفتار نامناسب کودکان دلایل زیادی ممکنه داشته باشه که باید بررسی و برطرف بشه تا رفتار مناسب جایگزین بشه. بهتره از یک روانشناس کودک کمک بگیرید.

فریبا
1 سال قبل

سلام. پسر بچه ای ۶ ساله دارم خیلی شلوغ کاری میکنه اذیت میکنه اصلا حرف من و باباش رو گوش نمیکنه بیرون از خونه شلوغ کاریش بیشتر میشه خسته شدم لطفا راهنمایی کنید

منصوره فرهادی (کارشناس تیم محتوای روان آرام)
1 سال قبل
پاسخ به  فریبا

سلام دوست عزیز؛ توصیه میکنم حتما از مشاور کودک در این زمینه کمک بگیرید

سمیرا انصاری
11 ماه قبل

سلام پسر من در مدرسه خیلی شلوغ هست من چه کار کنم

منصوره فرهادی (کارشناس تیم محتوای روان آرام)
11 ماه قبل

سلام دوست عزیز؛ اگه شلوغی ایشون نوعی مختل کردن آموزش خوش و بقیه هست به روانشناس کودک مراجعه کنید تا ارزیابی کاملتر صورت بگیره و اقدامات موثر انجام بشه.

سعیده پناهی
1 سال قبل

سلام پسر من خیلی شلوغ میکنه اصلآ یک لحظه جای بند نمیشه از کمد و رختخواب میره بالا وقتی هم دعواش میکنم گریه نمیکنه میره سراغ یه کار دیگه و شروع به یه خراب کاریه تازه میکنه واقعا خسته شدم فقط گریه میکنم

منصوره فرهادی (کارشناس تیم محتوای روان آرام)
1 سال قبل
پاسخ به  سعیده پناهی

سلام دوست عزیز؛ برای بررسی بیشتر و رفع مشکلات در این زمینه میتونید از خانم دکتر باقری و یا خانم سوفیا عبداللهیان کمک بگیرید. با 09905758590 از ساعت 9 صبح تا 9 شب تماس بگیرید.

مریم احمدی
11 ماه قبل

سلام ببخشید پسر6 ساله دارم ویه دختر 2 ماه خیلی اذیتش میکنه تو خواب بوسش میکنه زیاد میره نزدیکش ددد میزنه هرجو ی هم بهش میگیم گوش نمیده

حمید چاوش زاده
1 سال قبل

سلام پسرم ۱۲سال داره از دوسالگی تا حالا شلوغیش ادامه داره کنجکاوه به کارهای زنونه علاقه داره لجبازه اعصبانیم میشه همه چیو پرت میکنه پر خاشگری میکنه داد میکشه درس نمیخونه اصلا اروم وقرار نداره تا شب ورجه وورجه میکنه چکار کنم خستم از دستش

تیم محتوا روان آرام
1 سال قبل

سلام این مسئله دلایل مختلفی میتونه داشته باشه برای یررسی دقیق تر میتونید با مشاورین کلینیک روان آرام به صورت حضوری و غیرحضوری وقت بگیرید.
09905758590

فاطمه رشکین
1 سال قبل

من مربی پیش دبستانی ام،تعدادی ازشاگردام پسرهستن،خیلی شلوغن تو کلاسم فقط دنبال شیطنت و شلوغی و بپر بپر و دوییدن میکنن من زیادنمیتونم کنترلشون کنم،،ازبازی کردنم خسته نمیشن،چیکارکنم ازمن حرف شنوی داشته باشن؟

تیم محتوا روان آرام
1 سال قبل
پاسخ به  فاطمه رشکین

سلام دوست عزیز باید در نظر داشته باشید کودکان در این سن طبیعی هست که با دوستاشون بازی کنن و… پیشنهاد میشه از بازی های مختلف استفاده کنید تا بتونید مفاهیم جدید رو بهشون انتقال بدید.

مهسا
1 سال قبل

سلام پسرم ۵ساله خیلی شلوغ میخواستم چه دارویی برتی آرامش کردنش دارین تو را خدا راهنماییم،کنیم

تیم محتوا روان آرام
1 سال قبل
پاسخ به  مهسا

سلام دوست عزیز امیدوارم که حالتون خوب باشه پیشنهاد میشه حتماً به مشاوره کودک و نوجوان مراجعه کنید مشاوره کودک و نوجوان با بررسی تمامی موضوعات میتونه بهترین راهکار را برای این زمینه به شما ارائه کنه اگر مایل باشید می توانید با مشاورین کلینیک روان آرام به صورت حضوری و غیر حضوری وقت بگیرید

پاسخگوی شما 9 الی 21

88216100 نوبت‌دهی مشاوره