آیا تا به حال فکر کرده اید که در طول روز چند بار از جمله «استرس دارم» استفاده می کنید؟ در خیلی اوقات به خود می آیید و می فهمید اضطراب بی دلیل زیادی را تجربه می کنید و در این ضمان از خود می پرسید چرا استرس بی دلیل دارم ؟ هر کدام از ما به دلیل شرایط تحصیلی، کاری، خانوادگی و عاطفی که داریم، با عوامل مختلفی درگیر هستیم که باعث می شوند استرس بگیریم. در چنین شرایطی بررسی عواملی که در زندگی ما استرس ایجاد می کنند و عواملی که می توانند دلشوره و نگرانی را از ما دور کنند، ضروری به نظر می رسد. از طرف دیگر گاهی اتفاق می افتد که همان شرایط هم وجود ندارند اما ما دچار استرس بی دلیل میشویم.
در این مقاله با ما همراه باشید چرا که قصد داریم تا علت استرس بی دلیل را بیان کنیم و به شما در برطرف سازی دلیل اضطراب بی دلیل کمک کنیم. این مطلب را به هیچ عنوان از دست ندهید.
استرس جز جدانشدنی زندگی سریع امروز است. استرس مزمنی که بیشتر ما با آن درگیر هستیم، اگر چه به اتفاقی عادی تبدیل شده است اما بدن ما به علت استرس بی دلیل و یا حتی استرس های موجهی که پشت سر می گذارد، بهای سنگینی پرداخت می کند. اما پیش از این که بتوانیم علت بروز استرس های بی دلیل زندگی مان را متوجه شویم بهتر است با خود استرس آشنا شویم.(Stress Symptoms, Signs, and Causes)
استرس پاسخی است که بدن ما یه هر نوع نیاز یا تنش روحی یا جسمی می دهد. هنگامی که ما خطری واقعی یا خیالی را احساس می کنیم، بدن ما شروع به واکنش نشان دادن می کند. این واکنش را استرس گویند. البته نباید تصور کرد که استرس همیشه کارکرد منفی دارد. استرس می تواند زندگی ما را نجات دهد. می تواند به ما نیروی مضاعفی برای مقابله با شرایط حساس زندگی ببخشد. استرس بی دلیل نیز یکی از انواع استرس است. زمانی که داریم در ذهن مان مرور می کنیم که دلایل بروز این مشکل چیست، در واقع داریم شرایطی که در آن قرار داریم را با گذشته مقایسه می کنیم.
یکی از مهم ترین سوال هایی که در بسیاری از مواقع به ذهن انسان خطور می کند و موجب منفی نگری او می شود این است که چرا استرس بی دلیل دارم ؟ عواملی که باعث ایجاد دلشوره و استرس در ما می شوند، ممکن است در گذشته ایجاد شده باشند و به ناخودآگاه ما راه پیدا کرده باشند. هنگامی که در یک شرایط نسبتا عادی قرار داریم ولی همزمان به ما احساس دلشوره و نگرانی دست می دهد باید بتوانیم بر خودمان مسلط باشیم و شرایطی که در آن قرار داریم را با گذشته مقایسه کنیم.
بهتر است شرایطی که در آن هستیم را به دقت بسنجیم. باید متوجه شویم که در آن حال چه چیزی وجود دارد که دارد ما را به یاد یک تجربه ناخوشاید می اندازد. علاوه بر آن مواردی در زمان حال نیز وجود دارد که عامل ایجاد استرس بی دلیل می باشد اما ما به آن واقف نیستیم. در ادامه به توضیح این عوامل شکل دهنده اضطراب بی دلیل می پردازیم.
دلیل استرس بی دلیل چیست یا چه عواملی ایجاد کننده اضطراب بی دلیل است سوال خیلی از مردم می باشد که در این قسمت به آن پاسخ می دهیم. عوامل ایجاد کننده استرس با توجه به شرایط زندگی هر شخص ممکن است متفاوت باشد اما شایع ترین عوامل عبارتند از:
مشکلات خانودگی از شایع ترین دلایل ایجاد استرس هستند. جر و بحث های خانوادگی، طلاق، دعواهای پدر و فرزندی یا مادر و فرزندی، دخالت های اطرافیان از جمله عواملی هستند که ذهن فرد را درگیر می کنند. در چنین شرایطی، فرد برای مدتی طولانی در معرض استرس قرار می گیرد. درگیری طولانی با چنین مسائلی، در آینده او نیز تأثیر می گذارد. برای برطرف کردن این گونه مشکلات پیشنهاد میکنیم حتما به یک مشاور خانواده مراجعه کنید.
اقساط وام های مخلتف، اجاره خانه، افزایش روز افزون هزینه های زندگی و خوراک و پوشاک مسائلی هستند که همه ما با آن ها دست و پنجه نرم می کنیم. هر کدام از ما در برخورد با گرانی، تورم و یا مسائل اقتصادی دیگر دچار استرس می شویم و چون به این مسائل عادت کرده ایم تصور می کنیم که به استرس بی دلیل دچار شده ایم. اگر تمام طول روز را به دخل و خرج ماهیانه تان فکر کرده اید طبیعی است که در آخر شب دچار اضطراب شوید.
نداشتن امنیت شغلی، بیکاری، استخدام نشدن و محیط کار نامناسب ما را دچار استرس می کند. شغل ما به عنوان منبع درآمد ما و موضوعی که بیشترین وقت ما را در طول روز به خود اختصاص می دهد می تواند باعث ایجاد استرس بی دلیل شود. از طرف دیگر، افرادی که شغلی متناسب با توانایی هایشان ندارند و یا می دانند که پیشرفت چندانی نخواهند کرد، ناخودآگاه دچار استرس می شوند. در حالی که مشغول کارشان هستند، ناگهان دلشوره می گیرند و دچار استرس و اضطراب می شوند و نمی دانند که افکار منفی گذشته شان باعث شده که در محل کار احساس امنیت نکنند و آن وسوسه ها به سراغ شان بیاید.
راهکار هایی که جهت درمان علت استرس بی دلیل به کار می گیرید باید دائمی و همیشگی باشد. در غیر این صورت راهکار های کوتاه مدت در لحظه به شما کمک خواهند کرد و پس از مدتی نیز اثر خود را از دست می دهند. راهکار های بلند مدت مواجهه با اضطراب بی دلیل به این شرح می باشد.
باید توجه داشت که پرسیدن دائمی این سوال که چرا دچار استرس بی دلیل می شوم خود باعث ایجاد استرس می شود. مواجه شدن به موضوع بدین معناست که واقعا در این موضوع تامل کنیم. یعنی با خودمان فکر کنیم که در گذشته چه چیزهایی باعث شده اند دلشوره و نگرانی را تجربه کنیم. در قدم بعدی باید ببینیم که در حال حاضر چه شرایطی داریم و آیا استرس و نگرانی ما بی دلیل است یا واقعا خطری احساس می کنیم.
انجام فعالیت های ورزشی یکی از راه های کنترل استرس است که بسیاری از کارشناسان آن را توصیه کرده اند. فعالیت بدنی باعث می شود احساس بهتری داشته باشیم. هم چنین هنگامی که ورزش می کنیم، ذهن ما از افکار منفی که استرس بی دلیل را افزایش می دهد، خالی میشود. پیاده روی، دویدن، شنا و دوچرخه سواری از جمله فعالیت هایی اند که به ما کمک می کنند تا بتوانیم بر دلشوره هایمان پیروز شویم.
موادغذایی که در طول روز مصرف می کنید در بیشتر یا کمتر شدن استرس و نگرانی تان تاثیر دارند. رژیم های غذایی سرشار از موادی مانند کربوهیدرات ها و میان وعده هایی با میزان شکر زیاد استرس شما را زیاد می کنند. در مقابل رژیم حاوی میوه و سبزیجات تازه، پروتئین و ماهی و غلات استرس بی دلیل شما را کاهش می دهد.
برای آشنایی بیشتر با این موضوع مقاله: رابطه مستقیم استرس با چاقی را حتما بخوانید
استراحت نامناسب به خصوص کمبود خواب شبانه از عواملی است که استرس شما را افزایش می دهد. تصور کنید که به دلیل مشغله فکری سه شب است درست نخوابیده اید. یقینا پس از آن بدون هیچ دلیلی روز پر استرسی را خواهید گذراند.
اگر خواب مناسبی در طول شب ندارید، راه های مناسبی برای بهتر خوابیدن وجود دارد. اما باید این را بدانید که اگر شب قبل خواب مناسبی نداشته باشید، روز بعد ذهن شما با کوچکترین عامل خطرناک، شروع به احساس خطر می کند و احساس نوخایند دلشوره و استرس بی دلیل به سراغ تان خواهد آمد.
مصرف سیگار و قهوه و دریافت نیکوتین و کافئین، باعث بالا رفتن ضربان قلب و فشار خون می شود. تصور غلطی که در میان برخی افراد وجود دارد که سیگار کشیدن استرس را کاهش می دهد کاملا غلط است. مصرف سیگار باعث بالا رفتن دائمی فشار خون می شود. هم چنین دوری از سیگار و نکشیدن آن خود عامل دیگری است که باعث می شود فرد، استرس بی دلیل را تجربه کند. وابستگی روانی که سیگار و یا حتی قهوه ایجاد می کند، استرس تان را بیشتر از قبل خواهد کرد.
یکی از عواملی که باعث می شود ما با نگرانی، عصبانیت و استرس مواجه شویم، انتظارات بیجایی است که از دیگران و یا اتفاقات زندگی مان داریم. در جهان امروز، هر کسی با توجه به شغل و شرایط زندگی اش، با دغدغه های زیادی مواجه است. انتظارات نامعقول باعث می شود که قسمتی از کارهای خود را بدون دلیل موجه برعهده دیگران بگذاریم. واگذار کردن کارهایی که در واقع جزو وظایف ما هستند، خود به خود باعث می شود استرس بگیریم.
یک دوست خوب می تواند در کاهش استرس بی دلیل در زندگی ما نقش بسیار مهمی داشته باشد. تعدادی از شرایط استرس زایی که تجربه می کنیم بدین خاطر است که نمی توانیم تصمیم مناسبی برای شرایطی که در آن قرار داریم بگیریم. نقش یک مشاور خوب یا یک روانشناس مناسب اگر بیشتر از یک دوست خوب نباشد، قطعا کمتر از آن نیست. فضایی آرامش بخشی که مشاوران مرکز روان آرام برای شما ایجاد می کنند میتواند به شما در کاهش دادن استرس تان یاری برساند.
تکنیک های مختلفی در مدیتیشن وجود دارد که به شما کمک می کند به خوبی آرامش خود را باز یابید و کمتر دچار استرس بی دلیل شوید. معمولا مدیتیشن پاسخ طولانی مدت به اضطراب بی دلیل می باشد و به عنوان راهکاری موثر و دائمی برای اضطراب بی دلیل شناخته می شود. شما با انجام منظم مدیتیشن ضربان قلب خود را منظم ، جریان خون خود را تنظیم و ذهن خود را آرام می کنید که کمک شایانی به شما می کند.
گاهی اقدامات فردی برای از بین بردن دائمی اضطراب های بی دلیل کافی نمی باشد. در برخی از موارد شما به یک متخصص نیاز دارید که با دادن راهکار های شخصی و متناسب با شما به استرس بی دلیل شما پایان دهد. شما می توانید برای یافتن مشاور مناسب خود با کلینیک تخصصی روانشناسی و مشاوره روان آرام تماس بگیرید.
هرچند که اگر استرس بی دلیا مکررا ایجاد می شود باید فکری اساسی جهت درمان آن انجام داد ، اما راهکار های موقتی هستند که در لحظه به شما کمک می کنند تا بر اضطراب بی دلیل غلبه نمایید . این راهکار ها به این شرح می باشد :
این راهکار ها که به راحتی می تواند در هر زمانی انجام شود به شما کمک می کند تا بر استرس بی دلیل خود در لحظه غالب شوید و به خوبی آن را مهار نمایید.
اگر چه تعدادی از عوامل ایجاد کننده استرس تحت کنترل ما نیستند و ما در اتفاق افتادن یا نیفتادن آن ها نقشی نداریم اما سبک زندگی ما نقش بسیار پر رنگی در استرس ها و نگرانی هایی که تجربه می کنیم دارند. کافی است هر باری که ضربان قلب تان بالا می رود و در شقیقه هایتان احساس تپش دارید از خودتان بپرسید، آیا از شغلم راضی ام؟ آیا توانسته ام با مشکلات اقتصادی ام کنار بیایم؟ آیا این حالتی که دارم تجربه می کنم به خاطر بی خوابی های چند وقت اخیر نیست؟
در سال های اخیر تحقیقات مختلف نشان داده است که استرس طولانی مدت چه استرس بی دلیل باشد و چه با دلیل مشخص باشد باعث بروز بیماری های مختلف در اشخاص می شود.هر کدام از این عوامل به صورت جداگانه یا در کنار هم می توانند باعث شوند شما شرایط سختی را تجربه کنید. اما باید این نکته را بدانید که دشواری و پستی و بلندی در زندگی همه ما وجود دارد. تصمیم گیرنده اصلی شما هستید. شما باید تصمیم بگیرید که تا چه زمانی می خواهید به عوامل استرسزای مختلف اجازه دهید زندگیتان را بهم بریزند.
منابع:
www.helpguide.org
www.calmclinic.com
مصرف سیگار و قهوه و دریافت نیکوتین و کافئین، باعث بالا رفتن ضربان قلب و فشار خون می شود. تصور غلطی که در میان برخی افراد وجود دارد که سیگار کشیدن استرس را کاهش می دهد کاملا غلط است. مصرف سیگار باعث بالا رفتن دائمی فشار خون می شود. هم چنین دوری از سیگار و نکشیدن آن خود عامل دیگری است که باعث می شود فرد، استرس بی دلیل را تجربه کند. وابستگی روانی که سیگار و یا حتی قهوه ایجاد می کند، استرس تان را بیشتر از قبل خواهد کرد.
انجام فعالیت های ورزشی یکی از راه های کنترل استرس است که بسیاری از کارشناسان آن را توصیه کرده اند. فعالیت بدنی باعث می شود احساس بهتری داشته باشیم. هم چنین هنگامی که ورزش می کنیم، ذهن ما از افکار منفی که استرس بی دلیل را افزایش می دهد، خالی میشود. پیاده روی، دویدن، شنا و دوچرخه سواری از جمله فعالیت هایی اند که به ما کمک می کنند تا بتوانیم بر دلشوره هایمان پیروز شویم.
رژیم های غذایی سرشار از موادی مانند کربوهیدرات ها و میان وعده هایی با میزان شکر زیاد استرس شما را زیاد می کنند.
سلام وقتتون بخیر من ۱۲ سالمه و هیچ مشکل خانوادگی یا چیز خاصی خداروشکر ندارم ولی بعضی وقت ها توی این روز های تابستون الکی استرس میگیرم..و این تابستون من کلا شب ها بیدار بودم، ممکنه بخاطر همین شب بیداری باشه؟
و حتی من بارها سعی کردم خوابم رو تنظیم گم ولی متاسفانه نتونستم میشه کمکم کنید؟🥲💔
سلام دوست عزیز؛ مراجعه به روانشناس به شما کمک می کنه که بتونید زمان شروع استرس، کیفیت و کمیت احساستون و علائم بدنی و فیزیولوژیتون رو شناسایی کنید و با رصد کردن افکار خودتون به این موضوع پی ببرید که چه افکاری، سبب برانگیختن این علائم در شما شده و چطور این علائم در شما شروع میشه و چه خروجی رفتاری از شما صادر میشه. و در کل با شناسایی چرخه افکار و احساس و محیط و رفتار شما، میتونن به شما مهارتهایی آموزش بدن که استرس رو مدیریت کنید. ممکنه بسته به شرایط شما، نیاز به دارو درمانی هم باشه.
سلام من دچار ناراحتی اعصابم از وقتی دارم دارو هاشو مصرف میکنم استرس بیخودی میگیرم داروهایی مثل آلپروزولام ..ایمی پرامین.. اکتو سرک …سانازین…آیا میتونه این داروها دلیل استرس باشه ؟؟؟
سلام دوست عزیز؛ حتما و حتما علائم فعلیتون رو با روانپزشکتون چک کنید. ممکنه نیاز به تغییر دوز دارو و یا نوع دارو باشه.
سلام 25سالمه
پنج سال پیش موقع غذا خوردن یهو استرس و تپش قلب گرفتم و استفراغ کردم
از اون موقع تا الان هر وقت خواستم مهمونی برم یا پیش کسی غذا بخورم ترسیدم بالا بیارم وازترس واسترس شدید این اتفاق همیشه میفته
چندسالم زیر نظر روانپزشک دارو خوردم ولی خوب نشدم چیکار کنم فراموش کنم
سلام دوست عزیز؛ کنار درمان دارویی از جلسات روانشناسی هم کمک بگیرید.
سلام وقت بخیر
من ۱۴ سالمه و بدون هیچ دلیل خاصی استرس میگیرم در حدی که نفس کشیدن برام سخت میشه ، خانواده ام با مشاوره مخالفن 💔 اگه میشه راهکاری به غیر از مشاوره بدید🙂
سلام وقت بخیر
من ۱۴ سالمه و بدون هیچ دلیل خاصی استرس میگیرم در حدی که نفس کشیدن برام سخت میشه ، خانواده ام با مشاوره مخالفن 💔 اگه میشه راهکاری به غیر از مشاوره بدید🙂
سلام وقت بخیر
من 16 سالمه الکی استرس میگیرم الان دیگه استرسم تبدیل شده به اضطراب لطفاً بگید چیکار کنم مثلاً وقتی استرس میگریم اصلا نمیتونم تمرکز کنم
سلام دوست عزیز: دلیل استرس، زمان هایی که دچار میشید، زمینه و بستری که در اون هستید، ظرفیت فیزیولوژی و روانی شما بایستی توسط یک روانشناس بطور دقیق بررسی بشه تا با آموزش تکنیک های منحصر به فرد مرتبط با خود شما، و یا در صورت لزوم با دارو درمانی، به شما کمک کنه.
سلام وقت بخیر
18سالمه کلا بی دلیل استرس دارم درس میخونم استرس دارم نخونم استرس دارم برا هر چیزی بیخود ساده استرس میگیرم مثلا خانواده بلند صحبت میکنن استرس میگیرم همیشه فکرایی معنی میکنم
به حدیی استرس اضطراب دارم که بعضی وقتا در ماه دو بار پریود میشم. واقعا خودمم دیگه خسته شدم
اگ راحلی برا کاهشش است ممنون میشم بگید
سلام دوست عزیز؛ این مشکلات شما با رویکرد cbt قابل درمان هست. به روانشناس فردی مراجعه کنید و به کمک ایشون موقعیتهایی که دچار استرس میشین رو بررسی کنید.
سلان من ۱۵سالمه و بعضی وقتا بدون دلیل استرس میگیرم کل روح و روانم بهم میریزه. ب نظرتون میشه درمانش کرد؟ اخه خیلی اذیتم میکنه
سلام دوست عزیز؛ بله میشه درمان کرد. به روانشناس فردی مراجعه کنید و در صورت ارجاع به روانپزشک، توصیه میشه دارو درمانی و جلسات روان درمانی رو هم زمان ادامه بدین تا بهتر نتیجه بگیرید.
سلام من ۱۵ سالمه استرس بی دلیل دارم وقتیم استرس میگیرم بزور میتونم نفس بکشم و بدنم یخ میزنه و میلرزم و تپش قلب میگیرم موقع نفس کشیدن اونم با دهن با بینی اصلا نمیتونم دکتر که رفتم گفت بخاطر استرس و اظطراب حتی موقعی که به چیزای خوب فک میکنم یهو یجوریمیشم انگار استرس بهم وارد میشه فعلا دکترم گفته قرصی نخورم راه کار دیگه نیست؟جز این موارد
سلام دوست عزیز؛ به روانشناس مراجعه کنید که ارزیابی های لازم صورت بگیره، اگه تشخیص دادند که کنار جلسات درمانی، نیاز به دارو هم هست، بتونید زیر نظر ایشون و روانپزشک مراحل درمانتون رو پیش ببرید.
سلام چند روزه بيخود بيجهت استرس اضطراب ولم نميكنه اشتهام بسدت كم شده هيچ مشكليم خداروشكر نداشتم و ندارم ده كيلو كم كردم خواب و مساعل ماليم مشكلي ندارم
سلام دوست عزیز؛ توصیه میکنم به روانپزشک مراجعه کنید.
سلام من هم دقیقا همینطوری شدم . نمیدونم باید چیکار کنم. راهکاری پیدا نکردین؟؟
سلام خانمی ۲۹ساله هستم ۲سال درگیر استرس شدید میشم جوری ک اصلانمیاونم بشینم فقط راه میرم گاهی حالت تهوع میگیرم داروهم میخورم اما اصلاجوابی نگرفتم بخداخسته شدم بخاطر این مریضی زندگیم پاره ازهم میپاشه چیکارکنم
سلام من محمدم ۲۲ سالمه و آرایشگرم _ بنا به اینکه شغل شاد و مهیجی دارم اما به محض اینکه خورشید غروب میکنه و هوا تاریک میشه اضطراب و دلشوره میاد سراغم انگار خطایی دارم انجام میدمو احساس گناه و ترس میکنم و کاملا بی دلیله این جریان
پیش روانپزشک هم رفتم و الان داروهایی که تجویز شده داره تموم میشه و اما هیچ اتفاق مثبتی نیوفتاده لطفا راهکاری بهم معرفی کنید حالم خوب نیست اصلا
سلام دوست عزیز؛ برای بهتر نتیجه گرفتن، بهتره کنار دارو درمانی از مشاوره روانشناس فردی هم بهره بگیرید. توی جلسات مشاوره شما به دلایل احتمالی و ریشه های اضطراب در زندگی و روابط تون با افراد، میپردازید و مهارت کنترل شرایط اضطراب زا رو یاد میگیرید و میتونید خیلی بهتر نتیجه بگیرید.
سلام من خانمی37ساله هستم از دو سال پیش دچار حملات پانیک شدم که با دارو تا حدودی کنترل شده الان مشکل من کاهش شدید اعتماد بنفس و استرس شدید طوری که اگه جای جدید برم یا یک چیز جدید که تا حالا نخوردم بخورم جوری استرس میگیرم که انگار تیر خوردم و انقد خون ازم رفته و خون به مغزم نمیرسه و الان میمیرم… وارد یه محیط جدید که میشم انقد طپش قلب میگیرم و بدنم یخ میکنه تا از اونجا خارج میشم خوب میشم به دستور دکترم داروهام باید قطع بشه کم کم ولی موندم با این استرس چکار کنم
سلام دوست عزیز؛ حتی اگه لازمه که داروهاتونو قطع کنید بهتره تحت نظر روانشناس فردی باشید و سیر روند درمانتون رو با بررسی ایشون بررسی کنید.
سلام من۱۷ سالمه به تازگی همش حالت تهوع دارم و سرگیجه و به دکتر مراجعه کردم و بم گفت بخاطر استرسه و عصاب و اینکه من بیهوده و الکی از همچی استرس میگیرم سر درس سر چیزایی کع میترسم حتی وقتی عصبی میشم حالم بد میشه و نمیتونم این حس استرسمو کنترل کنم چیکار کنم..؟
سلام دوست عزیز: برای درمان دارویی حالت تهوع و سرگیجه ناشی از استرس به روانپزشک مراجعه کنید اما جهت پیگیری بیشتر و ریشه یابی، کنترل و مدیریت استرس و اضطراب در موقعیت های مشابه از روانشناس فردی کمک بگیرید.
سلام منم دقیقا همینطورم نمیدونم باید چیکار کنم
سلام نازنین هستم ازارومیه من تامیخوام سوار ماشین بشم برم یه جایی خرید یادکتر دست وپاهام شروع میکنه به لرزیدم ودشوییم میگیره چیکارکنم
سلام دوست عزیز؛ برای درمان اضطراب به روانشناس یا روانپزشک مراجعه کنید.
سلام من عاطفه هستم ۴۲ ساله و ۲۳ساله دبیر هستم از پارسال تا حالا وقتی میرم سر کلاس و میخوام صحبت کنم بی دلیل استرس میگیرم و لرزش صدا پیدا میکنم که تا حدودا ده دقیقه تا یه ربع بعد برطرف میشه یا با فرد جدیدی میخوام حضوری یا تلفنی صحبت کنم این حالت بهم دست میده.لطفا راهنماییم کنید چکار کنم.
البته زندگی پراز استرس و مشکلی داشتم در گذشته که اونها به خیر گذشت ولی فرزند معلولی دارم که به استرسم دامن زده
سلام دوست عزیز؛ مراجعه به روانشناس به شما کمک میکنه تا علت پیدایش این مشکل رو بخوبی بررسی و حل کنید و در صورت لزوم مهارتهای لازم رو در زمان رویارویی با این حالتها رو فرا بگیرید.
سلام من محمدم از آیندم میترسم و از مدرسه همش میگم وای اگه امسال نمرهای پایین بشه
اگه کلاس دهم و یازدهم و دوازدهم سخت باشه چی وای چطوری بخونم خیلی درس خوندن میخواد من رشته فنی هستم وای اگه این مشقو ننویسم اگه به جایی نرسم وای اگه درسا سخت باشه همش میخوام خودمو یه جوری سرگرم کنم نمیشه کمکم کنید از دست استرس
سلام دوست عزیز؛ تلاش کنید برای الان و اکنون خودتون برنامه ریزی کنید به طوری که لحظات فعلی تون رو بخوبی درک کنید و کارها و وظایفتون رو به موقع انجام بدید. همین انجام به موقع کارها، خود به خود شما رو درگیر زمان حال میکنه و از استرس آینده تون خیلی کم میکنه. به کمک روانشناس می تونید تمرینات ذهن آگاهی هم انجام بدین که بسیار موثره.
سلام. من یک شب مهمانی بودم ناگهان دلشوره و اضطراب شدید سراغم اومد. علتش هم نمیدونستم. بعد از اون هرشب اضطراب و تپش قلب شدید دارم. خوابم نمیبره. حالم خیلی بده چیکار کنم
سلام دوست عزیز؛ به روانپزشک جهت دارو درمانی و همچنین برای ارزیابی بیشتر و ریشه یابی مساله به روانشناس فردی مراجعه کنید.
سلام این مردم گرفتارن همه بلدیم بریم دکتر اینکه اینجا می پرسیم به خاطر اینکه یه دارو یا یه چیز جدید بگید ما تمام عمرمون رو دکتر رفتیم و بلدیم بریم دنبال یه راه حله دیگه هممون میکردیم هی میگید برید دکتر برید دکتر برید دکتر…
سلام دوست عزیز؛ بدون اطلاعات و ارزیابی جند جانبه ی شرایط فرد، امکان تشخیص درست و راهنمایی حرفه ای وجود نداره. پس تجویز دارو و یا ارائه راه حلی که مبتنی بر اطلاعات ناقص باشه، کار غیر حرفه ای و خلاف اصول اخلاقی و حرفه ای هست که توصیه میکنم هیچ کس برای سلامت روان که بسیار مهم و چند بعدی هست به دنبال راه حل های غیر حرفه ای و دم دستی نباشه.
آره همش هم دارن اینو میگن
چرا بعضی اوقات ناگهان دچار استرس های بیهوده میشویم؟
سلام من ۱۳ سالمه و نمیدونم چرا بدون دلیل استرس میگیرم حالم بد میشه…… با اینکه زندگی ارومی دارم ولی جلو خودمو نمیتونم بگیرم تازه یه هفتس اینجوریه وقتی استرس میگیرم تپش قلب میاد بهم نمیدونم باید چیکار کنم
سلام دوست عزیز؛ با مراجعه به روانپزشک و یا روانشناس فردی علت یابی و برطرف میشه.
سلام من 14 سالمه و الکی استرس دارم حتی وقتی باکسی صحبت میکنم استرس دارم.
وقتی از کسی چیزی میخواهم استرس میگیرم حتی وقتی خودم تنها نشستم و دارم استرس الکی الکی دارم.حتی وقتی میخواهم بخوابم از خواب استرس میگیرم
سلام دوست عزیز؛ توصیه میکنم به روانپزشک یا روانشناس فردی مراجعه کنید.
سلام من یه دختر ۱۵ ساله هستم و مدام بدون دلیل موجهی استرس دارم همین که میخوام کاری رو شروع کنم استرس میگیرم که نکنه نتونم یا خوب پیش نره حتی پیش پا افتاده ترین کار های روزانم و همین داره باعث میشه از زندگی خسته شم و دیگه برای انجام هیچ کاری انگیزه ندارم
سلام دوست عزیز؛ برای بررسی بهتر و دریافت راه حل مناسب به روانشناس فردی مراجعه کنید.
منم همینطور
سلام. من یاسین 16 ساله هستم. من کاملا زندگی خوب و آرامی دارم. یه شبی بود که در حال شام خوردن بودم که ناگهان استرسم کم کم شروع میشد. این استرس تا وقتی که بیدار بودم در دل من ماند. وقتی که خوابیدم. خواب های پریشانی میدیدم. بعد از موقعی که بیدار شدم، هنوز که هنوزه استرس دارم. کاملا استرس بی دلیل. فکر میکنم که اولین بار است که همچین حسی رو در زندگیم تجربه میکنم. ولی از این که بقیه هم تجربه کردن همچین حسی رو خیالم راحت است. چون قبل از اون فکر میکردم که فقط من مشکل دارم و استرسم از این بابت بیشتر میشد.
سلام من ۱۷ سالمه و وقتی که توی یک جمعی باشم و بخوام صحبت بکنم یا با معلمی یا فرد غریبه یا از خانواده صحبت میکنم بعضی وقتا بی دلیل دچار استرس شدید میشم جوری که دیگه سرمو نمیتونم تکون بدم و حتی حرکت کنم میشه یه راهکار به من بدید خیلی اذیتم
سلام دوست عزیز؛ اگه این موضوع روی روابط اجتماعی و تحصیلی شما تاثیر میگذاره و مشکل ساز هست حتما از روانشناس فردی کمک بگیرید.
سلام من مدتیه بی دلیل ازصبح احساس افسردگی واضطراب دارم خیلی اذیتم میکنه قبلا دارو افسردگی میخوردم قطع کردم . ممکنه بخاطراین باشه ؟ کلا انگیزمو ازدست دادم ازبس حالم بده .
سلام دوست عزیز؛ به روانپزشک مراجعه کنید.
ایمان حزابی زاده باسلام من مدتیه که استرس شدید بی دلیل دارم همش ترس عجیبی وجودم وگرفته یا خوابای پریشون میبینم احساس میکنم تا دم مرگ میرسم وبر میگردم خیلی اذیتم خواهش میکنم راهنماییم کنین
سلام دوست عزیز؛ توصیه میشه به روانشناس فردی مراجعه کنید.مشکلات اضطرابی از دسته مشکلاتی هستن که با اینکه میتونه زندگی فرد رو کاملا مختل کنه ولی بخوبی و تا حد بسیار زیادی قابل بهبودی هست.با توجه به نوع اضطراب و میزان مشکلات ایجاد شده، ممکن است زیر نظر روانشناس و روانپزشک درمان دارویی هم بعنوان درمان مکمل، در نظر گرفته بشه.