همه ما می خواهیم نوجوانان مان موفق باشند ، اما گاهی با رفتارهای نادرست از سر علاقه و دلسوزی باعث اشتباه و نتیجه عکس در تربیت نوجوان می شویم. نحوه برخورد با اشتباهات نوجوانان یکی از مهم ترین مهارت هایی است که بسیاری از خانواده ها ، از آن بی خبرند. ما به عنوان پدر و مادر اشتباهاتی می کنیم. برای مثال
سعی می کنیم از اشتباهات نوجوان خود جلوگیری کنیم ، این امر کار اشتباهی است. همه ما انسان ها اگر اشتباه نکنیم ، تجربه کسب نمی کنیم و آموزش نمی بینیم. اما حدود این اشتباهات و جنس آن هاست که اهمیت دارد.
سعی می کنیم نجات دهنده و محافظت کننده ی تام نواجوانان باشیم. ما به جای یادگرفتن نحوه برخورد با اشتباهات نوجوانان ، تلاش می کنیم آنها را از اشتباه کردن محافظت کنیم. پس کودکانمان چه زمانی باید آموزش ببینند که در طول زندگی خود ، باید مسئول اشتباهات و خطاهایشان باشند ؟ در واقع ما یک درس ارزشمند و آموزنده را از نوجوانانمان دریغ می کنیم.
شکست بخشی اجتناب ناپذیر از زندگی است ، و شما باید به نوجوان خود فرصتی بدهید که از اشتباهات خود تجربه کسب کند و از اشتباهات خود بیاموزد تا بتواند ضمن اینکه از حمایت شما برخوردار است ، انعطاف پذیری ایجاد کند. در غیر این صورت ، آنها به عنوان یک بزرگسال ، برای مقابله با ناکامی ها در دنیای واقعی کاملاً آماده نخواهند بود. با آموزش ندیدن خودتان به عنوان والدین نوجوان ، در مورد نحوه برخورد با اشتباهات نوجوانان شما در واقع به بهترین شکل ممکن فرزندتان را برای شکست خوردن در طول زندگی آماده کرده اید.
بدیهی است ، به عنوان والدین ، برخی از اشتباهات وجود دارد که شما به دلیل نگرانی در مورد ایمنی یا عواقب مهمی که در آینده نوجوان خود دارند ، نمی توانید به نوجوانان اجازه دهید مرتکب شوند. با این حال ، قطعاً برخی اشتباهات متداول وجود دارد که نوجوانان باید آن ها را تجربه کنند. بدون آن که از سوی شما مورد سرزنش های شدید قرار بگیرند.
در بعضی مواقع فرزند شما قصد دارد با کسی که دوستش ندارید ، دوست شود. صرف نظر از آنچه فکر می کنید ، نوجوان شما باید برای انتخاب دوستان خود اقدام کند. تلاش برای ممنوع کردن نوجوان خود از گذراندن وقت با برخی از همسالان ، به احتمال زیاد کار نخواهد کرد و میل آن ها را به دوستی با آن دوست ، افزایش می دهد. بهترین راه برای حل کردن آن این است که سؤالاتی راجع به دوستشان بپرسید تا آن ها را ترغیب کنید که تصمیم بگیرند خودشان تصمیم دیگر با او در ارتباط نباشند ، و قوانین و محدوده های مشخصی وضع کنید تا تعاملات اجتماعی آن ها تا حد امکان محدود و امن باشد.
نوجوانان وقتی که در انجام وظایف خود تحت فشار قرار می گیرند ، مسئولیت را نمی آموزند. والدین گاهی اوقات از اشتباه کردن نوجوانان جلوگیری می کنند ، زیرا می خواهند فرزندانشان نمرات خوبی کسب کنند یا مربی خود را تحت تأثیر قرار دهند. شما فرزندتان را مدام به سمت موفقیت و بهترین بودن هل می دهید ، و در صورت ناکامی او را تنبیه می کنید یا با توجه چند برابر سعی می کنید او را به جایی که می خواهید ، برسانید.
این فقط باعث می شود نوجوان شما برای پشتیبانی به شما وابسته شود. با این کار نواجوان سرخورده می شود. فرزند شما اجازه دارد زمان هایی نخواهد که مسئولیتی را قبول کند. او را تنبیه نکنید. بلکه از او حمایت کنید تا بعد از استراحت ، شیرینی مسئولیت پذیری و درست انجام دادن کارها را بچشد.
بزرگسالی زمان افزایش استقلال است و این بدان معنی است که نوجوان شما احتمالاً می خواهد با رفتارهایی ، به آن برسد. نوجوان شما ممکن است بخواهد موهای خود را رنگ کند یا آن را به شکلی متفاوت حالت دهد. نوجوان شما ممکن است به طرز عجیبی لباس بپوشد ، یا از رنگ های متفاوتی برای لباس پوشیدن ، استفاده کند. در طرح زندگی ، این چیزها مهم نیستند. تا زمانی که انتخاب های نوجوان شما توهین آمیز یا مضر نیست ، باید به نوجوان خود اجازه دهید انتخاب و اشتباهات مد خود را انجام دهد.
نحوه برخورد با اشتباهات نوجوانان ، در واقع بیرون ایستادن و کنترل کردن است. از نوعی که شما مراقب او هستید ، اما او کودک نیست. می خواهد وارد دنیای بزرگسال شود و تمام فکرش استقلال داشتن است. جلوی او را نگیرید. تنها مراقب باشید که اشتباهات او ، جبران ناپذیر نباشد. این موضوع را بدانید که اگر نوجوان در مسیری توسط شما منع شود ، ممکن است برای برآورده کردن خواسته خود ، اقدامات خطرناک تری را دور از چشم شما انجام دهد.
به عنوان والدین ، شما ممکن است محدودیت های نوجوان خود را بدانید ، و این ممکن است باعث شود شما بخواهید فرزندتان را در مسیرهایی هدایت کنید که احتمالاً منجر به موفقیت خواهد شد. ممکن است واقع بینانه بدانید که احتمال اینکه نوجوان شما در یک ورزش موفق شود ، بالا نیست ، زیرا به مهارت های جسمی او آگاهی دارید ، اما او را از تجربه کردن محروم نکنید. درعوض ، وقتی نوجوان شما ناکام ماند ، از این موقعیت استفاده کنید تا به آنها بیاموزید که چگونه بر چالش ها غلبه کنند و با ناامیدی کنار بیایند. آنها انعطافپذیر تر می شوند ، و این نحوه برخورد با اشتباهات نوجوانان به آن ها یک مهارت اساسی در زندگی برای رسیدن به موفقیت را آموزش می دهد.
ما از دیدن ناراحتی نوجوانان خود متنفر هستیم ، بنابراین بعضی اوقات سعی می کنیم آنها را از هر چیز ناراحتکننده ، محافظت کنیم. متأسفانه حقیقت این است که همه ما باید بدانیم که چگونه با احساساتی مانند اضطراب ، عصبانیت ، اندوه و تنهایی کنار بیاییم. بنابراین ، سعی نکنید هر بار که احساس تنهایی می کنند ، نوجوان خود را سرگرم کنید. یا آن ها را بخاطر اقداماتی که بین دوستانشان کرده اند و باعث تنهایی شان شده ، سرزنش نکنید. تجربه این احساسات ناراحتکننده و یادگیری چگونگی کنار آمدن با آن ، می تواند اعتماد به نفس نوجوان شما را بیشتر کند و به آنها کمک کند تا فرد بالغ تری در بزرگسالی باشند.
ما انسان هستیم و همه اشتباه می کنیم. با عواقب اعمال خود می آموزیم و بهبود پیدا می کنیم. بنابراین ، هر چقدر برای شما سخت باشد ، نحوه برخورد با اشتباهات نوجوانان این است که به آنها اجازه اشتباه کردن بدهید و فقط مراقبشان باشید و راهنمایی شان کنید ، آن ها را از بهترین درسهایی که برای رشد یک فرد بالغ و دارای مهارت های زندگی است ، محروم نکنید. یک الگوی خوب باشید ، اما بگذارید آنها شکست بخورند. و هنگامی که آنها شکست بخورند ، جمله هایی مانند “من به شما چنین گفتم” را فراموش کنید.
در عوض به آن ها کمک کنید تا اشتباه خود را مرتفع کنند و از آنها بخواهید دفعه بعد چه کار دیگری انجام دهند. آن ها باید اکنون این تجربه ها را تجربه کنند ، یکی از دلایل آن است که نوجوانان در مرحله ی پیش از بزرگسالی و مستقل شدن هستند ، آن ها سن بلوغ و غرورهای بی اندازه را تجربه می کنند و دوست دارند مانند افراد بزرگ رفتار کنند ، و دلیل دیگر این است که ، یک روز ، شما در اطراف آن ها نخواهید بود و باید وقتی که در آنجا نیستید تصمیم بگیرند که چه چیزی درست است. و اگر اشتباه نکرده باشند و نتیجه اشتباهات خود را ندیده باشند ، چگونه باید درست را از غلط تشخیص دهند.
ما به عنوان والدین ، باید به یاد داشته باشیم که نوجوانان در مرحله نوجوانی ، شروع به یادگیری در مورد روابط و نحوه انجام مسئولیت ها در بزرگسالی می کنند.
یکی از بزرگترین مشکلات والدین در نحوه برخورد با اشتباهات نوجوانان ، کمبود ارتباط است. هر کاری که می توانید برای بهبود ارتباط با نوجوان خود انجام دهید ، رابطه شما با نوجوانتان مشکلات را کاهش می دهد. بنابراین به اشتباهات نوجوان خود به عنوان مشکلات نگاه نکنید ، به آنها به عنوان یک فرصت تدریس و فرصتی برای نزدیک شدن به نوجوان خود نگاه کنید. و تلاش کنید که به او نزدیک شوید تا بتواند صادقانه از اشتباهات و طرز فکر خود در مورد آن ها با شما صحبت کند.
شکست بخشی اجتناب ناپذیر از زندگی است ، و شما باید به نوجوان خود فرصتی بدهید که از اشتباهات خود تجربه کسب کند و از اشتباهات خود بیاموزد تا بتواند ضمن اینکه از حمایت شما برخوردار است ، انعطاف پذیری ایجاد کند. در غیر این صورت ، آنها به عنوان یک بزرگسال ، برای مقابله با ناکامی ها در دنیای واقعی کاملاً آماده نخواهند بود. با آموزش ندیدن خودتان به عنوان والدین نوجوان ، در مورد نحوه برخورد با اشتباهات نوجوانان شما در واقع به بهترین شکل ممکن فرزندتان را برای شکست خوردن در طول زندگی آماده کرده اید.
یکی از بزرگترین مشکلات والدین در نحوه برخورد با اشتباهات نوجوانان ، کمبود ارتباط است.
سعی نکنید هر بار که احساس ناراحتی می کنند ، نوجوان خود را سرگرم کنید. تجربه این احساسات ناراحتکننده و یادگیری چگونگی کنار آمدن با آن ، می تواند اعتماد به نفس نوجوان شما را بیشتر کند و به آنها کمک کند تا فرد بالغ تری در بزرگسالی باشند.
سلام من دوتا پسردارم ۵سال فاصله سنی دارن بزرگه۱۳سالشه بی اجازه خیلی کارهای خطرناکی میکنه مثلا یه باررفته با تیغه موهای پاهاشو زده کلابدون فکرکارمیکنه خیلی هم ساده هس هرچی هم میگم این کارارونکن اصلا تو کتش نمیره چیکارکنم وزیاد دوس داره بمونه خونه مامانم اینا که فقط یه داداش دارم ۲۲سالشه هرچی هم میگه میخریم انجام میدیم.
در ضمن دختر راستگو وخوبی تا به حال مورد اخلاقی نداشته زیادم گوشی دستشه
سلام دخترم ۱۷ سال داره از مدرسه بدونه اینکه به ما بگه خانه خاله اش رفته کلاس ۱۱ ریاضی چطور با این قضیه برخورد کنم ممنونم
سلام میخام بدونم نو جوان دختری که با پدرش زتدگی نیکنه دختره وبه تازگی پدرو مادرش جداشدن یه ساله
خیلی عصبیو کارای نگران کننده از لحاظ رفتاری میکنه شده پدرش نگرانه چه جوری کمکشون کنم که آروم شه این دختر
سلام پسر من شب خونه دوستش می خوابه کار نمیکنه از سربازی فرار کرد میخوام باهاش صحبت کنم چی بگم
سلام دوست عزیز؛ کاملا بستگی به کیفیت رابطه شما از ابتدا تا به حال، و سبک های والد و فرزندی خانواده شما داره که چطور در مورد مشکلات باهم گفتگو میکنید.
سلام پسرم ۱۴ سالش هست علاقی زیادی به قیلون و ویپ پیدا کرده دو ماه هست که کم و بیش قلیون میکشه حلا از من ویپ در خاست کرده نگرانم چکار کنم اجازه بدم یا نه
سلام من پسرم 18 سالشه دیروز با رفیقاش رفته بود بیرون وقتی اومد حالش خوب نبود ولی هیچی نگفت
الان فهمیدم توی بازی بیلیارد 2 میلیون باخته تاحالا از این کارا نکرده بود راهنمایی کنید
سلام من دختری ۱۴ ساله هستم و پدر و مادرم شبها گوشیمو ازم میگیرن و تو اتاق خودشون میزارن تا صبح و میگن برات ضرر داره که گوشی بالای سرت باشه ، منم تحقیق کردم و فهمیدم گوشی باید ۱ متر با ادم فاصله داشته باشه من میتونم تو اتاق خودم گوشیمو با فاصله بزارمو ازش هیچ استفادهای نکنم ، بهشون گفتم و اونا قبول نکردن و درکم نمیکنن ، چکار کنم ؟؟؟
سلام دخترم۳۰سالشه ۴ساله جداشده بخاطرخیانت کردن به همسرش ۳ساله بایه پسرخوبی دوست شده وقصدازدواج دارن
دخترم
سرکارمیره من فکرمیکردم سرش به سنگ خورده وپشیمونه دیگه راه اشتباه نمیره چون تاوان سنگینی پس داد منم سعی کردم بهش سخت نگیرم تاحدودی ازادش گزاشتم امااوبازهم همون راه اشتباه داره میره پیش مشاوره هم رفته به تازگی متوجه شدم دوست دختربدی انتخاب کرده وراه اشتباه میره دوست پسرشم فهمیده وخیلی ناراحتیم بهشم بگم ناراحت میشه زیر بارم نمیره باید چی کارکنیم
سلام دختری ۱۴ ساله هستم که به تازگی با نام آدرین سر بحث با دخترش که اذیتم میکرد دعوام شده خیلی زن خوبیه و دوستش دارم ولی من وقتی باهام بحث شدید میکنن از کوره در میرم و جیغ میزنم بهم میگن شبیه مادرت میشی من روی این جمله خیلی حساسم بهم گفت بی کس و کاری و هیچکس نمیخوادت و حرفای بدی زد بابام هم باهام قهره و شدیداً بد صحبت میکنه میخوام معذرت خواهی کنم ولی وقتی یاد حرفاش می افتم آتیش می گیرم چیکار کنم؟؟؟😢😢😢
سلام،دختر من ۲۳ ساله هست،با مخفی کاریهاش که می دونم بهش آسیب میزنه ،چکار کنم؟چطوری بهش بگم،چون فهمیدم.
سلام دوست عزیز؛ برای اینکه آسیب های احتمالی رو بهشون گوشزد کنید شما احتیاج به یک ارتباط امن و بی تنش و حمایتگر و همچنین موثر دارید. اگه فکر میکنید میتونید با دخترتون در قالب چنین ارتباطی صحبت کنید،اقدام کنید. اما اگر فکر میکنید چنین ارتباطی ندارید از روانشناس کمک بگیرید تا بتونید ایشون رو نسبت به آسیب ها آگاه کنید و همچنین ارتباط تون رو تقویت کنید.
سلام دختر من ۱۰ سالشه و از طریق شبکه های اجتماعی با پسری چت کرده و حرفهای جنسی و عکس و فیلم و … ارسال و دریفت کرده. چجوری باید برخورد کنم؟
سلام دوست عزیز؛ بهتره در این زمینه از یک روانشناس کمک بگیرید که با توجه به خصوصیات خلق و خو و همچنین شرایط فرزندتون راهنمایی بگیرید. ولی در کل بهتره مقتدرانه و آگاهانه و بدون تنش و سرزنش وارد گفتگو بشید. دلایل و صحبتهاشو بشنوید. و هشدارهای لازم و پیامدهای آسیب زا رو در گفتگویی بدون سرزنش و تنش، بیان کنید.
دخترم ۱۳ سالش هست امروز تومدرسه یگ اشتباکرده باری پنجومش هست نمیدونم چی رفتاری باهاش کنم کمکم کنید
سلام
برادر من 16 سالش و با كمشو بگم با 10 دختره لباس هاي نا جور تنش ميكنم نميدونم مواد مصرف ميكنه فقط يك بار توي يكي از عكس هاش موهاش رنگ بود و قليلون دسته دوستش بود تا حالا هزار بار باهاش دعوام شده درسش قبلا خيلي خوب ولي آلان اصلا درسش خوب نيست و هزار بار ميگه ميخوام ترك تحصيل كنم وقتي نحصيتشم ميكنم ميگه اصلا به تو ربطي نداره نمياد بريم مشاوره هم ميشه لطفا ترو خدا راهنمايم كنيد چطور باهاش بخورد كنم و بهش بفهمونم داره اشتباه ميكنه از وقتي كرونا امده اينطوري شده ممنون ميشم راهنمايي كنيد ممنون
پسرم 16 سالش همیشه حواسش پرت.همه متوجه میشن.مثلا اگر بگم برو نون و پنیر بخر باید 4 بار اون مسیر بره و بیاد.خسته شدم واقعا نگرانشم.
پسرن ۱۴ سالشه..در بررسی گوشیش فیلمهای مستهجن دیدم ..چیکارکنم؟خیلی نگرانم..
سلام دوست عزیز؛ لطفا از برخورد تند و سرزنش خودداری کنید و سعی کنید ارتباط دوستانه ولی قاطعانه خودتون رو با ایشون تقویت کنید و از یک روانشناس کمک بگیرید.
سلام من یه دخترم و چهارده سالمه مادر پدرم خیلی به من سخت میگیرن و به من اعتماد ندارند دوروز پیش گوشیمم ازم گرفتن ازشون دلیل این کارو بدون پرخاش و بی منطقی پرسیدم اونا با عصبانیت گفتن که هوامو از درسم پرت میکنه و سعی دارن تمام زندگی منو بکنن درس و میگن تو هیچ تفریحی نباید داشته باشی حق نداری با دوستات بری بیرون چون هنوز بچه ای و درس داری اینا در حدی به من فشار آوردن که چند روز پیش خواستم خودکشی کنم که همون دوستایی که پدر و مادرم اجازه رابطه باهاشون رو بهم نداده بودن منو از این کار منصرف کردن الانم بهش،ن بگم منو ببرین مشاوره خیلی بد با من رفتار میکنن و میگن این مسخره بازی چیه ما اون موقع از این مسخره بازی نداشتیم مردیم
من تمام تلاشمو میکنم که در آینده مثله پدر و مادرم نباشم حتی یه زره کلی عقده رو ی دلمه خیلی زیادن
اگه میشه جواب بدین نیاز دارم به مشاوره
سلام دوست عزیز؛ اگه امکانش رو دارید با والدینتون صحبت کنید و متقاعدشون کنید که به روانشناس نوجوانان مراجعه کنید. و به بررسی مشکلاتتون بپردازید.
سلام پدر و مادرتم نیاز به مشاوره دارن چون فکر می کنن کاری که می کنن درسته ولی باورشون درباره ی مشاوره و روانشناس غلطه چون فکر می کنن که خیلی می دونن و انسان های کاملی هستند
دخترم ۲۶سالشه باوجوداینکه خیلی زیباس ولی ارایش زیادی میکنه چطور متقاعدش کنم که این کارش درست نیست
سلام دوست عزیز؛ چرا میخواین دختر 26 ساله تون رو متقاعد کنید؟ چرا فکر میکنید درست نیست؟
سلام چون فکر می کنه که زیباییش کافی نیست و به احتمال زیاد اعتماد به نفسش پایینه ولی بازهم باهاش تند برخورد نکنید
سلام وقت بخیر، بردار من ده سالشه و خب ما امروز متوجه شدیم ک ب پیشنهاد بازی شلوارشو جلوی پسر عموش در اورده. من مطمعنم ک برادرم حتی معنی این کار رو هم نمی دونه ولی مادرم واقعا ناراحت شده و همش گریه می کنه . نمی دونیم این مسئله رو به پدرم بگیم یا نه .
سلام دوست عزیز؛ لطفا با برادرتون برخورد تندی نکنید و حتما از مشاوره با روانشناس نوجوان کمک بگیرید. حتی اگه شده بصورت تلفنی یا غیر حضوری، که این مساله بخوبی تحلیل بشه و راهکار لازم رو بگیرید.
سلام نیاز به برخورد تند نیست شما باید از مشاوره کمک بگیرید چون اگر پیگیر این کار برادرتون نباشید ممکنه این کار به عنوان یک رفتار عادی تو ذهنش بمونه
سلام دخترمان 15سالشه یک ساله که بایه پسرحرف میزنه چندبارفهمیدم براش توضیح دادم که این کاردرست نیست قبول کرد ولی دوباره فهمیدم که دارن باهم صحبت میکنندیه با باباش فهمیدبسیاربرخوردبدی کردباهاش. بهم قول داددیگه تکرارنمیکنه اماالان فهمیدم دوباره زنگ زده
سلام دوست عزیز؛ نحوه برقرای ارتباط با نوجوانان بسیار متفاوت هست با بزرگسالان. اونها در مرحله ای از رشد و شرف ورود به دروازه بزرگسالی هستند که خودشون رو همتراز و شاید آگاه تر و فهیم تراز بزرگسالان میدونن.ولی درعوض والدین اونها رو همون بچه هایی میبنند که هنوز بدلیل تجربه کم و عدم آگاهی نیاز به مراقبت و نظارت دارن،میدونن. فقط کمی جسورتر و بی پرواتر شدن. اگه در ارتباط بین والد و فرزند،نظارت تیز و مستقیم و عدم استقلال باشه و از طرفی اعتماد طرفین شکل نگرفته باشه، والد و فرزند انتظارات و حرف هم رو درک نمیکنند و نمپذیرند. دختر شما در مرحله ای از رشد اجتماعیش قرار گرفته که توجهش به سمت جنس مخالف معطوف شده که تا اینجاش مشکلی نیست. ولی از کجا باید متوجه آسیب های احتمالی و یا درست و غلط بودن انتخابهاش بشه؟ چطور باید به شما اعتماد کنه و بدون ترس درمورد احساساتش صحبت کنه و شما بتونید با راهنمایی های درست ازش محافظت کنید؟ شما چطور میتونید او را به این باور برسونید که این محدودیتها بخاطر سلامت روان و حال و زندگی آینده او هست و شما خوبی او رو میخواین؟ و چون برایتان ارزشمند هست نگران او هستین و نگرانیتون هم بجاست.پیشنهاد میکنم برای توانمندی در برقراری ارتباط غنی با فرزندتون و غلبه بر نگرانی های محتمل در آینده حتما از روانشناس کمک بگیرید.
سلام دخترم14سالشه میگه میخوام چندتیکه ازموهامورنگ کنم(سفید) من اجازه ندادم دلیل مخالفتموپرسیدگفتم برات توضیح میدم نمیدونم چطوری دلیل مخالفتموبگم که قانع بشه وگفتم که چندسال دیگه میتونه رنگ کنه وجوابم واسه قانع شدنش کافی نبوددلایل دیگه ای که بایدتوضیح بدموهنوزنگفتم خواستم نظرشمارو بدونم ممنون میشم راهنمایی بفرمایید
سلام برادر من 16 سالشه و طی بچگی و از طریق یکی از دوستاش توی گروه مختلط عضو شده بود و با یه دختری هم دوست شده بود باهاش که صحبت کردیم به اشتباهش پی برد و همون موقع شماره اون دختر و پاک کرد از کجا مطمئن بشیم که دوباره سراغ اون دوستش و اون دختر نمیره؟ باهاش بدون خشونت خیلی منطقی و با محبت صحبت کردیم
دخترم ازطریق چت باجنس مخالف صحبت میکنه وپسردرچت حرفهای جنسی زده بایدبادخترم چگونه برخوردکنم باباش کتکش زد
اینکه دخترتون چند سال داره مهمه، اما پیشنهاد میشه بهش توضیح بدید بدون سرزن.
سلام
دختر من ١۵سالشه و از روی سادگی با پسری دوست شده بود که من فهمیدم بهترین روش برخورد با دخترم چی هست و من چگونه باید به او بفهمانم که اشتباه کرده و اورا در مسیری قرار دهم که دیگه این اشتباه رو نکنه
ممنون میشم کمکم کنید
سلام دوست عزیز قبل از هر چیز باید بدونید که این احساس در شما طبیعیه . بهترین کار اینه که بهشون بگید بذارن برای بالای ۱۸سال.
پسرم ١٧ ساله با دختري كه ٤ سال بزرگتر خست و افغانستاني هست دوست شده جوري كه عاشقش شده چه جوري متوجه اختلاف طبقاتي و اختلاف بينشون بكنمشون
سلام دوست عزیز امیدوارم که حالتون خوب باشه مشاوره پیش از ازدواج خیلی بهتر میتونه در این زمینه بهتون کمک کنه اگر مایل باشید می توانید با مشاورین کلینیک روان آرام به صورت حضوری و غیر حضوری وقت داشته باشید تا این موضوع در فرزند شما و دوستشون بهتر بررسی بشه.
سلام پسر ۱۶ من خیلی دروغ میگه وسرکشی میکنن وهمش به کارکردن پول دراوردن وتصمیم به ترک تحصیل داره و۱ سال پیش متوجه شدیم سیگارمصرف میکنه البته بهش گوشزدکردیم وارخطرات سیگاربراش گفتم ولی گاهی مصرف میکنه واینکه دوست نداره ماهیچ دخالتی درتحصیلش وزندگی واینده اش داشت باشیم باینکه بارها بهش گفتیم دوست دارییم براینده ات نگرانیم ولی انگارنه انگار مارودشمن خودش میدونه لطفا راهنمایی کنید