به راحتی وقت مشاوره بگیرید همه ما در مراحل و زمان هایی از زندگی نیاز به صحبت کردن و مشاوره گرفتن از فردی داریم که بتواند ما را درک کند.
مشاوران حرفه‌ای و با تجربه
بازگشت وجه در صورت نارضایتی
مشاوره حضوری،آنلاین و تلفنی
انتخاب بهترین مشاور برای شما

روانشناس بزرگسال

مشاور آیا به رواشناس بزرگسال نیاز دارم؟ مشاور ازدواج روانشناس بزرگسال کیست؟ مرکز مشاوره آشنایی بیشتر با مرکز مشاوره ما سرویس ها سوالات رایج

مشکلات زندگی و فشار های عصبی می تواند همه ما را از پا در بیاورد و مارا دچار مشکلات بسیاری کند. این مشکلات معمولا در بزرگسالی شدت بیشتری می گیرند و کنار آمدن با آن ها به تنهایی مشکل می شود.

در چه مواردی میتوان به روانشناس بزرگسال مراجعه کرد؟

اضطراب

علائمی مانند تنگی نفس، دلشوره، لرزش دستان، تنفس سریع، عرق سرد، عدم تمرکز، حالت تهوع، انتظار خبر بد و… نشانه هایی از اضطراب هستند که در بیماری های اضطرابی مانند وسواس، حملات هراس دیده می شوند و یکی از شایع ترین بیماری های روانپزشکی هستند که در بزرگسالان هم وجود دارد میتوان برای درمان آن ها به روانشناس بزرگسال مراجعه کرد.ر وانشناسان در صورت صلاح دید با کمک روانپزشکان و با استفاده از پروتکل های درمانی به صورت فردی یا گروهی به درمان فرد مراجع کننده می پردازند تا فرد دوباره به آرامش و آسایش برسد.

اختلال های خلقی

اختلال های خلقی هم از بیماری های شایع است که شامل دو گروه افسردگی و دوقطبی است. افسردگی علائمی مانند خستگی،عدم لذت بردن از زندگی،احساس گناه،احساس پوچی و نارضایتی و خلق تحریک پذیر دارد.اختلال دوقطبی علائمی مانند روحیه بسیار شاد یا تحریک پذیر،اعتماد به نفس بیش از حد بالا،پرحرفی،نیاز به خواب و فعالیت بسیار زیاد را شامل میشود. روانشناس بزرگسال،برای درمان این بیماری ها تست های تکمیلی را انجام میدهد. با اعمال روند های درمانی مانند رفتار درمانی،شناخت درمانی،روان درمانی های کوتاه یا بلند مدت و… به مراجعان کمک می کند.

بیماری های روان پریشی

این افراد دارای علائمی مانند توهم(شنیدن صداهایی که وجود ندارند یا حس کردن اشیائی که وجود ندارند)، هذیان(اعتقاد بسیار قوی به باور های نادرست که با توضیح هم قانع نمیشوند.مثلا فکر می کنند کسی قصد آسیب رساندن به آن ها را دارد.)، انزوا و رفتار های آشفته را دارند. روانشناس بزرگسال برای پذیرش این بیماری توسط خود فرد و خانواده ی بیمار جلسه های مشاوره را برگزار می کند و در صورت نیاز روانپزشک درمان های دارویی را شروع می کند.

مشاوره های خانواده و زوج درمانی

مراجعه به روانشناس بزرگسال قبل از ازدواج،تاثیر قابل توجهی در انتخاب آگاهانه و صحیح تر زوج ها دارد و کمک شایانی برای آن ها محسوب می شود.روانشناس ها به کمک شرح حال کامل و دقیقی که از زوجین می گیرند و تست هایی که انجام می دهند وبا توجه به زمینه های عاطفی و اقتصادی و شرایط خانواده ها تلاش می کنند تا زوج ها بهترین تصمیم را اتخاذ کنند. پس از ازدواج هم میتوان به روانشناس بزرگسال مراجعه کرد و درباره ی مشکلات و اختلافاتی که در زندگی زوج ها به وجود می آید، از آن ها راهنمایی گرفت تا این معضل ها،بنیان خانواده را تهدید نکنند.

در مشاوره های زوجی، روانشناس ها روی مشکلاتی مانند اختلاف های زناشوئی، مشکلات روابط جنسی، خشونت یا اختلاف نظر برای تربیت فرزندان تمرکز می کنند.در این درمان نیاز به وجود هر دو نفر زوج در جلسه ها است و روانشناس بزرگسالان جهت اعمال تغییراتی که سوءتفاهم و مشکلات زوج ها را برطرف می کند،تلاش می کنند.

 

روانشناس بزرگسال

 

مشاوره ترک اعتیاد

متاسفانه امروزه مواد اعتیاد آور در میان افراد جامعه شده است و سن مصرف آن حتی تا سنین نوجوانی هم پائین آمده است. اگر فرد مصرف کننده،یک انسان بالغ و سرپرست خانواده باشد،اثرات خانمان سوز آن، نه تنها خود فرد بلکه تمام خانواده را از بین میبرد.به همین دلیل روانشناس بزرگسالان، آماده اند تا در کلینیک های مخصوص،به آن ها کمک کنند تا بدون آسیب های جدی مصرف این مواد را کنار بگذارند و به آغوش خانواده خود برگردند.

مشکلات خواب

بسیاری از اختلال های خواب مانند بی خوابی، حرف زدن در حین خواب،خواب گردی یا مشکلاتی مانند به سختی به خواب رفتن نیاز به رفتار درمانی دارند. مراجعه به روانشناس بزرگسال در کلینیک های خواب یکی از سودمند ترین روش ها برای کمک به این بیماران است که با استفاده از پروتکل های درمانی مناسب این اختلال ها را رفع می کنند.

بنابراین، اگر در زندگی خود متوجه شدید که روح و روان شما دچار خستگی یا بیماری شده است، حتما به یک روانشناس خبره و متخصص مراجعه کنید.همانطور که زمانی که یکی از اعضای بدن شما دچار خون ریزی می شود،در مراجعه به پزشک و درمان آن تعلل نمی کنید؛در درمان مشکلات روحی خود هم صبر را جایز ندانید و آن را به فردا منتقل نکنید. مراجعه به یک روانشناس برنامه ای برای بهتر زیستن است.زندگی امروزه انسان بسیار پیچیده است و تنها ارضای نیاز های جسمی به طور قطع برای شاد بودن او کافی نخواهد بود.

در چه مواردی می توان به روانشناس بزرگسال مراجعه کرد؟

در مواردی مانند مشکلات خواب، اضطراب، ترک اعتیاد و ...

آیا تفاوتی میان روانشناسی کودک با روانشناسی بزرگسال وجود دارد؟

روانشناسی بزرگسالان با کودکان متفاوت است و افراد بالغ باید به روانشناس بزرگسال مراجعه کنند.

بیماری های روان پریشی چه علادمی دارند و راه درمان آن ها در بزرگسالی چیست؟

این افراد دارای علائمی مانند توهم(شنیدن صداهایی که وجود ندارند یا حس کردن اشیائی که وجود ندارند)، هذیان(اعتقاد بسیار قوی به باور های نادرست که با توضیح هم قانع نمیشوند.مثلا فکر می کنند کسی قصد آسیب رساندن به آن ها را دارد.)، انزوا و رفتار های آشفته را دارند. روانشناس بزرگسال برای پذیرش این بیماری توسط خود فرد و خانواده ی بیمار جلسه های مشاوره را برگزار می کند و در صورت نیاز روانپزشک درمان های دارویی را شروع می کند.

4.6/5 - (398 امتیاز)

روانشناس بزرگسال کیست و روانشناسی بزرگسالان چیست؟ 

امروزه در جامعه به سلامت روان بیشتر بها داده می شود و مانند گذشته نسبت به آن موضع گرفته نمی شود.اکثر خانواده ها برای مواردی مانند تربیت کردن کودکان،راهنمایی کردن،یاد گیری چگونگی برخورد با آن ها در سن بلوغ و یا موارد تحصیلی مانند انتخاب رشته و… به روانشناسان یا مشاور ها مراجعه می کنند و به امری معمول تبدیل شده است. اما تعدادی از بزرگسالان از اهمیت وجود روانشناس در مواقع ضروری غافلند و عده ای هم حتی اگر مراجعه کرده باشند، مایل نیستند آن را بیان کنند زیرا متاسفانه هنوز در جامعه فقر سواد سلامت روان به طور کامل برطرف نشده است و هنوز هم این ذهنیت وجود دارد که افراد دیوانه و روان پریش به روانشناس بزرگسال مراجعه میکنند در حالی بزرگترین برداشت ناصحیح همین است و ضربه های سنگینی را بر جامعه وارد می کند.

به طور معمول، در زندگی همه ما پیش آمده است که از لحاظ جسمانی دچار بیماری شده ایم و به پزشک معالج مراجعه کرده ایم و بهبود یافته ایم. به طور مشابه ایامی در زندگی ما وجود دارد که دچار خستگی یا بیماری روحی می شویم و احتیاج داریم با یک فرد متخصص حرف بزنیم. در واقع وقتی جنبه ذهنیتی و روانی مطرح است باید به افراد متخصص مانند روانشناس یا مشاور مراجعه کرد تا به کمک آن ها بتوانیم آرامش ذهنی خود را دوباره به دست بیاوریم. همانطور که وقتی یک فرد به چشم پزشک مراجعه میکند ،در جامعه این تصور وجود ندارد که آن فرد بینائی خود را ازدست داده است، مراجعه به روانشناس را نباید به معنای از دست دادن عقل و ذهن تلقی کرد.

حوزه روانشناسی و مشاوره بسیار گسترده است و در مقاطع بالاتر تحصیلی به زمینه های تخصصی تر تفکیک می شود.به عنوان مثال ممکن است یک متخصص در زمینه مشکلات زوجین و خانواده بیشتر کار کرده باشد،یک متخصص در زمینه افسردگی و دیگری در زمینه اضطراب.به علاوه با توجه به این که روحیات و الگوی رفتاری کودکان و نوجوانان، نسبت به بزرگسالان متفاوت است. بنابراین روانشناسی بزرگسالان با کودکان متفاوت است و افراد بالغ باید به روانشناس بزرگسال مراجعه کنند.

مرکز مشاوره و روانشناسی روان آرام، دارای مجوز رسمی سازمان نظام روانشناسی و مشاوره بوده و توسط سرکار خانم دکتر آزیتا امین الرعایا تاسیس گردیده است. کادر کلینیک روان آرام را مشاورانی خبره، اساتید دانشگاهی و روان درمانگران به نام تشکیل داده اند. حوزه فعالیت این کلینیک روانشناسی را می‌توان حوزه فعالیتی وسیعی دانست چرا که خدمات ارائه شده در این مرکز مشاوره مشکلات روان شناختی، روان پزشکی، کودک و نوجوان، بزرگسالان، فردی، زوج درمانی، خانواده و حتی مشاوره های گروهی را نیز پوشش می‌دهد

روانشناس بزرگسال
بپیوندید
اطلاع از

4 نظرات
جدیدترین ها
قدیمی ها بیشتر رای
Inline Feedbacks
مشاهده همه کامنت ها
حسین جسمی
2 سال قبل

سلام وعرض ادب،دختر من 18 سال سن دارد،ودرمواقعی مانند آزمونهای مختلف ،استرس زیاد ازبهره وری او بسیارمیکاهد،لطفا راهنمایی کنید.

تیم محتوا روان آرام
2 سال قبل
پاسخ به  حسین جسمی

سلام دوست عزیز دلیل استرس و ریشه استرس باید بررسی بشه که چرا این اتفاق میفته و دچار اضطراب می شن پیشنهاد می کنیم حتماً به مشاور یا روانشناس فردی مراجعه کنید تا ریشه یابی دقیقی در مورد استرس برای ایشان انجام بشه و بهترین راهکارها در این زمینه به شما داده بشه

Zahra
3 سال قبل

سلام خیلی استرس دارم که اینو بگم من وقتی ۱۴ سالم بود بهم تجاوز شد کلی اتفاقات تو اون دوره افتاد و بعد ها حالم خوب شد و فراموش کردم الان ۲۱ سالمه و چند وقتی میشه همه ی صحنه ها میاد جلو چشم همش حالم بد میشه نمیدونم چی کار کنم که تمومش کنم شبا نمیتونم بخوابم همش دلم همه چیزای که از اون موقع تا الان تو‌خودم‌ ریختمو به کسی بگم.
برام پیام اومد که جواب دادین ولی هر چی میزنم روش نمیاره ممنون میشم دوباره جواب بدین.

تیم محتوا روان آرام
3 سال قبل
پاسخ به  Zahra

دوست عزیز پیام شما تایید شد از طرف ما ، برای این موضوع حتما باید به روانکاو مراجعه کنید تا گره های این موضوع باز بشه .

پاسخگوی شما 9 الی 21

88216100 نوبت‌دهی مشاوره