آیا تاکنون در موقعیت هایی که نباید، از روی حرص و عصبانیت خنده اید؟ کنترل خنده هایتان برایتان سخت است و نمی دانید باید چه کار کنید؟ توصیه می کنیم مطالبی که در ادامه ارائه گردیده است را به خوبی مطالعه نمایید تا با روش های درمان خنده عصبی آشنا شوید.
زمانی که افراد به هر دلیلی فرضا دلایل عاطفی و..دچار فشار عصبی می شوند نیز ممکن است دچار خنده عصبی شوند.
این افراد در موقعیت هایی که مناسب نیست دچار خنده عصبی می شوند.
عموما خنده عصبی نوعی مکانیسم دفاعی محسوب می گردد، چرا که فرد تلاش می کند با خنده عصبی از آسیب دیدن احساساتش جلوگیری کرده و با خنده عصبی احساسات و هیجانات خود را تنظیم می کند..فرد با خنده های عصبی تلاش می کند از ضعیف دیده شدن به واسطه احساسات و موقعیت های مختلف جلوگیری کند.
عموما افرادی که دچار خنده عصبی می شوند زمانی که احساس ناراحتی می کنند، با تنش هایی مواجه می شوند و..دچار خنده عصبی می شوند.
چنانچه زمانی که افراد دچار خنده عصبی بوده و بیش از حد این عمل را در موقعیت های متعدد تکرار کنند ممکن است در روابط اجتماعی شان دچار مشکل شده و این نیز ممکن است سبب ناراحتی دیگران گردد.
افرادی که نمی توانند خنده های عصبی خود را کنترل نمایند اغلب بیماری زمینه ای داشته و نیاز است در اسرع وقت به درمان خنده عصبی توسط درمانگری متخصص بپردازند.
اغلب، با خنده های عصبی سعی می شود موقعیت و شرایط را حتی در برابر دیگران برای خود خوب تلقی نموده و احساساتی همچون احساس ناراحتی را پنهان نمود.
در ادامه توضیحات بیشتری ارائه می گردد.
بله کافیست با شماره درج شده در صفحه سایت جهت کسب اطلاعات بیشتر تماس حاصل نمود.
بله با مراجعه به درمانگری متخصص و مجرب می توان به کاهش و کنترل خنده های عصبی پرداخت تنها لازم است به متخصصین کلینیک روانشناسی روان آرام اطمینان نمود.
بسته به اراده و خواست فرد، مراجعه به تخصص و مهارت روانشناس و مهم تر از همه علت بروز خنده عصبی نیز مدت زمان درمان خنده های عصبی متغیر می گردد.
باید بیان داریم خنده عصبی سبب می گردد نتوان به خوبی با دیگران ارتباط برقرار نمود چرا که اگر افراد در شرایط ناراحت کننده ای با دیگران قرار گرفته باشند و به هنگام ناراحتی دیگران و..دچار خنده عصبی شوند، این نیز می تواند سبب بروز سوءتفاهمات در ایشان گشته و به احساسات آن ها لطمه وارد سازد.
به همین سبب مهم است که به درمان خنده عصبی پرداخت تا با این دسته از مشکلات مواجه نشد.
افراد به دلایل متعددی فرضا روانی یا عاطفی دچار خنده عصبی می شوند البته بروز خنده عصبی را نمی توان تنها به این دلایل محدود کرد چرا که برخی بیماری هایی که روانی هم نیستند می توانند سبب بروز خنده عصبی گردند.
دلایل متعددی می توانند سبب بروز خنده عصبی شوند که برخی از آنها عبارتند از:
چنانچه دلایل دیگری هم می توانند سبب بروز خنده های عصبی در افراد گردند که به برخی از مهم ترین آن ها اشاره می کنیم.
یکی از دلایلی که می تواند سبب بروز خنده های عصبی گردد این باشد که فرد تلاش می کند با واکنشی غیرطبیعی که متناسب با موقعیت نیست، با موقعیت ناراحت کننده ای که دارد مقابله کرده و به آن واکنش نشان دهد.
چنانچه این واکنش غیر ارادی نمی باشد چرا که بدن تلاش می کند با ایجاد خنده عصبی در فرد حواس وی را از موقعیتی که در آن قرار دارد به نوعی یرت سازد.
بدین شکل فرد می تواند بهتر با موقعیتی که در آن قرار گرفته اند کنار بیایند.
کورو نوعی بیماری عفونی می باشد به سبب آن برخی مولکول ها در بافت مغز نیز تجمع کرده و سبب می گردد با بروز بیماری عاطفی، فرد نتواند به خوبی در موقعیت های گوناگون از لحاظ عاطفی پاسخ دهد.
برخی افراد به هنگامی که دچار نگرانی های متعددی هستند به طور ناخودآگاه دچار خندیدن های عصبی می شوند. حال موقعیت موجود در این زمینه تاثیر بسیاری دارد.
عموما این افراد به جهت از بین بردن انرژی منفی در خود که به سبب اضطراب ایجاد می گردد با خنده های عصبی تلاش می کنند خشم و ناراحتی خود را به نوعی کاهش دهند.
زمانی که هورمون های زیادی توسط غده هیپوفیز تولید می شوند نیز افراد دچار تیروئید پرکار می شوند به همین سبب این هورمون ها سبب بروز ناراحتی ها و مشکلات متعددی از جمله خنده عصبی می گردند.
و..
به همین سبب از آنجا که علت بروز خنده های عصبی متغیر می باشد، توصیه می گردد جهت تشخیص و درمان خنده عصبی به درمانگر متخصص مراجعه نمود.
بدین جهت می توان با کلینیک روانشناسی روان آرام تماس حاصل نمود.
مرکز مشاوره و روانشناسی
روان آرام، دارای مجوز رسمی سازمان نظام روانشناسی و مشاوره بوده و توسط سرکار خانم دکتر آزیتا امین الرعایا تاسیس گردیده است. کادر کلینیک روان آرام را مشاورانی خبره، اساتید دانشگاهی و روان درمانگران به نام تشکیل داده اند. حوزه فعالیت این کلینیک روانشناسی را میتوان حوزه فعالیتی وسیعی دانست چرا که خدمات ارائه شده در این مرکز مشاوره مشکلات روان شناختی، روان پزشکی، کودک و نوجوان، بزرگسالان، فردی، زوج درمانی، خانواده و حتی مشاوره های گروهی را نیز پوشش میدهدشاید این سوال پیش آید که چگونه به درمان خنده عصبی بپردازیم!
از آنجا که خنده عصبی ممکن است سبب احساس ضعف و گناه شود، نیاز است که در اسرع وقت به درمان کردن خنده عصبی پرداخت..چرا که در صورت شدت یافتن این خنده، ممکن است افراد دچار مشکلاتی در زندگی خود شوند فرضا دوری دیگران از فرد به علت اینکه حتی در شرایطی جدی که نباید خندید نیز ایشان به صورت غیر ارادی می خندند و..
لذا برخی روش های موثر در درمان خنده عصبی عبارتند از:
یکی از روش ها که می تواند سبب آرام شدن ذهن افراد گردد مدیتیشن می باشد.
در این امر افراد به جای تمرکز بر انرژی های منفی و سخت نیز به مسائل مثبت توجه می کنند که این نیز کمک می کند افراد به مرور زمان دچار احساسات بهتر و آرامش خاطر بیشتری گردند.
یکی از راه های درمانی خندیدن های عصبی توجه کردن به صحبت های دیگران است..این کار سبب می گردد به جای تمرکز بر رفتارهای خود حواستان پرت شده و احساس آرامش بیشتری داشته باشید.
به هنگامی که حس می کنید قرار است از بابت مساله ای ناراحت و عصبی شده و خنده هایتان آغاز گردد تلاش کنید نفس عمیق بکشید بدین نحو از استرس و ناراحتی دور شده و حال بهتری خواهید داشت.
به موسیقی های آرام بخش گوش داده و از شنیدن موسیقی هایی که سبب بروز حالات خشم و ناراحتی در شما می گردند اجتناب ورزید زیرا این کار سبب می گردد با شنیدن موسیقی های آرام بخش ذهن خود را آرام سازید.
خلاقیت به خرج دهید.
زمانی که از خلاقیت خود استفاده می کنید، می توانید در دنیایی فارغ از ناراحتی ها و اضطراب ها غرق شوید..نقاشی بکشید، بنویسید و..
این کار می تواند به شما در درمان خنده عصبی کمک کند زیرا می توانید به هنگام بروز ناراحتی و عصبانیت، میزان احتمال بروز خنده عصبی را با کار هنری نیز کاهش دهید.
بسیار مهم است که اگر در موقعیتی نامناسب به طور غیر ارادی دچار خنده های عصبی شدید از طرف مقابل عذرخواهی کنید زیرا اگر مدام از این کار اجتناب ورزید ممکن است به خندیدن های بی موقع و عصبی عادت کرده و سبب بروز ناراحتی دیگران شوید ولیکن می توانید با عذرخواهی کردن نشان دهید که برای احساسات دیگران ارزش قائل بوده و تلاش می کنید درمان خنده عصبی را به صورت تخصصی پی گیرید.
نیاز نیست برای درمان خنده های عصبی خود به خودتان سخت بگیرید تا یک شبه به اصلاح آن بپردازید زیرا از آنجایی که خنده های عصبی برایتان به مانند عادت شده است جهت بهبود وضعیت نیاز است کمی صبور باشید.
نیاز نیست خودتان را سرزنش کنید، چرا که با این کار تنها باعث می شوید احساس بدی نسبت به خود پیدا کنید و انگیزه و اراده کافی را برای کاهش و کنترل خنده های عصبی خود نداشته باشید.
در صورتی که در موقعیت با سایرین دچار خنده عصبی شدید خوب است پس از تنفس عمیق و شمردن که در ادامه به آن اشاره می کنیم نیز تلاش کنید احساسات افراد را به نوعی درک کرده و برای تاثیر و نتیجه بهتر این احساسات را تصور کنید.
می توانید با سوال پرسیدن از طرف مقابل شروع کنید، زمانی که اتفاقی ناراحت کننده را برایتان بیان نمود در خصوص آن از وی سوال بپرسید فرضا:
این روش شاید کمی زمان بر باشد و دچار احساساتی مثل ناراحتی شوید و یا به خوبی این تمرین را اجرا نکنید، اما مطمئن باشید به مرور زمان با این روش می توانید تا حدی بر خنده های عصبی خود کنترل داشته و در موقعیت های گوناگون دچار خنده عصبی نشوید.
می توانید با شمردن اعداد که عدد نهایی را برای خود مشخص کرده اید نیز ذهن خود را آرام کنید..
می دانیم که نمی توان بروز موقعیت ها یا اتفاقات ناراحت کننده را به خودی خود کاهش داد و از بین برد ولی زمانی که در جمع دچار احساس ناراحتی و خشم شدید پیش از آنکه با خنده های عصبی مواجه شوید، سعی کنید از محیط دور شوید.
شاید با خود بگویید، در محیط خانه وسط مهمانی چه کار کنیم؟ می توانید از سرویس بهداشتی استفاده کرده و به بهانه آن احساسات و هیجانات خود را کنترل کنید.
می توان جهت کنترل و درمان خنده عصبی در جلسات مشاوره روانشناسی حضور یافت، زیرا با کمک روانشناس می توان به خوبی اهداف مورد نظر خود در راستای کاهش و کنترل خنده عصبی را یافته و به مرور با راهنمایی های تخصیی درمانگر در جلسات مشاوره فردی، به درمان خنده عصبی پرداخت.
آیا می دانید چرا دچار خنده عصبی می شوید؟ بیشتر در چه موقعیت هایی خنده تان می گیرد؟ پاسخ به این سوالات را دریافته و جهت درمان اقدام کنید.
می توانید جهت کسب اطلاعات بیشتر با شماره درج شده در صفحه سایت تماس حاصل نمود.