به راحتی وقت مشاوره بگیرید همه ما در مراحل و زمان هایی از زندگی نیاز به صحبت کردن و مشاوره گرفتن از فردی داریم که بتواند ما را درک کند.
ترس از ازدواج مجدد

ترس از ازدواج مجدد

ترس از ازدواج مجدد دارم چه کنم؟

زمانی که افراد از همسر خود جدا می شوند دچار ترس شده و از اینکه آیا می توانند دوباره ازدواج کرده و ازدواج خوبی داشته باشند نیز نگران می گردند.
اغلب زنان و مردان به سبب مشکلات و ناراحتی هایی که در ازدواج اول خود تجربه کرده اند نیز دچار ترس از ازدواج مجدد می شوند.
این ترس در بانوان با درجات و شدت بیشتری وجود دارد. چنانچه بحث جدایی و طلاق از یک سو و بحث ازدواج مجدد نیز می تواند سبب نگرانی و ترس بانوان از آینده گردد.
شاید سوال پیش آید که آیا با وجود این ترس، می توان مجددا ازدواج کرد یا خیر؟ باید بگوییم بهتر است صبور بوده و با کمک مشاور روانشناس به آرام سازی ذهن پرداخت. و سپس برای ازدواج مجدد اماده گردید.
ترس از ازدواج مجدد

علت ترس از ازدواج مجدد چیست؟

چرا افراد برای ازدواج دوباره دچار ترس می شوند؟ طبیعتا زمانی که ایشان تجربیات تلخی را در زندگی مشترک خود تجربه کرده اند، پس از جدایی، ترس از ازدواج مجدد با شدت بالایی ایجاد می گردد زیرا مدام نگران هستند که نکنند با ازدواج دوم دوباره شکست بخورند.
توصیه می گردد در صورت ترس از ازدواج مجدد حتما عامل بروز این ترس را با کمک مشاور روانشناس تشخیص داده و به حل و برطرف کردن آن بپردازید.
زیرا حتی اگر برای بار بعدی هم ازدواج کنید ممکن است در زندگی مشترک خود به سبب ترسی که در دلتان نهفته است نیز دچار مشکلاتی گردید.
همانطور که بیان نمودیم در اغلب مواقع افراد ممکن است نگران باشند که اتفاقات تلخی که در زندگی قبلی تجربه کرده اند مجدد نمایند، چنانچه باید بیان داریم در این مواقع این ترس غیر طبیعی نیست و افراد حق دارند از این بابت دچار نگرانی باشند.
بنابراین بهترین کار برای کاهش ترس از ازدواج مجدد این است که به مشاور روانشناس مراجعه نموده و از راهنمایی های تخصصی ایشان بهره مند گردید.

چگونه ترس از ازدواج مجدد را از بین ببریم؟

در این بخش قصد داریم به برخی راهکارهای موثر برای کاهش و رفع ترس از ازدواج مجدد اشاره کنیم..

1.بررسی علت طلاق

بسیار مهم است که پیش از ازدواج مجدد، بررسی شود که چه علتی باعث شده زن و مرد از یکدیگر جدا شوند. در این زمان می توان با آگاهی تمام مهارت هایی که باید آموخته و از بروز مجدد آن ها در زندگی مشترک جلوگیری نمود.
زمانی که آدمی بداند و البته بپذیرد چه دلیلی باعث جدایی او از همسر اول خود شده است می تواند به صورت واقع بینانه تر به انتخاب همسر پرداخته و مجددا ازدواج کرده و ازدواج خوبی را تجربه نماید در غیر این صورت اگر فرد از اشتباهات رفتاری خود و..آگاه نباشد ممکن است در زندگی مشترک خود، به دلایل تکراری که سبب طلاق او از همسرش شده بودند نیز دوباره در ازدواج مجدد خود با مشکلاتی جدی مواجه شوند.
بنابراین توصیه می گردد جهت کاهش ترس از ازدواج مجدد حتما با مشاور روانشناس در اینباره صحبت نمود تا بتوان با تصمیم آگاهانه تری به ازدواج مجدد پرداخت.
ترس از ازدواج مجدد

2.تعیین هدف از ازدواج مجدد

عموما افرادی که ترس از ازدواج مجدد دارند هیچکاری برای رفع این ترس انجام نداده و با این حال در صورتی که موقعیتی پیش آید ازدواج کرده یا از آن اجتناب می ورزند.
بسیار مهم است که زن و مرد پیش از ازدواج مجدد، هدف خود از اینکه قصد دارند دوباره ازدواج کنند را شرح کرده و با خود صادق باشند..تعیین هدف باعث می شود ایشان برای موقعیت ازدواج آمادگی بیشتری داشته و بدانند قصد دارند با چه فردی ازدواج کنند.
در تعیین هدف، تعیین ملاک های مورد نظر برای ازدواج بسیار ضروری بوده و لازم است زن و مرد به این مسأله توجه داشته باشند.

3.خودتان را بیشتر بشناسید

پس از طلاق بهترین کاری که افراد می توانند در حق خودشان بکنند این است که به خودشناسی برسند.
زمانی که زن و مرد بتوانند نقاط قوت و ضعف خود را شناسایی کرده و به اصلاح اشتباهات و تقویت نقاط قوت خود بپردازند، می توانند آمادگی لازم برای ازدواج مجدد را داشته باشند.
اغلب ترس از ازدواج مجدد به این دلیل است که نکند مجددا بر سر مسائلی تکراری دعوا و اختلاف ایجاد شود.
به همین سبب افراد با خودشناسی می توانند عیوب رفتاری خود را تشخیص داده و به اصلاح آن ها بپردازند البته اصلاح اشتباهات و عیوب رفتاری نیاز به صبر داشته و باید برای آن زمان گذاشت.

4.پذیرش

گاهی اوقات زن و مردی که از همسرشان جدا شده اند نیز احساس میکنند که دیگر نیازی به همسر نداشته و نمی خواهند تا آخر عمرشان ازدواج کنند.
این نیز گاهی اوقات به دلیل فرار از رو به رو شدن با حقایقی است که سبب گشته ایشان از همسرشان جدا شود.
نیاز است که زن و مرد پس از جدایی، به علل طلاق و جدایی شان فکر کنند. اینکه خود و همسرشان چه اشتباهاتی داشته اند که تنها راه را جدایی از هم دیدند؟
بررسی و پذیرش علل طلاق می تواند در کاهش ترس از ازدواج مجدد موثر باشد زیرا افراد پس از پذیرش می توانند با مشاور روانشناس صحبت کرده و از راهنمایی های تخصصی ایشان بهره مند گردند.
ترس از ازدواج مجدد

5.درگیر گذشته نباشید

یکی از دلایلی که سبب ترس از ازدواج مجدد خصوصا در بانوان می شود این است که ایشان همچنان درگیر گذشته بوده و به شکست هایشان در رابطه قبلی فکر میکنند.
این نیز به مرور سبب می گردد این افراد نتوانند موقعیت های مناسب را در زمان حال ببینند‌.
مشاور روانشناس به این افراد کمک می کنند تا به مرور بتوانند درگیری ذهنی شان را نسبت به گذشته کمتر کرده و در حال زندگی کنند.

6.اهمیت به خود

حائز اهمیت است اکثر افرادی که طلاق می گیرند، پس از جدایی احساس می کنند که ویژگی های خوبی نداشته و به نوعی از توانایی و ویژگی های مثبت و خاصی برخوردار نیستند.
وجود هیجانات منفی پس از طلاق کاملا طبیعی می باشد ولیکن اگر این هیجانات کنترل نشده و به طول بیانجامند نیز می توانند زندگی شخص را مختل کرده و یکی از علل ترس از ازدواج مجدد باشند.
مهم است که افراد به ویژگی های مثبت شخصیت خود هم توجه داشته و به قضاوت کردن خود نپردازند زیرا این نیز به مرور باعث می شود زن و مرد دچار افسردگی، دوری از اجتماع و..گردند.
ترس از ازدواج مجدد

7.سرکوب نکردن احساسات

پس از جدایی نیز تجربه احساسات و هیجانات منفی کاملا طبیعی می باشند بنابراین نباید به سرکوب آن ها پرداخته و نسبت به بروز هیجانات خود بی تفاوت بود.
افراد باید به خود اجازه دهند در مدت زمانی که احساس می کنند نیاز به استراحت و فکر کردن، برون ریزی هیجانات و..دارند این فرایند را طی کنند زیرا اگر به دروغ خود را خوب نشان داده و از ابزار احساسات خود اجتناب ورزند، به مرور زمان ممکن است دچار آسیب های روحی روانی شوند.

8.مشاوره روانشناسی

همانطور که اشاره نمودیم بسیار مهم است که افراد پس از جدایی حتما در جلسات مشاوره روانشناسی حضور یابند زیرا این جلسات از میزان ترس از ازدواج مجدد کم کرده و به افراد کمک می کند تا با پذیرش شرایط موجود، روحیه خود را نباخته و بر روی حال و آینده تمرکز کنند.
راهکارهای روانشناسی مشاور در جلسات مشاوره فردی می تواند در این امر بسیار کمک کننده باشد.
می توان جهت بهره مندی از این جلسات به صورت حضوری یا آنلاین با شماره درج شده در صفحه سایت، کلینیک روانشناسی روان آرام تماس حاصل نمایید.

آیا می توان از جلسات مشاوره غیر حضوری بهره مند گشت؟

بله کافیست با شماره درج شده در صفحه سایت تماس حاصل نمود.

مشاوره تلفنی بهتر است یا حضوری؟

هر یک از این جلسات مزیت های خود را دارند و می توان با توجه به شرایط خود و مشورت از مشاور روانشناس از هر یک از این جلسات بهره مند گردید.

هزینه جلسات مشاوره روانشناسی چقدر است؟

هزینه جلسات مشاوره وابسته به تعداد و مدت زمان جلسات می باشد که می توان جهت کسب اطلاعات بیشتر با روان آرام کلینیک تماس حاصل نمود.

اولین نفری باشید که امتیاز می دهید
بپیوندید
اطلاع از

0 نظرات
Inline Feedbacks
مشاهده همه کامنت ها

پاسخگوی شما 9 الی 21

88216100 نوبت‌دهی مشاوره