به راحتی وقت مشاوره بگیرید همه ما در مراحل و زمان هایی از زندگی نیاز به صحبت کردن و مشاوره گرفتن از فردی داریم که بتواند ما را درک کند.

ترس از ازدواج در دختران

علت های ترس از ازدواج در دختران چیست؟

یکی از ترس هایی که اغلب دختران در زندگی شان تجربه می کنند، ترس از ازدواج می باشد.

ترس از ازدواج در دختران سبب می گردد به مرور با افزایش سن ایشان نیز، ممکن است سبب گردد با وجود ازدواج هم نتوانند شرایط لازم را برای بارداری را برقرار سازند.

به همین سبب برخی دختران با بالا رفتن سن شان از ازدواج کردن خودداری می کنند. چنانچه در این زمان علاوه بر ترس از ازدواج در دختران، ترس از اینکه ازدواجشان دیر انجام گیرد هم وجود دارد.

بنابراین توصیه می گردد بانوانی که از ازدواج کردن می ترسند در اسرع وقت از جلسات مشاوره فردی بهره مند شده و ترس و علت آن را با مشاور روانشناس در میان بگذارند.

ترس از ازدواج در دختران

علل ترس از ازدواج در دختران

شاید این سوال پیش آید که چرا برخی دختران از ازدواج می ترسند، به همین سبب قصد داریم به این سوال اشاره کنیم..

برخی از دلایل ترس ازدواج از دختران عبارتند از:

1.عدم مسئولیت پذیری

طبیعتا می دانیم که ازدواج مسئولیت زیادی را می طلبد و نیاز است که فرد در قبال خود و همسرش مسئولیت پذیری زیادی داشته باشد. فرضا زمانی که دختران به مسئولیت های خود در قبال همسر و فرزندان خود فکر می کنند ممکن است از این مسئولیت پذیری بترسند.

عموما بانوانی که احساس می کنند در پیش بردن امورات زندگی مشترک ناتوان هستند دچار ترس از ازدواج می شوند. بنابراین ترس از ازدواج در دختران، به سبب احساس ناتوانی خود بوده و صرفا ممکن است فرد به دلیل فرار از مسئولیت های خود از ازدواج اجتناب کند.

2.مشکلات روحی روانی

برخی دختران ممکن است به سبب وجود آسیب های روحی روانی فرضا افسردگی یا سایر اختلالات علاقه ای به ازدواج کردن نداشته باشند. چرا که احتمال دارد دختر از اینکه به سببب مشکل موجود دچار تمسخر واقع شود یا همسرش به سبب این مشکل علاقه ای به او نداشته باشد و.. از ازدواج امتناع می ورزد.

3.تاثیرپذیری از دیگران

احتمالا شما هم اطرافتان برخی آدم هایی هستند که مدام از اینکه ازدواج کرده اند پشیمان بوده و به شما می گویند هرگز ازدواج نکن..این امر سبب می گردد برخی دختران با مشاهده ناراحتی خاطر هم جنسانش پس از ازدواج نیز تمایلی به ازدواج کردن نداشته باشند..

چرا که تصور می کنند قرار است همه تجربیات بدی که اطرافیانش داشته اند نیز خودشان هم پس از ازدواج تجربه کنند..در حالی که اگر بانوان در انتخاب همسر دقت لازم را داشته باشند و از مشاور روانشناس در جلسات مشاوره قبل از ازدواج برای شناخت بهتر فرد کمک بگیرند، می توان با دید بازتری اقدام به ازدواج نمود.

ترس از ازدواج در دختران

4.ترسیدن از برقراری رابطه جنسی

جالب توجه است که برخی دختران به سبب ترسیدن از رابطه جنسی، از ازدواج کردن فرار می کنند. در حالی که برقراری رابطه جنسی پس از ازدواج بسیار مهم و حیاتی بوده و می تواند در استحکام و دوام ازدواج تاثیر زیادی داشته باشد.

بنابراین اگر به سبب ترس از رابطه جنسی از ازدواج کردن می ترسید توصیه می شود حتما با مشاور روانشناس صحبت کنید.

5.تجربیات دوران کودکی

اگر فرد در دوران کودکی از سوی والدین خود آسیبی دیده باشد ممکن است از ازدواج کردن امتناع ورزد.

یکی از دلایل ترس از ازدواج در دختران، سخت گیر بودن والدین در دوران کودکی می باشد..از دیگر علل ترس دختران از ازدواج کردن ممکن است وجود تجربیات تلخ فرضا کدورت و دعواهای مادر و پدر، طلاق والدین، خیانت و..از سوی خانواده اش بوده و به همین سبب نگران است که نکند پس از ازدواج تمامی این اتفاقات برای او و همسرش هم رخ دهد.

ترس از ازدواج در دختران

6.نگرانی از نرسیدن به اهداف شخصی

اکثر دختران پیش از ازدواج برای خود هدف هایی را تعیین می کنند که دوست دارند به آن ها برسند و به همین سبب ترس از ازدواج در دختران ممکن است به دلیل این باشد که نگران اند دیگر نتوانند اهداف خود را عملی سازند فرضا به دلیل مسئولیت های زیادی که پس از ازدواج خواهند داشت و..

7.عدم توانایی انتخاب همسر

یکی از دلایل ترس از ازدواج در دختران؛ عدم توانایی ایشان در انتخاب همسر می باشد. اغلب دختران ممکن است نتوانند از بین خواستگارهایی که دارند برای خود همسر مناسبی را انتخاب کنند. چرا که تصور می کنند ممکن است در آینده فردی با موقعیت بهتر از آن ها خواستگاری کرده و بهتر است کمی صبر کنند.

ترس از ازدواج در دختران ممکن است به این دلیل باشد که نکند نتوانند همسر مناسبی را برای خود انتخاب کنند.

8.وابستگی زیاد به خانواده

در اغلب اوقات ترس از ازدواج در دختران، به دلیل جدایی ایشان از والدین می باشد.

ممکن است برخی دختران وابستگی زیادی به خانواده خود داشته باشند و به همین سبب ازدواج را دلیلی برای جدایی از خانواده دانسته و به همین سبب از آن اجتناب کنند.

9.ترس از طلاق

یکی از علل ترس از ازدواج در دختران، ترسیدن از طلاق می باشد. برخی تصور می کنند ممکن است پس از ازدواج با همسرشان به اختلاف خورده و این اختلاف موجب گردد از هم طلاق بگیرند در حالیکه تمامی افرادی که ازدواج می کنند می دانند که در ازدواج هم روزهای خوب و هم روزهای سخت وجود دارد و زمانی که زوجین توانایی و مهارت حل اختلاف و مشکلات را در کنار هم داشته باشند می توانند روزها و لحظات بسیار خوبی را در کنار هم تجربه کنند.

ترس از ازدواج در دختران

روش های درمان ترس از ازدواج در دختران

1.اصلاح دیدگاه و نگرش

برخی با تصور شکست در ازدواج و تجربه اتفاقات تلخی که سایرین در زندگی مشترک خود داشته اند از ازدواج کردن امتناع می ورزند.

با اصلاح نگرش در خصوص ازدواج و تلاش برای شناخت خوب فرد می توان احتمال شکست در ازدواج را کاهش داده و با کمک مشاور روانشناس با انتخاب همسر مناسب زندگی مشترک عاشقانه ای را تجربه نمود.

2.تعیین ملاک های خود در انتخاب همسر

بسیار مهم است پیش از ازدواج؛ ملاک های خود برای انتخاب همسر را تعیین کنید. یکی از علل ترس از ازدواج در دختران این است که نمی دانند چه فردی برای ازدواج مناسب بوده و می توانند در کنارش احساسات خوبی را تجربه نمایند.

بنابراین تمامی ملاک ها و انتظارات خود را بنویسید بدین نحو می توانید راحت تر برای ازدواج تصمیم گیری کنید. ترس از ازدواج در دختران به دلیل عدم آگاهی از ملاک های انتخاب همسر بوده و زمانی که دختران بدانند در کنار چه فرد با چه ویژگی هایی احساس خوبی خواهند داشت می توانند بدون اضطراب همسر مناسب خود را انتخاب کنند.

3.علت یابی ترس

شاید کسب اطلاع از اینکه چرا از ازدواج کردن می ترسید، به تنهایی برایتان سخت باشد بنابراین می توانید از روانشناس در این زمینه کمک گرفته و پس از مطلع شدن از علت ترس خود راهکارهایی را برای آن بیابید.

4.مشورت با اطرافیان که ازدواج موفق داشته اند

بسیار خوب است که از افرادی که ازدواج موفقی داشته اند در راستای کسب اطلاع از تجربیاتشان در زندگی مشترک مشورت بگیرید، چنانچه با این روش می توانید دریابید افرادی هم هستند که با وجود ازدواج هم رابطه خوبی با همسرشان دارند و هم خودشان برای خواسته ها و اهداف شخصی خود تلاش کرده اند.

سایر روش های موثر در کاهش ترس از ازدواج در دختران عبارتند از:

  • مراجعه به مشاور روانشناس
  • عجله نکردن در فرایند آشنایی با طرف مقابل
  • تلاش برای مثبت اندیشی
  • عدم مقایسه موقعیت های ازدواج خود با دیگران
  • و..

و موفقیت یا عدم موفقیت در ازدواج به جوانب بسیار متعددی وابسته است که نمی توان آن ها را با مشاهده چند نمونه ازدواج موفق و نا موفق در نتایجی یکسان خلاصه نمود.

چنانچه اگر قصد دارید از جلسات مشاوره قبل از ازدواج بهره مند گردید می توانید با کلینیک روانشناسی روان آرام تماس حاصل نمایید.

آیا می توان از جلسات مشاوره غیر حضوری بهره مند گشت؟

بله کافیست با شماره درج شده در صفحه سایت تماس حاصل نمایید.

مشاوره تلفنی بهتر است یا حضوری؟

هر یک از این جلسات مزایای خاص خود را دارند و خوب است افراد با توجه به شرایط خود و مشورت با روانشناس از هر یک از این جلسات بهره مند گردند..چنانچه خوب است زن و مرد برای شناخت بهتر یکدیگر پیش از ازدواج حتما از جلسات مشاوره حضوری بهره مند گردند.

هزینه جلسات مشاوره ازدواچ چقدر است؟

با توجه به تعداد جلسات هزینه نهایی تعیین می گردد. تعداد جلسات با توجه به نیاز مراجعین برای بهره مندی از جلسات و صلاحدید روانشناس برای ادامه دادن یا ادامه ندادن جلسات مشاوره ازدواج متغیر می باشد. بنابراین بهتر است جهت کسب اطلاعات دقیق تر تماس حاصل گردد.

اولین نفری باشید که امتیاز می دهید
بپیوندید
اطلاع از

0 نظرات
Inline Feedbacks
مشاهده همه کامنت ها

پاسخگوی شما 9 الی 21

88216100 نوبت‌دهی مشاوره